Hoj hoj.

Hejsan svejsan.
Hur lever livet med mina kära? Själv är det ganska bra, har en lätt sjukdomskänsla i kroppen..fryser och svettas om vartannat, en smygande huvudvärk och besvärlig hals..inte okej! Men jag håller ut, ska till Sundsvall i morgon och kolla om det står att finna några julklappar..det är ju bara en månad kvar till julafton vetni..jag som alltid brukar vara ute i sista sekunden med mina klappar är väldigt förvånad själv..har till och med fyra julklappar som redan är inslagna och klara, det enda som ska göras är att de ska ettiketteras och lackas! Jag har nämligen en tanke med mina julklappar, och i år är dom i en gammaldags stil, eller vad man nu ska säga, brunt papper och rött snöre och lackmärke..hur man nu gör det, lär väl bränna upp paketen som den klant man är.

Har redan slagit in en herrans massa julklappar åt den lille Knödeln nere på gärsgårds (Leon alltså), han ska få en tockeran presentkalender av mor och far sin i år, så varje dag får han öppna sig en liten julklapp (man får vara bortskämd när man är liten och söt). Idag när jag kom ner för att äta frukost med Erkki och Leon så ville pöjken väldigt gärna visa upp korgen med alla julklapparna. Jag berättade dock för honom att han tusiken inte fick öppna dom än..då säger han: "Nää, till jul å titta, ingen jul än" och pekar mot hörnet där julgranen brukar stå. gullonge.

Ja, för att återgå till gårdagen kan jag ju säga att jag vart riktigt lycklig över att jag blev godkänd på anatomitentan, var 99% säker på att jag kört på den och började planera när jag är tvungen att börja plugga igen för att hinna till omtentan, men så blev icke fallet. Jag som faktiskt tycker att man får skryta över sig själv ibland kan säga att jag är renodlat stolt över mig själv!

Jaja, ska kolla lite på Vänner nu innan det är dags att knyta sig. Godnatt.


Kommentarer
Postat av: Sara

Han e söt den där lille Neno... =)

Klart man får vara stolt att man klarat tentan, jag är superlycklig över att vi faktiskt klarade den värsta tentan genom tiderna enl. de andra sskstudenterna! Dessutom på första försöket! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se