jag vill hänga.

Hej och trevlig eftermiddag. Nu är man inkommen till Östersund och hänger hos a Camilla. Det blev en mycket rolig bilresa in, mycket skratt och det finns nog ingen bil eller människa efter 45an som vi inte tutat på eller vinkat till. kulkul.

Kan väl tänkas att det snart blir middag sen blir det lite ansiktsmask och mys. Hoppas dom vill hem riktigt sent, hehe. Längesen jag och C lekte nu, mucho updato to do så att säga, men det är bara trevligt.

Nu, kolla face och vänta på att C ska kliva ur le shower.

Bye Bye


hello again.

Men röv vad jag är i skrivartagen, dock har jag ingen aning om vad jag ska skriva om, men jag vill skriva. Skriver jag ett dåligt inlägg får jag psykiska problem och tvångstankar. Jag har kommit på att det inte bara beror på tiden på dygnet huruvida inlägget blir bra eller inte, det beror även på hur jag sitter. Sitter jag i sängen med benen uppdragna så har jag mer att skriva, fast då är nackdelen att det inte går så lätt att skriva, man får liksom inte plats med armarna. Har jag benen rakt blir det inte lika bra, då skriver jag mest bara för skrivandets skull, inte för att jag har någon att förmedla. Gissa hur jag sitter när jag skriver detta inlägg? hehe. Nåväl, dagens i-landsproblem.

Nu är det "Let´s dance" som visas på den här tv´n, av det lilla jag har sett så lägger jag min röst på Morgan Alling. Inte bara för att han är så söt, utan för att han är min vän på facebook. Han brukar skriva som sin "status" att han tackar alla som röstat på honom. Även fast jag inte röstar brukar jag mysa till lite extra när jag läser det, suga åt mig som en tvättsvamp av hans tacksamhet och för en stund låtsas som att det är jag som har tagit honom så långt i programmet. Ellinor Alling? Smaka på namnet gott folk. Inte så tokigt faktiskt.

Jag funderar starkt på att skaffa mig en släng av lindrig schitzofreni, tänk vad skoj man skulle ha då, man är aldrig ensam, har alltid sitt/sina andra jag med sig. Jag skulle nog kalla min andra hälft för Anita, tycker det namnet är lite käckt. Har döpt en av kattungarna till det, den sköldpaddsfärgade, det är Anita. Övrigt heter dom Ragnar, Karsten och Fred (uttalas Fred, och inte Fredd). Ska föreslå att Bebbibooon ska heta det. Det ligger liksom i tiden.

Funderingarna är många när man sitter här, spiknykter på en fredagkväll. Görel tycker jag är konstig, jag fattar liksom inte vad han menar?! Jag och Emelie har sms marathon, hon har inga stålar på sin telefon, så min lur går varm mellan oss, vi sänder ut korta koncisa meddelanden till halva vår vänskapskrets. Har fått rensa bort en hel jävla massa sms från den fucking inkorgen.

Idag åt vi mamma-hamburgare till middag, det hade även kommit in en ny dressing på ica som Axel föreslog. Den var smaklig. Grovt bröd blev det också, fanns inget annat inne. Men jag intalar mig själv att jag åt det för att vara en nyttig människa.

Nej nu ska jag nog göra något vettigt med mitt liv och framförallt min fredagkväll. I morgon väntar även en nykter afton som chaufför i previan. Dock lär jag säkert komma tillbaka en (två?) gånger till innan kvällen är slut. kanske.

/ Ellinor - johooojohoojohooo.

så ska det låta.Hej igen alla underbaringar.
Sitter nu och mular i mig massa popcorn med fröken Olvert och tittar på "Så ska det låta", gammelfolks-varning på det. Men enligt Olvert så är det just det programmet som gör hela hennes fredagskvällar, det hon planerar sina veckor runt kan man säga. Ja, då kan ni tänka er att här på Thunellstäckta är det livat som aldrig förr.

Var och hälsade på tant farmor ikväll med Olvert och föräldraskapet, pratade lite, skrattade massor åt Olverts mystiska danser och slängde slutligen damen i säng för natten.

Hmm, vad finns det mer att förtälja? Jo, jag kan berätta att jag än inte har druckit någon gravöl. Den slutliga acb ölen tog jag ju förra fredagen.

La de svinge. Nu ska jag kolla face. fast det gjorde jag ju nyss. skit också.

/ Ellinor - Maur gött.

hallåja.Hej mina vänner och väninnor. Snodde Olverts dator idag för den var mest lätt tillgänglig där den låg, och vad fann jag inte på tangentbordet? jo, en smula av något oidentifierbart födoämne. Har hon suttit och smygätit nu igen, var min första tanke. Dock måste jag upplysa er om att det var hårdbröd efter en närmare titt, kan det vara så att allas vår Olvert har blivit en smula nyttig?

Nåväl, till något mer relevant. Jo, jag har en liten fundering..När man går till gynekologen, då betalar man ju för att ha någon "inuti" sig, är då landstinget en enda stor hallick mån tro? Tåls att fundera på faktiskt.

