Ellinor koden.

Denna dagen går straight from Reveljgränd och rätt in i historien, har faktiskt haft roligt på Acb. Den fabriken som annars brukar kännas som väntrummet innan döden har idag varit riktigt bra. Nåväl, vissa stunder på dagen har man nog önskat att herrn där uppe skulle knacka på och säga att det var min tur. Men i det stora hela så har det varit en topp noch dag.

Har bedrivit två av mina pass på bandningen tillsammans med GG (Gälne Griseknoen) och SBK (Super Bästa Kompis) samt Glenn. Försökte slå rekord i att fixa pallen, det gick tillslut. Dessutom har man blivit rena rama filmstjärnan på Acb idag. Motomanteamet har som vanligt hängt oss i hasorna (dom börjar bli en del av familjen) och så även Kaj. Och uppepå en hög med pall och paket hade dom riggat en kamera som skulle filma robotarna. Man kan ju alltid hoppas att man kom med på ett hörn och att miljonerna nu börjar strömma in. Kan detta vara mina 15 minuter i rampljuset?

Hemvägen var inte lika lyckad som dagen, poliskontroll i Skanderåsen och 2 lax direkt i portmonnän på den kvinnliga konstapeln. Jag säger som så, hade vi haft lill-Nissen och mig bakom ratten hade det då rakt inte blivit många korvören till den uniformklädda damen. Hade vi däremot haft SBK´s bil hade hon nog kunnat suga åt sig en hel årslön. Även i Brunflo stod det på ett ungefär trettiofemtusen polisbilar, men vi klarade oss undan den däckrazzia som var.

Ikväll blir det att slå på stort och gå på lokal med lillasyster, eller i allafall på bio. Jäntan har nämligen gjort sig förtjänt av två biobiljetter genom att filma ett gäng med studenter i kemisk obalans. Och vem passar det inte bättre att bjuda då än sin syster?

Nåväl, nu ska jag kila och titta om det finns någon tvättid att tillgå, annars kan det bli trångt här på 10an inom kort p.g.a att klädkonsumtionen övergår mitt förstånd. Det finns säkert tiotusentals smutsiga paltor, men när dom är rena och ligger i garderoben, då finns det bara ett fåtal. Hur kan detta komma sig?

/ Ellinor - The laundry lady. 

Kommentarer
Postat av: Mamma Di

undrar bara vem som fick betala? Alltså vem f-n kör så fort? Skulle inte Ni veta att dom brukar stå vid Skanderåsen?

Ha så trevligt på bion!

Puss

2008-09-09 @ 16:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se