Happy Hallojeeen.


Tänk, för exakt 4 år sedan idag så satt jag på tåget hem från Östergötland där jag hade varit i 3 veckor hos mina kära tremänningar. Det var då Halloween ändrades till Hallojeeen, (Läs som om det är svenska), Reine tyckte väl att det skulle låta mera svenskt.  Firade iaf den Hallojeeenen hos Sophie på Odensviksvägen med massa andra trevliga människor, även Jocke som då var med i bilden, ja det var tider det. Det är nog den Hallojeeen helgen som jag minns mest av från alla gånger, Ida och Sophie sjöng "Jag vill va som duuu", Ida hade Jockes "New Castle" tröja på sej, vi skulle åka till Frösön på fest med Ove Skog som aldrig dök upp, Erika agerade trubadur och Benny upptäckte att någon hade bajsat på hans byxben. Ja, som sagt, det var tider det. Nu har vi blivit lite mer åldersdigna och säger hellre: "Vill du komma hem till mej över Allhelgona och dricka vin?" istället för "Fyllekalas hemma hos mej på Halloween, ta med dej alla du känner!". Det var också ett krux på den tiden att man inte hade fyllt 20, så man var tvungen att i sista sekunden (som man alltid var), få tag i någon snäll 20 plusare som kunde slinka in på bolaget åt en. Nu trippar man själv in och köper sitt lådvin som man aldrig trodde att man skulle köpa förut. I år på Allhelgona ska jag varken dricka vin eller gå på fyllekalas (förhoppningsvis), det blir förfest med mina härliga truckare samt Ida och Sophie, sedan Draupner för maskerad. Det enda jag ska fixa till kvällen med mina kollegor är tilltugget, fick pengar av Tommy igår till att göra det med..300 spänn, vad fan handlar man för 300 om man bara ska ha lite tilltugg sådär? Jaja, det ordnar sej nog, får fråga herrn i köttdisken vad han rekommenderar till ölen :). Fast en sak vet jag ju på rak arm att jag ska köpa, Tjära, fick det förslaget av Danne i morse, blev ett litet missförstånd i kommunikationen där tror jag. Skulle iaf ha varit till stan idag och inhandlat lite prykar, men det verkar ha gått i stöpet, kanske, är ju sånt jävla väder..men då kan jag ju vara hemma och städa, jippie vad roligt!
Nä, nu ska jag återgå till att sitta och se mej omkring på vad som behöver göras.

Och mamma, jag tror som dej, dom tycker nog att jag är en cool tjej :). 

F A R V Ä L

Duschen stundar.

Natten som varit gick verkligen till historien, som den mest tråkiga och jobbiga genom tiderna. Var irriterad på precis allt, vet dock inte varför, bara var det helt enkelt. När jag kom hem vart det iaf "Wallander - hemligheten", ganska bra, såg dock inte klart hela.
Även denna dag har gått ut på att ligga i sängen än så länge, men som jag skrev till Danne när han frågade om jag hade börjat städa, är inte i morgon en bättre dag?.

Nu börjar iaf allas utstyrslar inför den kommande halloween-helgen att ordna sej, min, Soppsan och Idas är klar, nu är det bara P.Joe, Aron och Pelle kvar, måste försöka få igång dom lite så dom blir liet pepp, dock har ju P.Joe nästan fixat sin utklädnad, Ida skulle inhandla lite saker idag som han egentligen var lite tveksam till, men jaja, det ordnar sej. Sen har vi då Danne som inte riktigt vet vad han ska klä ut sej till, men det ska jag försöka att, med samråd av honom, klura ut idag. Nä, nu är det en välbehövlig dusch som står på schemat! 

H E J D Å

(Ps. Mamma, jag vet att du läser min blogg för att du är nyfiken, men det finns säkert folk som jag inte ens känner som läser den bara för att dom vill veta allt).  


Konstigt.

Det är konstigt egentligen, ni som läste min blogg häromdagen kanske såg att jag skrivit att ni gärna får skriva en kommentar om vem ni är som läser. Som sagt, runt 60 läsare och ändå bara 3 som har skrivit en kommentar, jag förstår inte riktigt. Men sen är det säkert en jävla hop som läser bara för att dom är så förbannat nyfikna!

