Alltid lika roligt att hänga på måndagsmöte!

dsc00482 (MMS)

Alltid lika roligt att hänga på måndagsmöte!


Citykaffe - mucho nödvändigt!

dsc00481 (MMS)

Citykaffe - mucho nödvändigt!


Små lätta moln.

Sitter och diggar den där Pugh. Kan genast säga att det hade gått tusen gånger bättre, eller åtminstone varit tusen gånger trevligare om det hade varit ett par små lätta moln på himmelen. Men nehej då, regn-jävla-tunga moln och inte en sol så långt ögat kan se. Snacka om sommarväder.
Dock står jag fast vid att om maj är styggt så blir sommaren fin. Men tydligen har min mamma hört en annan historia, det var något om Urban och sommaren..det bådade i vilket fall inte gott.

Blir det inte en vacker sommar, ja då abdikerar jag till varmare breddgrader.Sol och sommar.


Vips.

Inhandlade en påse mycket billiga tyger på Ikea häromsistens, idag kom skaparlusten igen. Och i samma stund som jag kom på att jag hade två fula kuddar kom jag på vad jag skulle göra.

This is the result;

Före:

Efter:Är rysligt nöjd med resultatet, och fort som fan gick det. Ingenting jävlades heller för en gångs skull.
Ibland ska man ha tur.


haha.Dass med knott och romantik?
Spännande.


Glajjer.
Jag har skaffat nya glajjer. Visst passar dom bra?


Bäre en bild.Jump the hell of yourself.

Vet inte vad meningen ovan betyder, men vafan, det lät coolt.

Och ja, jag försöker få upp inläggsantalet..


To you.

Till dig anonyme som kommenterade, eventuellt kan jag gå med på att du betalar tv:n i natura (förutsatt att du är en gosse), haha, nämen kollade nätet och hittade en likadan i amerikatt för 1450, och eftersom den jag besitter också är splittrans ny så vill jag gärna ha runt den summan för den. Hur låter det?

Skriv ditt namn nästa gång förresten :).

Solen är skön.

I Stockholm, eller i synnerhet på Värmdö har dom 25 grader varmt. Tack för den liksom. Jävla käftsmäll man fick. Själv har man inte ens 10. Surt sa räven. I morgon ska det dock enligt yr.no vara samma grader på båda ställena. Åtta plusgrader. Och anotherone bites the dust.Leon fick stiliga sommarkläder av sina mostrar häromdagen.


Selling.

Jag ska sälja min tv. Så långt är ni med, hoppas jag. Söker på internet för att hitta priset på tv:n. På hela internet finns det ingen tv som är så liten. Varken i det märket jag har eller något annat märke. Fattarni, på hela i n t e r n e t..det är ju kanske hur stort som helst. Jag blir förgrömmad.

Så, någon som vill köpa en tv? En utmärkt "köks tv". Femton tummar, widescreen, LCD. Ny i kartong. Tyvärr finns inget kvitto då jag vunnit fanskapet. Nå, vad säger ni?


Knåda.

Knåda, icke att förväxlas med klåda.

Jag skulle kunna ge myche stålingar nu för att bli knådad på såväl rygg som ben. En helkroppsmassage utan dess like skulle sitta fint. Någon som är villig?

Nämen.

Nämen vad roligt hörreni. Jag kollade igenom mina opublicerade inlägg här på bloggen. Sånna som bara hamnat som utkast och inte kommit längre. Det var sextiosex stycken. Kul. Nu är alla raderade och jag måste lägga på ett kol för att hinna upp till 2000 innan året är slut, vart ju som avsevärt mycket avlägsnare nu. Shit.

Jaha.

Jaha. Vad ska man nu fördriva kvällen med? Städa, plocka, dona och greja? - Möjligen. Kanske tillverka en bättre bildskiva till Pärra som han efterfrågat? - Kanske. Lägga på ett kol med mina eleganta soffkuddar? - Eventuellt.
Ser man sig om finns det mycket att göra.


Hem från demo, jag vägrar ha visning hos m...

dsc00477 (MMS)

Hem från demo, jag vägrar ha visning hos magsjuka människor.


Hejsan.

Hejsan. Nu har uret slagit tio i sju. Det vill säga mindre än en timme kvar tills jag ska resa iväg på visning. Och jag ska sälja, jag åker inte därifrån utan att ha fått sälja maskinen. Sådeså.

