Hejhå.

Har återkommit till hemmet efter en rolig och trevlig helg i Uppsala. I ochför sig kom jag hem igår, men hela gårdagen gick ut på att läsa matte. Det är otroligt nära målsnöret nu och jag hoppas att det går vägen, både med matten och naturkunskapen. Och gör det inte det, så är inte jag den som är den..då läser jag igen!

Har i princip hela dagen sysslat med att traggla in naturkunskapen, men tog en liten paus för att greja en ny header. Empan tog nya bilder på mig i Uppsala som fick tas i bruk på bloggen. Hoppas att jag nu inte blir less på den här, för jag tyckte den vart rätt fräsig. Den är förövrigt tillverkad i Photoshop Cs5 och Picasa 3, simpelt som tusan.

Nej, nu ska jag nog kliva upp ur dvalan och traggla in PQ..oyeeee vad kul.

Hejdå


Riverside motherfucker.

Igår, efter alldeles för lite sömn, anlände jag till Uppsala där Empan hämtade upp mig med Jemtbilen.
Beslöt oss för att gå ut och turista. Vi var i Domkyrkan och kollade. Sen sög det i tarmen så vi gick ner på Riverside och drack en pilsner i solen.
Efter ett 10 sekunders besök i stadsparken gick vi hem och sov till halv åtta. Bra gjort.

Kollade därefter på `Torkel i knipa`och somnade som en stock klockan tolv. haha.


Sj Sj, gamle vän.

Hejsan svejsan.
Idag har jag bokat biljett. Skyndade mig att fynda en av de sista tågbiljetterna ner till Uppsala i morgon. Visserligen fanns det biljetter för mellan 400 och 900, men varför pynta så mycket när man kan få det mer än dubbelt så mycket billigare?! Platsreservation hade jag också, så jag är nöjd.

Ja, idag har jag förlängt mina kurser i naturkunskap och matte. Eftersom jag måste göra min examination innan kursslut och det inte fanns någon tid innan, var jag tvungen att förlänga dom en vecka. Så nu känner jag mig nöjd med det också.

Nä, nu ska jag kila på toaletten, sen ska jag nog börja packa inför morgondagens tripp. Åker nämligen redan klockan 05 från Ånge.

Ikväll är det förresten match på Gladvallen klockan 19. Tror det är F95 (heter det så nu för tiden?) som spelar mot Berg. Kom dit vettja..jag står i kiosken.

Solong.


Nu Ni.

Såhär mitt i natta har jag skapat en gästbok.
Än så länge sitter länken till den längst upp till vänster i "marginalen", men den kommer troligtvis både flyttas och få ett nytt teckensnitt så småningom.

Och nu vill jag ju att det ska flöda ord där, okej?!


Photoshop.

Lekte lite i photoshop och hittade knepet att få saker och ting att se "litet" ut.
Detta är en bild tagen från vårat hotellrum i Thailand.

FÖRE;EFTER;

Visst ser det ganska fränt ut? Typ som att det är dockhus nästan.


Tjingeling.

Godmiddag. Vad har ni för er egentligen? Själv har jag nyss kommit hem från Leon, jag har vart barnvakt och det var mycket krävande..han var vaken typ 15 minuter av tiden.
Nu väntar jag på att moderkakan ska komma hem..

Har fått godkänt på sista uppdragen i både matematik b och naturkunskap b nu, så nu saknas bara en muntlig examination. nervöst som fan. Dock blir det nog nästa vecka eftersom det inte fanns tider förän då..
Ska ner till Sara ikväll som vanligt och läsa mer matte, det är så himla mycket enklare när man är två som gör det, inte lika roligt att sitta själv..och kör man fast så skiter man oftast i det om man är själv. jaja.

Nu ska jag inte skriva så mycket mer. Ska kolla youtube en sväng.

Headern får vara som den är ett tag till, felstavad och dann, men förhoppningsvis återfinner jag inspirationen till något vackrare alldeles snart.

Hejdå.

Karlsson.

Fick en kommentar an en tjej kallad Jennifer om att Karlsson på taket jobbar på vaktbolaget Bevakningsassistans.
Ni kanske minns att jag skrev om, för länge sedan, vad folket i Astrid Lindgren-filmerna hade för sig idag?

