på dags.

Ja, då var det väl på dags att skriva ett inlägg då igen, som ni har väntat. hehe. Sedan jag skrev sist har jag varit på ett besök nere i Dalarna, ett mycket trevligt besök och jag tror aldrig jag skrattat så mycket. Det är ett under att min arma mage inte har mer träningsvärk än den egentligen har efter allt detta garvande.

Fredagen bjöd på pizza-ätande och filmtittande (Jiddra inte med Zohan) och på lördagen blev det chebabbos och bio (Wallander - hämnden). Fick även chokladhjärtan på alla ♥ dag av söt-Andreas. Thanks.

Alla har så skitnödiga inställningar till alla hjärtans dag. Säger att det bara är en dag som är påhittad för att affärerna ska tjäna pengar. Men är det så jobbigt att köpa en blomma och ge lite extra kärlek på den dagen så är det väl bara att skita i det då! Nobody force you förutom möjligtvis din fru.

Jag och en anonym arbetskamrat, låtom oss kalla denna för Sture, diskuterade huruvida förlovning på alla hjärtans dag är en bra sak eller inte. Vi röstade nej på det båda två. Klart att det är gulligt att sitta där bland röda rosor och fluffiga hjärtan och utbyta ringar, men jag skulle nog vilja ha en "egen" dag för det. En dag då inte precis allt handlar om kärlek, utan en dag då det bara handlar om mig och min framtida fästmans kärlek, vem fan det nu kan tänkas bli (fästman som förövrigt är styggaste ordet på jorden).

Sket i Mr Borgen i söndags också, sorry bejbi, var för trött så efter att jag blivit hämtad på skoter vid bussen var det bara i princip straight to the bed för att äta popcorn och titta på One missed call. Fast uppenbarligen så somnade jag, för jag minns fan inte hur det gick för ongdomman. Dock hade jag mer än gärna betalt tusentals kronor för att få se Gunilla Åsell shaka höfterna.

I kväll på jobbet fick man reda på vilka som fått sparken också, 9 stycken från vårat skift. Färre än vad jag trodde faktiskt. Blev uppriktigt glad över vissa som fick gå och det levde jag på hela kvällen sen. Men det absolut bästa av allt är att jag ska få spendera min sista tid på Acb som jag började den för 2 år och 4 månader sen, nämligen nere på södra.

Jäjä, nu ska jag bejaka min trötta sida och knäppa på en movie. För i morgon ska jag ta mina apostlahästar, samt min syster och knalla iväg till hemmet och försöka snacka till mig ett jobb. Det kan bli intressant.

Må väl mina älsklingar ♥


Kommentarer
Postat av: Erika

Jag tycker personligen inte att det ska finnas en speciell dag för kärlek, jag tycker man ska visa varandra det var dag istället!!

2009-02-17 @ 08:05:06
Postat av: Mamma Di

Det var en bra grej att göra imorgon (idag)!!

Puss

2009-02-17 @ 08:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se