Aight.Lägger kvällen / natten till ära upp en bild på mig själv sen i höstas. Och ja, jag vet att jag har en haka på bilden.

Idag var det till att vara hemma från jobbet pga en troligtvis begynnande magsjuka, orolig i magen som fan och toalettbesöken var täta. Orkar fan inte vara sjuk. Kan gärna vara hemma ändå och inte behöva bry mig om något, men av det blir det ju inge klirr i kassan.
Sov knappt något i natt heller så den här dagen har man verkligen varit som ett kolli, bara gått runt och glidit med liksom, och det har varit så satans gött. Fått maten serverad framför mig på bordet. Blev törstig under middagen men det var ingen som hade tagit fram något drickbart, trots min törst så sa jag inget, för jag orkade fan inte ens gå och hämta. Känns som man är mer död än levande nu för tiden, man gör bara det man ska sen vill man bara sova. I morse var jag ute och okynneskörde bil runt halva kommunen för att jag inte orkade sitta hemma och glo alldeles ensam.

Känner att det har blivit många klago-inlägg på sista tiden, men Ni vill läsa och jag har inget annat att skriva. Håll till godo folk så hoppas vi väl att humöret återkommer..för är det så här länge till så säger jag upp mig från mig själv.

Klärrrt och betäääärrrt!

Då var vårens stuga på forum bokad, kommer bli så jävla roligt. Kommer hinna längta ihjäl mig innan det blir vår.
Man ska ju överleva julen först. Fan jag vill inte ha jul mitt upp i all skit.

Hardass?


Här ser ni ett exempel på ett av de många oberäknerliga djurjävlarna här i våra skogar.

Igår hade jag en intressant diskussion med Orsa, han frågade om det var mycket älg på vägen mellan Svenstavik och Rätan. "Nej jag har då aldrig sett någon" sa jag. Och det fick man ju självklart äta upp idag. På vägen hem idag körde jag ganska lugnt (ca 80) eftersom mina kollegor sagt att det kunde vara väldigt halt. Hade en bil framför mig, och kunde därav inte ha på något helljus, vips så dyker det upp en stor jävla älgjävel knappt tio meter framför bilen, vejade över på andra sidan vägen och svor för mig själv. Hade det varit halt eller hade jag fått möte hade det nog varit ute med mig. Men saken är den, att jag som blir så jävla nervös, skriker och håller för öronen för minsta lilla annars sa bara: "Helvete" och sen var det över. Lugn som en filbunke. Antingen är jag en riktigt hårdkokt gangster eller så har jag dödslängtan. Kan ju inte vara mänskligt att inte bry sig i allafall.

Har stått på stationen called "kortleken" tre pass i natt, gött som fan faktiskt. Digg that station big time. Annars har väl eftermiddagen varit som alla andra eftermiddagar, eller kanske ska säga, som alla andra dagar överhuvudtaget nu för tiden. Bara nåt jävla rat. En sån dag som man aldrig kommer att minnas för den var bara leisam. En sån dag som jag inte ens minns i morgon. Men som jag skrev till Allmighty förut, livet är inte bara en dans på rosor, det är roligt också. Skitapa.

/Ellinor - Straight from the obygd to another obygd? Thats the question.


Frågan jag väntat på i all evighet!

Ja, idag kom frågan, jag har sett att den har gnagt hos karln länge, men han har aldrig frågat. Idag kom den: "Klarar du dig utan din mobil?". Jag visste som sagt att den frågan skulle komma förr eller senare. Han har förövrigt blivit riktigt trevlig den lille mannen, pratar och skämtar och har sig. Det är roligt.

Blev även denna kväll inbjuden på kvällsfika i gärdsgårds och det tackar en hungrig själ inte nej till minsann. Sen blev det en hel del skratt, och vad grannarna sysslar med när andra sover vill jag inte ens ta i min mun (orden alltså). Tog med mig Emelie och drog hemåt, men vi hann allt med en sväng bort på skolan för att sladda lite (det där läste ni inte, jag gillar inte att sladda).

