Över huvudet.

Jag lekte med en overhead häromdagen..





..det var bra skoj det!


Bilaukinga.



Eftersom jag åker till Sundsvall en gång i veckan så blir det ju att man spenderar väldigt mycket tid i bilen.
Vissa gånger händer det att man åker bakom samma bil ungefär halva bilfärden. Då känns det nästan som att man blir värsta bästa polaren med den andra föraren. Nästan så man måste göra en omkörning bara för att se hur ens nya vän ser ut.

Är det bara jag som tänker så?


Gobbe.

Har alltid funderat över den här mannen, vad fyller han för funktion mitt i Stöde egentligen?


Kväller.

Jaha, då var det kväller då och jag ska alldeles strax till att bestiga / borda duschen. Känns en smula behövligt då man säkert skulle kunna förväxla mitt huvud med en flottig fläskfilé. Inte vidare värst snyggt med andra ord, typ sunkfaktor tretusen. Hade jag en kamera i närheten skulle jag mer än gärna delge er denna osnoffsiga syn, men det får minsann bli en annan dag.

Nog talat om det. Var och drack en kopp te hos Direktör Andersson i afton, det var trevligt. Vi diskuterade Nej-frågan. Med andra ord hur man lär sig att säga nej till folk. Dock kom vi inte så vidare värst långt i vårt resonemang eftersom vi istället började prata om rosa sovvagnar och ödsliga hus mitt ute i skogen.

Får se om jag hör av mig något mer i afton.

Ser att det är ett gäng som läst bloggen sen sist, men ingen som svarat på frågan nedan..ni borde skämmas..

Feeling.

Känns som att kreativiteten här på bloggen ligger på närmare hel- än halvfart just nu. Jag har väldigt lite att dokumentera, men jag vill gärna förmedla mig. Inte minst för att nå upp till mitt mål på tvåtusen inlägg innan året är till ända.

Tänkte kirra en liten tävling till mina få läsare, den som kommer närmast det rätta svaret får min autograf (kan bli värd mycket i framtiden, haha), samt en tandborste deluxe (obs, oanvänd) på posten.

Frågan är som lyder;

Hur många inlägg har jag plitat ner på denna superbraiga blogg?

ALLA måste gissa, annars kommer ni brinna i helvetets renande eld.

Svara i kommentarerna.. 

Principer.

Idag har jag gjort något som verkligen är emot mina principer now days. Jag har dammsugit med en vanlig dammsugare. Dock dammsög jag inte golv, utan hundra stycken stolar på norsgårn. Drygt värre.
Speciellt när det verkar som att blondin-sällskapet har haft konferens i stolarna, långa blonda hårstrån på tammefan varenda stol. puh. Men nu är dom rena och fina minsann.

Festligheter.

I lördags rövade vi iväg Sara, igen. Hon blev en smula brydd över att det helt plötsligt var så många som skulle med till "Sundsvall", som var vår täckmantel. Istället åkte vi rälsbuss in till Östersund och sen fick hon shoppa kläder och skor. Gött att bara behöva prova och sen är det någon annan som betalar. Sara var ialla fall mycket nöjd som det lät.
Till lunch vart det buffé på Eastern, där Sara åt gratis på grund av att ingen kom ihåg att betala hennes mat. Hon "råkade" även få med sig en kaffekopp. Jag hoppas den lille chippen hemsöker henne i drömmarna nu!
Fest på norsgården på kvällen, vilket var trevligt. Dock abdikerade jag tidigt på grund av allt för tidig morgonvisning.

Lite bilder från dagen;


Sara blev en smula brydd på morgonen då alla kom instormandes.



Framme i Åsarna bar det av in till Östersund med rälsbuss.



Födelsedagsbarnet.



Rälsbussen med allas vår lille stins Kristoffer som chaufför.



Trevlig resa.



Marika och Lisa tyckte om att åka rälsbuss.



Shopping inne i Östersund. Sara var nöjd.



Middag på Eastern.



Trevligt folk.



Christine bjuder Sara på en flaska vin.



I väntans tider på hemfärden.



Glada sillar.



Snyggingen.



Mingel på norsgården.



Emelie och Kajsa posade.



Thommy bålade.



Emelie och Sara.



Sara visade vad hon hade i sin väska..



Emelie tyckte att det var ascool.



Lisa och Kajsa inspekterar.



Sara visar.

S L U T!

Tack Sara, för att du fyllde år!








Hopp.


Semlan och pappa tar sig ett skutt.


Los återvisitering.

I morgon är det minsann en bra dag. Tre återbesök är det enda jag har på hela dagen. Och vad innebär det? Jo, att tre stycken lyckligt lottade människor / familjer, ska få ett celebert besök av mig i morgon. Min förhoppning är att alla redan har lärt sig maskinen utan och innan så det enda som behöver göras är att dricka kaffe. Hårda arbetsdagar måste jag säga..

