grönska vid fotknölen.

Well hello people. eller godkväll hade kanske passat bättre, eventuellt godnatt eftersom klockan snart slår tolv (tiden går då alldeles för fort på kvällen).

Tog en språngmarch hem från gärsgårds tidigare i afton, rätt över lekparken sprang jag, med Slemmet hack i häl. Min första, och enda, tanke var att; "hoppas att Emelie ramlar så hon inte hinner ikapp mig". Ja, Emelie ramlar väldigt ofta, därav tanken. I samma sekund knäpper det till i fotknölen och jag flyger huvudstupa rätt fram i gräset. Det var varken bra för mina knän, mina favvis-jeans eller min allergi. Ellerja, hade jag inte kliat mig i ögonen efteråt så hade det hela nog slutat väl. Men ni vet, den förbjudna frukten, klart man måste klia när man inte får.. Nåväl, åter till historien, skrattattacken var ett faktum och istället för att Emelie hjälpte mig upp så satte hon sig på mig. Det är ju jävligt schysst när syrran ligger i nöd och kvider. Tack för det Empan, det ska jag minnas.

Förövrigt drar lillan till Turkiet på fredag, så idag (eller egentligen i morgon) är dagen då vi måste ta farväl (ooh I hate goodbyes = läses som Loyd i Dum Dummare). Undra just hur det ska gå när ongen drar till Tyskland i augusti. Då handlar det inte bara om en vecka heller.

Känns som det har blivit en smula sporadiskt bloggande på sistone, detta eviga tjat av mig att jag måste uppdatera mera. Men nu är det allvar, jag måste ta mig i kragen och verkligen uppdatera. Helst ska jag ha något intressant att komma med också så det hela blir en upplevelse för såväl mig som Er kära läsare.

Nej nu tusan ska jag titta på Scrubs med förrädar-Empan.

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se