Och guess what. Jag visste faktiskt redan att han jobbade där, för min käre bror jobbar på samma företag. Funderar på att bjuda ut Herr Karlsson och diskutera gamla barndomsminnen någon dag. haha.


Hej hopp glada söndag.

Det var starka ord i rubriken känner jag nu, för speciellt glad är ju kanske inte denna söndag..eller? Försöker plita ihop min andra laborationsrapport, den är snart klar nu, 12 sidor lång blev den, så nu är det väl fasiken om han inte ska bli nöjd, min lärare. Kul har det i allafall varit.

Igår pluggades det matte för hela slanten, tillsammans med Sara som läser samma kurs. Fick även stor hjälp av Terese, vilket är uppskattat. På eftermiddagen kom Björn hit och vi styrde kosan upp mot Bryngelhögen och Tyskbacken för lite grillmiddag tillsammans med Erika, Micke och Leon. Sedan bar det ut på tur till Klaxåsnybuan för att kolla till "egan", vackert väder och inte ett enda djur i sikte, tråkigt.

Nej, nu ska jag skriva klart laborationen, skicka in matteuppgiften och sedan traska ner på gärsgårds för att kolla om man kan nässla sig in på middag även idag. Sedan blir det mer plugg tillsammans med Sara, för att riktigt traggla in allting. Önska mig ett fett lycka till, det kommer behövas.

Tack för mig.


Alster.

Hmm. Istället för att leka med photoshop så gick jag igenom min "pyssellåda", där fann jag en hel del grejer som jag totalt hade glömt bort. Tänkte visa er lite alster som jag gjort under årens lopp..
(bilderna är inte i någon som helst ordning. Dessutom är dom tagen med mobilkamera).En stol som ni kanske ser. Ritade den medan jag bodde i Norge -06.Ännu ett alster från någon ensam kväll i norge -06.Antagligen också från Norge.
Att rita skuggor och hår är verkligen inte min starka sida..ej heller att få till bra proportioner.En fåtölj. Norge -06.Norge -06. Isabelles skor (mamman i familjen jag bodde hos).Norge -06.
En naken människa med konstig röv.Norge -06.
Ett av barnen i familjen ritade den här fina till mig.Även denna har Hermann gjort.Och denna med. Fox.Ett försök att rita av en bild på mig själv.
Bilden jag ritar av är tagen i Svenstavik i allafall så den är nog ritad -07 kanske.En karikatyr av Ronaldinho.Hälge.Under mötena på Aroma tech sysslade man med att rita....Efter resan till Tyskland - Tripical Island ritade jag denna på ett möte i Malmö.Ett tag hade jag pippi på att rita dödskallar.Det är hur roligt som helst att måla med tuschpennor..........Den här har hängt med länge. Eventuellt är den gjord 03 eller 04.Leon har ritat, blott sex månader gammal, med stor hjälp av moster.......Den här fina tjejen var lite sne.Vi säger -10.Eventuellt -09.Kanske -09.-09?-09?-09?En skock älgar. Säkert också -09.En tjej. Lilafärgen tröt på tröjan, därför är den så dassig..........Heidi Klum.Framsidor till kort.......

Tack för er tid.


Sandra Bullock.

Var inne på den här sidan och gjorde ett likhetstest. Där testar men helt enkelt vilken kändis man liknar.

Jag testade med den här bilden;
och fick att jag var 75% lik den här snygga tjejen;Inte fy skam måste jag säga.


Leeek.

Okej, den här har inte jag gjort. Men den vart ganska fräsig. Gör en du också här.


God eftermiddag.

Jo nu ska ni få höra. Jag har laborerat, ja jisses vad jag har laborerat. Jag har framställt potatismjöl, med inslag av jodopax (kan tänkas att det mjölet kan vara en smula osunt), jag har kollat om äpple, mjöl, mjölk och sånna saker innehåller stärkelse och protein..det ser man nämligen på färgen. Ganska kul och väldigt intressant faktiskt.
Är förundrad över den människan som suttit och kommit på hur man ska testa sånna där saker.
Nu är i allafall laborationerna nästan klar, det återstår i morgon att se om min egentillverkade filmjölk håller måttet, vilken som är segast utav mina två potatismjölsblandningar och om mina potatisar verkligen har blivit pulveriserade. Spännande som sagt.