Packade förresten in lille Leon i bilen förut och tog en tripp till kyrkan för att lyssna till skönsång. Ryktet gick på bygda att Gud bjöd på middag, och församlingen gick man ur huse för att få spisa Guds ord och en och annan kycklingklubba.
Nåväl, det var i allafall en trevlig kväll i Jesu namn.

Amen.


Bara en bild..


Dagen.

Dagen med stort D. Supersöndag även kallad. Masade mig upp trött som en förbannad gnu i morse, eftersom det var dags att ställa om till sommartid inatt så har jag söve väldans dåligt, eftersom jag var rädd att försova mig..
Morgonen tillbringades på demostration där två små barn hjälpte mig med allt som kunde tänkas. Somliga av säljarna hatar när det är barn med i bilden som ska störa visningen. Jag älskar det! Och det bästa som finns är ju när dom kommer fram och vill hjälpa till med allehanda ting.
Andra demostrationen var också väldigt trevlig, dock utan barn, men väl trevliga människor. Där städade och fejades det tills jag var alldeles blöt om fötterna.

Emelie har dragit tillbaka till Tyskland och Elsenz idag, kommer bli en smula tomt utan henne nu när hon varit hemma och levt rövare. Vad jag kommer sakna mindre är hennes nattprat. Snackar i sömnen som en gälen galt och lever om som en tok.

Snart är det minsann påsk också förresten, då kommer hela vida världen upp och firar (ellerja, i allafall Mickes "familj", meine bror ont meine moster). Jag gillar påsken. Massa folk är samlat, man äter och dricker goda saker och det är oftast sol. Trevligheten själv med andra ord.

Men nu ska jag minsann ta mig i kragen och avsluta denna bloggsession, som pågått alldeles för länge, med alldeles för trista saker att skriva om.

Eventuellt drar jag och Leon till kyrkan och lyssnar på körsång. Och med det säger jag tjipp tjopp sockertopp. 

Farväl.


Korven och jag brottas.

 


Allvarligheter.

Ibland måste man vara allvarlig. Jag gillar inte att vara allvarlig. Därför kommer jag inte vara det heller, just eftersom det är så jävla tråkigt. Det finns människor i världen som hela tiden ska ta allting allt för seriöst. Dom tar sig själv på för stort allvar och har noll självdistans. Tråkigt.
Sen finns det även människor som har hela världen på sina axlar. Människor som är less över att det axlas så mycket ansvar på deras späda axlar fastän dom egentligen inte gör mer än någon annan..

Jag vet inte vart jag vill komma med det här inlägget, men jag vill nog bara uppmuntra er människor att just inte ta er själva på för stort allvar. Våga vara en crazy motherfucker. Se alltid allt från en positiv sida, då blir allt lättare och roligare. Ödsla inte massa tid på människor som stjäl din energi. Du lever liksom bara en gång. Ha kul för fan.



Gratulerer med dagen.

Javisst, vi har ett födelsedagsbarn på hemmaplan. En liten gosse som föddes för exakt ett år sedan. Allas vår lille knödel som blir en stor man.

G R A T T I S     L E O N
1     Å R


Förvandling.

Hmm. Det har skett en förvandling..

Emelie har lekt med mitt hår..


Snö?

Varför varför varför Gud? Jag vill fan inte ha mer snö. Och nu är det 3 plusgrader ute. Slask och snusk.
Kan det inte bara slå till och vara 30 i allafall så snön smälter bort fort?
Tack på förhand!

Mys!

Tusan vad detta blev en mysmorgon. Vaknade upp till ett tomt hus, sånär som på katta och hunn. Sen dess har jag mest svassat omkring i nattstassen och druckit en smula kaffe.
Toppar även denna trevliga morgon med att lyssna på Fireflies, kanske världens bästa låt now days.

Bjuder på en bild..


Min partner in crime och jag, vårforum ´09.


Jaha.

Nähä, jaha. Annars mårni?
Själv mår jag som vanligt, är fortfarande en smula dålig efter allergimötet med hunden igår. Damn.
Nåväl, har hängt at Stealhands idag med min bäste vän Hugo, han gav mig värsta lyx handmassagen med tre kilo handkräm, sen tyckte han att min ansikte också behövde lite omvårdnad, så jag fick fem kilo till i ansiktet också.

Adjö.


Idag hänger jag med min bästa vän

502f65028eae274ff27a26140c68314e.png

Idag hänger jag med min bästa vän Hugge the man. Han har käkat chokladsmet..


Käre värld.

Ja, precis. Det är bara tre dagar kvar innan knödeln Leon `Pillejonkas` Lindblad fyller ett år. Kändes som om det var igår den lille snapphanen kom till världen.


Leon alldeles nykläckt.


