Icakillen.Lille Leon har konsert på Ica i Svenstavik.


Scatmans world.

Kollade just på filmen från våran cykeltur i Frankrike för nästan precis ett år sedan. Sjukt. Jag säger bara en sak: "Fli dekk!"

Om någon inte sett den filmen, och mot förmodan vill se den, så finns den här på bloggen (26 april 2010).

End of story.

Nuså. Är revyn ett avslutat kapitel. I allafall för i år. Hoppas på repris nästa år, med massa mer ungdomar i ensembeln. Det gick i allafall superbra och jag lyckades klissa in ansiktet i tidningen ännu en gång. Dessutom har man fått många fina kommentarer om hur duktig man var, alltid kul att höra!

Sedan sist har jag inte gjort så mycket, hängt upp på Bergringen raceway och städat inför öppningen, när det nu kan tänkas bli. Annars har mina dagar gått åt till att prutta runt och göra diverse onödiga ting.

Snart är det valborg också, var meningen att jag skulle packa in mig själv och karln och fara till Uppsala, men i brist på slanter blir det ett billigare alternativ, nämligen Bryngelhögen..för där går det inte att göra av med pengar, hur mycket man än försöker.

Nä, nu ska jag sluta tönta runt och kanske måla naglarna, eller packa, eller skrubba fötterna..eller nåt annat, vi får se..kanske till och med Krisse är hemma..

Adjöken.


Skar mig när jag bar plåt idag. I ren desp...

img_6807 (MMS)

Skar mig när jag bar plåt idag. I ren desperation torkade jag bort blodet med andra handen..som var full i motorolja. Tror ni som mig, att det eventuellt måste amputeras?


Har i mitt anletes svett städat, fejat och...

img_6807 (MMS)

Har i mitt anletes svett städat, fejat och byggt uppe på gokartbanan hela dagen. Nu eldar jag upp skiten som är bortstädat! Jag börjar även få insikt i hur pyromaner funkar, det är ju skitkul att elda..ska kolla om jag hittar något mer bröte att sätta eld på!


Rätans-Revyn.

Vilken jäkla mediaråtta man har blivit alltså. Med i tidningar både till höger och vänster, haha.
Kul att man dessutom var tvungen att klussa sig längst fram i bild, huvva! 
Nåväl, ikväll smäller det..premiären går av stapeln..och jag har en stilla undran om det är så att det är premiärnerverna som spökar eller om jag åt för mycket påskgodis när jag och pappa var ute på stor-nissetur runt byn..för man känner sig liksom helt oppi orra.

Nåja, nu ska jag invänta min karl som kommer vilken sekund som helst. Sen ska jag nog göra något åt kaluffsen.
 


Sömnlöshet.

När jag först nämnde det här med sömnlöshet i samband med revyn var det mest ett skämt. Men som vi alla vet så ska man ju absolut inte nämna något..
Vaknade 04.30 inatt av att jag drömt..jag drömde att allt var kaos. Att jag inte hade en endaste susning över hur självaste premiärkvällen skulle funka. Vart skulle jag ställa min byrå? Och framförallt, när skulle jag flytta den samt plocka bort grejerna uppepå den, så Gunnar skulle kunna fotografera den..som han tydligen skulle göra varje kväll. Sinnessjukt.
Vaknade i allafall som sagt 04.30..tänkte igenom kvällen.."Jag vet ju vad jag ska ha på mig för kläder och när jag ska ta på mig dom"..tänkte jag.."men fortfarande kvarstår problemet med byrån"..jag var alltså vid det här laget vaken och förstod inte för mitt liv vad byrån hade med det hela att göra, men fortfarande kunde jag liksom inte släppa att den skulle vara med. Jag höll på att bli fucking tokig på mig själv.

Somnade i allafall om vid ungefär 06.30 och drömde om gröt..07.00 vart jag inringd på jobb. yeeey. Härlig morgon!

Så efter att jag slutat klockan 14, häftat ihop 200 revyprogram (häftigt) och druckit kaffe tog jag mig en välbehövlig powernap.

