skitgöra.

Vilket jävla skitgöra det är vi sysslar med på Acb nu egentligen, lyfter supertunga paket till förbannelse. Det är så man vill ta ihjäl sig själv. Om man inte blir ihjältagen själv innan man hinner. Kanske ens öron börjar blöda och ramlar av, vad fan vet man liksom.
Bandmaskinen håller dessutom på att skära ihop. Speciellt när Sophie bandar pallarna. Hon är fruktansvärt brutal när hon gör sina sysslor. Men ack så skoj vi har.

Idag döptes min systerson, sötingen Leon. Han var väldigt duktig under hela tiden och allt var helt perfekt. Bättre väder hade vi nog inte heller kunnat få. En skitbra dag helt enkelt. Om man nu får säga skit i sånna här religiösa sammanhang.
Dock var jag en "smula" nervös när jag skulle till och läsa dikten, skakade som ett jävla asplöv. Som tur var märktes det inte.
Dessutom kan man säga att jag blev hårt imponerad av min lillasysters sångframträdande, då rann det tårar, även på en hårdkokt gangster som jag.

I morgon bär det av mot kungliga huvudstaden. Vid 22.09 sitter jag och fru´n på tåget till Sundsvall för att sedan byta till sovtåg. I Stockholm är planerna att vi ska på båttur, äta jordgubbar och dricka en och annan öl. På söndagen bär det sedan tillbaka till de Jämtländska skogarna med ny-saaben at´n Jens. Kommer bli sjukt skoj.

Dessutom fick jag höra att min barndoms-idol Michael Jackson har dött i en hjärtattack. Helt sinnessjukt. Den ruttna näsan har tagit sina sista andetag. Lika bra det, den jävla människan gjorde inte mer än ont i sitt liv egentligen. Hoppas han inte hemsöker mig nu.

Heders. Nu ska jag läsa Bondepraktikan och mecka ihop en fet jävla holk. eller nåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se