Knepigt.

Knepigt att jag har så många unika besökare trots att jag inte skriver något..har inte bloggat sedan den 11 juli..har helt enkelt inte haft inspiration, tid, ork eller vilja att göra det heller..känns onödigt och trist att skriva när det ändå bara kommer bli massa blaj.

Stråket har passerat, i allafall de dagar jag skulle gå. Har bott i en buss med massa gangsters och fångat dagarna genom att hälla både det ena och det andra i strupen..öl för 39 kronor tackar man ju inte nej till så att säga.

Jobbar gör jag också nu för tiden, leker vårdbiträde och är extra intresserad av saker som sjuksköterskorna gör eftersom det är så spännande med sår..sån är jag!

Får se när jag skriver nästa gång, kan bli i morgon..kan bli i övermorgon, om en vecka eller om en månad..tiden får utvisa när inspirationen återvänder. Tills vidare finns jag som sagt på instagram (elleharald) där är jag flitig.

Hejdå.


Skakis.

Jag är fullkomligt skakis, har inte ätit något sedan klockan 12 och det känner verkligen på. Ibland glömmer man att äta helt enkelt. Idag behöver jag icke laga någon mat, Björn bjuder på matlåda..stekt falukorv..blääää..kanske måste laga något annat ändå.

Idag har jag, Empan och mamma varit på tennisbanan och spelat med en instruktör, riktigt roligt var det, och dessutom sa instruktören att vi var begåvade och hade talang, kanske är det tennisstjärna man ska satsa på att bli?! haha.

Nej, nu ska jag vänta in Björn så man kan få stöppe något i huvve snart!

Hejdå.


Dagarna.

Japp, dagarna går. Snart börjar man skolan igen..ellernej, egentligen inte..jag har ju knappt börjat jobba än i sommar. Dagarna spenderas mestadels i Rätan och nätterna i Svenstavik, det tycker jag är en fin idé av mig, att få det bästa av båda på något vis liksom.

Björn spenderar mest dagarna och kvällarna tillsammans med Tobbe och bussen som de håller på att bygga om, jag misströstar inte..allafall inte så länge jag får bo i den någon dag under stråket så.

Annars händer det bra lite i mitt annars väldigt händelserika liv, har inte varit ute och kollat efter djur på länge, vilket är olikt så i morgonkväll efter jobbet måste det minsann bli en tur om jag så ska behöva åka alldeles solokvist som sist!

Nej, nu ska jag dra iväg till lagun och kolla hur långt grapparna har kommit i bussbygget.

Använder föresten instagram rätt ofta nu, heter elleharald där ifall någon är intresserad.

Hejdå.

Kalas 120630.

Lägger även in ett kollage från den 30onde juni när vi var på Brolle på fröjdholmen. Det var en mycket trevlig dag med bubbelpool, dricka, tävlingar, chokladjul, grillat och godsaker.


Borgvattnet.

När jag ändå håller på tänkte jag visa de få bilderna jag tog i Borgvattnet när vi bodde över på prästgården.


Emelie och jag påväg till Borgvattnet. Vi hade ställt in gpsen på telefonen för att hitta. Mottagningen dog dock i en Y-korsning så där fick vi stå med telefonen i vädret tills vi fick mottagning igen.Jag försökte illustrera hur man ser ut när man är rädd.Väl framme.
Borgvattnets prästgård.Inne i matsalen, Emelie är alltid lika charmig på kort.
Camilla den modige var orädd.Agneta tittar, Maria tar kort och Emelie..ja det ser ut som hon också ska ta kort?!Varde ljus.Rummet där jag, Emelie, Maria och Camilla sov.
Vi flyttade in sängar från rummet bredvid så det blev en trippelsäng.Camilla och Emelie var besvikna över den uteblivna aktiviteten.


Japp, som sagt hände det ingenting. Eventuellt hördes en duns på natten och Zebbe tyckte han hörde steg i trappan, men jag hörde ingenting, lika som förra gången.

Tog inte så mycket kort eftersom vi inte gjorde så speciellt mycket. Ska dock försöka få korten som de andra tog under kvällen.


Midsommarbilder.

Tänkte att jag skulle lägga upp någon stackars liten bild från midsommar.Björn funderar över vad han ska ta sig till på gräsmattan i Munkfors.Det vart lite boulespel.Å lite kubb.Å lite pil.Pizza och försök till lagning av kamera.Invigning av baren ute i torpet. Björn verkar nöjd över sin pilleknarkare.Gäster i baren.Flottur med rosé.Ingen fisk.
Asgött kött.Lite lek.

En väldigt trevlig midsommar, om så väldigt sent skrivet.


Bergsbladet levererar inte som förr..det b...

img_0547 (MMS)

Bergsbladet levererar inte som förr..det blir bara tunnare och tunnare..