Jag är en man.

Efter snart ett helt halvår tillsammans med karlarna på skiftet börjar jag känna mig som en man, rösten blir starkare, axlarna bredare..jag till och med står upp när jag pissar..nädå, det gör jag inte. Men seriöst så börjar jag fundera på om den höga halten av testosteron på arbetsplatsen kan vara skadlig. Att hela dagen vara omgiven av män. Överallt man tittar eller vem man än pratar med så är det bara karlar omkring en. Men det är ack så trevligt. Dock kan man ju inte skryta med att man har speciellt mycket ögongodis, men ett och annat guldkorn finns ju.

Har fått höra av hela 3 stycken den här veckan att: "Jag har aldrig sett dig såhär förut" , dom tycker att jag har blivit en negativ människa. Uppryckning, när det är flera som lägger märke till det är det dags för förändring. Men jag lovar, man blir negativ när det bara ska förändras och förändras allt hela tiden. Numer jobbar det bara dårar i packen som sagt. Dessutom trodde jag att jag nått gränsen i för vad som går när det gäller sega människor. Ni minns att jag klagade över det i något inlägg längre ner. Men jag kan lova att dom är som Lucky Loke jämnfört med stjärnan som har packat med oss i två dagar nu. Han glömmer att lägga sakerna i paketet och skickar det ändå, somnar vid bandet, glömmer att trycka på pedalen och står istället och spelar gitarr och rockar loss som fan med en sockel i hopp om att ingen ser, dock inser han sen att alla kollar.

Nu blir det nog snart mat, herrn är iväg och handlar ingredienser, det blir något så gott som ost- och skinksallad idag faktiskt. Det blir gött. Sen efter maten någongång så bär det av till Ope för lite kaffedrickning tillsammans med Manne och Johanna som jag inte träffat på hur länge som helst. Och lillskrutten förstås som har blivit så stor.

/ Ellinor - Dressed for succsess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se