Work to do.

God förmiddag alle männsker. Jag är åter på de Rätanska markerna efter att ha spenderat lite tid i Svenstavik. Alldeles snart dags att knata bortöver vidderna och dra sitt strå till stacken på Östgärde.

Herreminje förresten, min nackspärr som jag inte berättat om är på bättringsvägen, dock har jag råkat ut för en obestämbar åkomma, känns ungefär som att ha påssjuka (nej, jag har aldrig haft det, men jag kan tänka mig hur det kan kännas). Det känns som att kinderna hänger en halvmeter och är sju kvadratmeter stora plus att det gör ont. Dock syns det inte när jag kollar i spegeln, konstigt.

Nu ska jag vara lite hypokondrisk och vandra in på netdoktor för att kolla upp detta djävulens påfund.


Kräftkalas.

Yes, nu stundar det årliga kräftkalaset på gärsgårds. Frun i huset är i full gång med att baka paj och jag sitter här, ska tydligen riva ost, men hur lätt är det att riva ostskivor i ett rivjärn? Tydligen himla simpelt enligt min syster. pyttsan!
Har varit på Östgärde och inmundigat surströmming idag, mums fillibabba säger jag. Fick även spisa härlig musik med Leon den äldre. Tårta till efterrätt och en god stämning.
Hej och hå.

one.

Ett, två, tre..Fanta och Rosé!
Eller nej, jag håller mig borta från den brygden..i allafall i afton, sörplar några glas afrikansk fotsvett istället, det ska vara gott..vad jag minns..

Fullt av folk på Svensta idag, kryssade mellan bilarna i ett tappert försök att ta mig fram till bolaget för att kunna inhandla lite nödvändigheter. Mötte min första arbetsledare också, trevlig som jag är så vände jag blicken åt ett annat håll.

Har nu dragit mitt ass upp till skogsvägen och Björnen, sprättat en cider trots att klockan knappt är halv fem. Skämmes!

Hörs när vi ses hörni.

Vad som händer med fötter.

Vart har mina fötter vart och traskat på sistens då?
Har fått sjuk dille på att ta kort på mina fötter i tid och otid.Mina fötter vid Baltzargrottan.Mina fötter på Tomas Ledin.Mina fötter hälsar på på Östgärde.Mina fötter promenerar i gräset.Min fot gick till Bryngelhögen.Mina fötter är hos Björn.Mina fötter solar tillsammans med mina glansiga ben.Mina fötter är i Munkfors.Mina fötter är och hälsar på Leon.Mina fötter vandrar i blött gräs.Mina fötter vandrar hem från jobbet.


God morgon.

Jag tror på mig själv när jag säger att så fort sommaren är över för gott kommer jag bli bättre på att uppdatera, hoppas jag får rätt!
Nu tror Ni säkert att jag gått och blitt skvatt gälen som är vaken denna tidiga timma, men jag har helt enkelt inte gått och lagt mig än..har nämligen jobbat inatt igen, gött!
När man jobbar natt tänker man tillbaka på den tiden då man bedrev många nätter inom väggarna på acb laminat, en bra tid. Det bästa man visste var att få gå hem och lägga sig när alla andra normala människor gick till jobbet..samma känsla får man liksom nu.

Nej, litte scrubs på rehenne så!

Godnatt folkens.
Jag leker med paddan, countryfestivalen ´10.


Melodikrysset - check!

img_6807 (MMS)

Melodikrysset - check!


Hänger med los Fredrik uppe i Klax. Vi har...

img_6807 (MMS)

Hänger med los Fredrik uppe i Klax. Vi har lekt skogstroll idag och fixat ett pass som numera är döpt till AnteHaraldspasset..Överklagelser på namnet hänvisas till soporna! Nu blir det andra skojiga ting, vidare uppdatering om det kommer!


Kuuuul.

Igår gjorde jag något som jag aldrig gjort förut.
Jag åkte m o t o r c y k e l !
Svincoolt, nu känner jag mig som en riktig gängsta, eller vad ungdomarna säger nu för tiden.

Sommarväder.

Vilket fint sommarväder vi fick dagen till ära. Grill ikväll med Klaxåstrollen.
Kameran är medpackad!

En liten kik.

Hoho. Vilken fin dag. Tjugo grader varmt ute. Den som påstått att sommaren är slut bör ta sig en grogg och trycka upp den stundande hösten någonstans där solen inte skiner.
Nåväl, dagen ska bedrivas på följande vis - En stundande resa till Handlakevillage för att kolla utbudet av kikarsikten med den gode Fredrik. Framemot eftermiddagen / kvällningen bär det av till Svenstavik för en smula tittande på film med Ajda och Bjäärn.

Nu ska jag bege mig ut i det vackra vädret och kika på ungdomarna som leker kurragömma på cykel här utanför. Har ni hört något så lustigt!

Solong.


Guitar.

Jag är som lite förtjust i min ajföun.
Kompensation.

Som kompensation för denna bloggtorka som varat alldeles för länge, så får Ni här tre stycken mycket roliga youtube-klipp..

Bloggen.

Måste tyvärr erkänna att jag har fucking bloggtorka. Det kanske Ni i och för sig har märkt, men ändock.
Sedan sist jag skrev har det inte hänt så mycket, dock har det hänt endel roligheter / andra saker i sommar som jag valt att inte skriva om. hehe. Till exempel så har jag sagt upp mig från jobbet.
Så nu är jag ute i arbetslöshetsdjungeln igen och ser mig om. Fucking fuck att det ska finnas så lite arbeten.

Nåväl, nu ska jag färgkoordinera alla mina strumpor.


Nej sa tjukk du ha blitt.

Fy tusan. Har funnit på världens roligaste grej. Fatbooth.


 
Sjukt fräsiga brudar.