Förresten är det ju trevligt att förhandlingarna angående varslen som skulle vara klara idag inte är klara, men det är lugnt, senast innan vi går på julledighet får vi reda på det i allafall. Dumhuven.

Jävla skitapa tillägger jag till Vemdalen som har hyrt ut nästan alla bra stugor inför vårforum redan nu. Det går inte bra nu.

Vill ni ha en bild? Okej då..


Senaste tillskottet i samligen..

/ Ellinor -
Eller hur?!

Lussisar och bajskorvar.

Precis, det är vad morgonen gått ut på. Är nere hos syster och bakar lussebullar för fulla muggar..eller ja, i allfall så penslar jag dom och petar i russin. Hoppas på att dom är klar snart så man får sig ett smakprov innan det är dags för arbete.
Efter en enormt hård pensling satte jag mig med min kaffekopp vid bordet och kände att det luktade fan, tjöjdes ett x antal gånger för att sedan gå in och slå Micke i huvudet och klaga att hans hund hade släppt sig..det var inte bara det hon hade gjort..det låg en liten fin hög nedanför vitrinskåpet. Wakkie! Känns som att den senaste tiden kan sammanfattas i ett enda ord, nämligen SKIT!, i alla bemärkelser dessutom. Var sedan tvungen att föda hund-fan-skapet också, la alltså på lite mer ved på hennes bajseld så att säga, får se hur länge det dröjer innan det är dags igen.

För att klaga lite extra har jag sovit som en bäver i natt, katterna har även dom bestämt sig för att göra sina behov på alla ställen utom i kattlådan, snälla mamma och pappa, kom hem! Dessutom så ger dom mig ingen vila heller med deras jävla skrik och riv nätterna igenom. Kat(t)astrof!

Och Göran, klart vi är mates redan, till och med roomies för tusan. Men nu kan vi vara partners i sömnlösheten också :).


Bjuder slutligen på en bild sen kryssningen i somras, på bilden en mindre nykter Ellinor i hytten.

/ Ellinor - ska sno en lussebulle.

Dagens sms.

Mottogs 05.58.

"Va söt du är. Vore du en chokladboll skulle jag inte tveka länge att äta opp dig. haha"

Tack Kristoffer för att du förgyller min morgon med sms. Inte för att jag riktigt förstår vart du fick det ifrån?!


Svårt att sova har jag också. Göran, ska vi bli mates?

Dagens klantkaka går till..

..mig!

Finns det någon mer klantig och klumpig person på den här jorden så är ni välkommen att kommentera, fast det tror jag inte. Gjorde dagens bedrift ikväll när jag var påväg hem från gärsgårds (jag gillar att hitta på namn, okej?!). I alla fall så hade innehavaren av huset, nämligen min syster, köpt en ny dörrmatta idag som hon hade i hallen nedanför trappen..kan säga så mycket som så att mattan var ganska hal och jag har ganska ont i röven nu. Klant klant klant, men det kan hända den bästa.

Ännu en stark insats gjorde jag häromdagen när jag skulle besöka min farmor, gick upp för trappan på Östgärde och när jag skulle ta sista steget så gled benet iväg och jag låg där halv uppe på övervåningen med benen spretandes åt alla väderstreck. Även denna episod kan tyckas vara en aning klantig, men det var faktiskt halt den dagen.

Grattis till dig syster yster som var med och såg båda mina uppvisningar. Men jag säger som Roland i "Torsk på Tallinn", man måste bjuda på sig själv.

Dessutom kära ni, slipper vi jobba på lördag.
Tjohej.

En liten lista i all välmening.

