eine kleine färg.

Ska i afton få håret färgat av min syster (den äldre). I och med att den yngre systern aka. hårfrisörskan flydde landet har inget blivit gjort med mitt hår, det hänger därmed på hjässan och ser trött ut. Erkki frågade om hon skulle klippa mig. Det var ett lätt svar på den frågan. Sist hon klippte mig såg jag verkligen ut som stryk i huvudet. Även Camilla har vågat sig på mitt hår en gång, när vi bodde i Norge. Efter tre öl och massa blod (eftersom hon klippte sig själv i handen ett par gånger) såg jag ut som en blandning mellan Chewbacca och någon som man skulle kunna finna på Malmskillnadsgatan. Har därför en smula svårt för att släppa nya ´frisörer´ på mitt hår. Nåväl, Erkki ska i allafall få äran att färga mitt hår ikväll. Förhoppningsvis blir det superbra och ännu mer förhoppningsvis så blir det en skillnad från min numer lite brundassiga kalufs.

En sak som jag inte riktigt har förstått grejen med än, det är folk som skriver på facebook, redan nu, och önskar en god jul. Det är förihelvete inte ens december människor. Någon måtta får det vara. Även god jul sms har trillat in, visserligen lite halv skojigt, men som sagt, det är 25 dagar kvar.

Igår drack jag glögg och åt pepparkakor med Erkki och Micke. Jag har gått lite bakom ryggen på min egen princip att inte bruka julvaror innan december. Det var i allafall fantastiskt gott, pepparkakor med ädelost skulle jag lätt kunna äta ihjäl mig på.

Nu ska jag surfa på aftonbladet. solong.Vi tillverkade även dessa konstverk. Likt två små energiska barn satt vi med tindrande ögon och tryckte fast nejlikorna i apelsinerna.
Erkkis kommentar under processen; "Jag känner mig så stark när jag gör det här".Björnen chillade.Från gårdagens glöggfest.


flueshot.

Jahapp, då har man varit och inkasserat lite vaccin i kroppen då. Egentligen ville jag inte ta sprutan eftersom jag inte tror att denna influensa är så farlig som den låter. Var ju nästan samma uppståndelse med fågelinfluensan för ett par år sedan, och vad hände med det? Ingenting. Dock beslöt jag mig för att ta sprutan ändå eftersom jag är lite rädd om lille Leon.

Hoppas nu bara att man inte kommer få några biverkningar..


förresten.

Gillade Ni filmen jag la in igår?

Svarar Ni att  Ni tycker om den, så lovar jag fler!

..shit pomfritt, nu har jag tagit mig vatten över huvudet igen..


Första advent.

Idag är det minsann första advent. Det har firats med adventskaffe hos farmor. Och ska vidare firas med att gå till kyrkan och lyssna på ljuv julmusik. Håll i hatten. Efter det blir det minsann den efterlängtade glöggen med pepparkakor och ädelost. awesome.

Annars händer det inte så mycket mer idag än vad det gjorde igår. Klantet Sophie har slarvat bort sin telefon på Sundsvalls gator, det toppade liksom hennes klantighet. Det är roligt när hon klantar sig för hon gört ungefär femton gånger om dagen. Dock var väl telefonscenariot ett klant som kanske inte var så skojigt.

Nu ska jag dricka kaffe med Micke Picke pö. Hörs sen.

personlighetsklyvning.

Förra inlägget utstrålade rock, i allafall i min värld. Och här sitter jag och läser korsord. Funderar på om jag lider av någon form av personlighetsklyvning? Dock anser jag att det är en mycket bra begåvning att kunna vara rocker två helger om året med en gitarr av kartong, och resterande 359 dagar av året lösa korsord, sticka strumpor och vara en riktig datanörd.

Ännu en julklapp beställd, kommer inom några dagar. Det betyder även att en till person är klar på min lilla lista. Det rullar på riktigt bra det här, idéer kommer som blixtar från den klara himlen (som nu iofs är nattsvart). Hoppas bara att Gud och unge herr Jesus där uppe kommer på lite mer klappar till de resterande i gruppen.

Dessutom har jag världens bästa idé till en ny header nu. Möjligtvis kommer den upp i morgon eller under dagarna som följer. Kommer bli awesome. Dock grusas mina planer en smula eftersom det ligger så hiskeligt lite snö på marken..

 

Nä, nu blev det bara massa nattbabbel igen. Hejdå.


ROCK.Nu jävlar. Rocking at vårforum ´08.
Denna bjur ja på.


Hej mina kära.

Jag har en enkel fråga att ställa, hur lång tid ska det ta att bearbeta ett klipp som är 9 sekunder på youtube. Den har hållt på och bearbetat i över en timme nu. Inte kul.


citat.

Kvällens te-citat lyder;

"May your inner self be secure and happy".


Bild tagen för flera herrans år sedan.


Los jåmas.

Har som tappat jåmen ännu en gång i raden. Vet inte vad jag ska skriva om. Händer inte så mycket i livet för tillfället och alla människor har blivit så skumma så man vet inte vad man ska ta sig till.

Dock är det inte länge kvar tills det är dags att fly landet, 12 dagar närmare bestämt. Ska bli rysligt gött. Och fantastiskt roligt också att få träffa lillasyster som man inte träffat på ungefär fyra månader.

Igår var jag uppe en tur på kontoret för att hämta en elpenna, när jag skulle gå ut hörde jag en röst innifrån mammas rum, en tantröst som pratade. Lättskrämd som man är kutade jag fortare än blixten ut och låste. Idag var jag där igen, vågade mig in till ´spökrummet´, och det var visst bara så att mamma lämnat datorn på med radio. Sabla kvinna att skrämma livet ur mig.

Men men, nu ska jag undersöka lite grejer. Så hörs vi sen

Förlåt!

Förlåt, det är väl klart att det är ´jätte trevliga tjejen´ som har kommenterat där nere. Och jag brusar upp på det där viset, det får jag ursäkta mig för. Ibland är man inte riktigt mä i huvve när man tänker.

Nu, kaffe med Allmighty om han behagar komma, sen Svenstavik.

humor.

upload pictures

hahaha.
Snyggast är ju att jag kör kolla-i-kors-med-ett-ögaposen.


Lägesrapport.

Lägesrapporten är som följer;

- Det blåser nära på orkan ute. Hade jag inte haft Lill-nissen ner till gärsgårds befarar jag att jag hade blåst bort på hemvägen.

- Det är jag som är ICA´s största inkomstkälla. I allafall när det gäller clementiner. Nästintill varje dag blir det en 1,5 kilos pösa. Men nu får det nog räcka ett tag.

- Om tretton dagar beger jag mig till Tyskland. Vad ska man packa? Och framförallt, vad ska man packa i?

- Av 10 stycken man ska handla julklapp till är ännu två klara. Vad önskar sig alla måntro?

