skämt?

Jag hoppas verkligen att detta är ett skämt?


well hello.



Hej alla härligt trevliga människor. Jag hoppas dom flesta är trevliga i allafall. Nu har jag inte skrivit på länge igen, känns som att mitt mål är ganska avlägset faktiskt. skitapa. Men det är inte lätt att slita sig från världens sötaste lilla goknul Leon och sätta sig vid datorn. Okej att jag sitter här 24/7 och spelar Mahjong, men det är en annan femma.

Idag blev jag riktigt stolt över mig själv faktiskt, visade prov på min egen simultanförmåga genom att borsta tänderna, läsa tidningen och skita samtidigt. Det gick bra tills tandkrämen kladdade ner både tidningen och mina byxor. Mitt mål är att tvätta ansiktet och äta mat samtidigt, kan bli en nöt alltså.

Damn vad jag vill resa bort nu, åka utomlands till något varmt land. Så man har något att se fram emot. Kanske i sommar? Kanske med Sophie? Vi kanske kan göra det?

Allt som jag hade funderat ut att skriva är nu som bortblåst, vill bara nämna att medans världen lever i en ekonomisk kris och det finns miljontals människor som inte har tak över huvudet så blir Johnny Depp erbjuden 493 miljoner för att göra en till Pirates film. Det är tammefan förkastligt.

Nu ska jag spela lite Mahjjo innan det är dags för John Blund. Ska på date med arbetsförmedligen i morgon, kan bli intressant.

Förresten, ge mig tillbaka min motivation till att blogga. Känner mig ruskigt avtänd till det och det vill vi ju inte..

Godnatt.

tantvarning?

Är man tantig om man klockan halv sex på kvällen önskar att klockan vore mer så man fick gå och lägga sig?

Bebbibooon är hemkommen.

Efter en lång och ivrig väntan har äntligen bebin med föräldrar kommit hem, så ikväll har det blivit snusing och sytting av lille Leon, som det lilla livet ska heta. Men jag säger som Emelie; "För mig kommer han alltid vara bebbibooo". Det luktar fortfarande bebis om mina händer efter allt gosande :).

Över, ut och godnatt. Man blir trött av att vara moster.


bebbibooo.

Hej kära vänner. Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, och jag som skulle skriva oftare, skämmes tammefan. Men men, har inge internet hemma förtillfället så det vanliga ordbajseriet har legat på hyllan.

Idag kommer Erika, Micke och bebin hem, mamma och jag har köpt massa presenter, man kan nästan tro att det är julafton, hehe. Appropå bebin så måste man planera sina dagar nu för tiden, att åka på affären tar femtondubbelt så lång tid nu när precis ALLA ska prata och gratulera, men roligt är det.

Idag har jag städat i huset, dammsög och torkade golven och grejade medans mamma var ute på promenad, gissa om hon vart förvånad när hon kom hem, det var roligt. Ska snart ner på affäret med mor och handla lite till middagen samt smörgåstårtan som vi ska kalasa på i morgon. gött gött gött.

Vill bara påminna er om att Just go med Lionel Richie och Akon är världens bästa låt förtillfället - lyssna på den!

Bjuder på en bild..


Mina systrar och jag julen 2007.

se så underbart.



Karamellen i egen hög person =)

♥ 090326 ♥

Jahapp, då var nedkomsten klar och det registreras en ny liten människa. Ett sött litet gossebarn. Min syster har blivit mamma, Micke pappa och jag moster. För att fira våra nya titlar tänkte jag föra en diskussion med min far, tillika den nyblivne morfadern, om det ska dineras på panget idag. Mormodern tyckte det var en bra idé.

/ Moster Ellinor

hej igen.



Jag förstår verkligen inte hur alla, och då menar jag verkligen alla, kan tycka att Robert Pattinson är snygg. Han ser väl inte bättre ut än någon annan? Jag tycker han lutar mer och stygghållet.


I så fall är Adam Brody tiotysen gånger snyggare.



Och nej, jag har inget liv.

once upon a time.

Det fanns en gång en polare..
Minja och Polarn var de bästaste vänner som fanns, men en dag gick någonting väldigt snett..
Polarn lever inte längre..




Den lilla valpen Minja aka Minjert.




Sleepy.


Gilla vs Inte gilla.

Jag har riktigt superlite att göra så jag skriver en lista på saker jag gillar och inte.

Gilla
Bra musik. Sol. Choklad. Skoter. Pengar. Bra kompisar. Familjen. Djur. Köra bil (i synnerhet lill-nissen). Längdskidor. Bra tv-program. Bebisar. Faktumet att jag ska bli moster. Datorn. Photoshop. Mjukisbyxor. Glass. Anslagstavlor och whiteboards. Prylaffärer. Kläder. Tanten på telebanken (när jag har mycket pengar). Mobilen. Snuset. King. Sömn. Marilyn Monroe. Disksvampar. Countryfestivalen. Bo i husvagn. Mysiga stugor. Korvstroganoff. Forum. Guran. Nagellack. Panini på tehuset. Mongolisk buffé. Tuggummi. Räzz amanäz mä fräz. Bra bloggar. Popcorn. Stövlar. Fina gossar. Textila hantverk. Min blogg. Våfflor. Leggings. Vårtecken. Sena kvällar. Grilla. Vitlök. Fotografier. Realisation. Faktumet att Micke är väldigt generös när han bjuder på tomater. Facebook. Överraskningar. Partyn.

Inte gilla
Blodpudding. Ordet pitt. Snörök. Tanten på telebanken (när jag har lite pengar). Sura människor. Dålig och enformig musik. Minttu. Dåliga bloggar. Räkningar. När datorn blir knäpp. Felstavningar. Massa prydnadskraffs. Vampyrfilmer. Kassa almanackor. Arbetsförmedlingen. Djurkrockar. Tidiga mornar. Bränd korv. Snowjoggings. Snorpapper. Otrevliga människor. Städa. Åka buss. Ryssbajs. Folk som alltid stannar på dom trängsta ställena på stan. Justin Timberlake.

Egentligen kan jag hålla på hela dagen, men det måste finnas en gräns. Adjöken.

det okända.

 

 

Svenskt ockult magasin från 2009. Avsnitt 9 av 12. Familjen Löfhaugens gård i Rätan har varit ansatt av märkliga fenomen ända sedan en präst flyttade dit för 60 år sedan. Han kom från ett av Sveriges mest ökända spökhus, Borgvattnet. Tora Löfhaugen och hennes son Zebastian som nu bor på gården har aldrig märkt av något konstigt - tills alldeles nyligen. Steg närmar sig huset, djuren blir som galna, möbler flyttas och en mörk skepnad visar sig. Mediet Jörgen Gustafsson försöker hjälpa Tora att ta reda på vad fenomenen beror på. Även 28/03.