En liten undran bara..

Vart fan är motivationen? Kände mej helt utomordentligt motiverad till allting i morse när jag gick och la mej, till och med till att städa, men nu är den som bortsoven den där jävla motivationen som man måste ha för att ta sej igenom lägenheten med en skurmopp utan att avlida på kuppen. Ligger fortfarande i sängen, ganska skönt faktiskt, känns dock som om jag bara ligger och sover bort en hel dag, men idag får jag det har jag bestämt, men i morgon blir det andra bullar, då ska det donas och fejjas. Skulle önska att någon vänlig själ kom hit med en skitbra film och en påse chips, hade inte varit helt fel just nu faktiskt.
 
Inatt visade jag iaf prov på min karaktär, gick förbi drickaautomaten samt godisautomaten och var verkligen sugen på någonting mumsigt, MEN, jag lyckades besegra det och gick direkt in i fabriken och tog en kaffe istället. Dåligt bra gjort?! Kände mej riktigt nöjd ända tills "lunchrasten", då vart det en kexchoklad, kunde jag inte bara ha fått vara duktig hela natten?!

Nu funktionerar iaf telefonnätet igen, härligt härligt härligt!
Jag höll på att få riktig panik igår när det inte funkade,
satt hemma i stugvärmen och hadfe absolut ingenting att göra och eftersom det är service på maskinerna från klockan åtta på Acb, så tänkte jag att jag skulle gå dit klockan nio och göra gossarna sällskap.
Men ack så jag bedrog mej, dörren på Acb var låst, inte en bil utanför och helt nedsläckt inne i fabriken. Jaha?! Det ringde på telefonen, det var en lycka, telefonnätet verkade funka, pratade med Micke en stund och var tvungen att försäkra mej om att det faktiskt var Söndag och klockan var nio på kvällen. Ringde Danne, men det enda jag hann säga var : "Äntligen", sen vart telefonen helt paj igen. Gick hem fram och tillbaka och sedan bort till Acb igen, men det var lika tyst och mörkt där denna gång. Vandrade bort till Svemarks för att försäkra mej om att jag levde, fick nån knäpp där ett tag och trodde att jag hade dött eller något. Men Lena pratade med mej och sa att Telias nät var helt nere. Jag levde alltså :). Gick hem och väntade in domedagen ändå tills det knackade på fönstret, det var Danne.

Nu är det nog dags att leta reda på den där motivationen som jag tror att jag tappade mellan halv och kvart i tio i morse.

A D J Ö ! !

Natten.

Denna natt har till viss del gått i seghetens tecken,
trodde aldrig att den skulle ta slut där ett tag, men se på fan, det ordnade sej :).
Soppsan har inte varit på topp i natt och det är ju inte kul.
Men iaf så har Danne varit i packen och slagits med mej,
boktavligt talat. Tog ett par brottningsmatcher på golvet och sedan så dansade vi lite grann,
sån där rolig armkroksdans.

P. Joe tyckte att det var orättvist att jag bara hade några hundra meter till sängen,
så han tyckte att vi skulle byta, så jag kunde åka hem till han, skjudsa hans dotter på dagis och sedan sova där och han skulle gå och lägga sej hemma här..hehe, nä!
I dag blir det iaf städ för hela slanten, om jag orkar, känner mej motiverad till det nu,
men mest troligt inte sen.

Telefonnätet har fortfarande inte viljat börja fuktionera i den mån jag vill,
därför, mina kära vänner som kanske väntar på sms, har jag inte kunnat skicka..
kanske inte ens kunnat ta emot det ni skrivit..

Helgen var iaf najs, kanske sätter in några bilder vid ett senare tillfälle.
Nu är det dags för sängen och allas vår älskade Pip-Larssons..igen!

S O V     G O T T ! !

Jag blir så matt..

..på att det inte funkar att varken skicka sms, ta emot sms eller ringa.
Det är något fel och det verkar bara vara min telefon som jävlas.