Funderar på om jag är värd en liten pilsner, och jag tror banne mig jag är det alltså. Funderar också på att leka lite i photoshop. Kan bli kul efter ett par bira. Sen måste jag kolla runt på olika bloggar, älskar att kolla runt och få inspiration till egna designer. Ja, så får det bli!

Pschhhhhtttt (ölknäpparljud).

Farväl. Hörs sen. Puss Puss.


Jepp.

Igår var vi alltså till Sundsvall. Kilade runt i affärer hela dagen tills man var en tröttmössa. Undra om det var ett smart drag att ta en Tavegyl på morgonen? Tröttheten var i allafall ett faktum.
Klockan 19 gick starten för vårruset. Jag och Terese startade i första gruppen, tog mig runt på hela 37,30 minuter..3 ½ minut sämre än förra året..otränad som man är. haha.
Hemfärd och diverse trevliga diskussioner i bilen. Tack för det flickor.

Idag har jag tagit mig en nöjestripp till Svenstavik. Inhandlade Kaustiksoda, Kopparsulfat och Vinsyra inför min laboration i naturkunskap. Det är ju egentligen förkastligt att man ska behöva handla massa dyra grejer för att sedan bara behöva använda en liten suck av det. Jodopax (som jag skulle ha några droppar av) behövde jag tack och lov inte handla..var upp till Lisa G och fick en burk..Tack Lisa!
Så nu är jag egentligen i full färd med att experimentera med diverse proteiner och lösningar. En smula intressant faktiskt. Har just tillverkat egen filmjölk. Känns nödvändigt.

Nej, nu ska jag ner på dagis och hämta Leon som jag ska leka med ett par timmar nu innan hans föräldrar kommer hem från arbetet. Han ville så gärna att moster skulle hämta honom på dagis idag, och vad gör man inte för den lille gossen?!

Hejdå på er folket

Vårruset.


Je å mina krigare på röda mattan.


haha.

Tur att jag korrekturläste texten på headern innan jag sparade. "Yoy", vart fan kom det ifrån liksom?
Jaja, det får fan va så..i allafall för nu.

Tjarå.

Gokväll.

Hej söta. Snålt att bara skriva ett inlägg idag när jag skrev så många igår..ellerhur?
Men idag har jag faktiskt varit en arbetande kvinna, plus att jag har läst matematik.
Hann sola en sväng på eftermiddagen också, hann inte mer än lägga mig i solariet innan jag sov..vaknade av att jag snarkade och vips stängdes solariet av..en liten powernap i värmen med andra ord.

I morgon bitti styr vi kosan mot Sundsvall, det ska springas i affärer..min inköpslista är som följer: Kopparsulfat, vinsyra och natriumhydroxid..jajust, den kändes ju rolig. Sedan ska det ju också springas vårrus..ellerja, springa och springa..efter min fina springtur idag (max 50 meter) känns det som att konditionen verkligen inte är på topp..skärpning hörrö!

Jaja, kokade ihop en ny header också nyss..fem minuter tog det och den är inte direkt vacker..men men, ska försöka ta några nya bilder när jag är fin i hövve.

Nej, nu ska jag dra på ett avsnitt av Sex and the city och slå igen ögonen en stund innan det är dags att knalla ner på gärsgårds för frukost 07.15.

Hejdå och godnatt på er sötfisar.

Goder afton.

Goder afton gott folk. För sånt säger man om aftonen. Det är liksom en sägning för oss som bor på gräddhyllan. Jag sitter nästan naken häri sänga, bara ett par underbyxor, en t-shirt och arton kilo täckte som pryder min kropp..plus glajjerna då, som jag letade fram dagen till ära. Kom in i någon typ av ledsenhetsstund när jag insåg att dom inte blivit burna på länge, stackarna. Sen har man ju betalt dyre schlanter för dom å, å då måste man ju använne dom. som sagt ja.

