Godmorgon.

Godmorgon gott folk. Idag är det faktiskt en god morgon, till skillnad från igår kväll..det var då rakt ingen bra kväll med andra ord. Eftersom jag bedrev gårdagen uppe på skalet så hade jag lagt mig till med en sjuk jävla värk i ryggslutet (som förövrigt uppkom efter att jag ramlat på forum, fan). Så igår när jag låg och kollade på Tre kronor med Erkki och skulle kliva upp ur soffan gick det fan inte..Erkki fick ta i med alla muskler i kroppen och lyfta upp mig stående. haha, vilken jävla syn. Förstår inte vad fan det kan vara.

Nåväl, appropå arbetet på skalet så ser min bil numera ut som en olägenhet av värsta dess slag, rengöringsmedel, dammsugare och trasor till förbannelse (och då är jag ändå avsynare)..och framförallt, jag har toalettpapper så jag skulle kunna gödsla med det. Någon som har planer på att klä ut sig till mumie såhär på nyårsafton, no problems, de fixar jag!

Nej, nu ska jag försöka få liv i gärsgårdsborna. Dom vägrar svara på sms. Då blir det spö.

30 December.

G R A T T I S

E M P A N

2 0     ÅR

(okej, jag vet att klockan är efter tolv..)


Julafton!"När alla ljusen brinner då blir det jättekul,
med klapparna och tomtarna som önskar oss God Jul"


Kyla.

God förmiddag. Jag har redan hunnit med mycket med dagen, till exempel varit på affären och sedan slängt ihop två choklad-cheescake som skall avnjutas till kvällen.
Därefter åt jag en tallrik risgrynsgröt (ja, det heter det, inte tomtegröt) och hälsade på farmora.
Kom förresten nyss hem från två besök på kyrkogården, tände ljus på gravarna och fy för den lede vad kallt det var ute. Maskerad till oigenkännelighet mötte jag den 29 grader kalla kylan..en käftsmäll hade varit lindrigare.

Nä, nu ska jag dra på mig något käckare än mjukisbyxor. Hejdå.

Rättelse.

Rättelse från tidigare inlägg. Det är en miljard parasiter i en körv. Det vill säga, fyrtio miljarder i mina. De ni.

God jul!

Hej människorna. Idag är det julafton, alltså dopparedagen. Julklapparna är inslagna och ligger under granen, det är 30 minus ute och förhoppningsvis kommer tomten ikväll..om han inte fryser fast.

Här i Thunellsresidenset är alla vakna denna timme, funderar på vad man ska kicka igång dagen med. Spelade bingolotto igår, vann en ny lott, det kan jag ju glädjas åt en stund.

Nej, nu ska jag nog ta och läsa tidningen en gång till, kan ju ha missat något.

Förresten, pappa berättade häromdagen att det finns en miljon parasiter i en bajskorv. I tell you att i dom körvera jag dumpar kan det troligen vara fyrtio miljoner. kapish?!

Hejdå.

Hejsan Svejsan.

Hejni. Då var man återigen på banan efter en natts sömn. Spelade poker till 03 inatt, men lyckades inte vinna, även fast det såg lovande ut både en och två gånger!
Björnongen arbetar tydligen på att vända på dygnet, för han ligger fortfarande i sovrummet och trynar som en liten gris.

Förresten, jag har tänkt på en sak. Varför har jag ingen mysig blogg? Ni vet en sån där som man kan gå in på och bara titta på bilder hur länge som helst för att den bara är så himla mysig. Jag vill också att min ska vara så. Möjligtvis hänger det på bilderna. Så från och med nu ska jag lägga in mysiga bilder (i den mån jag orkar, haha).

Idag bär det av hem till Rätan igen, ska umgås en smula med min systerson, kolla termometern om vädret är dugligt för att hugga en gran (kolla med min far också förstås). Och sist, men sannerligen inte minst, ska det julstädas och bakas lite Rocky road. kul kul.

Nej, nu kallar toaletten på mig. Hejdå.

Kvällens sysselsättning = skinna Björn och...

img_6807 (MMS)

Kvällens sysselsättning = skinna Björn och Tobbe på marker!


Godkväll.