"Du kan vara lyxhora"

Vaknade i morse av att telefonen ringde och i luren hördes en röst: "Hej, det är Åsa från Acb´s väckningscentral (eller var det service?)". Var lite ställd där, vem fan är det jag pratar med tänkte jag i någon sekund. Men det var klart att det var Soppsan, det var ju hennes namn på displayen, men på morgonen är man inte riktigt bright i huvudet. Iaf så hade jag försovit mej, 6 minuter över 6 var klockan. Ganska precis, sa till mamma igår att jag kunde räkna på en hand hur många gånger jag försovit mej sen jag började på Acb, åsså gör man det dagen efter, ännu ett poäng till dej Ellinor, du leder snart i dumhet.

Hade iaf en välbehövlig diskussion med arbetsledar-Lennart idag om massa oklarheter samt upprördheter som uppkommit. Vad gäller oklarheterna så hade han inget svar på det, vad gäller upprördheterna så hade jag alldeles rätt i det jag sa och de andra 2 arbetsledarna hade ingen anledning som helst att säga sådär. Nåväl så gick det ju bra tillslut även fast jag egentligen inte fick svaret som jag trodde jag skulle få, men det är klart att det inte finns något svar egentligen, det är ju en hur konstig bestämmelse som helst. Kanske ska förklara för er som inte vet om det. När man varit sjuk vid mer än 6 tillfällen på ett år så måste man ha sjukintyg från första dagen, ska man då som t.ex. magsjuk gå till läkaren och be om ett intyg på att man är sjuk? Doktorn lär ju döda en på momangen om man ens entrar dörrarna till sjukhuset med dylika virus i kroppen. Samt om man är tjej och har mensvärk, ska jag då behöva söka upp läkare för att få intyg på att jag är av det kvinnliga könet?! Det är ju inte helt rätt resonemang egentligen. Dock förstår jag dom på ett vis ändå, klart dom måste ha regler, annars kan ju alla vara hemma lite nu och då, men jag förstår inte riktigt hur man ska agera om det uppkommer ett magsjuke- eller mensvärkstillfälle.
Nåja, det var skönt att ha fått fram en diskussion iaf, så arbetsledarna också vet hur det ligger till, för dom verkar liksom inte ta tag i uppenbara problem förän någon klagar. Sen så för att framföra lite mer klagerier, vad i helvete är det för regering vi har som vill införa 2 karensdagar? Blir man sjuk och det är två karensdagar kanske man känner att man inte har råd att vara hemma utan betalt i 2 dagar, så då går man sjuk och dann på jobbet ändå, hur bra är det då? Tänk om för fan!

För att slutföra dagens blogg så åkte jag hem till Rätan för att sedan styra kosan in mot Östersund, handlade lite på Willys och träffade mamma. Det är alltid lika kul att träffa henne, för när man gör det så blir hon alltid jätteglad, och det är jätteroligt tycker jag :).

Nu är det snart dags för sängen, känner att det är dags efter en vecka med alldeles för lite sömn! I morgon blir det pub-afton och nästa helg, då smäller det cowboys!

G O D N A T T ! !

Sommaren i City.

Vaknade i morse ca 05.20 och kände verkligen inte för att gå på jobbet,
men karaktär som man har så tog jag mej i kragen och släpade mej upp.
Sällskapade med Robert och Anders på jobbet och drack kaffe med Aron, myys på morgonen att sitta vid kaffeautomaten och dricka en morgonkopp :).

Dagen har gått väldigt fort, första rasten tog jag och Soppsan Saaben åt n´Daniel och åkte på Statoil och köpte en vurre. Vann även i Poker idag också, inte för att det var någon ovanlighet men, hehe!
Iaf så har P. Joe bestämt sej för att reta mej för allt jag någonsin gör och kommer att göra,
men liite kul är det ;).

Åkte in till city med Anna, Anna och Sophie,
körde bil och det gick bra, sedan bar det av nere på stan för att inhandla kostym till den stundande "Halloween-maskeraden". Hittade en helt perfekt utklädnad, vad det är låter jag dock vara osagt. Våran pakt kräver att vi håller det hemligt!