Sista dagen på acb idag och jisses vad lite jag har gjort. Packade lite första timmen sen bar det upp till norra i saaben för att ägna resten av dagen åt nya robotlinan. Och eftersom en annan knappt har sett den så blev det mest att driva omkring. Me like. Skaffade mig även lite arbetslivserfarenhet inom flyttgubbe-yrket när tant Astrid skulle ha ut massa skåp i picupen.

Nej, nu ska jag ta mitt arbetslösa men ack så fabulösa ass och dra mig någonstans där det kanske är lite mer liv och rörelse, alternativt tvinga Olvert att umgås med mig. Tricky.

bye bye bruket.

back to svenstavik.


Jaha, så hittade man lite bilder från gamla lägenheten då. Jag trivdes bra där faktiskt, bättre än vad jag trivdes på Körfältet. Jag vill så gärna flytta någonstans nu, helst igår. Nog för att jag trivs med att vara sambo med föräldraskapet, men man vill som ha något eget.

Var som skrivet hos Allmighty ikväll och kluddade lite till tatueringen, han blev nöjd, och är han nöjd, så är jag nöjd och då är alla nöjd. Var nere i gärsgårds en sväng och diskuterade bebisnamn med Erika, Micke, Nettis och Hasse, kom inte fram till ett enda jävla namn som faller föräldrarna i smaken. Ni kanske har missat det här kära gärsgårdsbor, men det är faktiskt lågkonjunktur nu, och då går det inte att vara kräsen.

Jaha, så har då kronprinsessan Victoria och Daniels eklatering tillkännagivits, för min del tycker jag att det är lite overkill att dra in självaste Reinfeltd. Vill dom förlova sig får dom väl göra det då. Säger som Andreas; "Vad är det för speciellt med dom, skiter dom mjukglass eller?". Okej, att hon är Sveriges tronföljare men va fan, någon måtta måste det finnas. Men tydligen icke.

Nej, nu ska jag se om det är någon trevlig dåre inne på msn och kanske kolla lite på tradera, längesen nu.

Fan, måste tanka bilen i morgon.

/ Ellinor - en allväders arbetare i två dagar till.

yehello.


Hej hå. Vilken jävla dag, den har gått i lite av ett snigel-tempo, det är gött att man jobbar med trevliga människor. Korvstroganoff ala Irene till matlåda då Daniel lovade mig det igår. gött. Dessutom har den mannen haft en enorm träningsvärk idag, och faktiskt har det varit riktigt nice, tog nästan ner han i armbrytning och dessutom så har jag varit nära överjävlig mot han som straff för hans förbannade jävlighet igår.

Försov mig i morse igen, kom på jobbet och fick höra att två till hade gjort det, med andra ord 50% av styrkan. Då kändes det legitimt att göra det faktiskt. Dock kändes det som om jag lika gärna skulle kunna ha försovit bort hela dagen, dessa hundra-hyllor tar kål på en efter ett tag får jag lov att säga. Och varför i hela helvete ska man behöva ha en beskrivning till två hyllor? Det må finnas a hole bunch of helvetiskt inkompetenta jävlar i vår sjuka värld, men är man så kass att man inte fattar hur man sätter in en hylla så ska man fan inte ha någon jävla garderob heller. gaah.

Snart ska jag kila iväg till Allmighty och trixa lite, kan ju alltid hoppas att han bjuder på en skvätt gudabenådad kaffe, känner mig en aningens ur mina sinnens fulla bruk nämligen. I morgon är det Best Western Hotel som står på programmet, ska lyssna på Terry Evans (för andra gången), hoppas att det blir en trevlig afton. Blir middag med Allmighty, syster, Tora och fru Ingrid innan. nice.

Nej, detta blev ett trökinlägg. Därför slutar jag skriva här.

/ Ellinor - all natural.

halvfart.Idag har livet gått på halvfart, har sovit bort ungefär hela jävla dagen, men det var skönt. Var så trött att jag ett tag trodde att en koma på sisådär tretton dagar var nära. Dock är jag inte pigg nu heller, seg i kolan liksom. Därför blir det nog snart kudden och Svensson Svensson i allafall så man inte försover sig i morgonbitti igen.

Tre dagar kvar på acb nu, på torsdag ska vi ha meeting med våran pjc (personliga jobbcoach, satan så viktig jag låter) drygt, tyckte inte att det gav någonting mer än lite mer kaffe i kroppen sist jag hade kontakt med dom. I morgon ska jag möta upp min käre vän Allmighty för lite tatueringsredigering. Äntligen har mitt eviga telefonklottrande fått utdelning och mina verk kommer pryda en annan människas kropp. Lägger ut en bild på tatueringen när den är ditetsad om jag får tillstånd från karln i fråga.

Jag har blivit helt photoshop och picasa frälst, kan sitta i timmar och fixa med alla bilder jag har (och det är ett par tusen). Det är minsann roligt att man kan göra något roligt med bilderna istället för att dom ska ligga på hårddisken och bli dammiga.

