Jäklarns!

Jodå, examinationen gick bra. Dock känner jag inte att jag presterade så bra som jag skulle ha kunnat. Lite nervös glömde jag bort sånt som jag egentligen hade stenkoll på, tappade kanylen på golvet och slängde upp sprutan i luften och sånt viktigt. Läraren jag hade var allt annat än mild och försökte lura mig till att göra bort mig själv (vilket de sagt att de absolut inte skulle göra!), dessutom blev jag stressad utav att hon satt bredvid och klagade (som patient) på att det tog lång tid. Jag kanske hade fel som trodde att detta var ett tillfälle då man skulle ta det lugnt och visa sina kunskaper, istället verkar det hela ha blivit någon form av kapplöpning?!

Även fastän jag blev godkänd och slipper göra om det så känns det inte bra, inte sådär megabra som det har känts efter alla andra examinationer i allafall..antar att anledningen är just att jag själv känner att jag inte gjorde mitt bästa..plus att det känns trist att vissa av lärarna tydligen varit jättesnälla och skrattade och hjälpte till på traven lite när man inte minns, medans vissa verkligen studerade en i sömmarna och satt knäpptyst och bara i princip väntade på att man skulle göra ett misstag..

Jaja, nu ska jag inte vara bitter, ska gå ut i köket och se om man hittar något i frysen som man kan slänga ihop till middag idag. Kanske pyttipanna? För att fira sådär?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se