Sitter i nu hemma hos Emelie och lyssnar på när Emelie och Sofia tjafsar om Coca Cola och Therese lirar gura.

Se upp, nu ska jag bada lite :D


Hårfärg och dunka dunka.

Kvällen har fördrivits på Ängesvägen som vanligt,
men på 11A den här gången.
Ida ringde och frågade om jag ville följa på Ica,
vilket jag ville, köpte hårfärg och färgade varandras hår,
även Danne fick lite mörkt i sitt blonda babyrufs.
Beslöt oss sedan att titta på "Wallander - Hemligheten" (tror jag det var),
men vi bytte sedan snabbt till "We were Marshall",
den verkade bra utifrån vad Ida berättade,
synd bara att annat prat tog över så man missade filmen,
men det var ett tämligen intressant samtal vi hade så jag klagar inte.
Iaf så färgades Idas hår i någon mörkbrun färg och jag färgades rödbrun aktig,
lovar att ingen kommer se någon skillnad, även om jag faktiskt nu gör det,
efter en närmare titt i spegeln.
Snodde med mej mitt "spökdiplom" hem från Ida också,
där det stolt står att jag överlevt en natt i Borgvattnets gamla prästgård.
Fick en lustig tanke när jag var på toaletten nyss att jag skulle sova där tills jag hade en lagom bunt med diplom,
fråga mej inte varför jag kom på det.

Förresten så börjar jag att bli brydd över min kära vän Ida,
är hon sjuk? Har hon feber?
Häromdagen när jag gick till henne sa jag lite klämkäckt: "Å du har redan packat väskorna förstås?!"
(Hon åker till Malmö i morgon förmiddag),
Men svaret blev nej,
och inte heller idag, inte ens ett dygn innan hon ska åka har hon packat,
okej att Ida är tidsoptimist, som vi alla vet, men hon brukar faktiskt packa i god tid,
nästan för god tid kanske.
Sedan skulle jag ta ut några glas ur hennes köksskåp och döm av min förvåning så stod inte alla tallrikar i den ordning som jag trodde (varannan grön, varannan vit), nä, dom stod lite lagom huller om buller.
Jag tror att männen i dom vita rockarna även är ute efter denna lilla dam.
Vad ska det då bli av mej?!

Jag tror det är få som skriver så många inlägg per dag som jag gör (allafall sen internet kom till lägenhet 1 på Ängesvägen 11b),
antingen måste jag ha jävligt tråkigt, eller så har jag bara mycket att berätta?!
Men jag hoppas iaf att jag kan glädja någon med mina rader även fast jag vet att mycket av det jag skriver egentligen bara är en påse dynga.

Ligger iaf i sängen nu och författar ihop ett bättre blogginlägg för er trogna läsare att studera.
Ibland önskar man fan att man vet vilka det är som läser ens inlägg,
förra inlägget var det ungefär 60 stycken som hade läst, vilka är ni alla?
Jag vet ju vilka mina alltid så trogna läsare är, men jag tänkte att om ni som läser skriver en kommentar och berättar vem ni är så vore jag tacksam. Alltid kul att veta vem som tar del av ens vardag,
och har du en egen blogg så får du gärna skriva adressen, kan vara kul att läsa den också (om jag inte redan gör det).

Nää, nu är det dags för lite kvalitetstid med kudden!

S O V     G O T T     O C H    D R Ö M     S Ö T T ! !

Braunan.

Idag har jag fördrivit min olediga tid på Acb som vanligt,
positivt var att Jan-Ola äntligen är tillbaka,
men han började med att säga att han ska vara ledig nästa vecka också,
jag hoppas verkligen att han skämtar.
Dagen har annars gått ganska fort,
kom i princip pall och emballage / vinklar / skruvpåsar hela tiden.
Lunchen bestod av Egenstuvad pytt i panna och stekt ägg,
mycket gott!
Ett stort minus på denna vecka är att jag har diskvecka på Acb,
glömmer dock bort det hela tiden och spatserar förbi diskmaskinen tills någon klagar på att det är mycket disk.
Sista passet skulle Idde och Ove till Brånan och slänga några slangar som faktiskt inte låg i förrådet på gaveln vid träcontainern, utan stod på miljöstationen. Nåväl, eftersom Ove så prompt ville ha med sej 2 flickor..haha, så följde jag med, vilket jävla skitjobb egentligen att jobba på en sopstation, måste vara värre än McDonalds.
Fick ju en halvtimmes övertid iaf..härligt!