- Speldosan i bilen har fungerat felfritt dom senaste tjugo turerna. Peppar Peppar..

- Har upptäckt att det finns tv4play också. Då kan jag titta på när Ernst gör julkransar.

- Köpte en t-shirt igår. Kom på senare att Slemmis har en likadan.

- I morgon blir det eventuellt kaffe hos Sara. Alltid lika trevligt.

- På lördag är det julmässa i Bölet. Ska någon dit?

- På söndag är det första advent. Och julsånger i Rätans kyrka.


Till sist har jag en förfrågan, kan anonyma kommenterare, eller folk som kommenterar med endast konstiga ihopsättningar av bokstäver, skriva sitt namn istället. Det blir som mycket roligare då.
bloggvärde.


Värdet på min blogg. Vill du köpa´n?


uppdatering.

I brist på fantasi lägger jag in lite bilder från de gångna dagarna;


Leon på besök hos Gammelfarmor.Leon testar kepsen han fick av mig i oktober. Dock gillade han den icket!Gossen är som helt tokig i clementiner...som sagt.Klart Leon ska få åka Lill-niss.Hälsar på mormor på jobbet.Jag och Erkki dekorerade adventsljusstaken. Fantastiskt.

 


Vad hände?

Vad hände egentligen med Joel-bitar, Ricky Lake och Televinken?

what?

Jag hänger inte med i svängarna längre. Ungdomar och deras språk nu för tiden. Dom skulle lika gärna kunna stå och prata på Ungerska till mig, jag förstår ungefär lika mycket..
Och dessa slanguttryck dom använder. Nyss skrev min 11-åriga granne till mig på facebook; "Hej. vgd?". Höh? Ursäkta? Det tog mig väldigt många sekunder att fatta att vgd betyder `Vad gör du`. (Förhoppningsvis gör det åtminstone det..).

Nu ska jag gå ner till Neenåå och bjuda han på clemmisar, han kommer bli väääldigt glad på sin älskade moster Kaj.
Slut.

En epok har gått i graven. Ett företag har gått ur tiden. Idag 25/11 gick min forna arbetsplats ACB Laminat i konkurs. Övermakten ansåg tydligen att dom inte klarade att hålla huvudet ovanför vattenytan längre.. Således har jag inget jobb de två kommande veckorna. Jag måste medge att det var väldigt trist, jag hade ju sett fram emot att få förenas med resaren, förslutaren och den helige andes namn. Men tyvärr hann jag aldrig beträda stället en sista gång.

VD´n Hans Ederwall anser att det är IKEA´s fel, att dom inte kan betala ett anständigt pris för produkterna dom köper. Men enligt min mening så kunde dom gott ha skaffat sig lite mer kunder medan dom fortfarande hade sin "storhetstid". Speciellt när det har varit kärvt med samarbetet mellan ACB och IKEA. Nu är det lika bra att lägga ner hela Bergs kommun. För även om vi nu kommer ur denna lågkonjunktur levande så finns det tyvärr inga företag kvar då.

(URSÄKTA att all text är centrerad, men min dator är inte som den ska..)

En liten bild-kaskad;


Jag, Anna och Sophie väntar på lastning av picupen.


Kafferast uppe på trågen.
(N-ling, Robert, N´Annirs och P-joe).


N-ling lyckas med allt!


N´Annirs i egen hög person.


Robert och Aron leker.


Sophie bandade fast mitt ben.


Råttjäveln som satte hela Acb i skräck..jag var iaf rädd..


Snygg-glajjerna.


Present från Brunflo.


Vi plastar in Anna.


Robert torkar upp efter vårt vattenkrig.


Den fina skylten som jag och Anna gjorde.


Ibland lyckas jag också med saker..


Tripp - trapp - trull.


Inplastning av Ida och Sophie.


Jag och semaxen.


Sophie försöker sno min muffins.


Sophie blev trött och la sig i en pall.

Hejdå.
Humor på hemvägen.

På hemvägen från staden ringde det en karl från Ikano-banken..

Ikano-karln; - Jag vill erbjuda dig en försäkring som går ut på att om du omkommer betalar vi en miljon till din familj.
Jag; - Jag är ensam i min familj..
Ikano-karln; - Men dina föräldrar? Och dina syskon?
Jag; - Ja, dom finns ju förstås. Men jag hade ändå inte tänkt att dö än på ett tag..
Ikano-karln; - Nej, nu för tiden är det inte många som vill det!

Nähä? Men på 60-talet var dom flesta självmordsbenägna.

höh?

Gjorde ett test på facebook - ´Var är Du om 10 år`..Ska akta mig från dessa små blåa piller med andra ord.


Per.

I serien om kockar har turen idag kommit till Per Morberg. Vilken underbar karl alltså. Lite ful-snygg sådär och maten han lagar ser alltid så förbannat god ut.
En annan sak som är så fräsigt med karln är att han ibland (ofta?) misslyckas med det han gör, typ att upplägget blir styggt eller någon sådan petitess. Sånt ser man aldrig hos Leila med hennes perfekta etiketter.

Häromdagen lagade Per Borstj, en rysk rödbetssoppa. Låter inte så jättegött, men det såg fan gött ut. Så Per, du eldige man, om Du någon gång i framtiden råkar vandra förbi min blogg, skriv då en kommentar så kan du få bjuda in mig till nästa program =).


julklapper.

Nu har jag ägnat förmiddagen åt att städa. Gick snabbare än vad jag trodde. Annars brukar man ju alltid bli sittandes med massa roliga saker man hittar, men icke idag. Har slängt igång en maskin med tvätt också. Fint som snus.

Två julklappar har jag även hunnit slå in, båda till Neenåå förstås, bjuder på en bild på dom.

Nu är det kaffe hos farmor som står på programmet!
ängel.

 

Har man inte mycket annat för sig så glorifierar man sig själv en smula medan man lyssnar på Judas. Det är ju alltid trevligt.

Hade tänkt dra en repa in till staden i morgon med föräldraskapet, men eftersom dom skulle på frukostmöte och åka redan klockan sex kändes det som ett ganska avlägset alternativ. Tar den lilla pigga japanaren aka Lill-nissen och drar in en annan dag med Erkki.

Och dessutom, alla kan blogga. Du / Ni ser väl vilket ordbajseri jag sysslar med. Bara massa dynga jag häver ur mig egentligen. Men jag gillar´t.

Nej, nu är det nog fan dags för bädden. Klockan är ju faktiskt över ett.

Godnatt.


chai te.

Har varit ute på promenad med Erkki och Sara. Det börjar bli en mycket trevlig vana måste jag säga. Annars har jag proppat clementiner med Leon mest hela dagen, maken till karl (gosse) som gillar clementiner har jag då aldrig skådat. Je löver att han snart kommer se ut som en liten clemmis själv.

