productive.



Inte fan vet jag om produktiv heter så på engelska, och vet ni vad, jag bryr mig inte heller, för i Elliiiland får man tala hur fan man vill, helst svengelska så att jag också förstår. Saken jag vill komma fram till är att min dag har varit produktiv, jag har med andra ord fått en hel del saker gjorda såsom stirra in i väggen, kolla ett par gånger på boken jag tänkt läsa samt hittat en gammal skön socka (som jag dock inte hittar maken till). Jag tror bestämt att den här tredje Ellinor är på antågande, hon kommer träda fram väldigt välkommen och jag kommer lämna denna försuttna Ellinor åt sitt öde. Hon är trots allt en dålig tjej.

Igår fick jag en ny frisyr, efter att ha ägnat år och dagar till att kamma ut mitt slitna hår gav jag upp. Jag slutade kamma det. Det blev efter ett par veckor ett skatbo. Igår drog jag upp mitt lata arsle ur vagnen, la på sötögonen och bad Empan att göra mig till en ny människa, det gick bra. Jag är mer än nöjd med mitt numer underbara, lättutkammade, fluffiga och rentav mysiga hårsvall. Jag kan nästan gå så långt att jag säger att det är fantastiskt. Ja, fantastiskt är det.

Pubkväll på norsis på lördag, kan undra om man ska våga sig dit? Traveling swedes och bondgrogg har man ju sällan tackat nej till (i allafall inte det sistnämnda) så det får måste nog göras ett besök där kanske för att spisa lite Rätan helt enkelt, även fast man bor hemma och är utan arbete har man sjukt dålig koll på folk. Jag har för mycket att göra med mig själv helt enkelt.

Fick kvällslig sms-update från Empan nyss, hon satt och inhalerade dryck med procentsats tillsammans med någon ung herre vid namn Linus. Jag påminde henne att hon skulle se till att ha en kondom till hands. Just in case liksom. Hon tyckte jag var sjuk. Men jag är frisk, känner mig inte det minsta varm när jag känner på pannan.

Nej nu ska jag faktiskt ta och fika en skvätt, sen blir det sängen och scrubs för hela slanten. Är obeskrivligt lycklig över att Empan lämnade Bengan hemma. Sacred heart hospital in my heart. Yeey.

/ Ellinor - godnatt på er sötnosar sa smules ma na meir i möra.

Kommentarer
Postat av: Mamma Di

jag har läst alla inlägg!

Puss

2009-03-06 @ 08:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se