Ove är alltbra rolig han, synd att han inte sparade järnröret, det kunde han fått användning för!


Återuppstånden.

Okej, nu är jag återuppstånden och något lugnare den här gången,
kändes faktiskt bra att skriva av sej.
Har sovit en stund till "Heja Björn"..ganska många avsnitt :).
Måste dock ta itu med matlagningen och matlådeframställandet nu,
pytt i panna och stekt ägg, mums fillibubbans!
Sen måste jag nog ta tag i städandet,
känns som jag bor i en pappershög / garderob / kabelhjo (eller hur det stavas).
Kläderna som jag hängde på tork när jag tvättade förra veckan hänger fortfarande kvar,
iaf hälften, dom har nog torkat nu..kanske.

Igår var det iaf födelsedagsmiddag hos farmor,
åt kallopps och pärer, jag tyckte att köttet var ovanligt mört så jag tänkte fråga vad det kunde vara,
men beslöt mej för att inte göra det, då blir man väl dumförklarad, det är ju älg såklart!
Åt maten och högg in på efterrätten (Glass och fruktsallad),
då började pappa viska mystiskt till mamma och mamma utbrast "nej, det kan jag ju inte göra!",
alla undrade förståss vad det var som var så hemligt.
"Är det något med köttet?" sa Erika, "Jag vägrar äta något mer förän ni berättar" sa Emelie,
och jag tjatade och sa: "Berätta Berätta Berätta", sedan sa Erika: "Jag vet, det är BJÖRNkött".
Mamma och pappa började skratta, och så rätt, så rätt, det var inget älgkött det inte,
det var Björnkött, det har jag smakat en gång tidigare i hela mitt liv,
och det var faktiskt väldigt gott! Gissa vem som hade dyraste matlådan på lunchen idag då?! 
Haha..skryt! (Läste på internet att Björnköttet ungefär kostar 800 kr/kg..dåligt mallig jag är då).

Nu ska jag fixa mej något till livs!

GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!!

H E J D Å 


Klagerier, det gillar vi!

Fy fan vad Jan-Ola kan skatta sej lycklig över att han inte varit på Acb dom senaste dagarna,
det har varit rena rama skiten där vill jag lova.


I Torsdags gick det relativt bra faktiskt, då kändes det verkligen som om det inte gjorde något att Jan-Ola var borta några dagar. Men den tanken fick jag bittert ångra på Fredagen, allt gick bara käpprätt och ingenting ville funka, plus att det var riktigt hyperstressigt också. Och mitt upp i allt så går skiten sönder och man måste banda pallarna manuellt, tanten som står på maunella och drar ut pallar säger till mej att det tänker hon visst inte göra själv, då kokade det verkligen i mej alltså, varenda jävla människa på det där skiftet klarar att göra det själv utom hon, varför i helvete står hon där då? Varför jobbar hon där över huvudtaget? Och om man så väl vet att man inte klarar av det, varför byter man inte med någon då så någon annan fixar det? Hon stod iaf kvar och det var lite folk så det var bara ett att göra, mitt upp i all stress skulle man också få ställa sej och banda dom förbannade palljävlarna. Tillslut fick vi iaf förstärkning från linan, som var där 5 (!) minuter, tack så mycket, men det var inte så fruktansvärt mycket till hjälp. Efter det så var det för mej att återgå till att banda pallarna med damen, vilket jag egentligen inte hade tid med. Och ett tu tre så ropar reparen att jag måste komma med trucken fort och plocka av en pall..sagt och gjort, sprang till trucken och satte mej, men gick den att starta? Nej, då är det nåt smartskaft som har snott nyckeln, man börjar ju gråta för mindre. Trodde allvarligt att jag skulle banka in skallen på människan, "Jag tyckte att du också kunde få springa lite", vilket jävla svar är det då? Blev så infernaliskt less så jag erbjöd henne att byta jobb med mej, så hon också fick känna på stressen, men då pratade hon bara bort sej. Det är så fruktansvärt irriterande när folk tar den där jävla trucknyckeln så jag är färdig att kräkas. Kan ju inte säga att det gick bättre idag heller, bandningen och plastningen funkade inte och reparna hade inte tid att laga, nähä? Man kan tydligen stå och hänga på kontoret, men inte laga någonting som kan göra att hela produktionen stoppas.