På kvällskvisten har jag ägnat mig åt att spela tetris, slötittat på `Livet i Fagervik` och druckit chai te (hatar människor som stavar te med h, alltså the). Mycket gött.

Fick förresten en kommentar av den jättetrevliga tjejen, det var skojigt. Jag tycker Du kan kirra en blogg du också, sen skriver du adressen till mig ;).

Nåväl. Nu sitter jag och lyssnar på allehanda musik. Mest Drängarna, jävla underskattade karlar deranne. Man blir ju som jämt trall- samt svingsugen när man hör deras svängiga låtar.På tur med lille Leon.


Lite fika på kvällskvisten.


square one.

Yes. Då var man återigen inkastad i arbetslivet av diverse krävande nävar. Ikväll blir det städ av både dagis och "bussen" på skolan och nästa vecka, samt början av vecka 50, ska jag bedriva mina dagar ingen mindre stans än på acb. Jag trodde verkligen att jag satt min sista fot på den där fabriken, men tydligen inte. Nu ska man åter tillbaka och packa Elgå. Men hör och häpna ska det faktiskt bli en smula roligt. Fick höra att Änna Banäna också ska jobba, det blir lajbans.

Men men, nu ska jag minsann ge mig i kast med att hämta bilnyckeln nere på gärsgårds, för att sedan gå tillbaka hit och hämta bilen. Ganska ovärt, men vad gör man när huvve är som klet och man tar med sig en bilnyckel utan tillhörande bil när man går någonstans.

Hörs mest troligt sen..


Leila bakar.

Precis, nu ska vi prata lite om Leila, i synnerhet då när hon bakar.


Varje gång jag tittar på ´Leila bakar´ så myser jag extra mycket. Jag tycker hon är så förbannat käck. Ett riktigt söndagsexemplar enligt min mening.
Hon blir aldrig lortig när hon bakar (själv ser man ut som tio svåra år och en halv mjölpåse). Hon har så jäkla hippa käksredskap. Hennes kylskåp är alldeles rosa och hennes bakmaskin är sådär fräckt grön. Sen kan hon liksom inte hälla i ingredienserna direkt från dess förpackingar, nej då har hon använt diverse fräsiga kannor och skålar. Hon är riktigt mysig den där Leila. Till och med hennes jävla bakdukar är ju perfekta.

För första gången kan jag använda ordet hat-kärlek till en person.det måste få ett slut.

Ja, precis. Denna bloggtorka som kommer titt som tätt helt oförhappandes måste det bli någon ände med. Man når aldrig långt om man uppdaterar var tredje dag. Skärpning Ellinor.

I fredags var jag i allafall på kalas inne i stora staden, hamnade efter många om och men på G3, aka Jurassic Park. Där var det livat minsann, drack "Sex on the Fritzhemsgatan" och mådde gött. Vart supernöjd över att det kom fram en jättetrevlig tjej som sa att hon läste min blogg. Lite mallig blev man ju, känner mig nästan som en celibritet. Vore roligt om Du kommenterade något =).

Har jobbat idag, gick hur bra som helst. Dock slog jag av världens vurpa påväg ner från en stuga, dessutom hade jag i fallögonblicket en tom ölburk i varje hand som jag plockat upp. Tänk om man vid sånna tillfällen hade haft en kamera. Det hade varit något att visa för chefen det.

Ikväll blev det promenix med Erkki och Sara, var ute i ungefär 1,5 timme. Dock gick nog den sista halvtimmen åt att stå i vägskälet och surra.

Nåväl, nu ska jag sluta trötta ut er med "Idag har jag gjort det här..bla bla bla"..

Adjöken.

friss.

Tänk att en kis av den här kalibern, med så liten frisyr kan få en så brutal ny-vakenfrilla.
jingle bells.

Goder afton, Goder afton, både herre och fru. Jaha, då var det 33 dagar, 23 timmar, 4 minuter och 38 sekunde kvar till dopparedagen då. Och jag har dagen till ära (inte en dag för tidigt om ni frågar mig) laddat hem lite fantastiska julbrushes till photoshop. Eller egentligen är dom inte så fantastiska, dom är helt värdelösa. Fula som stryk och jag nästintill vägrar göra någonting av dom.

Lyssnar även på julmusik, just nu spelas "We wish you a merry christmas" for your information. Det är så underbart när det börjar närma sig jul som sagt, när man får plocka fram ljusstaken till fönstret. Pinsamt nog måste jag medge att jag inte tänker hänga upp några julgardiner iår..för dom hänger kvar sen förra året (dock är det inga tomtar på dom). HA! Bevisligen gillar jag julen så mycket att jag försöker bibehålla julkänslan året om.

Faktumet med gardinerna påminner mig om att jag bott hemma i Rätan i nästan precis ett år nu. Men jag har ju så rara föräldrar som mer än gärna har mig boende här. Lådhoran och hyllbögen, ni vet.

Nej, nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och lägga mig ner på kudden och titta på Svensson Svensson, as usual.

Godnatt på er folkens. Hoppas ni får en underbar natt.


Snyggbild från buan - 07?


Godkväll.

Godkväll min kära församling. (Nu kollar mamma vilken tid jag uppdaterat). Ligger i sängen med datorn på magen och känner mig allmänt snygg, snygg som smör med hatten på hjässan, glasögonen på snoken och sovkläder på kroppen. Jag har åter blivit helt in löööv i min hatt, den är ju rysligt fräsig (finns på bild längre ner, för er uppifrån-och-nerläsare).


Var ute och traskade i afton med Sara och Erkki. Nog för att den, kvällen till ära, lite sega turen inte gav oss så mycket till muskler. Men skratta fick man minsann för något år framöver. Sara la nämligen en praktvurpa mitt uppe i promenaden (skriver detta för jag vet att Sara bjuder på sig själv och sin vurpa, även i min blogg). Jag ger i allafall vurpen 9.5 i poäng, den sista halva poängen försvann eftersom jag inte såg själva fallögonblicket. Men jag kan lova att jag skrattade så jag höll på att avlida!

Nåväl, nu ska jag sluta hänga ut mina kära grannar här (innan Aschberg kommer) och ägna mig åt något viktigare, typ uppdatera mig inom den övriga bloggvärlden och inte bara dra upp statistiken på min egen.


Gammal bild från tiden på postis.


Hejsvejsigen.

Hallå igen. Var ute och promenixade igår med Sara och Erika. Tyvärr måste jag erkänna att det faktiskt var skönt att vara ute. Dock har jag inte förnekat det tidigare, men jag har helt enkelt varit för lat för att ens orka ta på mig en reflexväst.