Tusan, det är redan kväll. Dagarna går så himla fort!
Plockade ut stygnen i käften idag klockan fjorton, det gick på två minuter. Dock oroas jag en smula av att det känns konstigt inne i munnen..kanske måste ta en tur förbi tandläkaren i morgon också.

Till middag bjöd den gode Björn på lammfiol och stekt potatis, han ska då jämt slå på stort han den lille gossen.

På fredag är det julafton, sjukt fort tiden har gått det här året, tror inte den har gått så fort någonsin förut faktiskt..tyckte det var nyss jag firade in det nya året tillsammans med mamma, pappa och Jöjje.

Som ni kanske förstår kommer jag inte att kunna hålla mitt nyårslöfte om tvåtusen blogginlägg tråkigt nog. Men ska försöka sätta upp ett nytt, rimligare mål, tills det blir 2012. hehe.

Nej, nu ska jag nog leta reda på godisburken och klämma några stycken. Eventuellt gör jag Björn och Tobbe sällskap i soffan..men bara eventuellt..

Tjingtjong.


Goder förmiddag.

Jaha, då var det en ny dag igen..dan före dan, före dan före dopparedan. yes.
Ska alldeles strax sjappilera ut och dra igång bilen inför min färd till Svenstavik, hoppas den startar trots den kyla som råder, 28 minusgrader alltså. huvva.

Nåväl, nu ska jag inte uppehålla er längre, ty jag ska ägna mig åt min munhålegel.

Hejdå.

Klappjakt.

Hejsan svejsan.
Idag tog jag med mig min kära syster och for in till staden, julklappshandling stod på programmet. Stel som man var efter gårdagens trapphusstädning pinnade man på runt i kylan, hittade det mesta faktiskt..även en pizza på Via Grande slank ner, min gode tandläkare kommer mörda mig..

Nåväl, slog så in klapparna när jag kom hem..och medan jag hade ångan uppe slog jag även in pappas, det är som ni kanske hör ett kärt besvär för mig såhär i juletid. Så efter 31 inslagna paket kände jag mig nöjd och drack en kopp choklad.

I morgon bär det av till kära Svenstavik igen, ska besöka mina vänner tandläkarna för bortplockning av stygn. Halle-fucking-lujha säger jag! Ska även fråga varför tusan jag fortfarande har ont i gapet. Får i mig mer onyttigheter än Sveriges värsta sprutluder just nu.

Nej, undra om man ska ta sig i kragen och knäppa på en movie och sova en sväng?! 

Godnatt på er kära ni

Ps.. Ser på headern att det inte är höst längre..den som ändå hade photoshop..

Fjärde advent!"När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran,
och alla barnen räknar dan före dan före dopparedan"


Godmorgon.

Godmorgon goda mänsker.
För visst är det väl en härlig morgon? Klockan är 07.14, termometern visar - 6,5 grader och det snöar.
Kan inte riktigt förstå vad det är som får mig att kliva upp denna tidiga timme varje morgon..ofta vill jag gärna kliva upp vid fyra, men det känns en smula drygt, då har ju inte ens tidningen kommit.

Nåväl, nu ska jag ner och duscha min lortiga lekamen, packa och sedan invänta Björnongen för färden till Munkfors.

Hejdå.

Tandläkaren.

Yepp. Igår besökte jag tandläkaren. Tyvärr inte för en vanlig rutinkontroll, utan för en operation.
Den trevliga tandläkaren med ryggskott förklarade att det fanns risker med operationen som kunde göra att man tappade känsel i underkäken. Efter sisådär en sekunds diskuterande med mig själv kom jag på att det fick bära eller brista!
Jag förvarnade tandläkaren om att jag alltid har fått extra bedövning eftersom den inte tagit bara med en spruta. Said and done, sög ur landstinget på lite dollars med mina sex bedövningssprutor. hehe. Det var dom värd.
Mindre roligt var det när den gode tandläkaren körde in en skalpell i min mun..och sedan plockade fram en såg..och för att sist men inte minst bryta sönder tanden i tre delar. Behöver jag säga att det ljudet är det värtsa jag har hört?

