Middag.

Vilken tur man har som blir bjuppad på middag. Pasta med sås står på menyn nere på gärsgårds. Leon dukar. Samtidigt som han räknar sina sex kronor han fick av mig nyss.."Huuu, åtta, huuu, åtta, huuu åtta", han blir nog ekonom som stor..eller banktjänsteman. Tjillevippen.

Irritationsmoment.

Finns det något mer irriterande än internetsidor som inte vill öppnas? Man får bara fram den där jävla `sidan kan inte visas`..alla andra sidor går att gå in på, men inte mittuniversitetet..jag som tänkte att jag skulle vara en smula duktig och kolla igenom schemat för de första fem veckorna i skolan, men icke!!

Har i allafall kollat igenom litteraturlistan..ska man handla alla böcker slutar kostnaden på den fina summan av 2800 kronor. catching..och det är bara för de fem första veckorna..jag blir gråhårig. Tur att jag fick inside-information idag från en sjuksköterskestuderande om vilka böcker som är värda att köpa och inte. Nåväl, det reder sig nog med det tillslut.

Annars har jag arbetat idag, mellan 7 och 15. En mycket trevlig dag eftersom det bjöds på tårta, alltid uppskattat..jag kommer nog aldrig bli av med min putbuk!

I morgon blir det staden igen för lite mera stråk, härligt! Hoppas inte att den förbannade huvudvärken återkommer igen, kanske bäst att ha på sig glasögona nu i ett dygn innan det är dags för att förebygga fanskapet.

Nej, nu ska jag kolla miun´s hemsida igen, funkar det inte så åker eventuellt datorn ut genom fönstret..men mest troligt får den stå kvar eftersom den inte är min..

Hejhopp.

Stora staden!

Befinner mig i stora staden Östersund. Ligger i Soppsans säng å chillar lite. Funderar på om man ska ta sig en pilsner. Eftersom man ska köra i gryningen i morgon och därmed måste sluta dricka tidigt är det nog bäst att börja dricka tidigt också, så man hinner med. haha.

Sophie den jäkeln lämnade mig i sticket och for till Duved för att sköta sitt arbete i morse. Tyvärr så återkommer hon inte förän tidigast 22.20 ikväll. Surt sa räven.

Har nyss diskat och flitt upp sen gårdagens tvåmanna-förfest, och hur fan det kan bli så mycket glas på bara två personer kan man ju fråga sig. Annars fanns det inte så mycket att fli upp eftersom Sophie har en tämligen sparsamt möblerad lägenhet. I tre rum och kök trängs en säng, en fåtölj och en longboard, luftigt och bra! Men en sak som man inte kan klaga på i allafall, det är att det är 100 meter ner till hamnen och stråket. catchiiiiiing.

Nej, nu ska jag ta å vrida på en till film innan härskapet från Rätan drar hit arslena sina. Tjohej.

Med Mojito, en god väninna och massa tokpr...

img_6807 (MMS)

Med Mojito, en god väninna och massa tokprat kan ingenting gå fel. Dä ä härligt å va leeedi :-).


Ojdå.

Så hände det sig igår att jag fick mail från antagningen. Jag är antagen till Sjuksköterskeprogrammet på mittuniversitetet i höst. I´m happy. Mindre glad är jag över att klockan är 06.45 och jag börjar jobba om en kvart..huuuuga.


pruttilutt.

Citykor.Så jävla rooooligt!!


Parkinsondiet.


Tavla.

Har ägnat en del av kvällen åt att pyssla ihop en tavla. Köpte en teburk på loppis med massa knappar i, och av den vart det denna;Är dock inte helt nöjd med den. Jag vill ha lite skarpare kanter runt bokstaven, men har ännu inte klurat ut hur. Jobbar även på en rosa bokstav med glitter, får se hur den blir. Lägger antagligen ut någon bild på den också. Skrytig som man är. haha.

Händelser.

Jag är hemskt dålig på att uppdatera, usch jag vet..och eftersom ungefär varenda inlägg börjar sådär måste man kanske börja fundera på om man ens ska fortsätta att skriva överhuvudtaget?

Nåja, tänkte bjuda på lite bilder från senaste i allafall;

  
Jag har druckit choklad med den lille..som förövrigt bestämt skulle ha vintermössa på sig.

Den gode fadern köpte nytt däck till cykeln, sen blev det åka av!

Var över på vin hos Stålis där kvällen slutade med en mindre eldsvåda.


 
Jag har varit på promenix med den fine.Jag har inspekterat mitt lazyeye.

Jag har hälsat på hemma hos Keista.


 
Vi besökte Klövsjö stenugnsbageri med dessa galningar.
Linnea verkar tycka att dagen är en aningen varm.

Hopp på Åsen.Tog en kvällslig båttur med Krisse och Ingvar.Kaaaaajk.


 


Kollat på vindkraftverken.Spelat Alfapet med snusk-Sara.Björn skulle göra en vitryss, men Kahluan tog visst slut..Den lille har kört "oppe" (moppe) och givit gällivarehäng ett ansikte.Jag har jobbat.Såg en räv en dag. På bilden hann den dock smita en smula, så det enda man ser är huvudet som sticker upp.Hängde på Barkis med den här killen....sen tippade han mitt uppi allt.Undra om Mickes pappa vart fundersam över att få kärleksbrev från Haraldsson inkasso.Var en sväng på invigningen av Rätans camping och bad i lördags. Med mig hade jag dessa dårar.Dåraktiga chejer.


Det var lite från mig nu. Örsk itna mejr. Hejda.


"Du är precis som en priest som inte healar"


Om en liten kopp java och sisådär 75 minut...

img_6807 (MMS)

Om en liten kopp java och sisådär 75 minuter är arbetsdagen slut!


Hejsan mamma och pappa.Ifall ni hade glömt..