Snart är det jul och jag vill mer än gärna bara åka in till stan och handla julklappar, dock kommer det vara svårt att behöva vänta så länge med att ge bort dom sen. För det bästa som finns med julen är nog att ge bort julklappar, se minerna på folket när man ger bort den, enligt en själv, perfekta julklappen. I år har jag givit mig fan på att jag verkligen ska hitta hur bra julklappar som helst till alla.
Måste även spana efter ett bra julpapper, sånt kan man inte ta vad som helst heller. Även `adresslapparna` ska vara gjorda med omsorg. Känns som jag har endel att göra innan jul..

Hejdå.

hatten av.

Någon fruktansvärd Östersundsjävel grävde av en teliakabel igår så dessvärre blev det inga uppdateringar i kvällst.

Hade inte tänkt att uppdatera något väldigt just nu heller förutom att lägga ut en bild på hur jag ser ut exakt för tillfället;
Fråga mig inte varför jag har en hatt på skallen, det passade bara in till min underställs-outfit.


two faces.


Här kan Ni beskåda en mycket trevlig blandning av mig och Chewbacca.Jag och Gollum i en härlig symbios.Jag och Mr. Bean.Je och Barack Obama.Albert Einstein och jag. (Är det såhär jag kommer att se ut som gammal?).Jag och Dalai Lama.Jag och Freddy Kreuger.Jag och Osama Bin Laden.

baby.Eftersom jag häromdagen skaffade tre onger med Vin Diesel, Jude Law och Marylin Manson var det inte mer än rätt att jag skaffade en till med en av mina kära vänner, ser Ni vem? För er som är lite insatt så kan jag säga att det syns ganska väl på ögonen..


humor.


Check out this mutterfucker.


Bullar.

Baking some bulls..


Erkki kavlar ut degen..Erkki rullar ihop degen..
(margarin och riven vit choklad innuti)I bullformar..Jag penslar bullarna..

Tyvärr glömde jag att ta kort på det färdiga resultatet. Men Ni kanske vet ungefär hur en bulle ser ut?
Sveingoda vart dom i allafall.


oldies.

Gamla sköna bilder..
goddag.

Goddag hörrni. Idag har jag duschat, det är det enda jag har hunnit med än så länge och det var sannerligen på tiden, mitt hår kunde liknas vid dreads med smör i.

Det var väl egentligen bara det jag hade att säga för tillfället.
Ska till farmor nu och få mig en kaffetår.

tv.

Jahapp, då var man med på tv igen då..

http://www.tackfilm.se/?id=1258417349224RA36

ojsan.

Jag har skaffat lite ungar kvällen till ära. Snygga blev dom också..

Det hade ju vart trevligt om dom funnits på riktigt, så man liksom bara fick ta ikring dom. Mina vackra små barn.


latin.

Latin är ett mycket trevligt språk, om än väldigt ouniversellt. Slänger ur mig ett fräsigt citat på latin för att öka det intellektuella här en aning;

"Stat magni nominis umbra"

vilket betyder;

Han står i ett stort namns skugga.

Jag tror det är mitt namn det handlar om..

nuts.

Var i Svensta en tur idag och handlade lite förnödenheter. Fast det är egentligen dumt att säga eftersom det bara blev impulsköp. En skinnjacka (passade bra såhär till vintern tyckte jag), ett askfat (med Marilyn Monroe), en canvasduk och älskade cashewnötter. Har blivit helt frälst i dom nötterna alltså, saltade och underbart goda. I surely love my nuts.

Fan förresten vad jag vill se filmen Paranormal activity. Om vi bortser från det faktum att jag stängde av trailern efter 10 sekunder för att jag höll på att skita ner mig, så är jag ju egentligen som tidigare skrivet en hårdkokt gangster. Vore mäktigt att se den på bio, men jag vettefan om jag vågar det alltså. Sitta i mörkret med ett par hundra andra människor som också är lika rädd. Nåväl, vi får se hur det blir.

Har målat en tavla ikväll, mer än så säger jag tyvärr inte eftersom tavlan är en julklapp till en som läser. Halva vart jag nöjd med, andra halvan vill jag helst göra ett fett kryss över. Dock fick jag fin respons av Empan på den, då vart jag nöjder.

Nej, nu ska jag spela något fräsigt onlinespel och dricka lite vatten.hahaha.

Var på Dollar idag med mamma och Erkki.
Mamma gillar små förvaringslådor, hon gick och kollade på sånna idag men köpte ingen, sen kom vi längre in i butiken..

Mamma; - Den här ska jag nog köpa!
Jag; - Men mamma din lådhora!
Mamma; - Ja, men en lådhora och en hyllbög passar väl bra ihop?!

(For your notice; Vi brukar lite skämtsamt kalla min pappa för hyllbög eftersom han för något år sedan hade dille på att tillverka hyllor av alla dess slag..).

Besökare.

Jag har haft 2359 besökare*.
* de senaste 90 dagarna..skit!

Jag.

 

Såhär ser jag ut idag. Tog bilden nyss med systemkameran, därav den underbara kvalitén.


God förmiddag.

Hej era gamla getter. Vilken oerhört vacker dag det är idag måste jag börja med att ljuga ihop, för det är det inte. Igår när jag åkte i Suzukin hem från stan var det världens jävla Londondimma sista biten, och mitt under mina försök att ta mig igenom den så började en låt spelas på speldosan; "Vilseee i dimmaaan..". Och som lite intressant kuriosa var det Hasse Thor som sjöng den.

Har väl egentligen inte alltför mycket mer att delge mig av just nu, men jag återkommer möjligtvis!

Tittut.
trött.

Jaha, vad har jag gjort för hemskheter i helgen då egentligen, eftersom jag tydligen förtjänar en näsa som flödar som en gammal zundapp. Jag tror att detta är den fördömda baksidan av att kuta de 275 metrarna från stugan och ner på skalet i bara t-shirt för att man inte har annat för sig förra helgen. Galenskaper, man blir bra bedrövlig när man har fått sig ett järn eller två innanför västen (som jag dock inte bar).

Nåväl, nu ska jag nog ta och avsluta. Adjö och prosit.
dagar.26 dagar kvar innan den lilla mongotrion enas igen..


snälla.

Kom igen och ge mig Lars fucking Winnerbäck. Inte förän den dagen jag har lagt rabarber på den karln kan jag dö nöjd.
Vi skulle kunna sitta och diskutera / dissekera djupa texter tillsammans över en kåpa cognac eller eventuellt ett glas vin (det får Lasse bestämma, vad som känns mest intellektuellt alltså). Sen skulle han kunna skriva en sjukt bra låt, tillägnad BARA mig. Det vore ju typ hur fränt som helst. Någon som har hans telefonnummer? Hemadress? Känner att om jag någongång i mitt liv ska vara en stalker, så ska jag fan stalka han alltså. Tälta utanför hans ytterdörr (note to self; Köpa tält).

Sen ska vi ha det jättebra, jag och Lasse.