Leon 11 månader.


Surprisan.

Häromdagen råkade jag ut för världens surprise, eftersom det hela nu är `ute på nätet` så finns det inget att dölja längre..

Min EMELIE är hemma!!



Min fräsiga lillasyster.


Allergisk.

Idag var jag hemma hos ett par. Ett par som hade en hund.
Vanligtvis är det absolut inget problem med min allergi längre, i allafall inte när det kommer till hundar. Men denna hunden hade fan något speciellt alltså, och då menar jag inte in a good way. Jag nös som en förbannad tok så fort jag kom ut ur huset och sedan dess har jag nysit, snorat och haft kli i halsen.

Mystiskt I say..

..men jag krängde i allafall en maskin igår..

Sundsvall.

Denna stad går mig på nerverna. Sundsvall alltså. Sjukt stort, sjukt många vägar åt alla håll.
Åkte ut på Birsta efter mötet, hittade knappt dit. Där inne gick jag vilse och sen hittade jag knappt bilen när jag skulle ut. Behöver jag säga att jag är den lantligaste av de lantliga? Också den konservativaste av de konservativa. Allt ska vara som det alltid varit. Har jag lärt mig en väg så åker jag endast den. Oavsett om det finns en annan som är någon/några kilometer kortare.

Jag kan i allafall hur man åker till kontoret, till Sophie, till Karin och nu även till Birsta och föräldraskapets revisor..det räcker för mig..

Bildregn.

Har Ni måhända fått nog av att se mig? Nä, tänkte väl det..

Here comes one big bildregn..























Och nej, jag är inte med i facebook-gruppen; "Vi som blir dålig på bild, men är awesome i verkligheten"..för alla ser ju att jag blir awesome på bild också..

Glassrecension.

Har Ni käkat Magnum Gold?
Vaniljglass med havssaltkolasåsvirvlar (puh, långt ord) doppad i choklad med gyllene överdrag.

Jag och mamma testade den idag. Den var god. Mamma tyckte den såg ut som barnbajs.
Min spontana tanke såhär i efterhand är att det måste vara något celibritetbarns bajs i såfall eftersom det var guldfärgat (eventuellt Vickan och Daniels kommande efterlämningar).




Var tvungen att bita av en bit innan bilden togs för att få den att se sådär fräsigt smaskig ut.


Nya fötter.

Jag införskaffade mig ett par fantastiska tofflor idag när jag var in till storbyn;


Mjuke och goe dom ska bli nu, fottran mine.


Dockor.

Hej alla barn, idag ska vi tala om dockor.
Var på barnens hus häromveckan, samt besökte några andra trevliga leksaksaffärer inne i stora staden Östersund. Fann då till min stora förvåning att det finns dockor från olika kulturer nowdays. Här kommer ett par noga utvalda bilder på dessa skapelser..



Denna skönhet härstammar nog inte från något speciellt land, en vanlig svennebanan-docka kan man säga. Dock kan man tänka sig att den är besläktad med Björn Borg. Och som pricken över i:et har den en förbaskat ljuvlig hatt på sig.



Här har vi då chipp-dockan. Tippar på att det är en Japan, Korean eller möjligtvis en Thailändare.



Den svarta dockan. Möjligtvis Afrikanskt ursprung. Kan eventuellt heta Mohammed.



Denna varelse har jag egenhändigt döpt till "the moon-doll", för det kan inte vara någon jordisk varelse.. Vem köper en sån här egentligen?!


Som som sommaren!

Fan vad jag vill ha sommar nu, ge mig på en gång. Jag orkar inte packa på mig tretton lager kläder när jag ska ut, jag orkar heller inte med denna halka som råder. Och framför allt orkar inte bilen med halkan.



Jag på Sophies brygga, sommaren ´09.
Fotograf; Sophie her self.


Willys.

Var på Willys och handlade igår..



..och ja, jag gillar natchos..


Svenstet.

Nu häppar jag till big city Svenstavik med modernet. Vi ska göra sånna där viktiga ärenden. Tror jag. Jag hänger liksom bara med.

Solong.

Djungelhuset.

Just det. Idag har vi hängt på Djungelhuset.. Min högsta önskan har gått i uppfyllelse, att få hoppa hoppborg. Har inte gjort det sedan Sundsvall brann, och återigen är det mycket länge sedan. Förstår inte varför alla ska ha en sådan skitnödig inställning till att det bara är barn som får hoppa när det väl finns tillgång till hoppborgar.
Men idag, mina vänner, idag har det skett. Jag och min bäste vän Hugo studsade som aldrig förr..



Hugo i egen hög person.



Elli och Sara klättrar som aldrig förr.



Hugo och Leon är ute på åktur.



Jag och Hugo rejvar i hoppborgen.


Jag bjuder pinsamt nog till och med på en movie.
(Och ja, det är hardcore att hoppa hoppborg med mina vänner barnen!)