GLÖM INTE ATT TITTA!!

tv4+ ikväll klockan 20.00.


kissekattungar.

Hej och trevlig för- och eftermiddag. Har kommit fram till att om jag nu ska uppnå alla tusen inlägg innan året är slut så kan jag inte fortsätta som jag har gjort. Har skrivit ungefär 120 sen året började, på tok för lite med andra ord.

Idag gick jag åt andra hållet när jag skulle ner till gärsgårds, asfalten var bar på sina ställen och jag steppade mellan dom snöfria fläckarna. Riktigt gött att vandra på asfalten faktiskt, det känns vår att göra det. Jag ville bara brista ut i skönsång (hur skön nu den blir vet jag inte) och dansa hambo när jag såg att asfalten blir mer och mer bar om dagarna, hoppas det håller sig så, så man snart kan springa barfota. haha.

Vad kattungarna anbelangar så har dom blivit riktigt roliga, dom kutar omkring och bråkar med varann, är så jävla roligt att titta på hur dom beter sig dom små rackarna. Mamma Ess verkar onekligen bli en smula less på dom då hon allt oftare lämnar dom själva en stund. Dessutom får man hålla i dom nu utan att gammkatta blir orolig och springer och hämtar dom i nackskinnet.

Nu orkar jag inte skriva något mer.

you raise me up.

Tänkte lägga in lite fin musik här så ni har något att lyssna på när ni är inne och läser :)

You raise me up - Josh Groban. Helt underbart fin låt.






Just go - Lionel Richie ft. Akon. Även denna underbara sol och bahamas låt ;)

yehello.



Goodnight sunshines. Ja, då satt man här igen då, fortfarande med för långa naglar, men förhoppningsvis lite mer att berätta om. Helgen var i allafall supernice, kinesade i en härlig hög i Görans hus som tydligen heter Döpes. Klövsjöpuben hade slagit igen för kvällen när det var dags för oss att gå ut så det blev Skalet istället för shaking på dansgolvet. Och det var grymt kul och det gick grymt bra att dansa. Träffade mycket trevligt folk och drack goa drinkar. Trots att nöjespasset bafann sig på annan plats så flirtade jag och Soph oss in, gick som på räls, även fast jag inte riktigt förstod varför han ville veta vad jag jobbade som?!

Dagen har mest gått ut på att spela Fia med knuff på internet, lite gammeltant-varning över det hela, men det är ack så roligt. Jag och min övertids-gravida syster satt i varsitt rum och knuffade ut varandra medan vi också bedrev tyska samt hätska orddueller med varandra. fraulein lolaboom var ett trevligt inslag.

Lill-nissen är inlämnad på verkstad, då inte jag ville lyssna på mitt eget motorljud så tog min käre far saken i egna händer och trixade fram en mekaniker. Förhoppningsvis är det inget allvarligt fel på den.

I morgon ska ska jag bejaka min familjära sida och först åka till barnmorskan med min syster och sedan förhoppningsvis träffa min käre bror som bedrivit de senaste tre månaderna i Thailand. Är en aning änglig över att jag konmmer tas för en snöhög vid sidan av min troligtvis pepparkaksbrune storebror.

Har väl egentligen inte så mycket mer att tillägga förutom att önska er en trevlig natt.

..så trevlig natt.


fast.

Nu sitter man här igen, som i ett djävulens järngrepp också. Försöker slita mig loss, men det hjälper föga. Mina muskler är på tok för ynkliga. Kommer aldirg komma levande ur denna förbannade bloggorgie. I framtiden kanske man kommuncierar med alla via sin blogg. Det ska nog bli min affärsidé.

Förövrigt har jag för långa naglar både på fingrar och tår, därför är det lite svårt att skriva, trycker på fel tangenter hela tiden. Ja, jag skriver ju inte direkt med tårna, men jag tänkte skriva det som lite intressant kuriosa.
Frillan är fixad inför kvällens Klövsjöbesök, dock har jag ingen aning om vad som står på programmet, jag hoppas att Soph har ett finger med i förfest-spelet..vi ändrar det där, Soph brukar ju oftast ha med hela handen när det gäller förbrakare.

Annars har jag varit och hälsat på tant-farmor idag, än en gång tvingade Empan mig att ligga på golvet och utföra fysisk excersis av den jobbigare sorten, det är inte lätt när man väl har gett sig ihop med den jäntan. Är en smula ängslig över att jag ska bli fit, det får inte ske.

Middag står på programmet och det serveras så mycket som gris och rotfrukter på Thunell 15 idag, med andra ord grisfilé (?) och potäter. sweet sa magen.

Vet inte om jag har skrivit det men nu har i allafall Lill-nissen fått en helt ny ruta, och utan självrisken blev det helt gratis. Fick till och med en reflexväst, jag tjänade med andra ord på kalaset. festligt. Den enda defekten som finns för beskådning på kärran nu är kofångaren, men som jag brukar säga "Defekten gör den unik". Om man lyssnar kan man dock upptäcka endel dolda fel, fast lyssnar gör man ju aldrig. Jag lyssnar aldrig när hålet i avgasröret ger sig till känna så Nissen låter som en rallybil. sådeså.

Nu, mat.

bebis borta.



Efterlyser ett stycke bebis som försvann någongång mellan igårkväll och nu. Bebisen var vid försvinnandet rätt naken, två ben och två armar, tio fingrar, tio tår och en navelsträng. Någon som har sett honom?! Hör av er till min svåger Hasse Aro på Efterlyst (GW funkar också).

Har nyss kletat i mig en talltik mannagrynsgröt som Erika lagade till lunch här nere på gärsgårds, det var gott. Kan i sanningens namn säga att jag inte ätit gröt på år och dagar, och då i synnerhet den goda mannagrynsgröten. Kollade på skidskytte nyss, Ferry kom 8a. Norges stolthet Björndalen vann, alla i huset tyckte det var dåligt utom jag. Jag satt mest och såg likgiltig ut, men innanför mitt neutrala anlete döljde sig en skitstor hejarklack som bara sjöng ut Björndalens namn i falsett samtidigt som dom dansade snoa med sina pompoms.

Nog för nu. Hejdå.

goodnight sweethearts.



Godnatt Rätan / Jämtland / Sverige / Världen.
Har nyss avslutat ett hårt träningspass under ledning av Empan, hon tvingade mig ner på mina bara (som var verkligen bara) knän och göra situps, utfall, armhävningar och någon träningsform som hette något med hundpiss. Och gissa vad? Allt blir tiotusentals gånger jobbigare när man skrattar som en gasell hela tiden. jajävlar.