Det blev inga kort tagna idag, bar dock med mig kameran som en liten efterhängsen afrikan på min axel. Men tror ni jag kom på att ta något kort med den? Neheeej då, afrikanen är fortfarande tom.

Fick ett sms från min far i Spanien tidigare i kväll. Han skrev att dom vart utomlands idag..no shit liksom. Undra om han ens vet vart han själv befinner sig, faderstackarn.

I dag har verkligen denna blogg gått varm, det har bara flödat ord och tankar ur mina fingrar (?). Nästan som vid rännskita, fast från fingrarna då..eller huvet?!

Snorig har jag gått och blitt också (som om man inte redan vart det hela sitt liv)..jag läste någonstans att man ska uppsöka läkare om det endast är en näsborre som är snorig. Så kan jag säga att fallet är nu, höger näsborre är täppt, höger öga kliar..och till råga på allt så brukar jag oftast ha ont i höger huvudhalva. sjukt.
Jag brukar tänka på det när jag har ont att "måtte jag få ont i den andra sidan istället"..jag intalar mig liksom att det inte skulle kännas lika mycket, dum som man är.

Nä, vad ska vi ta och diskutera nu då tycker ni? Världsfred? Peace on earth. Kanske eventuellt min gardinstång, den skulle behöva diskuteras..den står så fint lutad däri hörnet av rummet, helt orörd. Den skulle förresten inte bara behöva diskuteras, den skulle behöva hängas upp..och gardinen som ligger så fint i sin förpackning på stolen skulle behöva strykas och sättas upp..så kanske detta också kan likna ett hemtrevligt rum.

Nej, nu ska jag nog kila vidare här. Håller på att försöka ladda hem photoshop så jag har något att sysselsätta mig med om kvällarna..samt att fixa en ny bloggdesign..är redan less på den här fula.

Tjipp tjopp sockertopp. Godnatt på er godningar.

Fulhövve.

Bjuder på kanske världens styggaste bild.

Emelie, minns du när vi nästan skrattade ihjäl oss åt denna?!

hahahahaha.


Trött.

Skulle någon säga till mig nu; "Vinka om du är trött i huvve" så skulle jag nog vinka ihjäl mig. Tavegyl allergitabletter må vara bra, men helvetiska jävlar vad slut man blir i både kropp och själ. Hur, jag frågar mig, hur ska jag orka kuta milen på torsdag om jag är lika trött då?!

Förslag mottages tacksamt. Uppåttjack skickas till min manager.


Kul kul.

Var som sagt nere på dagis och hämtade Leon. Mötte Patricia i dörren som talade om för mig att tre av mina stugor fortfarande var ostädade. What liksom. Jag som städat som en tok. Fallet var i allafall så att jag missat att städa tre stycken som jag inte sett stod på min lista. jippikayey motherfucker..eller kanske inte.
Blir till att bege sig upp i morgon igen och försöka få undan fanskapen..plus en extra stuga som jag fick på köpet.

Och hela vägen upp till Skalet sjunger jag: "Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!".


Häppeligen.

Nej. Nu ska jag häppa iväg och hämta min söte Leon på dagis. Ni kan inte tro vad vi ska ha det lajbans när vi kommer hem. Ska försöka ta lite bilder på karln.

Men innan jag drar, finns det röda päron?


Smal eller tjock?

Okej, nu ska jag ta upp ett något tabubelagt ämne här. Det vill säga det här med att vara smal eller tjock.

Överviktiga människor klagar på sin vikt, det är okej. Det är upp till dom och det får dom väl göra för mig. Men så fort en "smal" person klagar, då jävlar i mig tar det hus i fucking helvete. "Du ska inte säga något som är så smal" har man fått höra både en och två gånger. Jaaaa, men tänk för att det förhåller sig på det här viset, för kanske 2-3 år sedan så vägde jag 10 (!) kilo mindre än vad jag gör idag. Jag trivdes med den vikten. Jag ska inte säga att jag vantrivs nu heller, men jag hade inte tackat nej till att väga lika mycket som då.
Så för att vara mig, Ellinor, så kan väl jag vara tjock..eller?!
När jag räknar min BMI är jag inte tjock, när jag står bredvid en överviktig person, är jag inte tjock. Men om man jämnför hur jag har sett ut förut, så är jag..större i allafall.
Så varför får inte jag klaga på min putmage?