Nåväl, går nu på flytande tills på tisdag, då jag får ta bort stygnen åh fy satan vad hungrig jag är hela tiden! Dessvärre får jag heller inte anstränga mig.
Okej, det är väl inget problem för dig, tänker ni. MEN, med ansträngning menar visst tandläkaren att jag inte ens får gå lite fort, eller lyfta, eller annan aktivitet som får hjärtat att slå fortare.

Jaja, nu är det gjort och jag har bara 24 tänder kvar.
Tjohej.

Thailand.

Bjuder på några bilder från Thailand. Eftersom vi tagit närmare tusen bilder så blev det en smula svårt att välja, men jag tror jag har skrapat ihop ett bra gäng.Emelie, Erika och jag på Beerhouse.Mor och far på samma ställe.Lille Knödel.Pöjkera på Salt & pepper.Emelie och Leon matade elefanter.Jag framför `The big Buddha of Phuket`.Det hörde till vanligheterna att vi hade en hel pool själv.Leon var fascinerad över uppträdandet.In the Indian ocean.Je och los Knödlos.Besökte även Håkans bar.Utsikten från hotellrummet.Sjukt fräsigt.Det absolut fräsigaste jag någonsin gjort. En meter från en giftig kobra!!Efteråt sprutade dom ut giftet. Schysst.Jag och mina fina vänner. haha.


 
 
Spelade yenga på Bob´s bar....fast Empan drack mest!Ett tempel någonstans runt Phuket-town.Nöjd i våran fine, blåe tuktuk.På matmarknad. Ser ut som små människor.

Slut.


Skrattattack.

Hejsan.
Första gången jag uppdaterar på länge, två veckor närmare bestämt. För nu är det verkligen jag som sitter bakom tangenterna..precis i detta nu..inget tidsinställt crap!

Resan har varit mycket trevlig, även fast vi bara hade riktig sol i tre dagar så har man skaffat sig en rätt schysst bränna. Flagorna som hänger och slänger lite varstans på kroppen är dock mindre klädsamt.
Jag kommer att återkomma med ett inlägg där det finns lite bilder från trippen, men just nu vill inte min dator samarbeta. Då kommer ni också få veta en superhäftig sak som jag gjorde i Thailand, det fränaste jag någonsin gjort!!

Nåväl, tackar i allafall mina fina, snälla föräldrar för denna trevliga resa!! Tusen tack hörni!

Förresten fnissade jag hemskt mycket nyss när Emelie släppte väder, lät precis som om hon fes i en låda. Ihåligt liksom. sjukt.

Nu ska jag iväg på meeting.


Tredje advent!"När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr,
och mamma bakar kakor och har ett fasligt styr"


Hemkomst.

Även detta är ett tidsinställt inlägg. Idag kommer vi hem. Hem till kylan. Fy tusan.


Roligheter.

Två norrmän står utanför en bordell. De bankar på dörren och bordellmamman öppnar;
- Vad vill ni?
- Vi vill komma in, säger norrmännen.
- Hur mycket pengar har ni? frågar bordelmamman.
- Vi har tillsammans 250 kronor.
- För 250 kronor kan ni suga av varandra, säger bordellmamman och stänger dörren.
Efter ett tag bankas det på dörren igen.
Bordellmamman öppnar;
- Vad ville ni? frågar hon.
- Vart ska vi betala?

Utmaning!!

Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg så är inte svaren dagsfärska tyvärr, men jag ger er i allafall en utmaning. Att svara på samma frågor i eran blogg, sedan länka till det i mina kommentarer så jag kan läsa :O).

