Kopiöst.

Ja så kan en till meningslös dag på Acb läggas till handlingarna, känns som högen med meningslösa och tråkiga dagar börjar bli oroväckande stor. Dagen har varit en aningens lik alla andra dagar nu för tiden, någonting är sönderkört och sopkvastarna åker fram tillsammans med de sura minerna. En febersjuk arbetsledare med skitnödig inställning lät oss inte ta ut våran komp och gå hem, så vi fick snällt sopa golvet till glans och bestiga diverse maskiner för service. Karlarna röstade på att tjejerna på skiftet (dvs jag) skulle ha kjol på sig. Jag sa emot och förslaget var därmed nerröstat till skoskaften.

Paparazzi Ellinor har visat sig från sin bättre sida och tagit kort på diverse medarbetare idag och vidarebefodrat dom till min syster. Hon tyckte det var aningens skojigt att se hur dom jag pratar om varje dag ser ut.

Nej nu har jag ett mission att starta.

Heders - Eder Birger.




Kommentarer
Postat av: Marika

Ja. Nu har jag läst din blogg (inte allt dock. för det hade tagit lite lång tid). Jag känner igen misären och de meningslösa arbetsdagarna. I feel you, så att säga. Och med det sagt så önskar jag dig en trevlig kväll/dag! (=


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se