Nåväl, nu kommer minsann mamma hem. Så nu ska jag dra. tjohej.

Tapetsering.

Har tapetserat i stort sett hela dagen..ellerja, i allafall mellan 9 och 14. Var stundtals så irriterad att jag höll på att blåsa en propp..slängde ett och annat verktyg i golvet och var allmänt jävla skitförbannad för att vådjävlarna inte gjorde som jag ville. Mamma tyckte att jag skulle tagga ner både en och två gånger.
Dock vart det tillslut ett fint resultat;
Det nya nattduksbordet och den "nya" sängen.
Och den nya tapeten i bakgrunden såklart!Mamma fann en stol på loppis idag som hon inhandlade.
Passade ju superbra till mitt övriga möblemang.Nybyrån som jag skrufte ihop idag.


Hänger i solen utanför Österängsskolan. Sk...

Hänger i solen utanför Österängsskolan. Ska snart in och testa mina kunskaper! Minns gymnasietiden här i huset..när vi satt ute i parken och käkade glass med klassen och läraren kastade ett glasspaket i huvve på mig, vilka trevliga minnen!


Nytt.

Jo. Gjorde om lite på bloggen i gårkvällst. Dock kommer headern inte så sitta där alltför länge förhoppningsvis. För om jag får bestämma så kirrar vi (Empan) nya bilder i påsk och hon (Ida) kirrar photoshop, hehe.

Har nu suttit som en slav under matteboken i flere herrans timmar. Tror att jag har grepp om ganska mycket nu faktiskt. Känns skönt då jag har min muntliga examination i eftermiddag.
En annan sak som känns gött är att det idag är sista dagen jag ska läsa matte a. Dock börjar allvaret igen på måndag då jag ska börja med matte b och naturkunskap b. Känns fruktanslöst bra att göra något faktiskt, även fast det är jobbigt när man inte fattar och att man stundtals vill bränna upp böckerna. Men man får tänka att det förhoppningsvis leder någon vart det jag nu sysslar med.


Appropå ingenting fick jag nyss ett sms som jag var tvungen att fnissa en smula åt;

"Är det du som har lärt Leon att ta farväl av sin avföring? Nu när vi bytte bajs låg han och vinkade och sa hejdå datt*". (*bajs).

haha, jag döööör! Nog för att jag brukar drilla honom till att säga hejdå när folk och fä går, men att snacka med bajset liksom. Vilket skitsnack, haha.

Snön smälter undan för undan utanför fönstret. Gött att se gräset även om det är i blötaste och grådassigaste laget. Känns liksom att det snart är sommar.

Och snart är det som sagt påsk. Härliga tider! Om jag inte minns fel så skrev jag förra året att jag älskade påsken. Det gör jag. Soligt och skönt kan man sitta ute i snön med en pilsner, hehe. Dock blir inte påsken som vanligt i år eftersom vi ska spela revy. Och damn vad skoj det ska bli..har träning ikväll igen och snart sitter alla repliker som en smäck!

Nåväl, nu ska jag inte tjattra mer. Ska kolla om tarmen klarar av en kopp kaffe till.

Hejdå.

Med glassklet runt munnen.

Förresten bar vi ut min gamla byrå idag. Försökte smälla i min far att den var trasig..men han ville under inga omständigheter tro på mitt lur. Jag erkände att den bara var ful. Han tog den under armen till garaget och sparde den. Vad han nu ska med en gammal ful byrå med klistermärken på till.

Men det var inte det jag skulle förtälja, utan när jag kom tillbaka efter att ha bärt ut byrån så kom min lilla hjälpreda iklädd sin mormors glasögon på ett mycket smickrande sätt;Påsken är sen i år.

Och det ska firas med revy. Rätans revy. Kanske det inte är så många "härifrån" som läser min blogg..men ni få som gör det, Ni har väl inte glömt att boka biljetter?

Gört..och gört nu!


Dä tar sä.