Nu är jag off ut till bilen för att hämta in ett munstycke som måste få sig lite extra smutsborttagning. Sen på med ansiktet och slira till Åsarna.

Får inte glömma att ta med vattenflarran (blir sjukt törstig när jag är på väg till och hem från visningar, fråga mig icke varför).

Adjö på ett tag.


Bönan på vårmiddag.


Fan.

Jag hatar särskrivning.

Hallåååå världen.

Hej världen. Jag tog mig runt vårruset utan större men, det enda dryga var väl att man råkade ut för en sämre form av axelvärk och lite håll. Men mest skyller jag på dålig kondition.

Nu ska jag iväg på visning. tjipptjopp-sockertopp.


Sidsjövägen.

Har spenderat natten hemma hos min goda vän Soph på Sidsjövägen.
Gårdagskvällen ägnades åt att kolla på `I love you man`, dricka ett litet glas vin (Sophie sa att det var en bra sak att göra innan ett lopp), hälsa på Johan Mattsson och prata allmänn strunt om löst folk.

Snart bär det av ut på Birsta för lite kik innan det är dags att kuta livet av sig i vårruset ikväll. Men jag tror fan jag promenerar runt, besitter nämligen en otränad lekamen.

Tjipptjopp-tjollahopp.Förresten.

Förresten var vi och kikade på Jim Lucas igår. Han var en duktig karl, han kunde sin sak i såväl sång som dragspel och flöjt.


Jim i egen hög person.Semlan och mami.


Safari.

Dagens djurspottning;


Älgen som numera är kallad Billy Butt.Älgen vid namn Henrynäråpuss.Älgen Ingmarie.Hjortarna som inte fick några namn.Hästen som troligtvis redan hade ett namn.
Jag, stoltserandes vid korset från Baltzarfejden som härjade 1611.Semlan vid the same kors.Älgarna Knoll-Lena och Tott-Lena.

Slut.


Familjedag.

Rotade även fram lite bilder på kameran från lördagens familjedag på Jamtli.Leon var skeptisk till sin fina ballong från Kommunal.Lille korven.Gänget. Tror visst att det bara är Sara som är medveten om att jag tar kort.Spelemännen.Hugo becomes the spiderman.Spindelmannen med batman-tröja.Klart pöjken ska åka lite karusell.

Slut.


Båttur.

Hängde med på båttur i Gun 68 häromdagen, och jag måste medge att båtturer under varma sommarkvällar är det inte mycket som slår. Riktigt mysigt vill jag lova.

Och eftersom jag har blivit så jäkla grym på att bjuda på bilder, så bjuder jag på ett par;


Mio on the boat.Krisse och Robert på Gun 68.Det var sannerligen en fin kväll.Emelie gillar ölen.Fören.Aktern.Krisse kross.H-son junior.H-son the middle.Lillian vart lite skrämd.Krisse tror att vi bordat Titanic.Mio och Krisse var intima.Jag i egen hög person har stulit kaptensmössan.Myrsloken.Robert flashar musklerna.Lillian och Ingvar mår gött.Kusin Det kom och hälsade på.Movies;
Solen.

Sitter ute i solen på Stealhands gods och dricker kaffe, lätt att göra det med två tussar i näsan. Hej niagarafall!

Grönska.

Det finns inget jag avskyr mer på denna planet än pollen.
Pollen är Guds straff till människan. Pollen är blääää.

Goddag.

Idag har det varit finvär här i hoodsen. Hörde igår att är det vackert väder i maj så blir sommaren ful, så vi får minsann hoppas att detta är en engångsföreteelse.

Hämtade min gode lille söte systerson på dagis vid tvåtiden, vandrade till farmor / gammelfarmor och spisade kakor och musik. Farmor sjöng hittepå-visor för full hals. Och som gumman författade, skrattade mer än en gång.

Någon timme på kvällen bedrevs på dagis, familjedag, det bjöds på korv. Men även kakor och musik ännu en gång. Och såklart drog klanen Lindblad / Haraldsson hem ett av första prisen i tipsrundan, två godispåsar..än sitter takterna i.

Bjuder på lite bilder;


Elemina och den gode Leon.Det går fortare om man hjälps åt.Dagisbarn med ett knippe fröknar och föräldrar.Den lille i sin sedevanliga sittställning med benen i kors, samt en sämre bedagad moster.