Det finns ju till och med människor som är pinnsmala som vill väga mer. Men då får dom sig minsann en dagsedel. "Klaga inte på att du är för smal". Men alltså, det finns faktiskt dom som har problem med att gå UPP i vikt också. Har ni tänkt på det?

Detta inlägg är inte menat som något påhopp till någon, bara en reflektion över hur puckat det kan vara ibland.

Tack för mig.

Gilla vs Ogilla.

Gilla

Sommaren.
Dock verkar denna osaliga vår hålla på sig och vägra släppa fram sommaren. Tänk er att ha en riktig medelhavsvärme nu, med grillad mat, öl, kubbspel och massa halvnaket folk. Jag säger bara, härligt!

Balsam.
Tänk att håret blir så mjukt och följsamt. Älskart!Ogilla

Hagel.
När solen skiner som bäst och man tänker att man ska gå ut. Då börjar det plötsligt hagla. Från ingenstans liksom.

Människor.
Kanske inte människor i allmänhet, men vissa människor i synnerhet. Människor som tror att dom står högre på samhällets trappa än en själv. Människor som försöker vara dyngsmarta, fast dom egentligen inte fattar ett skit. Människor som överhuvudtaget är otäck, elak eller gör ner andra människor.

Cykelsadlar.
För att precisera mig lite så menar jag sadeln på min fars cykel. Den är smal och hård. Hade rövvärk i flera dagar sen jag cyklat fyra kilometer. Hövva.

Idéer.
Okej, idéer är väl egentligen jättebra. Men inte idag. Jag har kommit på tusen saker som jag är skitpepp på att göra. Typ pyssla och grejer. Men så fort jag ska skrida till verket ledsnar jag och gör något annat istället..som jag ledsnar på..och sen fortsätter det så..

Ensamhet.
Att bo ensam. Det kan vara riktigt skönt faktiskt. Men att mamma och pappa är i Spanien och jag är hemma i det stora huset själv är lite läskigt. Ska nog flytta ner på gärsgårds.

Vart inte så mycket på gillalistan. Men jag är en smula fientlig idag.

Hejdå.


Hallå.

Hejsan smulorna.
Nu är jag vaken, eller egentligen vaknade jag redan halv åtta och kunde inte somna om. Men nu är jag uppe och fit for fight för dagen, nyduschad och naturell. Hade tänkt gå ut och ta lite kort idag, på vad vet jag inte, men det återstår att se..förhoppningsvis lägger jag upp korten här sen.

Vad har hänt sedan sist då? Typ ingenting kan jag säga. Var uppe på skalet och slet ihop det sista igår, sen blev jag bjuden på middag på gärsgårds och tillsist en sväng till Krisse för att fotografera Calibran hans som ska säljas.

Fan, det känns som att jag liksom har tappat flytet i den här bloggningen. Som att jag mest skriver vad jag gör / ska göra om dagarna..och det är inte speciellt kul..hmm, ska försöka klura ut något trevligt att skriva om.

Farväl vänner. Nu kickar jag igång dagen, lagom till lunchtid.

Rosa på bal.

Fick igår den äran att åka in till stan och fixa iordning Kajsa inför hennes studentbal.Kajsa herself som från början inte var särskillt taggad för någonting.Drog i lite färg i håret på jäntongen.Nöjd med färgflaskan i högsta hugg.En bit påväg. Lite nöjdare.Sedan lockade vi håret.Ida och....Therese fixade håruppsättningen."Nu blir det trubbel" tänker Kajsa.Klissade dit finnaglarna.Nästan klar med barret.Titt så fint det blev.På med lösögonfransar.Lite extra klister så naglarna håller hela kvällen.Sminkning.Smile..eller?!Nästan alldeles färdig.Det vart väldans bra.Fintjejen.


Skorna..som ni kanske ser.Örhängen lånade av Kakan H.Mamma Lisa sätter på armband.
Kajsa och hennes baldejt Adam.Såklart så skulle det åkas finbil.Nu ser hon i allafall lite gladare ut. Kanske det var vinet som gjorde susen?!Gentlemannen öppnar dörren för sin dam.


