Man slutar aldrig att förundras.


Som sagt, idag har det varit en dag som alla andra, förutom att jag har haft mp3n i öronen precis hela dagen och det har varit helt underbart. Emelies och min musik ihop blir tammefan topp noch. Stod och sjöng, shakade och skrattade för mig själv. Undra om det var någon som undrade vad fan jag går på?! Medarbetarna tittade misstänksamt på mig i allafall.

Efter jobbet blev det gitarrtillverkande igen, men denna gång blev det en gibson extreme pro som tillverkades, så snygg. Städade sedan klart på Odensviksvägen så nu är det rent som hos kungen i Stockholm tamme sjutton.
Citat av Emelie: "Man kanske skulle städa varje dag, för då glömmer man att äta middag och blir känd och smal". Hon är alltbra finurlig Semlan, det kanske är det man ska satsa på?!

Dessutom kan jag inte längre titulera mig hederlig civilist, jag har gått och blivit en gangster i vandalfodral. Allafall om man ska tro gammhärkarna (eller kanske dom är ung?!) hemma på byn. Man kan inte annat än skratta åt skiten.

I morgon blir det barbygge också, ska bli riktigt roligt att se vad pappa har fixat för virke till den. Förstås ska det bli roligt att se den ta form också, ska försöka att komma ihåg kameran och föreviga det hela, bit för bit. Dock vet ni ju, mina kära läsare, att jag lovar bilder till höger och vänster, men dom kommer aldrig. Är skitdåligt på det, jag vet.

Gh spelas på full snurr här i hemmet, Daniel har avancerat och spelar numera på hard. Måste ta in på han så jag kan äga på forum - apropå det, någon som har tips på någon bra hippielåt? Mottages tacksamt. (Och säg för fan inte "I wanna be a hippie" så kräks jag rastaflätor och djurhudar på er).

I helgen var det även tal om en planeringsmiddag på Wärds med Sophie och Görel. Jag tar med mig mitt kollegieblock och kommer. "Deltidsalkoholisten" Allmighty ville även ha en liten get together med ölprovning, låter inte helt dumt i mina öron faktiskt. Bra att pröva massa olika sorter så man vet vilken man ska satsa på till forumhelgen :).

Nåväl, nu är denna bloggstundsorgie slut och jag ska hitta på andra intressanta ting innan det är dags för bädden och "En ängels tålamod".

Må väl tills nästa gång vi hörs. Kanske är det i dimman, kanske är det på Acb.

/ Ellinor - I leave burnmarks on the ground.



Kommentarer
Postat av: Z:a

Japp det är bara för att vi är tuff.

Fegt med vin gurglar kväll ;)

Längtar tills det bli happy hour i baren!!

2008-10-24 @ 01:25:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se