Har sytt klänning ikväll, snart klar med överdelen (som sedan ska sys ihop med underdelen), dock måste den justeras en smula då Empan tyckte att den inte var till fördel för hennes byst (använder sånna termer när jag är seriöst arbetandes). Har tagit endel kort, men när man är inne i syinga som bäst så glömmer man, så ni får ha överseende med det sen när ni tittar på korten.

Mitt stalltips gick ut inatt (natten mellan 19-20 alltså), så frågan är bara vilket datum man nu ska satsa på att bebisen kommer. 26e kanske? Nåväl, jag säger som farmor, den kommer när den är klar. Låter som en söndagsstek.

Nej nu ska jag nog ta och knyta mig / lägga mig / sova / knoppa / träffa John Blund.

Godnatt.

pjuh.



Tiddelipom folket. Nu är jag sedan länge vaken och uppe, har under förmiddagen suttit uppe hos min hårt arbetande far och tjatat om att han ska ge mig något att göra. Efter ett tag gav han med sig och med råge fick jag fulla händerna, karln stack åt mig en bok på inte mindre än 353 sidor. "Bokföring - praktisk handbok med konteringsexempel", stundtals  intressant lektyr, men det mesta fattar jag väldigt lite av. Ändock är jag vid god vigör när jag släger mig in i bokföringslagarnas underbara värld. Fattas bara ett par glasögon nu så ser jag riktigt smart ut.

Tonight kommer Empan hem och tanken är väl att klänningen ska påbörjas, laddade kamerabatteriet i natt så jag kan ta bilder under processen.

Nu ska jag återgå till mina vänner Debet och Kredit.

Adjöken.

nästan fullt fungerande.


Ellinor med världens fulaste flin.


Haj. Då var man åter från sjukdom och misär, eller ja, åter är väl dumt att säga, lider fortfarande av vissa influensa-relaterade besvär, men den största delen av detta virus har lämnat min kropp. Läste faktiskt på apotekets hemsida idag om vilka symptom man får vid influensa (för att försäkra mig om att jag inte åkt på en släng av röda hund), och det stämde helt-sjukt-mega-bra. Alla symptom som fanns att uppbringa vid influensa fanns även att finna på/i min späda lekamen. Inga tvivel om vad man led av där inte.

Idag har jag gjort något så spännande som att vara på Östgärde i tio minuter och lärt mig TimePool, mycket givande eftersom jag nu vet hur jag ska göra för att lägga in mig själv som tillgänglig för jobb. Det bästa är att man numer själv kan bestämma när man vill vara tillgänglig. nice.

Skulle pyssla på lite i bebbibooos rum (som ännu inte anlänt), men blev istället sittandes på en stol tittandes på alla dessa söta bebiskläder som ligger i lådorna. Allt är nu klart för bebisens ankomst, men tror ni den kommer för det? Nejdu, idag låg den till råga på allt och putade med röven och verkade då rakt inte vilja komma ut. Tjur-bebis!

Näpp,
nu ska jag nog ta mig i kravatten och slå igen öglocken.

Och till Erika säger jag bara: Inget 01.57 här inte! =)

Godnatt.

dreams are coming true.



Underhållande nattsamtal:


Emelie (i sömnen) - Ellinor, du vet att det här är mitt täcke va?
Jag (vaken) - Ja, vadådå?
Emelie - Jag tyckte det var lite taskigt att han pruppa på de..
Jag - Vem?
Emelie - Han.
Jag - Vilken jävel.
Emelie - Jag håller med. Jag måste hämta vatten..
Jag - Det finns vatten här.
Emelie - Är det iskallt?
Jag - Nästan..
Emelie - Vad är klockan?
Jag - Snart ett..
Emelie - Ååh gött!

Det roligaste med Emelie är att man kan föra en normal diskussion med henne när hon sover. Hon kan sitta käpprätt upp, titta en i ögonen och försäkra en om att hon är vaken och prata om massa saker. Sen efter ett tag vaknar hon och minns ingenting av vad hon sagt. sjuka ting. men jag har roligt i allafall :).

tyg.



Goder afton, goder afton både herre och fru.
Nu har det shoppats tyg minsann, det blev ett svart tafttyg, även foder, dragkedja, fliseline och tråd fick följa med så nu är det bara att börja sy. Saknas bara en symaskin. Blev riktigt sugen på att sy en till mig själv också.

Middag och lite b&j med Empan och Camilla. Drack te och tittade på tretton snart trettio. Nu är det Ballar av stål som går på tv, då blir det skratt.

Inspirationen är gone. Hejdå.

another lill-niss.



Godmorgon alla goudingar. Eller egentligen var det morgon för ungefär tre timmar sen, helt insane när man är arbetslös. Men lill-nissen skall underhållas, så i morse var det att köra ner den lille pansarvagnen till Ryds glas för att få den omplåstrad. Lånebilen jag fick var till min stora lycka även det en lill-niss, en nissan micra. Döm av min glädje att jag var lycklig över att få köra den, så lycklig att jag nästan körde mot enkelriktat. Dock ska jag lämna tillbaka pärlan om fyrtio minuter. Vill också berätta att man inte är så anonym i den bilen, klistermärken tammefan all over.

Nej, nu kanske man skulle ta och kolla lite på scrubs innan man ska ner till den söta glasmästaren, sen blir det att fixa klänningsmönstret. Tänkte lägga upp steg för steg bilder på när jag syr den om ni vill se?!

Puss

N´dann Freud.



Sigmund Freud var en redigans snuskgubbe, har nyss läst valda delar av Det psykodynamiska perspektivet. Herr Freud anser att allt man gör styrs av sexualdriften. Hans utvecklingsteori är en smula underlig, enligt han börjar sexualdriften redan vid födseln. Verkar ju helt flängt, men han ser ju inte riktigt normal ut heller karln. Kanske inte så kul att läsa om en gammal stofil som dog för sjuttio år sedan, så snart lämnar vi det, var bara tvungen att uttrycka mina tvivel mot Freudan. Nu ska jag äta en tallrik yoghurt, vad som nu är så sexuellt med det kan man ju undra?!

Knegade idag och det gick bra som vanligt. Vid halv nio drog jag och lille Haraldsson in till stan med lill-nissen och i morgon ska jag äntligen få en ny ruta. tjohej.

Sen blir det tyg-shopping med Empan och Camelet, det ska inhandlas ett extra vackert och balaktigt tyg till lillans klänning. Kan bli intressant.

Nu
face, sen sängen.

tjoflöjt fuckers.

hujedamej.



Jaha, jag trodde att när man gjorde en bebis och man fick ett datum, så skulle den anlända då. Men jag börjar undra om storken bara är en bluff?! Kan dom inte bara säga "Jadu kärring, den kommer kanske någongång under mars månad, men den kan även komma under februari eller april". Dom kan faktiskt inte bara lova saker till höger och vänster!
Som ni kanske förstår så har det inte kommit någon bebis än, idag är det beräknad födelse av skitongen, men Erkki får nog vänta några dagar/veckor till på att svepa in Malte Sune Anders i den stora mjuka filten hon fick på barnens hus.