När jag ändå är i klagotagen kan jag ju säga som så att när jag var packare så tyckte jag också att va fan, truckarna gör ju inget annat än att bara sitter och tittar, men nu när man själv är där så känner man verkligen hur det är, den enda gången någon lägger märke till att man överhuvudtaget finns är när man sitter en stund. Okej, nu låter det kanske som att jag framställer mej själv som så jävla bra och att jag aldrig klagar på någon annan, det kan jag säga att det gör jag.


Skit samma, min blogg och jag klagar hur jävla mycket jag vill!


A D J Ö S S


Fika i två truckar.

Dagen har flutit på ganska bra, P. Joe har varit ledig idag så jag har med andra ord varit ensam truckare, dock hade jag hjälp av Soppsan..thanx me lady! Iaf så har dom kört lite olika körningar på robot idag för att testa, jag blir alldeles förvånad över hur fort det går..jag säger som min kära vän Ida, jag är förälskad i dom där maskinerna :).
Iaf så fick Ida och jag ta "familjefikan" utan vår kära urfader, vi satt i varsin truck och åt Arraksrullar (läs som dom säger på Repmånad) och drack kaffe / choklad..myys!

Jag tror dessutom att Inge i källarn är lite halvless på mej efter idag, skickade ner 8 st 60 pallar, men fick sedan upp dom igen för Tobbe hade tydligen glömt att sätta "runt-om-märkning" på dom. Jag kirrade det och skickade ner dom igen, för att sedan få veta att det var etiketterna till 80 körningen jag hade satt på dom pallarna. Sprang ner till källaren och innan jag hann säga något sa Inge "Jag vet, jag har sett det", sen fixade han det. Han är alltbra go lilla Inge, han är den bästa gå-bort-Inge jag vet :D.

Men men, nu ska jag och Idde klura på en liten sak som kommer att revolutionera världen, eller iaf nästan!

H E J D Å

Ingen promenad.

Idag blev det ingen promenad för fröken Haraldsson,
mamma kom och lämnade lite grejer, sen somnade jag igen och sov som en klubbad säl fram till halv ett,
herregud, jag måste nog ta och skärpa mej vad gäller mina sovvanor!
I alla fall så hade jag nog ändå inte gått på någon tur idag för Ida var i stan och det är inget kul att gå ensam,
sen har jag kanske inte den självdiciplinen än heller, att ens ta mej för att gå ut och spatsera.
Mamma tyckte att jag skulle gå tjejmilen om jag fortsatte såhär,
och det skulle jag lätt kunna göra, det är ju trots allt ganska många månader kvar och tills dess hoppas jag att jag har kondition nog att göra det.
I alla fall så har jag en träningsvärk som inte är att leka med idag, dock inte i benen som jag trodde jag skulle ha,
utan i ryggslutet..huga!

Over and out, jag ska på jobbet nu!

H E J D Å

Hurtigest.

Idag gick jag och Ida till Hoverberg och tillbaka, inte mindre än 14 km enligt eniros vägbeskrivning,
vilken bedrift!

Förlåt Ida för att jag klagade nästintill hela vägen, men jag har aldrig gått så långt tror jag..haha!


At Idaho´s.

