ja.

Ursäkta min frånvaro, men någonstans mellan köket och hallen tappade jag blogg-jåmen häromdagen. Dock fick jag ett utmärkt ämne att skriva om, nämligen behåring. Varför det ofta är så att karlar som har värsta ryamattan över bröst och rygg ofta har lite, eller inget, hår på huvudet. Hmm, det blir en nöt att komma på något bra svar på den frågan. Försökte googla fram lite bilder att visa men fann inga som matchade mina kriterier och har därför egentligen inget belägg för påståendet.

Men varför är det så då? Ingen aning som sagt, men det torde ju vara så att hårsäckarna helt enkelt har bosatt sig längre ner på kroppen. De trivs inte mitt uppe på hjässan. Jag undrar om det egentligen finns någon statistik på sånt? Kanske `Vetenskapens värld` har någon schysst logisk förklaring till det?
Fan att inte `Hjärnkontoret` går på tv längre, det var en utmärkt källa för livsnödvändig information såsom hårsäckarnas läge på kroppen.

Nåväl. Har varit på Turingen hos Soph i afton och sörplat Blåbärs-te ur hennes nya tekanna samt idkat lite umgänge med solariet i Homosapiens säng, dock ville jag inte besudla den allt för mycket med enorma svettningar som kom därav så det blidde bara dryga kvarten på var sida.

Nu ska jag borsta bissingarna och dricka en slurk vatten, sen är det nog fan dags för `Saltön` och horisontellt läge. Och för Er som inte sett `Saltön` kan jag säga; Se den! Fantastiskt fin miljö och bra historia.

Eventuellt återkommer jag inte här i morgon.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Undrar om antalet hårstrån är konstant, det antal som tappas på knoppen, kommer de upp ngn annanstans ?

2009-10-22 @ 22:27:48
Postat av: Storchen

ja skulle nog kunna bistå med lite bilder i utbildningssyfte faktiskt:)

2009-10-23 @ 19:22:00
Postat av: helena

jag tror att det helt enkelt ramlar ner,min sambo har under åren förvandlats till en apa, en mer och mer skallig sådan, det liskom hamnar i små hemska tussar lite här och var på kroppen, fick jag skulle jag gå lös med både vax och rakhyvel. Nu får jag i stället le lite så där snällt och säga att han ändå är det finaste jag vet...med eller utan hårtussar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se