lastbil.



Hej och välkommen till hajk, idag ska vi prata om bilar, men inte vilka bilar som helst utan lastbilar. Funderade idag på vägen hem från jobbet varför alla lastbilschaufförer ska hälsa på varandra, dom bara vinkar till höger och vänster åt alla lastbilar fast dom inte känner varandra. What´s the thing liksom? Är det för att dom båda kör lastbil? Busschaufförer gör också likadant, hejar och har sig. Jag ska också börja med det, veva lite käckt med näven så fort jag kör förbi en personbil. Kan bli ganska många vinkningar då. Eller är det kanske för att dom har samma yrke? Då kan ju jag börja hälsa på alla fabriksarbetare runt om i landet, ser man en med ärrade armar och blekt ansikte ska jag vinka. Och jag tror dom kommer vinka tillbaka, dom kommer tänka "ahaa, ännu en liten fabriksråtta, vad trevligt". Vi sitter ju trots allt i samma båt så att säga.

Följde Allmighty ut på vischan idag, nämligen till Lillsved, två av hans vänner hade felparkerat bilen en aning, nämligen ca 25 meter ner i diket (!). Så där stod Kingcaben deras parkerad, millimetrar från ett träd. Tur att gossarna klarade sig helskinnad. Med lite traktorhjälp och en vindtyrig tomte-man som åskådare gick det ganska galant.

Firade den lyckade avkörningen med en flaska glögg, blev ordentligt på lyset och fyllekörde hem (Obs! Det är ett skämt, så ingen tror att jag är så späd så jag blir full på en halv flaska glögg). Nu är det nog dags att dra igång tvn innan det är dags att slå igen locken. Tårtbak i morgon, javisst.

/ Ellinor - en sockerbagare, en bärgare, en fabriksarbetare, en fyllekaja och framförallt en knivbärare!

Kommentarer
Postat av: Görel the former co-worker

Din kapacitet för sprit är imponerande, bevisades på forum där det dracks och dracks och dracks och dracks lite till =)

2008-12-19 @ 17:58:40
Postat av: Erika

Annars kan du ju börja vinka till alla som äger en Lill-Niss

2008-12-19 @ 20:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se