Gosh vilken härlig morgon, hade ställt klockan på 09.00,
dock gick jag inte upp förän 10.40 då mamma ringde.
Plockade ihop lite och gick upp till mor och far min och språkades lite.
Tog bussen 11.40 från Rätan mot Svenstavik,
träffade Anna Lindahl på bussen och pratade lite med henne om allt,
men fastnade i boken jag håller på att läsa "Den inre kretsen" av Mari Jungstedt..verkar mycket bra!

Snart är det jobbet som hägrar,
men idag är det bara manuella som körs,
och resterande dagar av veckan också som det hördes..kommer bli lugge där då :D.
Jag frågade Anders om det var några fina pojkar som skulle riva maskinerna,
det trodde han att det var..härlish, eyecandy!

Sitter hos Idaho nu och lyssnar på musika!

H E J D Å

Djurgården - Göteborg

Sitter här och småtittar på fotboll med far min,
dock ingen brasa tänd idag, men men.
Gårdagskvällen spenderades i lugnets tecken,
Erika, Micke, Maria, Aggy och jag tittade på "Extra Extra" och "Sing-a-long"
och tog det piano.
Skulle egentligen ha kikat på Beck, men det gick då inte för sej.
Fikade lite till "Pip-Larsson", blir fan aldrig trött på den serien alltså,
så jävla bra!
"Svensson Svensson" filmen gick varm på datorn uppe i sängen sen,
dock somnade jag ganska snabbt.
Väcktes och gick ner och käkade frulle och tittade på efterlängtade Beck,
ganska bra faktiskt, men ändå inte den bästa..jag håller nog med Micke om det där, dom blir inte bättre med åren.
Sen ringde NÁnnirs och frågade om han kunde komma förbi och det gjorde han,
drack kaffe och språkades med han om allt möjligt i ca 1 timme.
Åkte till farmor, drack mer kaffe, hälsade på Knutte på Lyckebo och vandrade hemöver.
Pratade lite med min mor och tittade på bilder från diverse tillfällen som jag hade på min dator,
kollade sedan på bilder från Mallorca.
Jag vill också åka utomlands, men solariet får väl duga att bli brun i tills vidare.

Det där var alltså min dag / dagar minut efter minut,
hur har din helg varit?

T J E N I X E N

Lets sing together!

Usch vad jag är trött idag, det känns att man inte har sovit mycket dom senaste dygnen,
igår blev det tacos till middag med lite väninnor (Maria, Aggy, Felicia, Theresa, Louise och Erika), mycket gott!
Sen blev det sångstund i huset, senare kom även Mika, Pölsa, Marcus Löfhaugen, Martin, Jimmy, Karro, Robert, Alex, Kristoffer och någon som jag inte vet vem det är (var det någon fler?). Jimmy sjöng "Hönan Agda" och det med bravur, duktig han! Bar sedan av på Panget för att kika lite, det var ganska trevligt, men jag förstår inte hur vissa människor dansar alltså, skrattade gott åt en som hade riktigt speciella moves. Sen vart det lite strips och efterfest i Olofsson residense..Robert skulle lägga sej och vi skulle fortsätta kalasandet hemma hos Krillo, dock var det bara jag och Maria som gick dit, alla andra hade tydligen stannat kvar..brukade Krillos vattenklosett och återvände sedan till the partypeople. Drack nästan en halv cider och däckade i Alex säng efter allt för många vakna timmar, vaknade vid tolv snåret och diskuterade med Maria att det nog var dags att knalla hemöver, och det gjorde vi, kikade på "Se upp för dårarna" för 3e gången med Erika, Micke och Maria och åkte sedan till famoran, åkte hem och satte mej i pappas lilla datahörna här nere i Gillestugan där jag nu sitter och förundras över att det faktiskt är första gången det har funnits någon form av internet i detta hus, fränt! Funderar nu starkt på att lägga mej framför tv:n och knäppa på en rulle som man kanske kan vila lite till, känns inte helt optimalt att vara så här trött ända fram till kvällningen, och ikväll blir det mys..kolla på nyaste Beck och kanske äta lite popcorn förhoppningsvis..härlish!