Nämn något som gjorde dig glad igår: När den evinnerliga arbetsdagen äntligen var till ända och jag fick sladda hem i vinternatten med min pigga lilla japanare.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en klubbad säl.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Uppdaterade mig lite i bloggvärlden.
Det sista du sa högt: "Ni har ju mat, sluta tjata" (till katterna alltså).
Det senaste någon sa till dig: mjauuuu. Nämen det var nog "Ses i morgon halv 10".
Vad har du druckit idag: Mycket stora mängder kaffe, nästan så mycket att det kan vara farligt.
Vad var det senaste du åt: Ett ägg och en ostmacka.
Vad var det senaste du köpte: Tyvärr så var det inget roligare än bensin till Lill-nissen.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Bruuun.
Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt, halt, kallt, snöigt.
Godaste glassmaken: Ben and Jerrys vad den nu heter. Den som det är en salig blandning av massa gött i.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag tror på det när jag upplever det.
Sover du tungt: Haha, ingen sover tyngre än jag.
Drömmer du mardrömmar: Ja, det gör jag. Dock händer det inte speciellt ofta.
Trivs du med ditt jobb: Jag älskar mitt jobb, men jag hatar mitt arbete.
Favoritklädsel: Mjukisbyxor och t-shirt.
Favoritlåt just nu: Vet fan inte vad den heter, men den går varm till och från jobbet.
Vad ser du om du tittar till höger: En vägg.
Vad gör dig glad just nu: Att jag är hemkommen och välbehållen från jobbet. Halkan är inte att leka med, även om jag upptäckt tjusningen med handbromssladdar så det bara skriker om det.
Vad ska du göra härnäst: Besöka den majestätiska porslinsfiguren i rummet som kallas toalett.
Höger eller vänsterhänt: Höger (högerhänta lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta..jeeej!).
Humör just nu: Känner mig ganska likgiltig till allting. Hoppas att svaret på min fråga snart kommer till mig.
Favoritgodis: Choklad. Lovely drug!
Kläder just nu: Underbyxor, bara underbyxor.
Sommarplaner: Dricka razz nätterna igenom med mina kära vänner.
Hur många kuddar sover du med: Just nu ligger det faktiskt 5 i sängen. Vanligtvis sover jag med en.
Spelar du något instrument: Fender Bender 2000 i bandet "Screw matfett".
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska till bedrövelse.
Vad är viktigast för dig: Att de i min närhet mår bra och är lyckliga.
Är du kittlig: På väl utvalda ställen, dock avslöjar jag dom inte.
Snarkar du: Pinsamt nog händer det att jag drar av en liten snark ibland. Dock snarkar jag inte jämt, bara en snark någon gång ibland som sagt.
Stjärntecken: Stenbock.
Äckligaste insekten: Spindel. Fyfan vad dom är discusting. Vet inte hur många gånger mitt hjärta frusit till is och jag nästintill tagit mitt pick och pack när jag sett en spindeljävel.
Stökigt eller välstädat: Vill gärna ha välstädat, men är ganska lat så det är gärna stökigt.
Längtar du mest efter just nu: Att bo i ett hem där jag känner mig som hemma och trivs och inte har alla mina saker utlokaliserade runt om i kommunen.Kanske?

Kanske är det dags att stiga upp ur dvalan och börja att tänka på att man ska på jobbet?! Hade betalt dyra pengar för att ha helg nu kan jag lova. Är så matt.

Ska väl gå upp, gå in, se och förödas över vad katterna har haft för sig inatt, för ett jävla oliv har det då varit iallafall. Kan det vara så att dom har lagt en kabel på golvet nu igen? Tyckte mig höra att någonting for i golvet också. Snart dräper jag dom.

Såja.Mitt i detta kaosets stund så kom jag att tänka på en sak, fy fan vad jävla egoistisk man är egentligen. Det är hemskt hur man lever, bara strör pengar omkring sig på inte ett jävla skit. Man klagar över att man har lite pengar i slutet av månaden, man klagar över att man inte har några snygga kläder, man klagar över att maten är äcklig. Vad i helvete håller man på med? Bara massa klag när det finns människor i krisdrabbade länder som kanske inte ens har rent vatten, eller andra saker som vi ser som en ren självklarhet. Dom bor i hyddor eller kanske inte ens har tak över huvudet. Vilken jävla värld vi lever i alltså. Man är ju helt dum i huvudet.