Föusbox.

Återigen det här med facebook. I hate it. Nä, det var starka ord, men jag tycker mindre om det. Hela facebook alltså. Tycker att dom har tagit det en nivå lite för långt. Startsidan är numera fylld med massa klipp som jag inte har någon jävla lust i hela världen att se, hur roliga de än må vara.
Mellan dessa meningslösa klipp är det en stor hope med människor som tydligen har bestämt sig för att belägra varenda gruppjävel. Dessutom är det mest bara töntiga grupper också, okej att man kanske gillar att ligga sked, men måste man gå med i en gruppjävel för det? Mår man bättre av att hela vänskapskretsen och några till vet om det?! Vad händer sedan när man gått med i denna Gudsförgätna grupp? Håller man diskussioner i deras samtalsforum huruvida man gillar att "vara" den stora eller lilla skeden? För det är verkligen det enda jag kan komma på att man kan diskutera i en grupp med dylikt namn, vad finns annars att prata om liksom?

I början gick jag med i varenda facebook-grupp som jag blev inbjuden till; "Alla vi som gillar makaroner som är kokta i vatten, jomen det gillar ju jag, klart jag ska gå med" eller "Jaha, alla vi som tycker att asfalt ser gott ut, jojatackar, fler än jag som gillar det alltså".

Numer går jag bara med i grupper som jag verkligen känner att jag har en relation till. Typ om någon liten vän startat en grupp och bjuder in en, eller om man personligen är förknippad med vad gruppen står för (eller om jag kan få ut något av den). Så snälla, bjud inte in mig i någon meningslös gruppjävel där enda målet är att visa för halva världen att jag är jordens största fan av Billys panpizza (jag är tyvärr bara nordens största), eller vad det nu månde vara.

Punkt slut.

Lust.

Alltså. Jag har en sjuk skrivarlust, kan nästan gå så långt att jag säger att skrivarklådan är ett faktum. Varje sekund på dygnet nu för tiden vill jag bara skriva. Blogga. Ge utlopp för min fantasi. Dock finns det en hake. Vad tusiken ska jag skriva om? Att jag idag har hängt med min systerson i flera timmar, plockat klossar och tittat på `Händige Manny` är väl kanske inte det roligaste att läsa.

Hur kommer alla andra bloggmuppar på vad dom ska skriva om?

Jag får väl ta och skaffa mig ett barn, då har man alltid något att skriva om har jag fått för mig. Eller så får jag ta och bli en sån däringa drama-queen, händer alltid saker i deras liv..har jag läst.

Vet Ni vad man gör när man inte har något att skriva om?
- Jo, man skriver ett inlägg om att man inte har något att skriva om..så har man ju i allafall fått till ett inlägg.
Superbra!Bildregn från Röjan.

Jag och el Zebastiano kom idag på att just idag vore ett finfint tillfälle att dra till Röjan. Vattennivån har varit mycket hög där de senaste dagarna, så det är klart vi måste dit och fotografera en smula (känner mig inte ett dugg gammal när jag plötsligt får en stark vilja att ta kort på höga vattenstånd).
Tyvärr hade det mesta vattnet runnit bort (?) så vattenståndet var återigen normalt. Where tar det överflödiga vattnet egentligen vägen?

Nåväl, bjuder på lite bilder;


Tomtarna som jag for till skogs med.Normalt vattenstånd.Konst.Ännu mer konst.Acke korven.Di unga tu.Viva la fotografo.Oj oj oj sicken fotograf jag är.Fundersam.Skokonst.Testade att ta bilder på vattnet med längre slutartid.El mekolainen.Visst vill man bara ta sig ett dopp?Ser riktigt jävla coolt ut.Men the ordinary inställning.Mjukt vatten.El Zebastiello horisontello.Fiiiint.

Bilder.

Fröken Semlan och jag var som skrivet ute på en liten fototur häromdagen, temat vart inte riktigt som det var menat, därav den mycket osmickrande lila ögonskuggan.

Bilderna är inte redigerade det minsta, så här får Ni då mig, den oredigerade sanningen..höhö, jag som aldrig redigerar mina bilder. Varsågod.

Blippetiblipp.

Shit. Nu har jag återigen kommit in i blogg-mode, eller vad citykidsen kallar det nu för tiden. Känner för att uppdatera mest jämt, dock vet jag inte om det är så roligt att läsa om ingenting?!