Kattongan växer så det knakar, och nu är alla tingade, men jag funderar på att stjäla dom allihop under jackan när jag går hem. Sen ska dom få bo i en låda under min säng och när ägarna frågar vart dom tagit vägen ska jag se mig mystiskt omkring, göra ett försök att vissla och möjligtvis smyga iväg lite obemärkt för att undanröja alla misstankar på att det kan vara jag.

Och till hela den svenska tv-produktionen, snälla snälla snälla, släng något hårt i huvudet på af Ugglas-typen så hon håller käften. Dom andra kan ni förresten avskaffa från landet också. Agnes gräsliga sparkdräkt ska eldas upp och sen kan vi andra, någolunda normala människor, leva tillsammans i harmoni utan att behöva bli irriterade över människor med fullkomligt meningslösa låtar. Annat var det när jag var ung. Petra Mede kan också dra något gammalt över sig. Tacka vet jag Christian Luuk. Fan att man ska jobba i morgon, annars hade jag tagit mig ett rus så jag blivit på paljetten för att glömma Ugglan för en stund.

9 minuter kvar så blir det wii i allafall. schyssta bananas.



hjärta.



Det är inte så farligt om man har olika färg på huden.
Det viktiga är att
man har samma färg på hjärtat.
- Isabell, 7 år.

Nostalgi.



Hade en liten nostalgitripp idag, börjde prata om den tiden då jag hängde med Kristina Nord, oskiljaktiga som vi var hängde vi dag som natt med varandra när hon var här. Vi hade jämt massa projekt på gång såsom att starta tidningar och skit, dock blev det bara ett nummer varje gång, det var liksom det enda vi hann med innan hon åkte hem igen.

När vi var typ sju år så hittade vi några gamla hus som vi lekte vid, vi kallade dom nöjesfältet och det var det roligaste stället som fanns. Vi planerade att ha ett Michael Jackson party och trodde helt seriöst att han skulle komma. Men allt lyckligt har ett slut och vi började storbråka om vem som han skulle bo hos när han kom.

Egentligen hade jag ganska dåligt med koll på vem denna Michael Jackson var, föll redan som sjuåring för grupptrycket och han var min absoluta idol eftersom Kristina diggade honom. Ni får observera över att det faktiskt var på den tiden då han såg ut som folk.

Nostalgin is officiellt over för today.

testing.

Hej gott folk. Testade att göra en ny header till bloggen såhär på eftermiddagskvisten. Det är så roligt att sitta med ps när man vet hur det mesta fungerar. Headern är dock bara ett test som kommer försvinna inom snar framtid, när jag vet hur jag vill ha den "riktiga".

Har hängt med Soph idag och som vanligt hällde vi i oss te och proppade kakor, magen börjar bli oroväckande putig, det är en annan frukt av den fördömda arbetslösheten, att man äter som en häst. Bjöd in mig på kaffe hos Allmighty och fick kladdkaka och glass på köpet. gött. Sen drog vi ut på en biltur, körde rally med lill-nissen upp mot Mullbergs i hopp om att ongen skulle bestämma sig för att kliva ur sitt bo, men Erika sa bara; "Det vaggar gött åt Bebbibooo".

Nu ska jag snart hämta skitongen vid bussen, i helgen ska vi börja på hennes mösspåtagnings-balklänning som jag ska sy, jo det är sant, helt crazy.

Nu ska jag titta till potatisen i ugnen.

See you.

(Vart är inspirationen till icke-informativa inlägg? Fan vad sugen jag vart på ruccolasallad..)


so fucking fun.

Jag har haft så lite kul ikväll / natt ska Ni veta. Har verkligen gått in för att lära mig massa nya prylar och skit i photoshop och det har gått riktigt jävla bra. Är så stolt över mig själv.

Här är prov på några tester som jag gjort i afton, håll till godo.










Godnatt.

no bebbibooo.

Godnatt alla kära. Jag kom att tänka på en intressant sak när jag skrev dom första orden. På morgonen när man går upp säger man "God morgon", sedan god förmiddag, eftermiddag, kväll osv, men säger man godnatt så är det som att man ska gå och lägga sig. Värsta slutgiltigt. Jag kan ju liksom inte säga god kväll nu, eftersom det är natt. Hur göra?

Ingen bebbibooo har det kommit idag heller, men jag har minsann gjort en dygd för mänskligheten, nämligen avlastat fröken-snart-mamma samt visat prov på mina enklare matlagningskunskaper genom att skära grönsaker till middagens tacos. Känner mig en smula duktig. Apropå det där med kunskaperna inom matlagning så fick jag reda på att jag hade sånna i måndags faktiskt, på arbetsförmedligen. Jojustde, det stod i min handlingsplan att jag hade enklare matlagningskunskaper, hade jag verkligen det 2006 när jag skrev det eller hittade jag bara på för att bredda mitt jobbsökande? Ganska lame i såfall att bara köra på enkla kunskaper, då kunde man ju lika gärna gå all in och säga att man var i klass med självaste Jamie Oliver. Nåväl, hur det än är så är dom kunskaperna någon annanstans än där dom borde vara. Misslyckas man med att göra chokladpudding och behöver recept för att göra pannkakssmet, då kan man inte vara riktigt töör bakom öronen.

Hur som haver så har jag hela säsong två, tre, fyra och fem av Scrubs på dvd nu, så jag är mycket lycklig. Håller även på att försöka bränna ut alla bilder jag har på datorn till skivor, vilket inte lyckas särskilt bra eftersom det helt enkelt inte går att bränna ut en enda liten fjuttig bildjävel. Snart är det allvar mellan mig och Glenne. Jag känner att jag har en god chans att ta hem fighten.

Igelström åkte ur Mästarnas mästare, vilket var mycket bra. Försöker utplåna damerna en efter en med mitt hotfulla tänkande för att sedan se Herr Elofsson på den högsta pallplatsen. Det skulle vara en fröjd för ögat.

Solong!
so long =)

Bjuder på en bild i all välmening..


A waterproof Fjällvråk in Skucku.



 


heartbeat.



Idag har jag varit uppe sedan tuppen gol och slitit i min egen svett. Ellernä, åkte till bvc i möranst med de blivande föräldrarna och fick lyssna på lill-bebbibooos hjärtljud, hur häftigt som helst. Sen blev det arbetsförmedlingen i fyrtiofem minuter för att få höra att det inte finns några jobb. Höh? Skämtar du? Jag trodde jag skulle få ett. Dollar för skivköp och sedan bar det av till panget för att insupa en kopp te med Erika och Soph.