Avstigning på Gamla teatern.
Efter noga spaning utanför gamla teatern insåg vi att ingen var finare än Kajsa. Det gjorde vi bra!
Tack Kajsa Bajsa för att jag fick hjälpa till!


Fuckit och mycket svärord.

Det är så typiskt. När det är vinter och fucking kallt, då längtar man till sommaren för att den är varm och go. Då har man liksom glömt bort att tidigare svenska somrar i livet har varit skit.
Samma sak med denna helvetes uppfinning allergi. Man hade liksom glömt bort den när vintern kom och man längtade efter sommaren och att träden ska stå i blom.
Och nu mår man som en påse skit. Näsan rinner och ögonen kliar till förbannelse!
Och eftersom allergitabletterna nio dagar av tio inte fungerar så vill jag ha receptbelagt medicin..men icke, det är bara i yttersta nödfall dom gör så nu för tiden..om man har klåda och sån skit..blir så förbenat less.
Dessutom ville jag göra om mitt allergitest, som jag gjorde för en himla herrans massa år sedan, tror ni det gick? Nej, dom testar inte på vuxna tydligen. Skitkörver.

Förlåt för mitt ovårdade språk. Ingenting som ni bör anamma.

Hejdå, nu går jag och snyter mig.

Jupp.

Hej gott folk. Vad gör ni?
Själv sitter jag och avnjuter en god kopp café bar-kaffe på kontoret (mammas och pappas kontor alltså, tro inte att jag gått å blitt affärskvinna).
Jag sitter och väntar på att posten ska komma..ska skicka iväg ett paket åt min fader.
Vad resten av dagen har att bjuda på står fortfarande skrivet i stjärnorna..Erkki hade på förslag att vi skulle dra till Klövet och fika på stenugnsbageriet..å int fan tackar jag nej, så det blir det nog.

Nä, nu ska jag kila bort till kaffemaskinen och trycka ut en kopp till. gött.

Solong.

Åter.

Hej igen.
Nu har vi haft ett välbehövligt uppehåll, det har stått jäkligt still nu ett tag..men det är ett stort projekt att ansluta sig till internet och skriva..man ska ju ha något att skriva om också liksom.

Valborg spenderades uppe i Bryngelhögen - Tyskbacken tillsammans med Björne, Erkki, Micke och Leon. Även Fredrik och hans flickvän Elena kom på besök och tog sig ett par järn, väldans trevligt.
Somnade i soffan innan klockan var tio på valborgsmässoafton, trött som en gnu.

Och förra helgen var det alltså forum - har tyvärr inga bilder att bjuda på eftersom Empan har tatt med sig kamerorna till Uppsala. Dock måste jag säga att det var det lugnaste forumet jag varit med om tror jag..nåja, inte i det stora hela kanske, men i våran stuga i allafall. Alla var väldigt städade och fina..så jag har egentligen ingenting att berätta från helgen, förutom att det är fruktansvärt tragiskt att människor ska behöva bli skadade eller alternativt behöva sätta livet till för att det är någon jävla idiot som tycker att det är lägligt att åka ut och köra bil i storfyllan. Det är ofattbart jävla korkat.
Skänker även en tanke till killen som blev kvar i huset som brann, det är så fruktansvärt att man inte ens vill tänka på det!

Dagen till ära har jag sysslat med lite av varje. Varit i Svensta, läst naturkunskap, lekt med Leon och druckit kaffe. Skulle väl egentligen ha tagit mig en cykeltur nu på kvällskvisten, men min röv gör så fruktanslöst ont sen cykelturen igår..den där sadeln är sannerligen inte att leka med. Och vetni, jag har inte haft telefonen på mig på hela dagen, hade inga fickor på byxorna och jag orkade inte bära den med mig.

Nu finns det väl egentligen ingenting mer att förtälja. Funderar på att knalla ut i köket och äta en tallrik mjölk och flingor..gött. I morgon är det jobb som står på programmet igen. yeyy.

Hejdå på er gött fölk. Ska försöka hålla uppe uppdaterandet hädanefter.
Solong.