Fotosessionen som ägde rum tidigare i afton blev lite utav ett fiasko, både jag och Semlan var sjukt opeppade när vi väl kom ut och när vi för miljonte gången mötte en vägbom gav vi upp. Bilderna är heller inte inlagda på datorn på grund av brist på ork. Det får bli morgondagens projekt.

Måste förresten klaga på den enorma värme som tydligen bestämt sig för att belägra min boning. På vintern är det för kallt och på sommaren (våren) för varmt, typiskt svenne-bananbeteende att klaga på årstiderna på det där viset.

Idag har jag förresten gjort något tokfestligt, jag har tillsammans med min äldre syster och hennes son planterat såväl rädisor som morötter..ellerja, det var mest hon som planterade. Vi andra hade fullt sjå med att peta i gräset och leka med allehanda pinnar.
Det märks förresten väl att det är pollen i luften nu, man nyser som en galning och så fort man så mycket som råkar sticka ner handen i gräset för att pilla lite på ett litet ledset grässtrå så kliar det som förbytt. Sabla pollen. Sabla allergi.

Nej, nu ska jag nog ta och klä av mig dagens stass och krypa ner under det varma täcket och kika på vänner.

Godnatt kids.


Smatter.

It´s raining men. Halleluhja tammetusiken.
Eftersom det inte regnat tillräckligt de senaste dagarna så regnar det lite till. Jag har dock ingenting emot regn, egentligen. Det är väl det mysigaste som finns att ligga i sängen och titta på film när regnet forsar ner från himlen. Dock skulle man väl ha haft sig någon karl som man kunde lyssna på regnet med. Men ack, det går lika bra själv.

Hängde på Holmen i lördags, då regnade det icke. Men lerigt var det, utav bara helvete. Hade tre pöjker och en Semla med i bilen också, mycket trevligt. Träffade många goa gamla människor, samt endel som man önskar att man inte sett, jävla sarvkusar.

Nåväl, bjuder väl på någon bild i all välmening;Chauffören såg som vanligt fullast ut.Min trogne bisittare Semlan.Pöjkera. Robin och Emil.Resten. Alltså, Anton.

Tyvärr blev Semlan på paljetten så resterande kort är ej i skick att visa på grund av suddighet och halva huvuden.Skördetröska.

NU, ja nu har jag äntligen fått röven ur arslet (som man säger) och lagt in bilderna på senaste dagarnas virkskörd, se och begrunda;Tillverkade ett kamerafodral.
Tyckte det vart så käckt så det blev ett pennfodral också.Emelie ville också ha ett kamerafodral.
Såklart skulle det vara rosa.
En liten nalle med spretiga kroppsdelar.
Jag kallar honom Rune.Blå-vita grytlappar.Lite blommor.Mormorsrutorna till filten ligger på sträckning.
(Långt ifrån alla dock).Fotografen.

Nu sadlar jag om, i afton är jag fotograf..men kommer även vara framför kameran. Resultatet kanske kommer upp senare..

Nu ni.

Nu har jag minsann fått tillbaka min dator, härliga tider. Den funkar bättre än den gjort på år och dar.

Nu säger jag tjillevippen och drar till Sundsvall på möte.

Tjollahopp.


Sträckbänk.

Som sagt är min dator på lagning så därför blir det en smula dålig uppdatering. Men det är ganska nyttigt, det blir istället virkning om kvällarna. Har lyckats åstadkomma fler rutor till min filt, en nalle, två grytlappar, ett pennfodral, två kamerafodral och 32 blommor..inte illa pinkat. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra medans mina prylar är uppspända på strykbrädan för att sträckas. Förslag?

Har förresten bilder på alltihop, men dem får ni se en annan dag. Nu ska jag nog fika en smula. Tjollahopp.

Jag i Frankrike, mars ´10.


longboard.

Ner, ner, ner, ner för backen ner.

(Bilderna är klickbara).

Och för att citera min gode vän Hugo när han såg Sophie i fullaste fart nerför backen;

"Hej Elle, den där tjejen är verkligen duktig".

Sov gott.

Sov gott Nallebjörn-Robin, världens snällaste människa!

Fan vad orättvist allt är.

Bloggstopp.