Nu får det vara nog med den informativa delen i inlägget. Fast förutom det har jag inte så mycket att tillägga. Ska fila min naglar nu.

/ Ellinor -
nu vill jag bli moster!

Olvert är alltid i farten.

Nu har allas vår kära Olvert varit i farten igen, som skrivet för många inlägg sedan så brände hon av ett förföringsförsök i min säng. Men eftersom inte det lyckades något vidare så blev det som skrivet inget. Nu har Olvert gått ett steg längre och skaffat sig en internetanvändare på en okänd datingsida, då har det gått en smula långt kan man tänka, men för vår kära Olvert finns inga gräser på vilka medel man kan ta till. Var Ni på köpcentret kärnan inne i Östersund häromdagen kunde Ni se denna varelse sitta och enträget läsa kontaktannonser med tungan i mungipan och svetten lackandes i hennes anlete. Dock kom Olvert på sitt misstag, sitta och läsa kontaktannonser alldeles själv på allmän plats, det var bara för sorgligt. Olvert läser numer tidningens datingsidor i ensamhet.

Jag vet att jag är käz på att uppdatera, men håll till godo med storyn om Olvert.

bebbibooo.


nära nu..kanske..

productive.



Inte fan vet jag om produktiv heter så på engelska, och vet ni vad, jag bryr mig inte heller, för i Elliiiland får man tala hur fan man vill, helst svengelska så att jag också förstår. Saken jag vill komma fram till är att min dag har varit produktiv, jag har med andra ord fått en hel del saker gjorda såsom stirra in i väggen, kolla ett par gånger på boken jag tänkt läsa samt hittat en gammal skön socka (som jag dock inte hittar maken till). Jag tror bestämt att den här tredje Ellinor är på antågande, hon kommer träda fram väldigt välkommen och jag kommer lämna denna försuttna Ellinor åt sitt öde. Hon är trots allt en dålig tjej.

Igår fick jag en ny frisyr, efter att ha ägnat år och dagar till att kamma ut mitt slitna hår gav jag upp. Jag slutade kamma det. Det blev efter ett par veckor ett skatbo. Igår drog jag upp mitt lata arsle ur vagnen, la på sötögonen och bad Empan att göra mig till en ny människa, det gick bra. Jag är mer än nöjd med mitt numer underbara, lättutkammade, fluffiga och rentav mysiga hårsvall. Jag kan nästan gå så långt att jag säger att det är fantastiskt. Ja, fantastiskt är det.

Pubkväll på norsis på lördag, kan undra om man ska våga sig dit? Traveling swedes och bondgrogg har man ju sällan tackat nej till (i allafall inte det sistnämnda) så det får måste nog göras ett besök där kanske för att spisa lite Rätan helt enkelt, även fast man bor hemma och är utan arbete har man sjukt dålig koll på folk. Jag har för mycket att göra med mig själv helt enkelt.

Fick kvällslig sms-update från Empan nyss, hon satt och inhalerade dryck med procentsats tillsammans med någon ung herre vid namn Linus. Jag påminde henne att hon skulle se till att ha en kondom till hands. Just in case liksom. Hon tyckte jag var sjuk. Men jag är frisk, känner mig inte det minsta varm när jag känner på pannan.

Nej nu ska jag faktiskt ta och fika en skvätt, sen blir det sängen och scrubs för hela slanten. Är obeskrivligt lycklig över att Empan lämnade Bengan hemma. Sacred heart hospital in my heart. Yeey.

/ Ellinor - godnatt på er sötnosar sa smules ma na meir i möra.

arbetslösheten.

Det finns inget ont som inte för något gott med sig heter det ju, och visst är det så. Det onda är alltså arbetslösheten, men det finns massa goda saker, tex att jag sover bättre och känner mig mer motiverad till att göra saker. Dessutom får ju Ni grymt mycket läsning då jag uppdaterar som en tok. Ibland när jag nyss uppdaterat känner jag att jag har mer att ge och vill skriva ett inlägg till, men sen ändrar jag mig och tänker "Nej, fan man kan inte skriva så många", men egentligen, vem fan bestämmer hur mycket jag ska skriva? Ja just de. Ingen annan än jag. Så shut up and read för fan.

Idag när jag var ute och åkte skidor hade jag på mig mina nya träningsbyxor och det nya träningslinnet, jag kände mig smärt och tränande i dom. Såg slank och muskulös ut. Me like it tänkte jag när jag stod framför spegeln i flera minuter och beundrade mig själv. Det är nog som den där Blondinbella säger, har man snygga träningskläder är det roligare att träna. jajjemänsan.

Fan, min bättre hälft hänger på konsert med Volbeat ikväll och Allmighty var på Judas häromdagen, kan inte jag också få göra något sånt skoj? Vilka ska jag förälska mig i som jag kan rocka och dricka öl till? Lars Kristers? Nej jag måste inte bara skaffa mig ett intresse, jag måste ha ett par idoler också.

Lär väl skriva sen igen kanske om jag har någon inspiration. skitapa.

betraktelser från dagen (del 2).

Här i huset behöver man inte frysa direkt, satte mig med datorn i gillestugan, tänkte att det kan ju vara mysigt att sitta framför brasan, men ack vad svetten lackar. Inte mindre än tjugoåtta grader är det här nere, förstår inte hur Musse kan tycka att det är så grymt skitskönt att ligga här nere och dega när han själv ser ut som en pälsjacka.

Kom nyligen hem från en tur på sjön, tog med mig Erika, Micke, Amira och Minjert och skidade ner, dåligt med skoterspår att åka i dock men hundarna mådde gott. Tjugo meter ute på sjön säger Micke på sin tvättäkta stockholmska; "Det kanske är bäst att vi letar oss in till land nu innan det blir för mörkt", haha, han är då för rolig den gode Micke. Men efter att nordanvinden kommit till vår by åkte vi upp och fikade bullar och saft, det var vi värda efter en lååång stund på sjön.

Pics;

Micke, Erika och Amira.

Skidåkar´n her self.

Minjert och Micke.

Ja just..

Hemfärd.

Ess och kissekattungarna. (var svårt att få till en bild då Ess inte verkade vilja visa sina bebisar).

/ Ellinor - vi ses sen..

update.

Ja just ja, jag drack te idag igen, English Breakfast, det var godare än citron. det tar sig.

dämmsucker.