My precioooous..


lajbans.Har inte så speciellt mycket för mig.
Och jag vet ju att Ni saknat mina paint-teckningar lite.
Paint är fanimig underskattat.


kaffe?

Nu bjöd visst Camilla på en kopp kaffe. Hon är alltbra snäll den där tjejen. Synd bara att hon inte är här och dricker med mig. Men Tack för kaffet Camilla.

picture.Ja, man lyckades ju klämma in trynet på en bild i allafall.


häng.

Hänger i viva la Divisionsgränd-residenset och gör inte så mycket. Camillen-pillen jobbar och står i, så vad gör jag bäst medans alla andra är upptagna? Jo, röker en joint och inhalerar jäger. Eller nä, det gör jag såklart inte. Jag bloggar och dricker kaffe.
Var en tur på Vattudalsgatan och drack kaffe en tur också i förmiddags, nice. Men det är verkligen något med stadsborna..alla kör med pulverkaffe, whats the thing liksom?
Skulle ha hälsat på Knas också, men han var sjuk den lille stackaren så det blev minsann inget, annars hade det varit intressant att hälsa på han för att gräva djupare i pulver-kaffefrågan.

Nåväl. Camilla har sin tv som datorskärm, så det är ganska stort att sitta här och titta kan jag löve. Ser om möjligt ganska konstigt ut om någon skulle gå förbi utanför och ser mig sitta på golvet med benen i kors och blippa på ett tangentbord utan dator till, haha.

Nu har i allafall Camilla också bokat stuga / lägenhet till Vårforum, och tänka sig, vi hamnade vägg i vägg (troligtvis). Kommer bli ett jävla kalas, det känner jag minsann på mig. Bara ca 5 månader kvar nu, hehe.

Nej nu ska jag sluta med denna bloggorgie och ägna mig åt viktigare göromål. Typ spotify och en tidning eller något.

Solong.

brustablett.

Ursäkta att jag brusade upp i förra inlägget, men i stridens hetta blir jag ofta en smula överförbannad och skriver hårda ord som jag kanske inte menar fullt ut. Dock är jag fortfarande förbannad över idioti och galenskap. Inga misstag.
Kan anonyma kommenterare skriva sitt namn så vore allt mycket bättre för min hjärna!

Avsky.

Detta behöver Ni inte läsa, för det kommer bara stå en jävla massa skit (men jag förenar skiten med mitt uppdrag om inläggen);

F Y  F A N vilka jävla människor det finns i denna värld, i synnerhet i min närhet tydligen! Fattar inte hur vissa är skapt alltså! Det är så jag bara vill dra på en stor jävla käftsmäll!! Nu jävlar är jag förbannad, på riktigt!!

 

Tack för att ni lyssnade.


Lat.

Jag funderar på att beställa varenda liten julklapp på internet, på så sätt slipper jag alla dessa svettiga människor som trängs inne på affärerna. Dessutom slipper jag stå i kö i trettio år när jag ska handla en ill-liten penna i julklapp till Erkki.
Jag kan lugnt och skönt sitta hemma i soffhörnet, äta en ostmacka och dricka en kopp te samtidigt som jag beställer hem julklapparna en efter en.
Då kommer då följdfrågan; är det någon som vet om någon bra sida med lite allehanda presenter?
Nu går vi all in.
Bild från julafton ´07.
Mycket troligt att det är Slemelies hand som syns i bild.


Dammsugare.

I veckan har vi varit i städartagen, Micke som lägger sin fulla energi på att skrika på saker är less på alla dammsugare (speciellt Rolfy).
Tillslut kommer vi till en mycket mysig liten stuga där Micke dammsuger för glatta livet utan klagerier..

Jag; Funkar dammsugaren bra?
Micke; Åh, den suger som en Gud!


Sätta fart.

Hmm, känns som att jag tagit mig endel vatten över huvudet gällande den här `tvåtusen-inläggs` grejen. Jag måste alltså plita ihop 2,4 inlägg om dagen för att klara detta. Hur skall detta gå med mina ups and downs på bloggfronten? Ska vi satsa en tia var? Låt höra nu, kära läsare, tror ni jag klarar det?


HAHA.

Tack för tipset Sophie!


Telefonundersökning.

Det ringde en man till min telefon nyss, en väldi trevlig man som ville ställa lite frågor angående min arbetssituation. Rolig var han också dessutom, jag blev lite kär i honom faktiskt..

Mannen; Hej Ellinor. Jag ringer från arbetsförmedlingens undersökningscentral (eller nåt sånt) jag skulle vilja ställa lite frågor till dig Ellinor.
Jag; Ååkääj, det går bra.
Mannen; Det tar två-tre minuter, Ellinor. Det gäller din arbetssituation. Och du är helt anonym Ellinor.
Jag; Ååkääj.
Mannen; Hur tycker du att bemötandet av din arbetsförmedlare är, Ellinor?
Jag; Jo men dom är ju trevliga.
Mannen; Vilken tur, Ellinor. Att det är fler än jag som är trevliga då.

Samtal i sisådär två minuter...

Mannen; Tack så mycket Ellinor.
Jag; Desamma!
Mannen; Det var trevligt att prata med dig Ellinor.
Jag; Desamma! (Jag börjar fundera på om jag stammar).
Mannen; Trevlig helg Ellinor.
Jag; Desamma! (Jo, jag stammar).

Jävla rolig karl, kunde inte han ha varit min arbetsförmedlare?

Dock kändes det sådär anonymt när han sa mitt namn efter varenda mening..
tusen.Whats up with this picture? tänker Ni.
Jo, såhär 48 dagar, 13 timmar, 15 minuter och 9 sekunder innan 2010 kan jag meddela att det här är mitt TUSENDE inlägg.

Jag tycker att jag klarade mitt mål med bravur, 48 dagar för tidigt. Nyårsafton 2010/2011 sätter jag upp ett högre mål; 2000 inlägg innan året är slut. Hur låter det?

..jag känner redan pressen..

Telefon.

Jag funderar på att köpa en ny mobil inom en snar framtid. Som jag nämnt tidigare så är min inte riktigt som den ska vara, men så har den hängt med i över två år också.
Men då kommer man till frågan, vad? Vad har ungdomarna för mobiler nu för tiden? Jag har ingen aning. Jag har sett att det är modernt med touchscreen, men sånt kan jag fan inte med alltså. Det ska vara gamla hederliga knappar. Allra helst ska det vara en sån där snurrskiva som det är på den gamla hederliga kobratelefonen. Sån som fanns när jag var ung.

Är inne på sonyericson.se och kollar, och det finns ju en hel jävla djungel av mobiler. Vilka är bra och vilka är superkassa? Som sagt har ju den jag har nu (sony ericson W810i) hängt med rätt länge, så dom har ju en ribba att nå upp till.