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
- Empan får mig (nästan) alltid att skratta.
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? - Sov som en stock på Skogsvägen.
3. Vad gjorde du för 30 min sen? - Bloggade.
4. Vad hände dig 1993?
- Hmm, jag fyllde sju år..mer vet jag inte..
6. Tre ord varför du sist spydde? - På´t igen då!
7. Vilken färg är din hårborste? - Lila.
8. Vad köpte du sist? - Läkerol.
9. Vad fick du senast i present? - Det minns jag inte alls faktiskt.
10. Vilken färg är din dörr? - Björk kanske?!
11. Var förvarar du dina pengar? - Lite varstans.
12. Hur var vädret igår?   - Kallt och snöigt.
13. Vart kramades du sist? - På Skogsvägen.
14. Vad ser du fram emot? - Onsdagens Thailandsresa!
15. Vad är 15? - Ett trevligt nummer.
16. Vilken skostorlek har du? - 36-37.
17. Vill du klippa dig? - Nä, är ganska nöjd. Fast sidecuttsen börjar bli en smula långa.
18. Är du över 25? - Näppeligen.
19. Pratar du mycket? - Ja, det gör jag minsann.
20. Kollar du på O.C.? - Det var längesen nu.
21. Har ditt namn ett "x" i det? - Icket!
22. Känner du någon som heter Steve? - Nej, men det hade vart fräsigt.
23. Hittar du på egna ord? - Yes, när jag inte kommer på vad saker heter.
25. Är du en typiskt svartsjuk person? - Nej det vill jag inte påstå.
26. Vad har du för mobil? - Iphone 3GS tror jag den heter.
27. Vem ringde dig sist? - Björnen.
28. Biter du på naglarna? - Nej, fattar inte grejen med det.
29. Har du lockigt hår? - Nä, bara om det varit uppsatt när det är blött.
30. Vilken konsert ska du på härnäst? - Ingen vad jag vet.
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - De på arbetsförmedligen.
32. Hur många gånger har du svurit idag? - Men hur tusan ska jag veta det. Inte så många tror jag.
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta? - Jajjamän.
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? - Icket!
35. Ska du jobba imorgon? - Nej.
36. Vilket djur är du mest lik? - En katt. Trött som en åtminstone.
37. Vad borde du göra nu? - Kolla igenom packningen en sista gång.
38. Har du något smeknamn? - Jodå, Elle, Juckar, Korven osv.
39. Sover du mycket?  - Ohja, men mindre än förut.
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? - Hmm, har inte kollat på så mycket film. Såg PS I love you för några veckor sedan, den var bra!
41. Vad ska du göra på lördag? - Sola!
42. När var du ute sist? - Ute var jag ju nyss när jag parkerade om bilen. Men ute och kalasade var på forum förra helgen.
43. Har du gråtit idag? - Nä.
44. Är du en glad person? - Väldigt!
45. Har du roligt nu? - Nja, kan jag väl inte påstå.
46. Vad äter du helst? - Mat med massa vitlök.
47. Vem var du med sist? - Pappa, mamma och Empan.
48. Vad heter din mamma? - Brittany.
49. Vad är hela ditt namn? - Louise Ellinor.
50. Tycker du om någon just nu? - Jajjemän!

Fatbooth.

Lite fatbooth från sista tiden..

 
 
 


Musik ska byggas utav glädje!

Idag får Ni lite Kalle Moraeus av mig! Snällt va?!


Beatrice.


Underbart.
Kan ju inte säga att Kalle är någon stjärna på att sjunga, och tyvärr hittade jag bara live.


Andra advent!"När andra ljuset brinner är snart lucia här,
hon ljus och lussekatter och bud om julen bär"


Boris.

By the way så har jag ett mycket bra fotografi på Ullared-Boris. Bara så ni vet.


Latin.

Optime olere occisum hostem

-

En dödad fiende luktar alltid gott


Till Sophie!Lyssna och njut. HAHA!


Skojigheter.

Ibland kanske man ska tänka efter vilka annonser man sätter bredvid varandra. haha.


Min plats.

Jag gjorde jultrevligt i mitt rum innan jag for.


Have mercy med mina smutsiga fönser.Carpe diem.Sänga.


 
Skojsliga kuddar.Marilyn pryder självklart väggen, jul som midsommar.Bra musik.

Tre fina bitar;

Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray

Black Jesus - Everlast

Natten har tusen ögon - Jan Öilers

Boktips!Tänkte tipsa om några bra böcker i detta inlägg.
Böckerna är skrivna av Eva Swedenmark och Annica Wennström.

Böckerna som är mycket trevliga att läsa utspelar sig i Östersund och handlar om familjen kring "La Stella" som är en restaurang.
Själv är jag inne på andra boken och hoppas att resterande två är lika bra som de första. Speciellt roligt är det att allt personerna äter i böckerna finns med som recept i slutet av kapitlen. Hur roligt som helst.

Läs!


Styggelser.

Rotade fram lite bilder från den 9onde augusti när vi har lite party i Klaxåsen. Härliga tider med stygga människor.