Ja då har man dammsugit då, inte så roligt eftersom det klirrade ovanligt lite i röret när jag for fram över golvet, kan mamma ha tjyvdammsugit mån tro? Mitt rum fick sig också en välbehövlig utrensning, funderade först om det verkligen var nödvändigt att städa. Fick användning av mina gamla matematikkunskaper, liggande stolen och gradskivan, det skulle ju faktiskt, om jag tar tillräckligt mycket sats, gå att lägga av världens hopp vid tröskeln och sen flyga över allt rat för att sedan landa i sängen. Kan dock bli en aning svårjobbat när jag ska ut sen. Nåväl, nu är det rent på golvet i allafall och tvättmaskinen snurrar i full kareta.

Konversation i bilen;

Empan (sjunger) - "Are we huuuman, or are we dancers..."
Jag - Är vi mänskliga eller dansare?
Empan - Japp, man kan inte vara både och.
Jag - Då är jag nog hellre mänsklig än dansare..
Empan - Hellre mänskig och fet än dansare och fit!

Konversation igår på stan;

Empan (sjunger som vanligt medan hon tittar på mamma) - "Du som tog mitt hjärta.."
Mamma (tittar förvånat tillbaka) - Gjorde jag?

Nåväl, nu ska jag sysselsätta mig med något annat, kan lätt bli långtråkigt att vara arbetslös nämligen. Leta fram skidorna kanske?

Väl mött.





dagens betraktelser (än så länge).

God förmiddag/eftermiddag. Idag har jag än så länge klarat av att skjutsa min lillasyster till bussen, och bara det är en bedrift eftersom det snöade och vindrutetorkaren på förarsidan inte är speciellt funktionerande dessa dagar. Efter det var jag och hälsade på nyblivna mamman Ida och lilla Elemina. Och jävlar i mig vilken söt liten onge, med beteckning på liten. Även fast hon inte är mindre än det normala så blir man ju alldeles fachinerad över hur små dom egentligen är.

Fikade nu när jag kom hem och kom på mig själv med att ha ett förskräckligt bordsskick, maten rann ur mungiporna och ner för hakan och sen slickade jag till och med tallriken. Det är sånt som man bara gör när man är själv. Men jag gillar fan att äta så, bara trycka i sig maten och skita i om man blir lortig om munnen. hehe. vilken svärmorsdröm man är.

Nu blir det till att knäppa på någon gammal slagdänga (schlagerdänga) på stereon och tralla i takt medan man dammsuger. Se upp alla dammråttor.

Pics;

I mellersta Sverige har vi i veckan haft fruktansvärt lokalt snöfall.

Empan hänger i lill-nissen.

Dagens drajver.

Min vindrutetorkare gör numera lite som den vill.

Lilla söta Elemina.

/ Ellinor - "städa, städa varje fredag åsså varje jul, för det tycker jag är kul. Men aldrig mörda på en lördag, för det verkar skumt..och det tycker jag är dumt.."


tea for two.

Godmorgon kära vänner. Nu ska jag börja med att berätta något som Ni troligtvis kommer ramla av stolen när jag säger, jo, jag drack te igår. Det är sant. Sittandes i soffan nere på gärsgårds och tittandes på Empans kille Hasse Aro, in action på efterlyst blev jag skitsugen på te. Kokade mig en kopp och valde mellan massa olika teer, det kändes som att citron kunde vara en bra börja-dricka-te-smak, så den fick det bli. Klussade i lite honung också för att det skulle bli lite sötma på kalaset och vips hade jag för första gången tillrett mig en egen kopp te. Det smakade inte alls lika mycket ryggsvett denna gång som sist jag provade. Dock blev det på tok för mycket honung, jag som redan är så söt behöver inte så mycket, höhö.

Jag börjar befara att Empan blivit en sån där nyttig tränande människa, i morse hoppade hon glatt upp ur sängen, tog på sig sin nya tränings outfit och skuttade ner till träningscykeln, kom upp en halvtimme senare och hade cyklat i 25 minuter och skulle ner och cykla mer. sjuka ting. Jag var då tvungen att uttrycka den stolthet jag kände för det lilla livet. Tur att någon av oss har karaktär i allafall.

Katterna nere på gärsgårds växer så det knakar och är det någon som är intresserad av en liten kattunge är det bara att skriva en kommentar, av dom fyra små rackare som kom är än så länge en tingad. Det finns alltså tre små svarta sötingar kvar (en karl och två flickor). Även valpen lever rövare, men jag tror minsann att det har blivit lite mer pli på henne. Annars är det bara att kalla på Micke, i en Minja verses Micke fajt är det ingen tvekan om vem som vinner. Däremot när jag och Minjert är oense kan det gå hur som helst, efter en par tre femtio tillsägelser låter jag henne hållas. Dumt som fan.

Igår var jag, mamma, Erika, Empan och Micke in till stan och kollade på bio, Män som hatar kvinnor, riktigt bra film faktiskt. Grymt äcklig vissa stunder men i stora hela får den fem M (enligt den nya tabellen då man ger Mickesar).


Fem Micke av fem möjliga.

Nej nu ska jag fika lite med Empan.

/ Ellinor - hejdå.





rötägg.



Shit,
idag missade jag Glamour igen. det suger.

Det var inte jag som skrev det där, det var min lata, arbetslösa, sämre hälft med dåliga tv-vanor som propsade på att få göra sin röst hörd. Tur att mitt rätta jag alltid varit en smula rädd för tv´n. Gjorde ett försök en gång att lära mig tv-tablån utantill, det gick inget vidare och är bevisligen ett tecken på att jag inte är något tv-freak som mular smörgåsar i soffan och kollar på dåliga såpor. Dock inväntar jag envist mitt tredje jag som promenerar varje dag och dricker nyttigt grönt te istället för att hälla i sig tjugo koppar kaffe var gång hon får chansen. Känner att hon är i knutarna. Människan som verkligen lever som hon lär. Måste nog uppbåda en kopp självdiciplin kan tänkas.

Om vi ska göra en kort lägesrapport så är det väldigt varmt här i rummet, tror att både katten och datorn är en bidragande effekt då båda har en tendens att alstra endel värme. Annars är läget under kontroll och livet leker mestadels trots det rådande världsläget (det lokala läget också givetvis).

Nej nu ska jag analysera vilken sunkfaktor min arma lekamen får idag, sen blir det nog scrubs.

/ Ellinor - hmm..sunkfaktor två, känner mig rätt fräsch.

fuck you i´m from norrland.

Det är alltså bevisat, man måste alltså vara från Stockholm eller något annat flott ställe för att kunna göra sig en blogg med höga läsarsiffror. Jag har försökt mycket, kanske inte allt, för att få min läsarstatistik att gå käpprätt uppåt, men det lyckas inte. Jag uppdaterar flitigt, får kommentarer samt sms av folk som tycker att jag skriver bra, så så dålig kan ju bloggen egentligen inte vara samt att jag kommenterar kända bloggares inlägg. men ack vad mitt slit ger lite utdelning. Nu är det all in som gäller.


