Yöwhöw.

Har kommit till ett riktigt Break när det gäller mitt bloggproblem,
surfade runt en bra stund på internet idag och hittade massa roliga bloggar.
Dock gillar jag inte riktigt att läsa om människors liv när jag inte känner dom,
letar efter lite mer annorlunda bloggar och nog hittade jag sånna alltid..
bland annat Martina Haags blogg (oh my vad jag blev glad), Henrik Schyfferts, Natacha Peyres (inte för att jag tycker om henne utan för att jag mest vill veta hur hon kan vara så blåst), hittade även lite mer roliga bloggar..ex Tjuvlyssnat där det bloggas friskt om saker som folk pratar med varandra om på bussar etc. som är roliga att läsa, vissa är ju riktiga stolpskott måste jag säga.
Dock har jag absolut inte övergivit mina gamla trogna bloggar, men listan har nu breddats från 18 till 28, hela 10 (!) bloggar till, jag kommer inte få annat att göra än att sitta och läsa bloggar dagarna i ända..måste nog säga upp mej från Acb på studs!

Har iaf tagit mej ett riktigt mysigt bad, tände några ljus och satte på min ljudbok "Lyckans hjul", men hann inte ens en kvart innan jag formligen höll på att smälta bort, så det fick bli en kalldusch och sedan upp och blogga lite.
Skulle ju städa idag, men pga dessa mycket intressanta bloggar hans inte det med riktigt, hinner ju iofs plocka ihop lite nu innan det är dags för sänggång, måste laga lite pytt-i-panna också att ta med på jobbet för att inte svälta ihjäl i morgon. Idag blev det korvstroganoff ala mamma, mycket mumsigt!

Usch, kletade mej lite i örat och vips så var tangenterna helt blöta, måste komma ihåg att torka ur öronen innan jag börjar skriva så inte Glenne flyter iväg i en våg av schampo, balsam, vatten och en aningens öronvax..(undre om det var något öronvax med?). Har ett sånt sug att fixa naglarna lite nu, men jag gjorde ju en blunder i veckan och klippte av varenda sate..vilket egentligen var behövligt med tanke på hur dom ser ut efter en dag på Acb.

Dessutom läste jag något intressant idag, killar / pojkar / gossar / män som säger sej ha större penis än 30,5 cm, har ingen penis alls..eftersom 30,48 cm omräknas till 12 tum och vad räknas 12 tum som, ju en fot..det är alltså rätt och slätt en fot dom bär omkring på mellan benen. Tänk på det och ge er kille en känga (eller varför inte en Tretorn stövel), i födelsedagspresent om han hävdar att hans vitala delar överstiger en linjals längd.

Nä, nu ska jag nog gå och ge tånaglarna en omgång innan det är dags för lite almännytta!

Och tänk också på att den som gräver en grop åt andra, ska ha minst 50 spänn i timmen ;).

K R A M K R A M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se