I wounder.

Jag har funderat på ett par grejer..

1. Varför har de alltid skorna på sig inomhus i utländska filmer? Dom till och med ligger med skorna i sängen (ovanpå täcket, men ändå).

2. När man kollar på filmer/serier med rika familjer som bor i skitstora hus så är det sällan de har en hall. Ellerja, en hall har de väl, men det hänger då tusan inga ytterkläder där. Okej att man kanske har en garderob någonstans där alla fint hänger in sina ytterkläder, men hur ofta händer det att man är så noga vareviga dag då? Dessutom finns det inte ens någon närliggande garderob i vissa filmer, jag har studerat!

3. När de pratar med varandra i telefon i utlänska filmer så säger dom sällan `hejdå` till varandra. De bara lägger på lite som de tycker.

4. När de ska på date eller överhuvudtaget träffas så är det ytterst sällan som de bestämmer tid och plats. De bara "Åååh ska vi träffas ikväll? Ja, vad trevligt" KLICK! Så lägger de på luren. Min fråga är då, hur vet de vart och när de ska träffas? Känns ju onödigt att de ska behöva ringa upp varandra en gång till för att bestämma det..det får man aldrig se i varje fall.

Jag testade att göra samma sak för ett tag sedan, skrev till en kompis och frågade om han ville dricka öl, han svarade att han ville och då skrev jag bara tillbaka något i stil med; "Härligt hörrö". Det kändes asskumt att inte bestämma tid och plats liksom, jag berättade ju inte ens vart jag höll hus liksom. Förstår inte hur derann fölke från Amerikatt klarar det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se