Min besöksstatistik håller sig på en jämt, tyvärr väldigt låg, nivå.


Utan modeblogg ska jag nå toppen. Är Ni med mig?



bebis.



Om elva dagar är det alltså beräknad födelse av det lilla livet som nu går under namnen Bebbibooo och Malte. Jag är helt till hundratio procent bergsäker på att det kommer bli ett gossebarn. Pratar jag om den så är det en han, folk ifrågasätter, men det är ju en han, det kan jag lova!

Kan verkligen se scenariot framför mig om det blir en flicka;

De stolta föräldrarna ringer hem, självklart till nyblivna moster Ellinor först, och säger: "Det blev en flicka". Jag blir helt stum i luren och skriker sedan ut min förtvivlan: "DET ÄR JU FÖR FAN FEL UNGE, det måste ha skett någon förväxling, erat barn är en gosse, hörni det, en GOSSE..en M A L T E!!".

Nu får ni inte missuppfatta mig kära läsare, det är inte så att jag på någotvis misstycker om det är en tjej, absolut inte. Det är lika välkommet vad det än är. Men jag är som sagt bergsäker, det blir en pojke.

jag vet att du hatar listor mamma.

Hur gammal är du om fem år? Jag är då 28 år och 2 månader.
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mina systrar så vi stod och sålde Semlor på norsgården.
Hur lång är du? 170 cm över havet.
Vilken är den senaste filmen du sett? Minns inte riktigt, kan det ha varit Wallander - hämnden på alla hjärtans dag?! Kollar väldigt sällan på film och tv.
Vem ringde du senast? Erika, och sa att vi skulle till tant farmor.
Vem ringde dig senast? Allmighty.
Hur löd det senaste sms:et du fick? "Jag bara ligger i soffan och är allmänt lat och fet. Ska väl sova snart så jag orkar gö någon livsviktig grej till något fönster i morgon :). Go natt på dig Ellinåål".
Föredrar du att ringa eller skicka sms? haha. Skicka sms.
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Married.
När såg du senast din mamma? Alldeles nyss när hon var inne här och pratade lite.
Vilken ögonfärg har du? Blå-gröna.
När vaknade du i dag? 09.45 kanske.
Vilken är din favoritjulsång? Juletid eller vad fan den heter med Christer Sjögren och Carola (är det dom som sjunger den?!).
Vilken är din favoritplats? Sängen helt klart, kan spendera en livstid där.
Vilken plats föredrar du minst? Under sängen?!
Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag hoppas att jag befinner mig på ett ställe jag trivs, sen vart det är spelar inte så stor roll.
Vad skrämde dig som barn? Jag var rädd för högstadieeleverna på skolan.
Vad fick dig verkligen att skratta senast? Igår på arbetsförmedlingen när Emelie skrattade skithögt flera gånger bara för att vi tyckte det var pinsamt.
Hur stor är din säng? Ganska liten, skulle ha haft en större jäkel.
Vem sov du senast tillsammans med? Skavfötters med Empan.
Sover du med eller utan kläder på dig? Sover jag med någon blir det t-shirt, sover jag själv blir det ingen t-shirt.
Hur många kuddar har du i sängen? två.
Hur många landskap har du bott i? Har bara bott i Jämtland.
Vilka städer har du bott i? Östersund.
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor.
Är du social? Beror på vem jag ska vara social med, sånna som jag känner är jag social med. Även folk jag ibland träffar under dagen kan jag vara hiskeligt social med, det beror på humör.
Vilken är din favoritglass? Choklad.
Vilken är din favoritefterrätt?  Är inte så förtjust i efterrätter, förut älskade jag det, men nu har det liksom taggat ner en aning.
Tycker du om kinamat? Det är kanske hur gott som helst.
Tycker du om kaffe? ÄLSKAR kaffe. Livets dryck.
Vad dricker du till frukost? Oboy eller mjölk och kaffe förstås.
Sover du på någon särskild sida? Beror helt på vilken säng jag ligger i. Vill oftast ligga vänd in mot väggen.
Kan du spela poker? Utslagspoker är jag kung på.
Tycker du om att mysa/kela? Kanske hur mys som helst!
Är du en beroendemänniska? Är beroende av vissa ting ja.
Känner du någon med samma födelsedag som din? Jorå.
Vill du ha barn? Vet inte.
Kan du några andra språk än svenska? Engelska och baskunskaper i det norska språket. Annars kan jag några enstaka fraser på Tyska, Finska och Franska (har läst franska i tre år. skandalöst).
Har du någonsin åkt ambulans? Nej, har aldrig behövt det.
Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!
Vad spenderar du mest pengar på? Bensin.
Äger du dyrbara smycken? Inga tiotusenkronors smycken direkt, det dyraste jag äger är nog en ring för över tvåtusen.
Vilket är ditt favoritprogram på tv? Scrubs, vänner, satc och det okända.
Kan du rulla med tungan? Rulla med tungan?
Vem är den roligaste människan du känner? Buffy.
Sover du med gosedjur? Nej.
Vad har du för ringsignal? Någon sjuk jävel som skrattar.
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Det har jag minsann, inramat till och med.
Vad har du närmast dig just nu som är rött? Var branog ont med röda saker i detta rum, men datamusen är röd.
Flirtar du mycket? Sällan avsiktligt.
Kan du byta olja på bilen? Har aldrig gjort det, men skulle jag få för mig att göra det så listar jag nog ut hur man går till väga.
Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, jag är en duktig flicka!
Vilken var den senaste boken du läste? Så längesen att jag inte minns det, måste ta upp det där med läsning igen. Det utvecklar språket så bra.
Läser du någon dagstidning? ÖP och LT.
Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
Dansar du i bilen? Ja faktiskt, kommer det någon bra låt är det klart att man drar av några moves även bakom ratten. Mest när jag fular mig med Empan. Har gjort det själv, men man får ju värsta skrattattacken av det.
Vilken radiostation lyssnade du till senast? Lyssnar aldrig på radio.
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Bebbibooo.
Vem var din favoritlärare på högstadiet? Helt klart the one and only Sylvia Olsson.

vem fan är du?

Okej, nu har någon med namnet "me myself and I" kommenterat min blogg flera gånger, vem är du mystiske främling?

Nu är semlorna klara och ivägfraktade till bättre behövande, dvs de boende på Östgärde, blev femtio semlor över så mor, jag och Erika slängde ihop fyrtio stycken och körde bort. Känner mig lite som Dalai Lama och Moder Theresa på samma gång.

Adjöken!

än en gång har jag lyckats.



"Ska Du utrota hela viltstammen?" var i princip det första jag fick höra när jag kom innanför dörren igår kväll. Jodu pappa, det är det jag jobbar på!