Ursäkta. Jag har inte bloggat på några dagar som kanske ni märkt. Min dator har pajjat och befinner sig i Klaxåsen på healing, förhoppningsvis.


Bingo och blåsor.

Dagen började redan klockan 06.20, tidigt för en nattuggla. Tog volvon bort till Sundsvall och ägnade fem och en halv timme på Trafikgatan, där var det lika trevligt som vanligt. Hälsade på Lisa och Emma en sväng innan hemgång också, inte var dag man ser dom jäntorna.
Kvällen till ära har Ytterhogdal förärats ett besök, bilbingo stod på programmet..(kalla mig tant, jag tar inte åt mig, haha). Vann inte ett jävla skit, men drack dock kaffe som var så ljust att man skulle kunna tro att det var kask.
Har ådragit mig två blåsor på vänster ringfinger också, tusiken så ont det gör. Kanske to much information, men dom varar också. För att citera min far säger jag; "Det går nog över tills jag gifter mig" och det hoppas jag fan det gör. Vore rätt ocoolt att behöva ta i för kung och fosterland för att få på ringen..
Nä, nu är det bara massa svammel.
Återigen så är det google cromes fel att allt blir en enda röra. Må det brinna i helvetet.

Virk virk virk.

Jag virkar så fingrarna snart brinner upp. Svängde ihop ett mobiltelefonfodral till mamma nu i eftermiddag, ett vitt med en brun blomma på. Annars så fortsätter jag med `projekt filt`..än så länge har jag gjort 15 rutor..av 48..det går sakta men säkert framåt.

Nu ska jag virka en till. Tjillevippen

Inte alla.

Det är sannerligen inte alla som är så glada som Leon och Sara när man kommer. Har just kommit hem från en "demo"..anledningen till citationstecknena är att jag fan inte ens fick komma in. Tydligen hade hon redan haft en och skulle tusan inte ha en till. Varför tackar man då ja till en, kan man ju undra?!
Hon kunde väl för fan ha släppt in mig ändå,
vem vill inte ha den här tjejen på basök liksom?;

Pysselverkstad.

Idag har det sannerligen pysslats på som aldrig förr, här är verken som jag har åstadkommit under eftermiddagen;


En ostruken barnklänning.Ett par söta bebissockar efter eget huvud.Mormorsrutor som såsmåningom ska bli en bebisfilt.


Och nu tror väl ni, som alla andra, att det vankas tillökning. Men så äro icke fallet, jag gillar bara att göra bebissaker, för det går fortare.


Humor.

Kollade i en gammal pärm igårkvällst och hittade lite intressanta saker jag gjort när jag var liten;


Snyggast idag.Tur att man kunde engelska så bra menar jag.hahaha.


Fy.

Fy vad jag är dålig på att uppdatera. Skämmes tamme fan.
Körde in till stora staden igår med Hondan, gjorde lite bestyr som att lämna in hur mycket kläder som helst på kupan och leta efter ett fint tyg. Lämnade även in symaskinen på service, och vet ni vad, det kostade ingenting..han var alltbra snäll den där symaskinsreparatören.

Träffade även min käre vän Andrej på storbyn,(För er som inte minns det var det denna karl som döljde sig innanför björndräkten i ett tidigare inlägg).

Vem köper något dylikt?

dsc00446 (MMS)

Vem köper något dylikt?


Sinnes!

http://en.akinator.com/ - helt sinnessjuk sida. Typ 20 frågor om kändisar. Prova!

Jäsiken.

Jäsiken så roligt "fredags-mötet" var idag. Mötade i ungefär en och en halv timme, sen blev det krubbish på O´learys och sen bowling. Roooligt.
Sopade för första gången banan med mina kära bowlmates och var hur nöjd (och förvånad!) som helst över alla mina strikar. Bra där Ellinör!
Är nu inne i värsta flowet. Känner för att sy, sticka och virka barnkläder. Har just skrivit ut två mönster som jag tänkte testa, lägger självklart upp bilder på det färdiga resultatet sedan (kanske under tidens gång också om ni har tur). Så nu sticker jag ner och hämtar min symaskin. jippikayey motherfucker.
Och eftersom röv-crome vägrar samarbeta blir texten en enda röra. Gaaaah.
Underbart!
sommaren 2009.

För varenda unge.

Off to soffan, humorgalan på tv och en pöse cheezballs på bordet. yammediyam.