I morgon får ni påminna mig om att jag inte ska glömma att fylla på vatten i trucken, kan hända att man får skäll av PeA då, och det vill vi ju inte. Ganska fränt egentligen att det fortfarande står mitt namn på trucken sen jag var a real truckdriver. Apropå truckar och skit så fick jag träffa världens bästa Tommy idag, fick till och med två kramar av honom, en väldigt lång vi-har-inte-kramats-på-länge-kram och en kort hejdå-kram. Det var minsann inte igår man fick ta i kring den karl. Han hade även med sig min lönespec. det var mycket snällt.

Någon som förresten vet vart man ändrar färg på ramen till bilderna som läggs in i bloggen?

Nu är sömnen i antågande men innan jag släcker ljuset för dagen vill jag påminna er om att Lox är foktiskt den beste fesken.

På återseende.

fettisdagen.Jag trodde först att hela fettisdagen skulle gå förlorad, blev förbannat besviken på att acb inte ens kan bjuda sina anställda på en simpel semla, men till min stora lycka räddade Erika upp det hela och bjöd på en. jag bugar. Dock hade jag inte räknat med den korniga mandelmassan som gjorde att min hals kliade och mina läppar svullnade. Alla ni som är allergisk, kleta på allergenet på läpparna så blir ni nästa Olinda. sjukt snyggt..hmm.

Truckade idag med, fick massa pall från källaren och min allra bästa kvinnliga vän som jobbar på nedervåningen. hon har färgat håret nästan svart, nu ser hon ut som en tvättäkta källarhäxa. Efter jobbet for jag på OK och köpte en ny doftgran, Danill har förbjudit mig att köpa någon annan än svart, gul eller amerikafärgad, det fick bli en tuff svart, den luktade rent.

I dagens ÖP kom dagens ros till mina före detta arbetskamrater med, tjoho, fick ett tack sms av B-O. snäll han är.

Nu måste jag fan vila en kvart innan jag gör nåt mer, annars kommer jag tyvärr dö.

Smaklig semla.

yepp.


tror så sant som det är sagt att det är dags för en ny header snart.

nördar.Nu har min eländige far, samt min ännu mer eländiga katt visat prov på att dom är i maskopi med varandra. Jag står snällt och brer ett par smörgåsar när plötsligt pappa börjar leka med laserpekaren och katterna. Vips lyser han på mitt ben och SCATISH så sitter Musses klor där i min vältränade vad. aoooch. Hämnden är ljuv käre pappa.

I morgon kanske man skulle ha begett sig till Arbetsförnedringen och skrivit in sig (än en gång), lär väl få samma dumhuvve till arbetsförmedlare som jag hade sist. Jobb kan man ju glömma, men jag hoppas i allafall att man får a-kassa efter min tid som medlem i fläsk och flott.

Godnatt på er nu mina kära och sov sött.

keep on.

Fortsätter jag i denna mentalt-störda tiondelstakt att uppdatera denna skadade blogg så är det ingen tvekan om att jag innan året är slut har uppnått mina tusen inlägg. Nåja, bieffekten (eller man kanske bara säger effekten i det här sammanhanget?) av att blogga är ju att man får ut mycket skit ur sin konstant överfulla hjärna. skitbra.

Om fyra dagar är jag som bekant arbetslös och det ska bli shitnice att kunna rengöra naglarna från allt jävla lim och klet, det är sånt man inte har ork till när dom ser ut som nå jävla söggel dan efter igen. Förhoppningsvis blir även både hud och sovcykel bättre. Ja, tammefan kan allt bara bli bättre. Treskiftet har tagit innihelvet mycket kraft och fritid.

Vad ska man ta sig ann nudå måntro? Vaxa tungan? Tvätta katten? Skura duschen? Det finns ju oändliga möjligheter.
Må väl.

Bjuder på en bild;


Me and Soph på Släggaspett-racings paradvagn.

tips.

Såg en grej på face och tänkte att jag gör fan de.

Googla på ditt namn inom citationstecken, ex. "Ellinor är" och skriv dom första 5 eller 10 som kommer upp..

Dessa fick jag;

Ellinor är hemma!
Ellinor är sympatiförkyld.
Ellinor är heet ;)
Ellinor är lat.
Ellinor är passionerat nyfiken.
Ellinor är ingen vanlig tjej.
Ellinor är regelbundet ute på företag och organisationer.
Ellinor är en härlig gungmöbel.
Ellinor är en varm människa.
Ellinor är utbildad till idrottslärare.

Ganska roligt, för alla stämmer, speciellt den med gungmöbeln.


hmm.Förstår i sanningens namn inte hur jag kan vara så förbannat trött, jag kostade ju tillochmed på mig en sovmorgon i morse, klev inte ur sängen förän 05.00. gött.
Idag fick jag köra truck på jobbet, tömma hissar. Det var schysst som fan faktiskt, dagen flöt på som aldrig förr. Möte med herr Ederwall efter jobbet och det kan diskuteras hur kul det var.

Såg filmen Patrik 1,5 igår, herregud vad jag tyckte det var hemskt när Torkel och Gustav började hångla och ha sig, jag bara höll för öronen och skrek att dom skulle sluta, sen fnittrade jag skitmycket. haha.

