spruta på mig.


Jag, Leon och Nicole på påskafton.
(Här kan ni även bevittna att jag var klädd i min bästa gå-borttröja)


Nu sitter jag här, förvisad till en handduksbeklädd köksstol. Emelie håller nämligen på att färga mitt hår. Dagen till ära är färgningsflaskan en aning osammarbetsvillig, för det sprutar bokstavligen färg på hela mig. Kommer troligtvis se ut som ett sprängt skithus innan jag är klar. Ochja, det är brunt.

Vet ni om världens grej som hände idag, jag tyckte åtminstone att det var skitcoolt. Vaknade i morse och tänkte att jag skulle kolla facebook som vanligt. Och guess who som kommenterat min status, om inte självaste Morgan Alling. Sen skrev jag och frågade om han ville komma och ta en sväng om med mig, men han har inte svarat. Undra vad han har för sig? Kanske övningsdansar han tangon för att sedan komma till mig och göra sitt absolut bästa. Det tror i allafall jag på.

Nu ska färgen verka i ungefär 25 minuter, sen är min bleka, självmordsbruna hårfärg, ett minne blott.

Går inte att få bort centreringen på texten. Skitdator.


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag blev faktiskt skitavis att Morgan kommenterat dig på Facebook, såg nämligen det imorse när jag loggade in... Jag vill också va´hans vän men tydligen får han inte ha fler än 5000... suck Jag får stalka någon mindre känd kändis istället!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se