Det gick..

 



Det gick mindre bra med mitt företag att vinna Mario party turneringen, både förrgår och igår. Eftersom min lillasyster är åter på byn så var förlusten ett faktum. Fyra gånger av fyra har hon nu plockat hem segern sen dess jag sa att jag skulle klå dom alla. snopet. Tror dock att det ligger en hund begraven här någonstans, hon kan inte ha sån jävla tur hela tiden, tror mer på att hon manipulerar oss andra spelare så att hon kan vinna. Alternativt så har Emelie ett handikapp eftersom min hand fortfarande är hårt sargad, dessutom kliar det sjukt mycket i såret så jag är färdig att hämta upp en igelkott som jag kan gnu hårt mot handflatan. Igår försökte vi med alla medel att utplåna det vandrande kromosomfelet Peach, numera kallad Bitch, som spelades av "datorn", det funkade finfint.

 

Nu ska jag ge datorn till min tjatande syster och lägga mig ner och dö till ännu ett görtråkigt avsnitt av Big Brother som mina systrar envisas med att se.

Dessutom såg jag nyss lill-nissen försvinna nedför vägen utanför huset med en oidentifierbar förare i. Undra vart den var på väg?!

Solong.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se