Halloj.

Hänger at Stealhands, det var minsann inte igår. Det var nämligen i fredags.. Vi sitter och försöker knåpa ihop affischer till lördagens pubkväll på norsgården mellan 21-01. Ni kommer väl? Olevande musik och möjlighet till att visa sina talanger i karaoke.

Goodbye.




Uppdate.

Förlåt Sara, att jag inte uppdaterade igår. Somnade som en slagen gris igårkvällst.
Intet nytt under solen annars, det är väl därför jag heller inte uppdaterar. Det händer inte ett skit och det är inget fint väder.
Krängde dock iväg lite livskvalité i söndags, hela två stycken närmare bestämt. Je gillert och det var välbehövligt för mitt psyke. Vann även en tv på sista säljet, yey!
Demo i Klövet ikväll. Annars funderar jag mest på hur vårdesignen här på bloggen ska se ut. Dagens i-lands..
Ett mycket blandat inlägg om vad som hänt de senaste dagarna. Jag lovar att inom kort sätta sprätt på uppdateringarna. Det är ju så man får skämmas..
Jag saknar min Sophie lite också.
Bjuder på en bild..
Jag, julafton ´09.

Onsdag.

Idag är det onsdag och jag (med inblandning av min syster) har hunnit slänga ihop en deg till tekakor som står på jäsning. Blir en smula nöjd över mig själv var gång jag utför sånna här hushållsaktiga ting. Annars väntar jag mest på att bli bjuden på kaffe, men det verkar man få se sig i stjärnorna efter..
Bjuder på en bild också för att jag är så trevlig idag;
Rocker 1 & 2 på tåget mellan Frankfurt och Karlsruhe. December ´09.

Tropical Island - bilder.

Äntligen har jag fått arslet ur och lagt in lite bilder från the freakin´ fabolous trip to Tyskland..
(hoppas att ni är nöjd, det tog ungefär sjuttio timmar).



Decker och Bea inhallerar champagne på Sturup i Malmö.



Sveingod mat på båten mellan Danmark och Tyskland.



Första pilsnern på resan.



Typ tusen vindkraftverk efter vägen.



Decker och Jocke på hotellrummet i Berlin.



Jocke och Decker vid middagen.



Massa säljare.



På en konstig pub inne i Berlin.



Folket.



Sen vandrade vi på ett disco som inte alls var livat..



..så vi hade häng i ett hörn.



Morgonen efter drogs kortbyxorna på och vi gick all in för FFF (Full före frukost).



Decker och Jeppson påväg till Tropical.



Tropical Island.



Välkommen.



VIP.



Sundsvallsfolket.
Bea, Decker, Stoffe och Jocke.



Inne på Tropical, 28 grader varmt och hur gött som helst.



Kartan över hela stället. (För det där kom man ju säkert ihåg fyra på morgonen..). Dock fick jag och Bea en alldeles egen karta efter att ha frågat om vägen till vårat tält för många gånger.



Inomhus.



Softa sandstranden.



Drinkbeställning.



Grillbuffé.



Rutchkanor. Jag åkte faktiskt alla utom den blåa. Den var skitläskig (säger dom som vet..).



Vi sov i finfina tält på "stranden".



Rökarhäng.



Underhållning vid middagen.



Thumbs up.



Malmö- och Jönköpingssäljare.



Jocke och Snäckan är nöjda.



Lätt bästa bilden på två överförfriskade Sundsvallssäljare.



Våran trevliga bartender, hon kunde blanda drinkar hon.



Snäckan med förförar-posen.



Eftersom kameran var i mitt våld (eller mitt skåp) under hela vistelsen vart jag aldrig med på kort..så jag tog saken i egna händer..



Alla barnen lekte med varann utom Bea, för hon hittade en ny vän.



Bea och Jocke innan avfärd.



Lite natur.



Buddha och Bea.



Nöjda.



Bea har handlat sprit och Jocke har tappat jåmen på båten..



Jocke bin Ladin på Ibis i Malmö.



Lirade lite kort på kvällskröken.



Glada sillar utanför Malmökontoret.



På Sturup.



Även jag fick vara med på en bild.



Hemgång.



Decker och Stoffe påväg att bestiga planet.



Adjöken. Vi ses igen Tropical.






By the way.

Juste, by the way så har jag helt och hållet glömt bort att visa Er en bild på min nya vän som jag träffade när jag flög hem från Tyskland i december..
..det är alltså den sovande karln bredvid mig på bilden jag pratar om, inte han som har däckat i mitt knä.

Deutschewelle.

Hemkommen från Tyskland. Hel och ren vet jag inte om jag är dock. Har haft en tre dagars spritorgie som har varit helt freakin´ fabolous. Återkommer med någon bild sen..
Tjing pling.