dagens betraktelser (än så länge).

God förmiddag/eftermiddag. Idag har jag än så länge klarat av att skjutsa min lillasyster till bussen, och bara det är en bedrift eftersom det snöade och vindrutetorkaren på förarsidan inte är speciellt funktionerande dessa dagar. Efter det var jag och hälsade på nyblivna mamman Ida och lilla Elemina. Och jävlar i mig vilken söt liten onge, med beteckning på liten. Även fast hon inte är mindre än det normala så blir man ju alldeles fachinerad över hur små dom egentligen är.

Fikade nu när jag kom hem och kom på mig själv med att ha ett förskräckligt bordsskick, maten rann ur mungiporna och ner för hakan och sen slickade jag till och med tallriken. Det är sånt som man bara gör när man är själv. Men jag gillar fan att äta så, bara trycka i sig maten och skita i om man blir lortig om munnen. hehe. vilken svärmorsdröm man är.

Nu blir det till att knäppa på någon gammal slagdänga (schlagerdänga) på stereon och tralla i takt medan man dammsuger. Se upp alla dammråttor.

Pics;

I mellersta Sverige har vi i veckan haft fruktansvärt lokalt snöfall.

Empan hänger i lill-nissen.

Dagens drajver.

Min vindrutetorkare gör numera lite som den vill.

Lilla söta Elemina.

/ Ellinor - "städa, städa varje fredag åsså varje jul, för det tycker jag är kul. Men aldrig mörda på en lördag, för det verkar skumt..och det tycker jag är dumt.."


Kommentarer
Postat av: Görel the former co-worker

Får du också städmani när du är arbetslös??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se