Tog därför beslutet att skaffa mig ett fadderbarn, nu är det gjort och det ska bli så roligt att få höra och se vem han/hon är. Så gör som jag, även om ni har en usel lön och kanske inte så fett ställt så va fan, 250 spänn i månaden som ni ändå hade gjort av med på ingenting. Bättre att ge dom till andra mer behövande människor.

Kör på den gamla klyshan: "Ingen kan göra allt, men alla kan göra något".

Fan, jag är nästa moder Theresa.

Kaos.

Just nu råder det ett inre kaos uppe i huvudet, vad fan att göra? Berätta det för mig snälla människor!

Heavenly shower.

Då har man tagit sig en dusch då, gött som satan när man har en huvudvärk som inte vill släppa i första taget. Det är så jävla mycket att tänka på allting så hjärnan kukar nog snart ihop av överhettning. Kan man anställa någon som tänker åt en? Någon som fattar alla ens beslut och vet vad som är bäst? Hör av dig isåfall om du vill ha jobbet.

Var på Dollar en sväng nu på dagen och kollade, inhandlade lite ramar och julgranskulor samt gardiner (som om man inte har nog av sånna redan). Ville köpa disksvampar också, men mina systrar satte stopp för den galenskapen. Hade verkligen behövt lite svampar nu känner jag.

Tänk jag blir så matt på mina bildäck, måste tammefan börja bromsa i Lillsved om jag ska kunna svänga in vid macken i Rätan.
Var ute och sladdade lite i gårkvällst med Erika, trevligt som vanligt att ta turen runt byn. Bestämde oss för att inte åka hem förän vi sett en levande varelse, vi fick åka hem besvikna, inte en själ var ute på byn denna bistra och kalla novembernatt.

Nåväl, har inget batteri på mobilen och ingen laddare så det blir väl till att traska ner till gärdsgårds och låna en laddare så man får kontakt med omvärlden igen.

Farväl.

Det går bra nu.

  • ACB varslar personal
  • Varsel hos ACB Laminat
  • ACB anmält för diskriminering
  • ACB Laminat lägger ner i Svenstavik
  • Varsel ingen överrasking
  • Halvfart för ACB

Det är så positivt att läsa ACB´s rubriker nowdays.

Företaget vill att vi arbetar ihjäl oss med övertid, men inte ett skvatt får man tillbaka. Motivationen till att arbeta kanske skulle vara lite högre om Ni satsade lite på personalen.

Kommande arbetsvecka:

Söndag: 14-22
Måndag: 14-22
Tisdag: 14-22
Onsdag: 14-22
Torsdag: 14-22
Fredag: 14-22
Lördag: 14-22

Snart ger jag upp.


Inkompetent eller bara jävligt dum i huvudet?!

Tänk att S retar gallfeber på mig, Du fattar ju ingenting din jävla fjant!


Katt till salu.

Min katt är just nu till salu, dessutom är han fruktansvärt billig också.
Det är nu 5e gången på 2 dagar han gör sina behov mitt på toalettgolvet.
Så nu tycker jag att det är dags för mamma och pappa att komma hem igen så han slipper protestera mot deras frånvaro.


Ibland har vi skoj.

I matsalen sitter alla och äter eller halvsover, det är helt knäpptyst då P plötsligt säger:

"Vad tror Ni händer efter döden?!. Jag ska nog bli en flugsvamp som någon äter, så blir man en bajskorv. Sen förmultnar den och man blir en lotusblomma, en sån som Buddha kom ur".

Jag har fullkomligt normala arbetskamrater.

Det är lika bra att sluta drömma..

..det går åt helvete i alla fall.
För om man drömmer om Paris hamnar man på något vis likförbannat i Svenstavik!

Fan fan fan. Fuck dgp här behövs hårdhandskar.

