Morgonstunn har guld i munnnn!

Lycka är ju att få kliva upp 06.40 istället för 05.00. Mindre lycka är att vara en människa som vill vara ute i god tid, då får man nämligen vänta på busstationen i en kvart innan bussen kommer!


Fettknöl.

Intressant rubrik va? Låter ju inte så fräscht i allafall.

Jag upptäckte för några veckor sedan att jag hade små vita knölar på mina ögonlock..brydde mig inte alltför mycket just för tillfället, men häromdagen googlade jag på det..dom kallas tydligen milier. Att något så styggt ens kan ha ett namn liksom.
Tydligen ska man gå till en hudläkare och få dem bortbrända, men i förrgår fick jag nog av dom när jag stod och kollade mig i spegeln..så jag tog saken i egna händer och opererade bort dem själv! Empan tror att dom kommer tillbaka dubbelt så stora, men fasen heller..då kommer jag skära av mig öuglocka!
Nu ser man bara två röda märken på ögonlocken, kanske betyder det att jag lyckats..kanske inte?!

Plugg och gölv.

Har spenderat veckans alla dagar på skogsvägen hos karln. Varit på skolan och pluggat samt lagat middag och skött min hygien..det är ungefär vad som har hänt på sista tiden.
Kom hem till brunhuset nu och ser till min förvåning att golvet ute på den inglasade altanen är lagt, och oj så fint det vart..tror jag ska bosätta mig därute med säng och allt!

Eftersom karln har jobbat till åtta om kvällarna har jag "varit tvungen" att stå för matlagningen i hushållet. Jag som verkligen inte synkar med varken grytor eller kastruller. Men även jag kan överraska faktiskt. Lagade en chorizo och baconröra en av dagarna och igår vart det en fisksoppa. Kommentera om ni vill ha recepten (ett bete för att ni ska kommentera, haha).

Skolan knallar på i rask takt, nästan för raskt faktiskt. Nu förstår jag vad lärarna menar med att tre år kommer gå fort. Har idag suttit nere på elvan och diskuterat diverse fallbeskrivningar kopplat till nervsystemet och endokrinasystemet tillsammans med Sara och Cilla..det tog bara lite drygt sju timmar..

Vintern börjar komma också, det har snöat och jag har sett livs levande snö ligga kvar på backen. haha. Tyvärr har jag inte hunnit byta till vinterdäck på silvermisilen min än, så det är till att ta det piano när man kör omkring i kommunen.

Nej, nu ska jag dricka upp min mjölk och sedan gå ner och hälsa på lille Leon. Pratade med han i telefonen i morse, han sa att han saknat mig, och att jag skulle få en kram när vi sågs..dock vet jag inte riktigt om jag tror på kramen, han brukar smita rätt snabbt när det kommer till sånt.

Farväl på er.

Tentamen.

Klarade första tentan i anatomi och fysiologi, jeeeeej! Nu är det bara salstentan kvar och nervsystemet is makin' me nuts! Privatlärare någon?