Är det ingen som har förslag på någon fräsig lur? Jag känner mig en smula gammal som inte kan sånt här..

Liten.

Idag är jag som sagt barnvakt, än så länge har vi hunnit med att äta frukost och ta en promenad upp till mormor´n och morfar´n för att dricka kaffe. Sedan somnade Leon, kul kille.
Han ligger ute i sin vagn och sover och jag sitter och lyssnar efter det minsta lilla ljud i babywatchern. Sedan måste jag springa och titta i fönstret varannan minut för att se så att han har det bra där han ligger. Ser han ut att frysa? Sover han? Har han nappen i? Ingen katt som lagt sig på hans lilla ansikte? Ingen karl som kommit och stulit honom?

Och nej, jag är inte alls nojig.


Leon med sin schyssta 60-tals outfit som han fått av sin snälla moster.


På tur. Gossen ser inte så road ut.


Ner.

Nu lägger jag ner det här. Godnatt på er och sov förjävla gött. I morgon är det uppstigning innan tuppen, jag och Leon ska umgås, kan hända att vi fixar lite spellistor, som vanligt när vi är på tu man hand. Möjligtvis kan ni få någon bild också.

Dom var rätt genialiska på sin tid, dom där Hanssons. I allafall i ett avseende. I only say Mmmbop!


jul.

Vad är det som händer? Varenda kotte snackar om juleskumstomtar, julgranskulor, glögg och julmust. Det är väl förihelvete inte jul än på många månader. Eller i allafall inte förän om typ 40 dagar, 41 minuter och 3 sekunder. Det är med andra ord länge kvar. Det var ju nyss sommar.

Okej, jag har faktiskt druckit en skvätt glögg redan, men det räknas inte. Varken glögg eller julmust får förtäras innan första december. Och mig veteligen är det inte än på ett tag. Punkt.

Det var bara dessa upprördheter jag ville få ur mig.

Förresten, i år kör jag en favorit i repris och sätter rim på mina klappar..

los lägenhet.

Ibland saknar jag min lägenhet i Svenstavik lite, men bara ibland..och väldigt lite..
forum.

Nu tror Ni att jag ska skriva något om Höstforum, men det ska jag inte. Jag tänkte bara berätta att stugan är bokad till Vårforum, 22-24 april. Nu myser jag. Är redan peppetipepp och taggetitaggad!


Vårforum - 2008.
(Bilden ovan är also known as "Kändisbilden").


Höstforum - 2008.


Vårforum - 2009.


Höstforum - 2009.
(Har ingen bild på mig själv med guran ännu, så Krissemisse får duga :))


Toaletter.

Så har vi kommit till det skedet i livet då vi ska tala om toaletter. Vad finns att säga om toaletter, tänker ni. Det finns massor säger jag.
När det kommer till mig och toaletter kan jag bara uttrycka mina meningar med superlativ, för jag är verkligen bäst på att både skura dom och sitta på dom (dessutom skiter jag snabbast).
Efter fyra dagar skurandes toaletter så kan jag nog självutnämna mig till ett toalettaliskt geni, en toalettakademiker helt enkelt. Det låter kanske inte så fräsigt eftersom det har med avföring att göra, men jag tar egentligen vad som helst för att få en värdig titel på mitt visitkort; Ellinor Haraldsson Doktorand i toalettakademi. Bättre än att vara testperson för Johnson & Johnson stjärttermometrar i allafall. För ni vet väl att varje termometer är personligt testad? Tänk på det nästa gång ni känner er en smula febriga!

Nåväl, åter till saken. Jag har under de fyra senaste dagarna skurat minst trettio toaletter. Toaletter med forumskit. Toaletter som har varit i kontakt med okända folks bakdelar (säkert även deras könsorgan). Det känns verkligen sådär när man kommer in på en toalett i en stuga och man ser att det är fläckar på hela ringen och små svarta hårstrån fastklibbat i de där fläckarna. Låter inte så skoj heller, eller hur?

I alla fulla fall så brukar jag i dessa lägen ta ett djupt andetag, ta på mig mina handskar och sedan spruta ungefär en halv flaska Mr Muscle badrumsrent runt i hela badrummet (för att säkra alla smitningsvägar). Sen är det bara att skura. Jag älskar att se det färdiga resultatet sen, lika roligt varje gång. En underbar skillnad. Synd att jag inte städar något mer vad jag vet i nuläget, för då hade ni ju kunnat få en före och efterbild. Hur populärt det nu är att se..

Har ingen aning om vad jag ville säga med det här inlägget, ville bara skriva av mig lite. Hejdå.


låååång lista.

1. VEM PRATADE DU MED I TELEFON SENAST - Morris, men det räknas inte eftersom vi inte är vänner. Så jag svarar Erkki.

2. VEM/VILKA SKRIVER DU MED PÅ MSN JUST NU - Emelie, dock är vi ganska oaktiva med varandra.

3. HÖGER ELLER VÄNSTERHÄNT - Höger.

4. HUMÖR JUST NU - En smula trött, men ändock nöjd över det jag åstadkommit idag.

5. FAVORITGODIS - Choklad i de flesta former.

6. ÄR DET NÅGOT DU ABSOLUT INTE ÄTER - Jag äter allt. Visst med förtjusning och annat med mindre förtjusning.

7. KLÄDER JUST NU - Linne och underbyxor.

8. MUSIK JUST NU - Dear mr President - Pink.

9. NÄR ÅT DU SENAST? - Åt lite karameller för någon timme sedan. Innan dess var det vid fem-tiden.

10. VAD SA DU SENAST? - Godnatt.

11. FAVORITKLÄDER - Mjukisar.

12. FAVORIT HANGOUT - Lite varstans där det finns kaffe.

13. OM DU VAR TVUNGEN ATT LEVA I EN ANNAN TIDSEPOK VILKEN SKULLE DU VÄLJA? - 50-talet.

14. FISK ELLER BADKRUKA? - Badkruka. Men har jag väl kommit i så väljer jag fisk.

17. FAVORITFÄRG - Bruuun.

18. SAFT ELLER ALKOHOL - Beror på tillfälle och tilltugg.

19. LÄNGD - 170 cm.

20. HUR MÅNGA KUDDAR SOVER DU MED? Två stycken.

21. FAVORITVÄDER - Varmt och soligt.

22. OM DU VAR FAST PÅ EN Ö, TRE SAKER DU SKULLE TA MED - Kamera, mat och en flotte.

23. SPELAR DU NÅTT INSTRUMENT - Kan någon bit på både piano och blockflöjt. En svag tid i mitt liv spelade jag även fiol. Nu försöker jag lära mig gitarr av Krisse Kross.

