agent 007.

Hej hå kära medmänniskor.


Nu äntligen har mina USB-portar visat sig vara någosånär samarbetsvilliga. Men det satt långt inne för dom jävlarna tror jag visst. Säger som Sophie jag, snart slänger jag datorn i asfalten och hoppas på en ny. skitapa.

Temakalas på Turingen igår, tyvärr var det alldeles för få som tog vårat tema på allvar och kom i sina vanliga kläder, skämmes tammefan. Roligt var det i allafall, det spelades gh, sjöngs singstar och dansades dansmatta. Alkoholish flow as usual och en trött stålman på toaletten. Kan det bli bättre? Urartade en aning när agent 007 sköt sin partner in crime (Agent 006, James egentligen blond) och gick lös med pickadollen på diverse folk inne i det Nyströmska huset. Slutade med blodbad och att alla festdeltagare låg på golvet och var död medan agenten skrattade elakt. Vid tre dejtade samtliga, av dom som inte redan gjort det, sängen. Uppstigning och bakishäng med korv och "Djävulen bär prada".

Fick vetskapen om att Antiskogarna bedrivit helgen uppe i Klax, så det blev lite prat med gossarna och Johans jänta. Brände hem med Lill-nissen och ska snart ner till gärsgårds igen, ska tydligen sova där (?). Ess har blivit en otroligt fet katt, sen har hon släppt av en slemknul på fönsterbrädan så det kanske väntas kattungar. Först är det torka i huset, sen blir alla gravida och klämmer ut ungar till höger och vänster. hoppas bara inte alla har samma pappa.

Bjuder på en pic.


Agenterna.



 


Kommentarer
Postat av: Erika

Jo men vi har ju vetat om lilla Ess allafall...

2009-02-22 @ 23:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se