Nu, face.

Tjillevippen.

Städa.

Los lill-niss är numera en mycket ren liten bil, efter en sväng med dammsugaren och dom fina små tvättservietterna från dollar store så är den nu skinande ren. nästan.


agent 007.

Hej hå kära medmänniskor.


Nu äntligen har mina USB-portar visat sig vara någosånär samarbetsvilliga. Men det satt långt inne för dom jävlarna tror jag visst. Säger som Sophie jag, snart slänger jag datorn i asfalten och hoppas på en ny. skitapa.

Temakalas på Turingen igår, tyvärr var det alldeles för få som tog vårat tema på allvar och kom i sina vanliga kläder, skämmes tammefan. Roligt var det i allafall, det spelades gh, sjöngs singstar och dansades dansmatta. Alkoholish flow as usual och en trött stålman på toaletten. Kan det bli bättre? Urartade en aning när agent 007 sköt sin partner in crime (Agent 006, James egentligen blond) och gick lös med pickadollen på diverse folk inne i det Nyströmska huset. Slutade med blodbad och att alla festdeltagare låg på golvet och var död medan agenten skrattade elakt. Vid tre dejtade samtliga, av dom som inte redan gjort det, sängen. Uppstigning och bakishäng med korv och "Djävulen bär prada".

Fick vetskapen om att Antiskogarna bedrivit helgen uppe i Klax, så det blev lite prat med gossarna och Johans jänta. Brände hem med Lill-nissen och ska snart ner till gärsgårds igen, ska tydligen sova där (?). Ess har blivit en otroligt fet katt, sen har hon släppt av en slemknul på fönsterbrädan så det kanske väntas kattungar. Först är det torka i huset, sen blir alla gravida och klämmer ut ungar till höger och vänster. hoppas bara inte alla har samma pappa.

Bjuder på en pic.


Agenterna. 


kapitel femhundrasextio.

Nej nu jävlar lilla fröken Haraldsson är det fan på dags att gaska upp dig en smula, man ska inte vara bitter över att allt inte kommer vara som det varit. skärpning.

Det är konstigt det där med klockan egentligen, ska man upp och jobba dagen efter går klockan alltid skitfort, men sitter man på en fredags afton går den skitsakta. Hade jag gissat hade jag nog trott att klockan voro minst halv fyra. Men icke, den är bara tio över två. Jag gillar att skriva inlägg på natten, mörkret äro min inspirationskälla. eller nåt?!

Jag har kommit på idén, nu när man är arbetslös (om en vecka) kanske man ska satsa på att skriva en bok? Vad tror ni? Dock vet jag inte vad den ska handla om, är ganska insnöad på att skriva om revolterande ungdomar, men eftersom jag inte har någon egen erfarenhet av dom där revolterna så är det ganska uteslutet. Känns som om man måste skriva om något som man vet någonting om för att det ska kunna bli bra. Förslag? Jag vill bli rik som ett troll nämligen.

Jag tror jag har kommit i klimakteriet, blott tjugotre år gammal. Svettas som en förbannad gris i ytterrock och när jag tar av mig täcket så håller jag på att frysa sönder hela min kroppshydda. Det är ett dilemma alltså. Svettas eller frysa ihjäl. Vad skulle ni helst vilja göra? Jag har alltid satsat på svettas, men nu börjar jag fundera alltså. Gaah.

I morgon blir det som sagt partaj och jag hoppas att det är många som kommer, framförallt mina kära kollegor. Vi bestämde ju vid ett svagt ögonblick att vi skulle ta en gemensam sup någon gång och är inte lördagen den 21/2-09 ett väldigt bra datum för det? Den lördagen kommer aldrig mer komma åter. Då det stora slagsmålet på tegelbacken gick av stapeln. Ack ack. Nåväl, min verklighetsförankring är inte vad den borde vara.

Måste inhandla groggvirke samt lite garnityr till Razzen i morgon, det var längesedan jag och Fosie inhalerade den gudabenådade lyckan på flaska nu. Ett kärt återseende måste jag säga att det kommer att bli. Ska inte glömma att packa med sugrör också, för vi vet ju alla att Fosie inte besitter sådana förnödenheter.

Nu ska jag besöka king. Godnatt.


Jag och älsklings Fosie.


lista.

När man är lite ledsen får man skriva en lista..

Stänger du av mobilen när du sover?

- Näppeligen, kan ju vara någon viktig som ringer, kanske en chef för ett stort företag som vill ha just mig som sin högra hand. Dock har det inte hänt än på tjugotre år. men jag väntar.

Vem såg dig senast naken?
-  Det är en väl bevarad hemlighet ;).

Hur såg du ut på högstadiet?
- Såg väl ut som folk gör mest kan jag tro. En aning töntig måste jag erkänna, men det väger jag ju upp med min coolhet nowdays.

Hur är du att ha som arbetskamrat?
- Jag är en väldigt glad människa och jag sprider gärna glädje och skratt till dom jag är med. Så jag hoppas att jag är en bra arbetskamrat.

Har du celluliter?
- Inte vad jag hittat i allafall. Fan, nu fick jag idéer.

