Snart är det helg.

Försöker att peppa mej själv med att det snart är helg med föga framgång,
i går morse åkte Emelie hem efter 2 dagar hos mej, det är nästan så att man får en släng av separationsångest när det lilla livet tar sitt pick och pack och åker de 6 långa milen in till stora staden, men vi har alla gånger hållit kontakten med sms inatt, hon är ledig idag så hon hade hyrt 4 filmer igår som hon låg och kikade på mitt i natten. Det är väl ingen konst att gå i skolan om man är ledig jämt säger jag, på Acb får man alla gånger slita natt som dag för att få maten på bordet var dag..haha.

Natten har varit lugn och ganska trevlig, förutom att jag fick lite huvudvärk och kände mej allmänt slö, men det gick över när jag nu kom hem, tog en ipren, drack lite echinagard och la mej under täcket med min älskade livskamrat Glenn-Kennet. Undra vad den här dagen har att bjuda på? Måste städa lite iaf, vika lite tvätt och diska. Sen blir det kanske att titta på Rederiet, ooh denna underbara serie, längtar tills jag har alla avsnitten att titta på. Dock kan jag bli less på en sak vad gäller den serien, att det finns skådespelare som dyker upp i början av serien som en person, sen senare i serien kommer dom tillbaka och spelar en helt annan person, troligen i hopp om att vi tittare ska ha glömt bort att dom en gång har varit med förut. Satt på Acb´s toalett och tänkte igenom alla episoder under Rederiets gång som jag kommer att få uppleva på nytt, som när Reidar blir skjuten, kaptenen brinner upp och den lille mannen Malte med alla sina djur.

Nu är det fan vinter på allvar, jag lovar, det är kallt som om man vore på antarktis och halt som om man själv var Bambi på hal is. Men än har jag inte lyckats halka iaf, det är jag glad över och om jag någon gång ska göra det så hoppas jag innerligt att jag gör det när jag går till postlådan eller gör något annat obetydligt nära hemmet så jag slipper kravla så långt ifall jag mot förmodan skulle bryta nyckel- eller skenben.

Idag fick jag något så vackert som en ny keps, den var svart, något för stor och hade texten "Toyota Tonero" på, så när jag kom på jobbet igårkväll byttes genast den vita, något skitiga, mössan ut mot en svart keps med flexfit och en liten puma på..så härligt snygg man blev i den.

Natt trucken nere i källaren håller nog på att spela på sin sista melodi, eller ja, inte så drastiskt, men den läkte olja iaf, till hydralfunktionerna, hade jag inte vetat bättre hade jag trott att oljan kom från styrningen, för den var praktiskt taget omedgörlig idag när jag skulle köra. Dock trodde jag först att oljan som läkte var vatten och sladdade glatt omrking i alla pölar på golvet, men Jan-Ola visste bättre, det var visst olja. Då fick vi, till min lycka och Jan-Olas stora förtret, ta en annan truck, en tvilling till "min" truck, det var vad jag kallade lycka just då iaf, för jag vet ingen truck som jag gillar mer än den, även fast den har lite för mjuka gafflar och en ganska ohärlig stol. Men så länge den är laddad och jag slipper köra det gröna helvetet så är jag så nöjd så nöjd.

Shit vilket långt inlägg det här blev, läs och begrunda ni alla, försökte i helhet att berätta om min dag med ganska mycket allvar och en aningens inklämd humor lite här och var. Och dom en god vän sa till mej en gång: "Sex är en angenäm krydda i ett förhållande", inte för att det hade det minsta med denna text att göra, men det var ett bra citat som jag hoppas att världen utanför tar lärdom av.

Tack för mej, vi ses kanske senare eller möjligtvis i morgon!

H E J D Å

Kommentarer
Postat av: om jag säger topstanten, ringer det nån klocka??

Saknar dej också snuppan!! men snart ses vi, håper jeg.

2007-11-21 @ 21:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se