Har börjat med en makeover i rummet mitt. Mor min inhandlade nya möbler igår på IKEA och då måste såklart de nya tapeterna sättas upp!
När vi skulle skruva isär sängen för att ta ut den så ramlade den i princip isär..så den blev skrot och en annan säng ska ställas in när det är klart. Det har alltså jag och mamma pysslat med lite under dagen.
Och jag säger då det, när rummet är klart kommer mamma önska mig därifrån fortast möjligt, haha.Här kommer lite före bilder (dock är det rivet lite tapeter och spacklat en smula);


Halvfärdigt;
Jag tapetserar faktiskt rakt, bara kameran som var lite sned.


Inte annat än att man känner sig lite stolt faktiskt.
Känner mig som Ånkel-skrytPer när jag säger att jag är grym!


Förändring.

Gjorde nyss en grej som kan förändra livet för ett par år framöver. Jag berättar när jag vet hur det blir..

Ska försöka boka examination med min webblärare också..lättare sagt än gjort då jag inte fattar hur man vet när datorn på skolan är ledig..får ringa i morgon. Fatta vad drygt att sitta och rabbla tal över ett videosamtal..fyfan, jag vill icke!

Förresten befarar jag starkt att jag läst denna mattekurs på 100%..fast jag egentligen bara ska läsa på 75..Kollade även nu hur länge jag har på mig att läsa matte B, en vecka..EN VECKA!! Det kan fan inte stämma alltså. En hel bok på en vecka kommer ju fan aldrig att gå!

Nåväl, nu ska jag bege mig in i matematikens underbara värld..så jag kanske fattar något när jag väl ska samtala med den där Johan.

Solong.

Hmm?

Är det bara jag som tycker att windows blivit liiite för personligt?


Hoho.

Senaste:

Låt du hörde:
Inte en ringaste aning.

Film du såg:
Heartbreak kid igår..men jag såg nog tusan inte slutet..tror jag somnade!

Mat du åt:
Körv mä brö.

Kram:
Björnstjärne.

Puss:
Samma här.

Känslan:
Glad.

Resa:
Beror på vad som räknas. Reste till Rätan idag. Annars reste jag till Thailand i November.

Glädje:
Att ha någon att somna bredvid på kvällen - och vakna bredvid på morgonen.

Dröm:
Määh, nu minns jag ju inte vad jag drömt. Har dock drömt sjukt mycket om revyn..typ att man glömt replikerna och sånt.

Person du träffade:
Björnen.

Personen du pratade i telefon med:
Björnen.

Personen du fick sms av: 
Erika.

Gången du åt 7-eleven korv:
Höh? Ingen aning. Kanske aldrig har gjorte.

Gången du var utomhus:
För ungefär en timme sedan då jag gick från bilen till lägenheten.

Gången hela din familj åt middag tillsammans:
Ska man räkna hela familjen var det nog väldigt längesen. Men i torsdags så åt alla tillsammans utom Emelie och Perra.

Saken du köpte:
Bensin.


Allmänt:

Ska bli skoj:
Det närmaste är väl att det ska bli revy och jag för första gången ska göra ett seriöst scenframträdande. Sjukt kul!

Ska inte bli skoj att:
Hmm. Finns nog inte så mycket egentligen.

Sparar till:
Londonresa i höst.

Pålägg som gäller:
Beror helt på vad man äter för macka. Men ost och tomat är nog det godaste.

Önskar att jag var bättre på:
Matematik. Fast det går fan framåt alltså.

Dagens dryck:
Har knappt druckit något idag. Men det får nog bli vatten.

Vad saknar du:
Korven Lindblad.

Tre band/artister:
Min älskade Winnerbäck, Kalle Moraeus och Hasse Thor.

Vad har du gjort idag:
Arbetat åt Rätans städ. Varit på revyträff.

Brukar du svära mycket:
I varje jävla mening.

Hur tidigt stiger du upp:
Beror självklart på vad jag ska göra. Ska jag jobba stiger jag ju upp i lagom tid. Ska jag inte jobba så sover jag tills jag vaknar..vilket på sista tiden har blivit allt mellan 7 och 9.