Biter du på naglarna?
- Nej, jag har aldrig gjort, har försökt mig på det, men jag kan liksom inte. Somliga är född brunetter, somliga blondiner och vissa nagelbitare. Det tror jag stenhårt på.

Har du något handikapp?
- Nejdu.

Är det rädd för att få hängbröst?
- Scared shitless.

Svär du?
- Jag försöker bättra mig, men jag svär i både text och verbalt väldigt ofta.

Är du trevlig mot Jehovas vittnen?
- Vissa av dom, hade ett par Jehova anhängare i min klass (både grundskola och gymnasium) och så länge dom är trevliga och inte ska försöka pracka på mig deras religion så har jag ingen anledning att vara otrevlig mot dom.

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
- Mammas korvstroganoff. Mums.

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
- Blodpudding. Wakkie!

Har du blivit arresterad?
- Nej, det har jag inte. Har försökt få åka polisbil både en och två gånger, men inte lyckats.

Är du rädd för Securitasvakter?
- Nej, det är jag absolut inte. Har en mycket snäll bror som är det så dom är faktiskt inte farliga.

Har du någonting att dölja?
- Min mörka baksida. moahaha.

Ljuger du?
- Klart man drar en vit lögn ibland. Men det är lagligt.

Har du kysst en polis?
- Nej, inte någon i den kategorin av räddningstjänsten. tss.

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
- Det skulle jag helt klart göra. Man vet ju själv hur jävligt det är att behöva gå hem i fyllan och villan.

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
- Måste nog svara Vänner där. Joey och jag skulle vara dödspolare.

kom ut, och det är nu.Kom ut nu lille Bebbibooo. Je vill smules ma re!

vad fan säger man.

..eller skriver rättare sagt. Tårar blev det och ledsamt att behöva säga hejdå till alla. Men det är fan inte föralltid, så lätt blir ni inte av med mig, jag ska ju komma med bullar :).

Sitter hemma i sängen och häver i mig en bananöl. Det är mest för att sätta en punkt för min tid på acb, hade kunnat vänta tills i morgon med att sprätta den, men kände att jag ville ända denna milstolpe i livet med en kall öl.

Har ingen aning om vad jag ska skriva mer faktiskt, är lite ledsen :(.

Hejdå.


challenge.

Utmanad av eriica.blogg.se

Erikas otäcka:

1. Pölsa - kanske hur gott som helst, längesen jag åt det nu btw.
2. Pannkaka - går att äta, men helst inte.
3. Köttsoppa - gött.
4. Spagettisoppa (Minestrone eller vad det heter) - Det är också gott.
5. Mannagrynspudding med saftsås - saftsåsen är god i allafall =).

Mina otäcka:
1. Tjock-pannkaka
2. Blodpudding
3. Stuvade makaroner
4. Morotsstuvning
5. Frukostkorv

Jag utmanar;
Sophie
Camilla
Görel
Robin H
Terese

well hello.

Hej alla mina kära

Eftersom jag dagligen stör mig på att folk inte uppdaterar sina bloggar så gör jag en till uppdatering (lite eftersom det inte blev någon igår). Det är mig ett kärt besvär att skriva om berätta om livets vedermödor för er mina kära vänner. Hoppas det är lugnt att jag kallar er för mina vänner?! Nåväl, sitter och pratar med min numera före detta kollega på msn, pratar om helgens bravader, det kommer nog bli ett fylleslag utan dess like (får vi hoppas), man måste ju samla på sig lite rövarhistorier så man har något att berätta för Bebbibooo när han/hon blir stor.

Tänk, nu är det bara 22 dagar kvar tills beräknad födelse av bebisen, om en månad kanske jag är moster, för första gången. Fatta vad coolt. Vissa av er tycker säkert att det är det mest vardagliga som finns, men rackarns, JAG SKA BLI MOSTER!!

Sista dagen på Acb norra i morgon, som jag skrev i förra inlägget så lär jag väl börja gråta eller något, har blivit så jävla blödig på sista tiden så tårarna lär väl börja spruta i morgon när man ska säga hejdå till folket. Det klubbades idag att vi ska äta middag nere på byn i morgon allihop (eller dom som vill). Det känns roligt, att göra något speciellt sista dagen tillsammans.

Nej, nu ska jag sluta låta som en miserabel gammal träsko och vara glad istället. Har trots allt fått över två fina år tillsammans med folket, tio månader tillsammans med grabbarna på norra. Det är jag enormt tacksam över och kommer aldrig att glömma.

Må väl darlings!


vemod.

Det kommer bli så jävla skönt att sluta på acb. Så rackarns gött att slippa stå på ett och samma ställe hela dagarna och lägga i några jävla skruvpåsar i en lådjävel. (Nu la D tangenten av också. skitapa). Men idag när jag for hem gick det upp ett ljus för mig - jag kommer typ börja gråta eller nåt i morgon, sista dagen med alla mina pojkar, jag vill inte =(


oh happy day.

