no bebbibooo.

Godnatt alla kära. Jag kom att tänka på en intressant sak när jag skrev dom första orden. På morgonen när man går upp säger man "God morgon", sedan god förmiddag, eftermiddag, kväll osv, men säger man godnatt så är det som att man ska gå och lägga sig. Värsta slutgiltigt. Jag kan ju liksom inte säga god kväll nu, eftersom det är natt. Hur göra?

Ingen bebbibooo har det kommit idag heller, men jag har minsann gjort en dygd för mänskligheten, nämligen avlastat fröken-snart-mamma samt visat prov på mina enklare matlagningskunskaper genom att skära grönsaker till middagens tacos. Känner mig en smula duktig. Apropå det där med kunskaperna inom matlagning så fick jag reda på att jag hade sånna i måndags faktiskt, på arbetsförmedligen. Jojustde, det stod i min handlingsplan att jag hade enklare matlagningskunskaper, hade jag verkligen det 2006 när jag skrev det eller hittade jag bara på för att bredda mitt jobbsökande? Ganska lame i såfall att bara köra på enkla kunskaper, då kunde man ju lika gärna gå all in och säga att man var i klass med självaste Jamie Oliver. Nåväl, hur det än är så är dom kunskaperna någon annanstans än där dom borde vara. Misslyckas man med att göra chokladpudding och behöver recept för att göra pannkakssmet, då kan man inte vara riktigt töör bakom öronen.

Hur som haver så har jag hela säsong två, tre, fyra och fem av Scrubs på dvd nu, så jag är mycket lycklig. Håller även på att försöka bränna ut alla bilder jag har på datorn till skivor, vilket inte lyckas särskilt bra eftersom det helt enkelt inte går att bränna ut en enda liten fjuttig bildjävel. Snart är det allvar mellan mig och Glenne. Jag känner att jag har en god chans att ta hem fighten.

Igelström åkte ur Mästarnas mästare, vilket var mycket bra. Försöker utplåna damerna en efter en med mitt hotfulla tänkande för att sedan se Herr Elofsson på den högsta pallplatsen. Det skulle vara en fröjd för ögat.

Solong!
so long =)

Bjuder på en bild i all välmening..


A waterproof Fjällvråk in Skucku.



 


Kommentarer
Postat av: Mamma Di

Visst kan Du steka ägg eller? Jag tycker äggen försvinner fort i förpackningarna + att det lukta ibland när jag kommer hem!!!

2009-03-11 @ 07:59:38
Postat av: Görel the former co-worker

Jamie oliver ? det ska ju va Gordon Ramsey för han är mycket argare och roligare.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se