På helgerna:
Hänger jag oftast med Björnongen. Händer att man tar sig ett järn. Jobbar på söndagar.

Vad ska du göra ikväll:
Jadu. Björnen är ju på skruvarstråt så jag är helt solokvist. Men jag ska väl typ läsa en bok.

Hur många timmar sover du per natt:
Väldigt olika. Men med tanke på att jag brukar somna sådär runt 22 om kvällarna så blir det kanske 10 timmar per natt..plus minus någon/några timmar.

Vem är snyggast i världen:
Finns ju många snyggon, typ Joel Kinnaman..men jag svarar nog Min Björn.

Vad är det för veckodag:
Söndag.

Bästa saken som hände mig förra sommaren:
Jag träffte min Björn.

Favoritplagg i garderoben just nu:
Mjukisbyxorna.

Längd:
170 cm.

Vikt:
Lagomt.

Byter gärna garderob med:
Hmm. Jag gillar mina egna kläder.

Byxa eller kjol:
Det beror på tillfälle.

Senast utlästa bok:
Lingon och lust. Just nu läser jag "Fånge i hundpalatset" av Martina Haag.

Mitt rum kan beskrivas som:
Mitt rum hos föräldraskapet kan beskrivas som tomt, kalt, spacklat..det ska nämligen tapetseras om. Lägenheten där jag huserar med Björnongen kan gå under ordet Stilig.

Mig själv med tre ord (just nu):
Glad, törstig och en smula trött i fötterna.

Jag tränar:
..inför min debut. haha.

Jag ville bli när jag var liten:
Konstnär. Sedan hotellstäderska av någon mycket märklig anledning.


Björnstjärne.

Hejpåergöttfölk.
Veckan som varit har till största delen gått i arbetets tecken. Har jobbat sju dagar i sträck..nåja, en av dagarna var jag ju och gjorde högskoleprovet..vilket var lika långt som en arbetsdag. Okej att det kanske inte är så mycke att jobba sju dagar på raken, men har man varit i princip arbetslös i ett halvår så är det en bedrift måste jag säga.
Så idag är det alltså fredag, frejas dag, enligt den grekiska mytologin. En festlig vindrickar-dag enligt Elle mytologin. Tog mig nämligen ett glas vin modell större (dom enda vinglasen som finns att tillgå) när jag kom hit till Björnstjärne. gött.
Har även fixat lite matte sen jag kom hit, skickat in ett uppdrag som jag skickade in i måndags, men det funkade tydligen inte då, fick jag höra igår. drygt.
Gjorde även lite matte hemma innan jag drog hit. 20 uppgifter på 15 minuter och alla rätt, hej duktig tjej.

Nu har jag tusan inte så mycket mer att tillägga..måste nog bege mig ut mot köket och diska innan min käre pojkvän kommer hem från staua..då blir han nog glad!

Tjarå.

Högskoleprovet.

Höj Höj.
Har idag varit till stora staden Östersund - på folkets hus och gjort högskoleprovet..och det är inte som folk säger; "Bara man tänker logiskt så går det bra"..pyttsan vilket bullshit. Kan inte säga att det var min cup of soup så att säga, men jag svarade i allafall på alla frågor, vissa som satt i samma sal gav upp innan dom ens börjat som det såg ut.

Kändes rent ut sagt som skit när jag gick därifrån.
Räknade ut antal rätt när jag kom hem och insåg att det kanske inte hade gått så dåligt som jag trodde.

Trots att jag erhöll jordens huvudvärk under sista testet, samt fick ett par tretusen hjärnsläpp under dagen så är jag nöjd med det resultatet jag fick. Tror heller inte att jag hade fått bättre resultat utan huvudvärk. Man får helt enkelt inse att man inte är den brightaste kastrullen i skåpet.

Drog dock in på mensas provtest för att bevisa för mig själv att jag inte är helt peabrain. Och se där, högre IQ än 58% av sveriges befolkning. haha. In your face fucking fucker.

Nåväl. Nu ska jag ta mig en kaffetår till, medan karln min tydligen ska dricka pilsner.