Idag är det en sånhär glad-dag. Det kände jag redan när jag vaknade, det liksom ryckte i tårna och hettade i öronsnibbarna. Då har man då rakt inga problem med att kliva upp även fast man är trött som en gammal myskoxe.
Tog mig en shower och styrde kosan mot Östgärde, där lät det riktigt bra faktiskt, ett par som ska sluta så man kan ju alltid hoppas på att man får in en sandal så man klarar sig igenom den här finanskrisen helskinnad.
Kommer troligtvis driva mina arbetskamrater till vansinne med mitt överglada jag idag, för på jobbet kan det tyckas vara en aning dystert i dessa tider.

Snart är också min dator färdigbetald, endast runt tusenlappen kvar, sen äger jag den helt och hållet. Mamma den luringen har ju stoppat till Ikano-banken någon hundring extra varje månad tydligen, så jag blev lyckligt överraskad eftersom jag trodde att det var längre tid kvar.

Nu tvätt. Snart jobb.


"....I'm a racing car passing by like Lady Godiva...."

Må väl!

ett inlägg om ägg.

Hej kära vänner, idag ska vi prata om ägg.

Vad säger vi om detta ägg? En aning knöckligt. Dess mor, hönan, var nog ute och rumlade en hel del under graviditeten eftersom det blev så missbildat. Alternativt är det incest.
Detta ägg hade nog en fräknig höna till mor.

Då var lektionen i äggvetenskap över. Återkommer.

life´s a bitch.

Var inne på facebook och kollade lite, såg att jag fått en förfrågan om ett Vad-gör-du-om-tio-årtest, perfekt tänkte jag och satte igång. Besvarade sju frågor och fick mitt utlåtande;

Transsexuell popstjärna

När din karriär dalade efter att du blivit tunnhårig rådde din manager dig att göra ett könsbyte, för att bli intressant igen. I själva verket hade du inte särskilt stora val, i kontraktet du skrivit på utan att granska det närmare ingick, förutom kontroll av din musik och framträdanden, också kontroll av ditt yttre. Skivbolagets jurister tolkar detta, med hjälp av queerteori, som att de har rätt att begära att du ändrar kön. 
Eftersom vetenskapen kommit så långt är det egentligen ingen stor sak. Du läggs in på torsdagen och på tisdagen ger du din första intervju som man. De frågar om du är inspirerad av Michael Jackson. Du vet inte vem det är. Sedan fildelning blivit belagt med dödsstraff och musik numera är lika dyrt som guld är det en kostnadsfråga att lyssna in sig på gamla artister.
Du kommer inte från en särskilt rik familj, och ditt skivkontrakt har inte gett så mycket pengar som du hoppats på. Men du bestämmer dig för att sälja din bil och köpa några låtar av Michael Jackson.

Är detta min framtid så ska jag på drugstore och köpa krumelurpiller.

livskall.

Jag sitter och begrundar mitt liv. I sängen med den lille laptopen Glenn-Kenneth sitter jag. Funderar över hur mitt liv kommer att se ut om ett år. Vart man kommer bo och vilka människor som kommer finnas omkring en. Jag hoppas defenitivt att det är som idag, trivs hur bra som helst med människorna som är runt mig idag, fast det får gärna komma till några sköna lirare. Känner att jag blev lite väl djup nu. Att vara djup är fan inte min melodi. Vi lämnar det.

Diskussionen att dricka eller inte dricka whiskey går het på msn mellan mig och min kollega. vi debatterar ganska dåligt, jag står för att det är det äckligaste som går att uppbåda i spritväg och han säger att det är gott. Och så håller vi på. Ingen ger sig. Jag är nog inte född till debattör (heter det så?) så det överlåter jag åt Janne Josefsson eller någon annan kvickkäftig jävel.

Det blev inget jobbsnack för mig idag, råkade vakna lite väl sent och sen var det i princip bara att greja med morgonbestyren och slira iväg på jobbet. Självdiciplin, fröken Haraldsson, självdiciplin! Ska ställa klockan på tidig timme i morgon med, och förhoppningsvis vaknar jag då också. Måste även tvätta lite kläder, det är bedrövligt dåligt med rena paltor i min garderob.

Nejnu ska jag ta mig i kragen som jag inte har på min T-shirt och knäppa igång en rulle, kan det tänkas bli Svensson Svensson idag med eller ska jag slå till på något annat tisdagskvällen till ära? Ja, det visar sig.

Må väl alla godingar!


Bjuder på en bild på bardisken som jag, min far och Danill bygde i oktober.
Visst är den gränslöst snygg?

såhär.

Just so you know så ser min blogg ut såhär på min dator, så den är faktiskt snygg egentligen:
(jag pratar om att helkroppsbilden bara är på ena sidan)


på dags.

Ja, då var det väl på dags att skriva ett inlägg då igen, som ni har väntat. hehe. Sedan jag skrev sist har jag varit på ett besök nere i Dalarna, ett mycket trevligt besök och jag tror aldrig jag skrattat så mycket. Det är ett under att min arma mage inte har mer träningsvärk än den egentligen har efter allt detta garvande.