Depp.

Ja, än så länge har den här veckan varit ganska kass. Har mått kasst på alla vis och inget hjälper. I kroppen mår jag i och för sig bra för tillfället, bakfyllan behagade lämna min kropp igår någongång under kvällen. Men i huvudet känns allt fortfarande som en enda jävla röra, jag som alltid brukar ha idéer och skit uppi huvudklotet om vad man ska ta sig till med saker och ting, men nu står allt stilla och det stör mig. Jag blir deppad och vill helst av allt bara stänga in mig i för mig själv och inte behöva bry mig. Men hur lätt är det när man inte har någonstans att stänga in sig och ta vägen? Hoppas den här jävla tröskeln snart är över så man kan bli sitt vanliga glada jag igen. Tills dess, ha överseende med en less människa.

Fy fan vad jag hatar när människor skriver depp inlägg. Men det är faktiskt skönt att skriva av sig.


Makalöst.

Hur jag fortfarande kan vara bakis. Jag blir gälen.

Ålder?

Vad är din mentala ålder ?

Stämmer = fet text
Stämmer inte = vanlig text

Vet hur man kokar kaffe
Tvättar kläder själv
Kan laga mat själv
(Makaroner och korv?!)
Tycker att politik är spännande
Mina far- och morföräldrar är intressantare än mina vänner.

TOTALT: 3

Går i skolan alla veckodagar
Har en penna med mig överallt (allafall på jobbet)
Har aldrig fått kvarsittning
Har sett talkshows
Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
Dricker kaffe minst en gång i veckan
(helst en gång i timmen).

TOTALT: 4

Vet hur man startar en diskmaskin
Kan räkna till tio på ett annat språk
När jag säger att jag ska göra någonting, så gör jag det
(händer väl att det skiter sig emellanåt)
Föräldrar kan lita på mig
Kan klippa gräset
Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt

Kommer ihåg att vattna blommorna
Pluggar när jag borde
Lyssnar och tar till mig på lektioner
Kommer ihåg att mata djuren

TOTALT: 7

Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
Kan städa upp efter mig själv
Det första jag gör när jag vaknar är att dricka cola light
Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
Förstår skämt första gången jag hör dom
(Oftast)
Kan skriva snabbt på tangentbordet

TOTALT: 5

Har kommit på att vädret ändras varje timme
Kan se något hett utan att tänka på sex
Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
Kan läsa ut en bok

TOTALT: 2


Min ålder: 21 år.


Käftsmällar och välbehag.Där fick man sig minsann en jävla käftsmäll för att man mådde så bra igår, har mått som en död åsna hela dagen idag. Varken mat eller kaffe jag kunnat förtära. Jävla skitbakfylla. Det är ju dessutom tur att man har trevliga arbetskamrater som håller en vid liv genom att säga saker som: "Du ser ju helt jävla förstörd ut Ellinor" eller "Du skulle nog ha varit ledig några dagar till". Jag trivs på mitt jobb.

En liten undran, när man är så fruktansvärt trött och verkligen inte kan sova (eftersom man är på jobbet) är det enda jag kan komma på kaffe, men inte ens det får man fukta strupen med utan att kräkreflexerna sätter igång som fan. Har aldrig mått så jävla dåligt efter fyllan som idag. Livet är bra orättvist. Hur länge ska du allsmäktige fader straffa mig för att jag i helgen druckit en aning av den starka hostmedicinen och tänkt lortiga tankar? Have mercy.