24. MORGON ELLER NATTMÄNNISKA - Natt.

25. SPARARE ELLER SLÖSARE - Ett mellanting.

26. VEM ÄR VIKTIGAST FÖR DIG? - Finns ingen vem, finns bara vilka.

27. GYLLENEREGLEN FÖR DIG - Stör icket när jag skiter.

28. DET BÄSTA DU VET - Kramar.

30. BÄSTA FILM - Pretty woman.

31. TROR DU PÅ LIV PÅ ANDRA PLANETER? - Absolut inte.

32. KOMMER IHÅG DIN FÖRSTA KÄRLEK? - Jo.

33. GILLAR DU HENNE/HONOM FORTFARANDE? - Nej, jag är inte direkt kär i karln såhär tjugo år senare.

35. TROR DU PÅ MIRAKEL? - Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt Du..tralalala..

36. TROR DU ATT DET ÄR MÖJLIGT ATT VARA TROGEN FÖR ALLTID? - Det tror jag minsann.

37. SER DU DIG SJÄLV SOM TOLERANT MOT ANDRA? - Ja.

38. SER DU PÅ KÄRLEKEN SOM ETT MISSTAG? - Icket!

39. HUR MÅNGA BARN VILL DU HA NÄR DU BLIR STOR? - Vet inte om jag vill ha några barn.

40. FRAMTIDSPLANER? - Klippa håret och skaffa jobbet.

41. BIO ELLER PROMENAD? - Bio, som den latkorv jag är.

42. ÄR DU ROLIG ELLER TRÅKIG? - Men det är ju lätt, jag är rolig.

43. GLASÖGON, LINSER ELLER INGET? - Glasögon.

44. TEKNISK ELLER OTEKNISK - Teknisk som få.

45. ÄR DU KITTLIG? - Väldigt sällan.

46. SNARKAR DU? - Det händer, det händer.

48. RÄDD FÖR INSEKTER? - Fruktansvärt.

49. ÄCKLIGASTE INSEKTEN? - Spindlar.

50. STÖRSTA SVAGHET? - Jag kanske är en smula lat.

51. DET ÄR JAG BRA PÅ? - Veta vilket rengöringsmedel man använder för att få bort mascarafläckar från golvet. Sjukt användbar egenskap.

52. MUSIKSTIL? - Lyssnar på det mesta.

53. LYCKOTAL? - 5.

54. FAVORITBAND? - Winnerbäck.

55. BÄSTA BOK? – Isrosor och spisrosor och Martina Haags böcker.

56. OM DU FICK VÄLJA EN SUPERKRAFTER, VILKA SKULLE DU VÄLJA? - Kunna bli osynlig.

57. FAVORITORD - What.

59. CHIPS, MORÖTTER ELLER GODIS? - Karameller förståss.

60. PIZZA ELLER HAMBURGARE? - Pizza.

61. SKRIVER DU DAGBOK? - Jag skriver blogg.

62. SPORT, A-EKONOMI ELLER BARNPROGRAM? - A-ekonomi.

63. NAMNSDAGSDATUM? - 11 juli och 25 augusti.

64. HAR DU NÅGON FLICKVÄN/POJKVÄN? - Näpp.

65. TÄNKER DU NÅGONSIN PIERCA DIG? - Har gjort och har väl inga funderingar på att göra det igen.

66. FÖDELSEDAG - 5 januari. Kom med present, jag bjuder på tårta.

67. FAVORITCHIPS – Sourcream and cheese.

68. SYNLIGA ÄRR? - Haha, jo. Har ett gäng.

69. DIN BÄST VÄN? - Telefonen, haha.

70. STÖKIGT ELLER VÄLSTÄDAT? - Ett mellanting.

71. GUNGAR DU PÅ STOLEN? - Nej.

72. HUR MÅNGA KUSINER HAR DU? - Vilka frågor. Jag har en.

73. DETTA GÖR MIG ARGAST? - Barnpornografi, misshandel av alla dess slag. Människor som inte kan bete sig.

74. HAR DU UTÖVAT NÅGON SPORT? - Inte seriöst.

75. I JULKLAPP ÖNSKAR JAG MIG? - Det har jag ingen aning om.

76. SENAP, KETCHUP ELLER INGET PÅ KORVEN? - Johnnys senap.

77. SKULLE DU NÅGONSIN FÅ FÖR DIG ATT HOPPA BUNGYJUMP? - Nej. Jag är en klok människa.

78. VILKEN HAND HÅLLER DU GAFFLEN I? - Höger när jag äter, vänster när jag skär maten.

79. ANSER DU ATT MAN FÅR SKYLLA SIG SJÄLV OM MAN SLICKAR PÅ EN LYCKTSTOLPE PÅ VINTERN? - Vilka dårfrågor. Det är väl klart man inte får det, det är väl stolpens fel som står och ser väldigt inbjudande ut bara.

80. ÄR ALLA LIKA MKT VÄRDA? - Mitt svar borde vara ja. Men jag tycker nästan att Moder Theresa var mer värd än Bin Ladin till exempel.

81. VAD HÄNGER PÅ VÄGGARNA I DITT RUM? - En hylla och ett par tavlor.

82. VILKEN FÄRG HAR DU PÅ TAPETERNA? - De är beigea med blommor.

83. PASTA, RIS ELLER POTATIS? - Pasta.

84. HUR ÄR DIN DRÖM KVINNA/MAN? - Jude Law, Karl-Petter Bergwall eller Joel Kinnaman.

85. VILKET ÄR BÄST - Jag är bäst.

86. LJUST ELLER MÖRKT BRÖD TILL FRUKOST? - Äter sällan frukost.

87. VILKEN LÄSK ÄR GODAST? - Fanta.

88. VAD GÖR DU HELST? - Kramas.

89. SKÖNASTE SÄNGEN ATT SOVA I ? - Min egen.

90. HUR MÅNGA SYSKON HAR DU? - Tre.

91. BÄDDAR DU DIN SÄNG? - Nej.

92. BOR DU SJÄLV ELLER TILLSAMMANS MED NÅGON? - Jag är sambo med föräldraskapet.

93. ÄR DU ALLERGISK MOT NÅT? - Jo.

94. ÄR DU MÖRKRÄDD? - Litegrann sådär.

95. ÄR DU DUM? - Nejje.

96. TROR DU PÅ ASTROLOGI? - Men orka fundera på sånna djupa saker då.

97. TROR DU PÅ MAGI? - Nej.

98. SLÄPAR DU FÖTTERNA EFTER DIG? - Nej, höga knädragningar är min melodi.

99. GYMPADOJOR, VÄLPOLERADE SKOR ELLER SANDALER? - Gympaskor. (Btw hatar jag folk som säger tennisskor).

100. VAD ÄR DU MEST RÄDD FÖR? - Höjder.

101. STÄDAR DU DITT RUM SJÄLV? - När jag gör det, så gör jag det själv, ja.

102. NÄR STÄDAR DU DITT RUM? - Alltför sällan.

103. SKULLE DU KÄKA UPP EN CLEMENTIN FÖR 50 00KR? - Deklart.

104. HAV ELLER SJÖ? - Havet.

106. ÄR DU RÄDD FÖR BLOD? - Nejje.