Fredagen bjöd på pizza-ätande och filmtittande (Jiddra inte med Zohan) och på lördagen blev det chebabbos och bio (Wallander - hämnden). Fick även chokladhjärtan på alla ♥ dag av söt-Andreas. Thanks.

Alla har så skitnödiga inställningar till alla hjärtans dag. Säger att det bara är en dag som är påhittad för att affärerna ska tjäna pengar. Men är det så jobbigt att köpa en blomma och ge lite extra kärlek på den dagen så är det väl bara att skita i det då! Nobody force you förutom möjligtvis din fru.

Jag och en anonym arbetskamrat, låtom oss kalla denna för Sture, diskuterade huruvida förlovning på alla hjärtans dag är en bra sak eller inte. Vi röstade nej på det båda två. Klart att det är gulligt att sitta där bland röda rosor och fluffiga hjärtan och utbyta ringar, men jag skulle nog vilja ha en "egen" dag för det. En dag då inte precis allt handlar om kärlek, utan en dag då det bara handlar om mig och min framtida fästmans kärlek, vem fan det nu kan tänkas bli (fästman som förövrigt är styggaste ordet på jorden).

Sket i Mr Borgen i söndags också, sorry bejbi, var för trött så efter att jag blivit hämtad på skoter vid bussen var det bara i princip straight to the bed för att äta popcorn och titta på One missed call. Fast uppenbarligen så somnade jag, för jag minns fan inte hur det gick för ongdomman. Dock hade jag mer än gärna betalt tusentals kronor för att få se Gunilla Åsell shaka höfterna.

I kväll på jobbet fick man reda på vilka som fått sparken också, 9 stycken från vårat skift. Färre än vad jag trodde faktiskt. Blev uppriktigt glad över vissa som fick gå och det levde jag på hela kvällen sen. Men det absolut bästa av allt är att jag ska få spendera min sista tid på Acb som jag började den för 2 år och 4 månader sen, nämligen nere på södra.

Jäjä, nu ska jag bejaka min trötta sida och knäppa på en movie. För i morgon ska jag ta mina apostlahästar, samt min syster och knalla iväg till hemmet och försöka snacka till mig ett jobb. Det kan bli intressant.

Må väl mina älsklingar ♥


dagens honk.

Varje dag den här veckan när man kommer hem till byn efter jobbet och åker förbi norsgården ser man den där bussen som står där, bussen som tar alla ungdomar upp till fjällen varje dag. Och varje morgon blir jag lika jävla sugen att tuta när jag åker förbi. Sista dagen och sista chansen idag, tänkte jag och la mig på signalhornet när jag passerade. Hoppas alla stackars jävlar vaknade. Fick lite dåligt samvete just efter dådet, men det gick fort över. Ska jag vara vaken den tiden, ska fan dom vara det också.

Det är ju verkligen fantastiskt vad alla ska ha bajsnödiga åsikter om vad jag gör, jag tycker átt så länge jag mår bra av det jag gör kan man väl bara vara nöjd och säga: "Vad kul för dig Ellinor, att du får resa runt i världen och se dig omkring". Men icke. Bestämde jag mig i natt för att dra en tur till Dalarna så gör jag det, och det är ju alltid kul när folk är glad över att man hittar på saker. Ibland blir jag så infernaliskt less bara. Vill ni ha en fin alla hjärtansdag present tycker jag att ni kan vara lite happy.

Dessutom har natten gått åt helvete också, omotiverad till att packa dessa jävla garderober och allmänt slö i huvudet. Ingen annan har varit på topp heller efter beskedet från VD´n. En natt sänd straight from hell med andra ord.

Nu, kolla face.

Må väl!

man lär sig något nytt varje dag.

"Skiter man för mycket kommer magsyran ut och efter ett tag gör det så ont att till och med lambi känns som femmans sandpapper"
- Poetisk arbetskamrat.

Man lär sig något nytt varje dag sägs det ju.

friskus.

Gosh. Nu är Lill-Nissen frisk igen, härliga tider. I och för sig har jag inte misströstat, jag gillar att köra Honda till jobbet. Spela dansbandskampen på hög volym och ha det varmt ända från gården. Det är livskvalité. höhö.

Natten som var tog verkligen priset, det Per inte vet om mig nu är fan inte värt att veta. Hade så sjukt kul när jag pratade med han och Larssa om allt mellan truckar och jakttorn.

Acb varslar ytterligare 80 personer förresten, jag har helt seriöst slutat att bli förvånad. Förbannelsen jag känner vet inga gränser, men jag orkar fan inte ens vara förbannad. Gör pinan kort och sätt företaget i konkurs.

Skriver inget mer förän jag vet vad jag ska skriva.

Må väl tillsvidare!

update.

Nu har papps kommit hem med nyheter till mig, dock av det mindre roliga slaget. Lill-nissen är fortfarande inte kry så det blir nog Hondan i afton med.Goder afton.

fuckthisshit.