Ser inte fram emot en vecka med eftermiddag, fy fan, ett tag tyckte jag faktiskt att eftermiddagarna var bra, men jag har nu gått tillbaka till att verkligen avsky dom, huvva, det enda man gör är att sova och jobba. Dock är det truckmöte på måndag klockan 14.00 så då slipper man ju vara inne i fabriken och tönta runt iaf, hoppas Tommy har med sej något mumsigt fikabröd..kanske det blir lite planering inför truckfesten också som Tommy tyckte att vi skulle ha, kul kul! Han pratade också om någon ölhävar tävling som dom hade haft för något år sedan, count me in..eller näe, det där får nog stå för gossarna isf.

Jaja, nu är det filmtittning under täcket som gäller :D.

C I A O


Ellinor, ta dej i kragen!

Uret har nu snart slagit 14.00 och det är alltså 24 timmar sedan jag gick upp,
har jobbat hela natten och är dödstrött, men vad gör man, jo man hänger framför kåmpjutern och lyssnar på Carola, hur jävla stämningshöjande är det då?!
Håller iofs på att klura ut lite roliga saker att göra i kväll.

Hallelujha moment, nu är det dags att klämma på en rulle och mysa ner sej i soffan för att förhoppningsvis få slumra en stund så man är någolunda pigg och inte sover bort en hel fredag.


Straight it up.

Jaha, då var man åter i vintervackra Rätan då,
jag hoppas liksom Ida att snön är här för att stanna, även om jag är skeptisk till det.
Borde egentligen sova nu, har sovit kanske en halvtimme sedan den "tunga" natten på Acb.
Efter "lunchrasten" i natt så orkade jag fan inte trucka,
kände mej så jävla less på det. Då kom Iddelin på den briljanta idén att vi skulle byta sysslor,
och så fick det bli, resterande 4 timmar var det hon som lyfte pallar och jag var på bandningen,
måste säga att jag kände mej lite ringrostig på det planet, men det gick ändå..jag menar, här spar vi inte på krutet!
Natten har förövrigt varit väldigt kylig, hade på mig 3 tröjor och en jacka och höll ändå på att gå upp i limningen (haha) av köldskador, fick min efterlängtade jacka i natt också, min fina, underbart vackra Acb jacka i mörkblått bävernylon, nåväl, den är i alla fall varm.
Jag och Ida har bjudit Acb på godis nu i 2 dagar, fast jag tror sanna mina ord att det var Papa Joe som mulade i sej det mesta..gick där och smaskade nästan jämt han.

Dessutom måste jag bara säga till min vän Ida, att det bästa som kunde hända var att du började på vårat skift,
jovisst, jag hade det riktigt kul innan också med mina arbetskamrater, men det är ju helt enkelt bäst att jag både har dej och Soppsan på skiftet nu, banne mej vad kul vi har tillsammans alltså, kunde inte funnit bättre vänner än er två! Och Ida, vi måste ta tag i det där i källaren till veckan ;).

Nä, nu är det dags för soffan och filten för en stunds slummer innan man ska hitta på nåt tok!

H E J D Å på er!


The Countdown.

Jag säger bara det, nu är det absolut inte länge kvar..det är läge att bli nervös nu Sophie..hehe..


Prickiga kalsonger.

Idag kan jag LOVA, att nästan allt inför "Prickiga kalsonger" är klart,
det är inte mycket som saknas nu.

Körde bil idag, det gick bra, ingen "nästan krock" den här gången, härligt!
Sen vart det middag med Emelie och Kristina,
Kristina var för övrigt kocken och lagade någon kycklingsås och spagetti,
det var göttans!

Sen vart det ett mysigt bad för mej själv och efter det "Sex and the city",
har även varit på Willys och handlat samt försökt att "snabba upp" Semlans dator lite grann,
vilket jag tyckte lyckades lite iaf, men Emelie sa att det alltid gick så fort som jag tyckte.

Mat i morgon, bilkörning på onsdag, glass med hjortron på torsdag, inflyttningsfest på fredag.
Hoppas att puppiesarna behagar dyka upp, om det nu finns några innuti den där besten.

H E J D Å