pepparkakor blir man snäll av.



Jojust det, i natt blev vi, hör och häpna, faktiskt bjuden på lussefika på jobbet, det har dom råd med minsann. Alla var dock rörande överens om att vi skulle ha haft lite mer alkohol i glöggen, Per ville hälla i spriten men Pettsson sa ifrån. Ingen hade ju egentligen behövt få veta, det hade då blivit roligt att jobba minsann, för en gångs skull.
Blev även en julmust under natten för första gången i år. Mina kära arbetskamrater har druckit julmust till förbannelse sen i början av december, men inte fan kan man dricka det så tidigt, då är man ju less tills på julafton.
Hasse tyckte att jag skulle äta mycket pepparkakor så jag blev snäll. Kan undra vem av oss som ska äta pepparkakor jag, jävla människa att skrämmas i tid och otid.

Var i Sveg häromdagen och inne på bolaget hittade jag till min lycka lite glögg. Och inte vilken glögg som helst utan den där förpackningen med 5 olika glöggar från fem år tillbaka. Lycka. Undra när man ska ta och kalasa på dom då. Det lär väl kanske komma något festligt tillfälle kan jag tro.

Eftersom "the big secret" är släppt så måste ju jag också skryta lite, jag ska bli MOSTER. Fatta vad coolt, jag som bara är lillasyster / storasyster / dotter innan ska nu även kunna titulera mig som moster. I mars väntas lille Bebbibooo anlända (Yes. Bebbibooo är hans namn inne i magen). Okej, nu kanske ni märkte att jag skrev han, men det finns det ingen baktanke med, ända sedan jag fick reda på det har det varit en han därinne.

Undra vad man ska ta sig till med resten av dagen, klä på sig kanske är prioritering ett och sedan blir det nog lugnt. Ta en kopp kaffe och äta lite middag tillsammans med den blivande mamman. Affären blir det nog också för en dosa nikotin på påse, sen vetta fan alltså. Skulle kunna tippa på att Erika vill ta en sväng på bygda i lill-nissen som vanligt.

I morgon blir det julklappshandling, har klar 2 (!) stycken, jag kommer fan aldrig hinna klart, dock har jag klurat ganska mycket på vad jag ska köpa. Fan att man kanske måste vandra ensam på stan också, Camilla i Åre och Sophie på Turingen, snälla snälla snälla Sophie, du kan väl? Jag bjuder på fika!

Nu ska jag som sagt ta på mig ett lager kläder, dricka kaffe, åka på affären och sedan försöka fixa kupévärmaren i min bil, som av någon anledning inte fungerade i natt, så jag var den enda som fick stå med sop och skrapa i morse.

Nattens skojiga (konversation mellan mig och Larssa).

L - Vilken fin bil du har, lite översnöad!
E - Jasså är det där min? Det syns inte..
L - Jodå, det syns..på kofångarn.

Det är så roligt att man blir retad för att man har råkat förändra ett livs levande rådjur till ett roadkill med hjälp av kofångarn en gång i sitt liv. Thanks mates.

Kom på en till sak inatt, Acb är numer som min andra familj. En urfader på 66 och en jävla massa bröder, ungefär 28 stycken. Det är bra härligt det alltså.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se