Ett Rationellt VHS Pax av högsta kvalité!

image49

I min ensamna vakenhet nu på morgonkulan kom jag på den griljanta (ska stå briljanta, men tyckte att det såg ganska käckt ut med ett g istället) idén att måla en liten teckning. Det är alltså en bild föreställande två hårt knogande flickor direkt från arbetarklassen. Ni som var med i natt, alternativt känner mej / oss, vet nog vilka bilden föreställer, men för er andra kan jag avslöja att det är inte mindre är Sophie och Jag, Sophie ståendes bakom bandet, läggandes den för Acb karaktäristiska hyllan (nåja, Faktum är ju på utgående). Själv är jag stationerad utanför för att lägga skruvpåse samt beskrivning..nu tänker ni säkert, men vart är den sista människan? Ni brukar väl alltid vara 3 där nere på nätterna om allt är som det ska, och ja, ni har rätt..men hon fick helt enkelt inte plats i bild..eller mest för att hon ännu inte har hittat till min suveräna blogg så det egentligen inte spelar någon roll.

Det blir mycket roligare om ni får en bild till inläggen va? Speciellt när jag brukat min konstnärliga ådra och gjort dom själv?!

Men åter igen, vilka är ni som läser min blogg?
Snälla svara mej på detta enkla spörsmål!
Kan säkert säga att Mamma, Erika, Emelie, Sophie och Ida läser den,
så ni behöver inte svara, men nu till er andra, svara för tusan,
annars kan jag lova att jag kommer att göra en ny blogg som ni inte kommer att få adressen till..
(skrattar elakt som jag gjorde inatt när jag knyckte tjejtoan före Sophie).

Så nu till något mindre allvarligt, men kanske mer relevant..
När natten var till ända och jag traskade till mitt skåp stod där utanför,
lutandes mot skåpdörren, en blombukett..
Jag gick i mitt stilla sinne igenom vem fan det kunde vara ifrån,
öppnade till och med litegrann för att kika om det var något bifogat kort,
men där gick jag bet.

Nu är alltså alternativen som följer..

1. Någon av morgonskiftets kvinnor har tagit med sej en bukett blommor som dom skall ge till någon och ställt den precis utanför mitt skåp medans de bytte om för att sedan glömma att ta den därifrån alternativt låta den stå där tills den skulle ges till dess rättmätige ägare. Frågan är ju bara varför den står framför just mitt skåp när det finns säkert 25 andra att ställa vid. 

X. Jag har en hemlig beundrare som ställt blommorna där och strutat i att skriva något kort eftersom personen i fråga som sagt till vara anonym.

2. Blommorna var menad till någon annan, men står bara vid fel skåp, vore dock inte särskilt troligt då det finns listor i varje omklädningsrum som säger vem som har vilket skåpnummer.

Vad tror ni på kära läsare?

(Jag lämnade iaf kvar blommorna, ska bli intressant att se om dom står kvar på söndag kväll..). 

/ Ellinor - Fundersam och fruktansvärt nyfiken!  

Kommentarer
Postat av: Mamma Di

Du skulle tagit blommorna! Den som ställt dom där får väl i så fall skylla sig själv när dom ställer dom utanför ditt skåp. Tänk du hade väl städat Du också en trevlig bukett med blommor på bordet också!
Puss

2008-02-01 @ 08:04:40
Postat av: Ida

Såvida inte blommorna var till dig är jag rätt säker på att det är Inga-Märta som ställt dom där. Det har varit en insamling till ragge eftersom han ska sluta . . . kan va så men givetvis hoppas vi att dom står kvar på sönda - att dom alltså var till dig :)

Postat av: Sophie

Haha, va snygg ja va :)

2008-02-01 @ 19:31:27
Postat av: Iddelin

Jaa alltså jag vet inte om det var blommor I-M skulle köpa men det kan ju ha varit det...

2008-02-01 @ 20:21:21
URL: http://iidaa87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se