Lite om helgen då, Kung spelades med buller och bång och fruktansvärt många skratt. Den mest utsatta för alla tokigheter var nog Görel. Men kan man inte sin matematik är det bara till att hälsa på den lilla kaninen och hälsa i sig allt vad man förmår. Ja, det var nog inte lätt att heta Görel denna helgen kan jag tro, sår på händerna och näst intill ihjälfrusen, men ändock uttalade sig den lilla sötnosen om att jag och Sophie var väldigt fina människor. Det tackar vi för. Gud har nog överseende med mitt överjävliga jag ändå.
Vad ska man mer skriva då som kan vara till nytta för eftervärlden? Kanske det faktum att man inte ska dricka sprit till filtallriken på morgonen eller att hur mycket man än slår på dörren så öppnar den sig inte, eller varför inte ett par visdomsord på vägen vad gäller att inte dricka på tom mage. Det slutar aldrig bra. I allafall inte dagarna efter.
Men trots alla missöden och sjuka saker som hänt i helgen kan jag lätt säga att det här var den roligaste helgen på mycket länge. Dom skratten vi fick tillsammans behövdes verkligen. Och jag hoppas att mina sambosar håller med mig och att dom inte är för less på mig efter allt mitt "eller hur?". men det är ni väl inte? Vi sitter ju trots allt i samma båt. haha. Repris tack. Helst i morgon. Även i hopp om att Emelie är piggare denna gång.
Hmm, vad Fosie anbelangar så har hon en dold talang, hon kan nämligen klättra, hon klättrade ut på en takbjälke så hon såg ut som en smal kvinna..ehhmm..smalare kvinna.
För- och efterfesterna var hur roliga som helst, trevligt folk och alkoholish flow. Skål på er tills i vår.

Som sagt, Gud har nog hört mina böner om ett bättre jag och givit oss materialbrist på jobbet idag, har med andra ord kört 2 timmar allt som allt och de resterande 6 timmarna har jag mest bara suttit på en bunt med cellplast och hoppas att dagen ska ta slut, att min mage ska lugna sig ett par tre hekto och att underhudsfettet ska ge sig till känna, för kallare dag inne på fabriken har jag då aldrig varit med om. Har bokstavligen skakat hela dagen.

Trots mitt tillstånd så längtar jag som fan till vårforum då det är dags för suping och takbjälkeklättring igen, och dessutom lufta gurorna (som förvånansvärt nog är hela och rena efter helgen).

Dagens problem; Satt på Acb idag och funderade (sa det även till mina sambosar i helgen), förra gången jag blev varslad så brydde jag mig inte. Men blir jag varslad nu, då brister jag ut i gråt. Och vad händer, jo, möte idag på Acb och vad händer? Jo, tredje gången gillt är man varslad (25 stycken måste gå denna gång). Det känns ju jävligt skönt när det också sitter en lapp på anslagstavlan där det står: "Inga drastiska personalförändringar kommer att ske de närmsta 12 månaderna". Jag blev så förbannad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Kände hur jag blev högröd i ansiktet, och jag kan lova att hade det inte varit folk som blockerade dörren till matsalen hade jag gått ut och slängt igen dörren efter mig. Och inte nog med det, när man kommer ut från Acb förbannad och besviken så står en jävla människa från ÖP där och trycker upp en filmkamera i synen på en. Tack.


/ Ellinor - Kalasjuicen smakade skinka och Screw matfett rockade hårdast.

Forum på halvfart.

Full full full är ledordet för helgen. Men vem är full? Ingen i den här stugan iallafall. Vi försöker verkligen tvinga i våra späda kroppar detta djävulens påfund, som kallas alkohol. Men trögt går det. För trögt.

Vi har under vistelsen i stugan möblerat om (vi kom på att alla 4 skulle sova på övervåningen), vi har bastat, spelat plump, hängt i takbjälkarna och levt rövare som dom pirater vi är. Så fruktansvärt roligt har vi haft iallafall.

Konserten på staketet igår gick som smort, trots att vi sket i matfetttet och rockade loss. Vår manager var inte den bästa med sin gälla röst och dåliga texter. Men ändock var det stor efterfrågan på våra autografer. Nu är det snart dags för afterski, men som dom orutinerade varelser vi faktiskt är så tar vi det lite piano och stannar hemma i stugvärmen och bastar. Bastu is the shit.

/ Ellinor - straight from the castle of Screw matfett.