107. SKULLE DU KUNNA TÄNKA DIG ATT BLI VEGETARIAN? - Aldrig i livet. I love the meat.

108. SALTAR DU PÅ MATEN? - Kanske någon gång i halvåret.

109. FAVORITKAKA - Gaffelkakor med chokladbitar i.

110. KAN DU SJUNGA? - Hellre än bra.


energi.

Dagens fråga;

Varför lägger man inte sin energi på något bättre än att skrika könsord när man råkar pricka bredvid papperskorgen med prillan?

sjuka ting.

Sjuka saker som sagt..

1 - New York City har 11 bokstäver...

2 - Afghanistan har 11 bokstäver...

3 - Rasmin Yuseb (Terroristen som hotade att förstöra Twin towers 1993) har 11 bokstäver..

4 - George W Bush has 11 bokstäver...

5 - The twin towers blir tillsammans ´11´...

6 - Det första planet som kraschade in i Twin towers var flight nummer 11...

7 - Flight 11 hade 92 passagerare. 9 + 2 = 11...

8 - Flight 77 som också kraschade in i Twin towers hade 65 passagerare. 6 + 5 = 11...

9 - Tragedin var den 11 september, eller 9/11. 9 + 1 + 1 = 11...

10 - Datumet är samma som US emergency services telefonnummer 911. 9 + 1 + 1 = 11...

11 - Den totala mängden av offer inne i alla kapade plan var 254. 2 + 5 + 4 = 11...

12 - Den 11 september är dag nummer 254 i kalendern. Igen 2 + 5 + 4 = 11...

13 - Bombningen i Madrid ägde rum den 3/11-2004. 3 + 1 + 1 + 2 + 4 = 11...

14 - Tragedin i Madrid hände 911 dagar efter kraschen i Twin towers, återigen 9 + 1 + 1 = 11...

Den mest igenkända symbolen för USA, efter "the stars and stripes" är "the eagle". Följande text är tagen från Koranen;

'For it is written that a son of Arabia would awaken a
fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt
throughout the lands of Allah and lo, while some of
the people trembled in despair still more rejoiced:
for the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah
and there was peace.'

Versen är från nummer 9.11 i Koranen...


NU;

Öppna microsoft word och gör följande;

1. Skriv in Q33 NY. Det är flighten på det första plan som kraschade in i ett av tornen...

2. Ändra storleken till 48...

3. Ändra teckensnittet till WINGDINGS...

kvällninga.

Har köpt hårfärg idag, mörkbrunt.
När jag kom hem stod jag länge och väl i spegeln för att se vad min nuvarande färg är..mörkbrunt. Kul att se likadan ut i huvve hela tiden då? Jaja, den gör nog gott åt utväxten om inte annat.

Vad fan finns det att säga då? Itna. Je lägg ner.


svin.

Femton stugor senare är det fortfarande våran stuga som ligger i toppen av den prestigefyllda sveincompetition. Jag blir stoltare över mina sambosar för var dag.


poesi.

Lite te-poesi på kvällskvisten, det var ju så längesen;

"By honouring your words, you are honoured in this world".


Felices Fiestas!

Det absolut roligaste som hänt idag är att jag har fått årets första julkort. Straight från Dominikanska republiken kom det, från min alldeles egen lilla fadderpöjk Freddy Peña. Då vart jag väldi glad.
hur i helvete?

Jag skulle mer än gärna vilja veta hur människor i världen är skapt, i synnerhet de som denna helg varit på Vemdalsskalet och slirat.

Hur tänker man när man lägger in hårtussar i kylskåpet? Hur hamnar det mascara över hela lägenheten? Varför skiter man i sängen? Hur kan alla täcken i en hel lägenhet bli nerfläckade av oidentifierbar vätska?

Jag blir fan int klok. Vad har folk för sig?


kurvan.Den går som uppåt, kurvan.


sammanfattning.

Jävligt korta meningar om helgens bus;

Bodde i R322 med massa dårar.
Styrdans. Tacopaj. Galet mycket bastu. Direktörer och rockers. Dans på matbordet. Mmmbop. Trasig dator. Snöbollskrig. Gitarrer. Räzz. Finsk Olvi-öl. Kycklingwraps. Blöta handdukar. Kollektiva duschningar. Rosa slims. Vurpor. Powernaps. Sjukt trevliga människor. Bakfylla. Borttappade saker. Pelikaner. Dialekter. Afterski. Träningsvärk. Äru full elle?!. Fläskfilégryta. Nykterhet. Fula frisyrer. Konstiga människor. Thomas bror Per. Måns Möller. Loppcirkus och apor. Uvnästet. Property of Elliiicious. Forumbris. Mys.

Idag är det lucköppning..

Kommer inte på så mycket mer. Få ord kan egentligen beskriva denna sjuka helg. Saker har hänt som man aldrig trodde skulle hända, vissa väldigt bra, andra väldigt dåliga.


Keep on rocking in the free world!


sagt på forum.Detta skämt kommer troligtvis inte så många fatta, men jag vet att Emelie förstår det iaf.

Jag (i full afterski utstyrsel och Göteborgs-dialekt ska gå och låna mjöl av grannarna).

Jag; Har ni någon mjöööl att låna ut ällär?
Grannarna; Nej, tyvärr.
Jag; Nä, jåg määrker dee, här hår ni ju båra reeengöringsmedel.

nu fär ma.

Nu fär ma snart uppemot fjällvärlden. Är lite orolig över att ta mig upp för backen på skalet med min bil bara, men vafan, den har blivit bogserad på skalet förut så den är ju som van.

Tills vi ses igen; Keep on rocking in the free world!


telefon.

Min telefon är inte som den ska, man kan säga att den håller på att raka sig.
Kanske ska låta Leon och Elli slutföra jobbet så jag har en anledning att skaffa en ny, vore ju som grett det.

prove.

Ikväll är det upp till bevis om jag klarat mina uppdrag.
Fast det har jag ju. Med bravur.


forum.

Jag tror fan jag skiter i forum snart. Det är så jävla trist att packa. Man börjar tänka vad man ska ha med och tillslut bara hivar man i allt som kommer i ens väg så det blir alldeles för mycket. Samma visa varje gång. Jag blir så infernaliskt förbannad.

Dessutom inhandlade jag ett par nya pilotbrillor idag eftersom mina andra var totalt borta..

På hemvägen sa jag till Allmighty att dom lär nog komma fram när jag kommer hem..och tror på fan att jag hittade dom.

Äh, nu skiter jag i det här och drar något gammalt över mig!