Överlevande.

Jo, jag överlevde hungerskrisen, fick tillslut min efterlängtade middag i form av Italiensk buffé på Skicenter tillsammans med Björnongen och Nickepop. Mucho gottcho.

Annars var det ju pubkväll i helgen på norsgården, stod för ovanlighetens skull på andra sidan av "bardisken", det vill säga på insidan. Även fast man var en smula sugen på att ta sig en pilsner i början av kvällen så övervägde det ändå ganska mycket att vara nykter och se alla andra vara i sina essen. Skrattade gott både en och två gånger.

Nu stundar ett besök på allas vårat favoritställe arbetsförmedlingen, ska bli intressant och se vad dom har att komma med minsann. Ett välbetalt chefsjobb måhända eller så bjuder dom på en simpel kopp kaffe, det är antingen eller liksom.

Efter besöket blir det hemgång till Rätan och lite målande av köksluckor, är det inte klart än tänker ni? Men jo, två "skafferiluckor" kvar, sen är det bara de oinköpta knopparna som ska på innan vår del av köket är klart.
Sedan ska det frystejpas runt dörrar och fönster på övervåningen och målas i en ljusblå färg vid namn "Storsjön", Krisse som har sina invändningar gentemot den färgen kommer bli överbevisad, det kommer bli snyggt, snyggt, snyggt..men först ska taket målas i en vit kulör.

Jäjä, nu ska jag kolla face som jag inte gjort på år och dagar.

Adjö folket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se