Var inne i stan igår och shoppade lite samt besökte arbetsförmedlingen. På hemvägen, på E14 mitt emellan Östersund och Torvalla upptäckte jag något mörkt mitt på vägen. Eftersom jag hade mötande bilar som bländade kunde jag inte riktigt urskilja vad det var. Men närmare såg jag att det var en älg påväg över mitträcket och jag ser ett fett jävla älghuve komma emot mig, höll för ena ögat och skrek som en stucken gris och PANG! En älgjävel hade brakat rätt in i min ruta. Eftersom det var enfiligt och jag hade bilar bakom så körde jag upp i Torvalla och stannade. Klippan Sophie ringde polisen medan hon mulade hamburgare och sprickorna i vindrutan var ett faktum. Som Sophie sa efteråt, det var nog tur att vi inte såg älgen innan för då kanske man hade fått panik och bromsat och älgen hade hunnit längre ut på vägen, upp på huven och Gud vet vad fan som hade hänt då. Man kan verkligen kalla det änglavakt.

Jägaren ringde i allafall senare och han hade inte hittat någon älg, så den lever säkert resten av sitt liv med en djävulsk migrän. Men som Anna kläckte ur sig: "Rådjur är sötare än älgar", ja det var tur att det inte var ett rådjur då. haha.

Så snälla folket, när Ni är ute på vägarna, kör för fan sakta, älgar är stora djur och krockvåldet med en 500 kilo tung älg är inte att leka med. Var rädd om ert liv, det kan gå jävligt fort att mista!

Nu laga temlor.

käre värld.

Det är inte var dag man uppdaterar som en obstinat hamster på crack, men idag är det en sådan dag..igen. Dock är det mest som alla andra dagar, att jag har hiskeligt lite att skriva egentligen.

Jag har kommit på ett yrke som jag tror att jag ska satsa på, nämligen odalisk, vilket är beteckningen på en slavinna i ett orientaliskt harem. Arbetsförmedlingen verkar inte ha några sånna jobb inne tyvärr så jag får nog leta vidare. Tur det ändå, för jag är inte tillräckligt graciös för att kunna dansa magdans. Man måste säkert kunna det för att få komma på intervju.

Nej, nu ska jag entra sängen och kolla på lite Scrubs alternativt Vänner.

Baj Baj Blazejj.
 

rätans skola.

Giv dina barn en framtid - låt dom gå i Rätans skola.




Under det kvällsliga fikat med Empan diskuterades det människor, personer som utmärker sig. Sånna som är lite coco-pants helt enkelt. I huvudsak kom vi fram till en, vilken jag inte nämner vid namn då jag inte vill hänga ut någon som hamnat i text pga dennes minst sagt udda beteende.

Kom även att tänka på min gamla kära grundskola, Rätans skola. En plats där det flitigt brygdes gojs i skåpen och bedrevs otukt på såväl toaletter som biljardbord. Mycket har hänt inom väggarna i den bygnaden, både polis och socialtjänst har fått komma akut för att internerna (dvs eleverna) inte har kunnat skött sig efter skolans normer. När jag tänker på dom kakor vi stal av vår klassföreståndare för att sedan kalasa på med läraren i syslöjd för det mig osökt in på att det är inte bara bakverk som byter lärare, även våra kära läromästares makar verkar ha en tendens att agera svingers. Nog om det, i Rätan har det skett mycket märkliga ting, det har till och med gått så långt att lärare har fått sätta på sina vilsna små underhuggare hund-pejl för att de inte ska springa bort under idrottslektionen. Och jag trodde min lokalförmåga var dålig, men denne utsatte gosse måste verkligen ha varit kass som var tvungen att springa omkring med halsband för att han var en smula oduglig.

I slutet av min skolgång fick vi en ny idrottslärare, han var Bulgar. Alla fick MVG i idrott, ända tills lärarstyrkan gick in och sa att man faktiskt inte fick göra så. Våra planer på att bli världskända idrottsmän var nu grusade.

Andra saker som ofta var förekommande på skolan var att man blev tvingad att äta den äckliga skolmaten, ville man inte ha så bar dom ut ett stycke potatis till en och stod sedan som en hök vid diskavlämningen för att se att man inte lämnat något på tallriken. Chokladsoppa serverades vanligen på fredagar, jag förstår inte än idag hur ett aktivt barn ska kunna stå sig en hel dag på en tallrik med förtjockad oboy?! Skolkade man en dag hade man automatiskt problem hemma och det kallades till akut personalmöte.

En gång hade jag fått i uppgift att skippa min franskalektion och istället baka sockerkakor som lärarna kunde mula i sig på sitt arbetslagsmöte, som den goda elev jag var antog jag uppdraget och bakade ner ett par hårdbrömackor (OBS! hela) i smeten också. Det sas aldrig någonting om hur kakorna smakade, men ett som är säkert var att jag slutade få privilegiet att baka efter den dagen. How come?

Nåväl, nu har jag inte så mycket mer att tillägga om denna underbara skola, men vill ni veta mer föreslår jag att ni besöker
http://w1.687.telia.com/~u68702155/sid4.html, en väl uppdaterad sida om miljöskolan nummer ett.

Må väl.

jesus take the wheel.



En vacker bit.

tröll.



Hejsan på er småtroll.
Vad har ni för er en kväll som denna? Onödig fråga egentligen, ändå ingen som svarar.. Tänkte bara styra upp en kort update innan det är dags att bränna iväg till kyrkan och få sig lite andlig spis.

Btw är Empan helt crazy. Vettatusan vad som har tagit åt henne, flyger omkring som en balettdansös och sjunger, för att i nästa stund ligga i sängen bredvid mig och pussa på min hand, samtidigt som hon säger att hon är kärlekstörstandes.

Nu, kyrkan. Pappa är stingslig.

toyota previa.



Då var man hemkommen då, var i och för sig ganska många timmar sen nu, men eftersom jag tagit mig en mindre slummer under eftermiddagen så kortade det ner tiden avsevärt. Var och tittade på kattungarna en sväng och gosade lite med dom, tre flickor och en karl är det (Anita, Berit, Maud och Ragnar) dock har tydligen Anita blivit tingad och ska bli omdöpt till Essy. Vilket töntigt namn.

Igår blev det massa guitar hero - world tour spelande i Ås. Mucho roligt. Vid halv två ville fyllskallarna hem och det bar iväg mot Bergs kommun. Efter avstickare till både Nästeln och Kvarnsjö var vi på Turingen strax innan fyra. Sophie övertalade mig att sova där och lättflörtad samt trött som man var så var det ingen lång tvekan. Fikade lite och störtade i säng som en död sill.

Ska snart dra mitt ass till Lill-Nissen och glida en tur till Åsarna och hämta systerskapet för att sedan traska till kyrkan på The Relatives.

Nu msn.

Må gött.