Natten som passerade för några timmar sedan går lätt upp på topp fem av värsta nätter, den segade sig verkligen fram. En stor faktor till söndersegningen var nog att jag glömt skåpnyckeln, eftersom den sitter på samma knippa som bilnyckeln. Vilket resulterade i att jag fick vara civilklädd, inga kåpor och ingen musik, samt att jag fick spela poker med dom gamla 50-öringarna i fönstret som ingen vill ha. Fick tips om bultsax på repen, men det kändes lite väl overkill. I natt ska jag inte glömma någon nyckel i allafall.

Var på Dollar med Micke igår och handlade lite förnödenheter, det är bra att gå på affärer med honom, då får jag köpa disksvampar. Så nu har jag två paket till. Lyx.

Nu ska jag bege mig ner till gärsgårds och dricka kaffe innan min syster går upp i sömmarna, hon är nog redan less på att vänta. Yepp.

Må väl!

framtiden.

Alla bara säger att det är svårt att skaffa jobb i dessa tider och jabajaba men det är ju sjutton bara att bestämma sig.

Så du som är arbetslös, titta lite på min lista och bestäm dig;

* Skaffa en rik karl, alternativt en karl med backslick, alla vet ju att dom har rika fäder. Finns ofta att finna kring Stureplan.
* Flytta till Valdemarsvik, enligt uppgift finns där över 1000 lediga jobb. Arbetsförmedlingen hjälper dig gärna.
* Bli fritidsforskare. Dina främsta forskningar kan handla om hur man bäst petar strumpludd och vilken madrass som är skönast hos din lokala möbelhandlare.
* Min personliga favorit är att bli korvprovare, åk runt på alla landets mackar och betygsätt deras korvar. Glöm inte att tänka på saker som; Om bröder är helt när korven är nertryckt, om det är dressing hela väggarna i baguetten och hur mycket det kladdar.
* Ta upp en kartbok, blunda och peka. Flytta dit fingret hamnar och hoppas på att det finns ett arbete som söker just dig.
* Sätt dig hemma, ha mobilen till hands och invänta samtal. Det kan ju faktiskt hända att någon ringer och ger sig ett jobb även fast du inte sökt något.
* Kom på en helt egen uppfinning, något bra som alla människor behöver. Denna punkt kan vara en aning svår.
* Lär dig spela ett instrument och ställ dig på gatan och tjäna ihop dina pengar. Se gärna lite sliten ut, då tjänar man mer.
* Utbilda dig till doktor, tar garanterat många år och förhoppningsvis är lågkonjunkturen över när du är klar.

Sänd mig gärna ett tackkort från ditt nya jobb.


just some pics.Bilderna är sedan min gröna ungdom, tagen med webkamera därav den dåliga kvalitén.

highfive.

Nu har jag (eller mamma) nyss gjort ett femte försök med stickorna, men det verkar inte ha lyckats. shitshitshit. Dock kan man nog säga att lyckan är en aning hög ändå, idag är det nämligen Hondan som följer mig på jobbet. Lill-Nissen står på tork och tining och hoppas på en bättre bil-dag för den i morgon. Känns just nu som att alla bilar jag tar i bara kukar ihop. Igår kraschade hela bakrutan på Opeln när jag slog igen dörren. typiskt.

Var hos tant farmor ikväll och drack kaffe, jag och "Nicke" tittade i boken "Släktträdet" efter fina namn till den lilla bebbibooon. Det fanns gott om vackra namn såsom Eivor och Ove. Ja, jag undrar ja vad det slutgiltiga namnet kommer bli. Jag hoppas fortfarande på Malte.

Telefonen går varm av en syster som visst har bestämt sig för att tjata sönder mina öron om att jag ska följa till staden i morgon och titta på bebiskläder och lämna in Opeln på omglasning. Men serri, vet fan inte om jag pallar en till tidig morgon. Beror på hur mycket min käre försteman tänkte köra med mig i natt. Man kanske ska göra en Danill och ta en powernap mitt i natta?

Förstår mig verkligen inte på folk på skiftet efter oss, dom kommer och klagar (till mig) på folk på mitt skift och ber mig säga till dom att vissa saker dom gör inte är rätt. men jag får inte säga vem som har klagat. Säg det själv istället så slipper jag bli indragen i era skitnödiga diskussioner.

Nej nu ska jag kolla face och sen blire väl jobbet om en sisådär trettio minuter.

Bjuder på en mycket fin låt;Må väl.

stickhelvete.

Ja, som rubriken antyder har jag gått och fått mig några stickor. pluttepluttesmå stickor som inte går att få ut, hur mycket man än klämmer, petar, nålar och pincettar så rubbas dom små jävlarna inte en millimeter. Så fort man rör något så gör det störande ont, hur fan gör man för att få ut dom? Kanske ska man testa med trälim? Nåja, snart hugger jag av mig hela handen.

Hos tandläkaren gick det mycket bra, fick Ua i käften och knallade ut med en räkning på 570, som numer min nya kostnad är om året då jag var tvungen att erkänna att jag vikit mig för snusens lustar igen. Min tandläkare är snäll, hon klappade mig på axeln och sa att jag var duktig, precis som när man var liten. När undersökningen var över väntade jag med spänning på det fina bokmärket, men ack det blev inget. Jag bannar mig själv för att jag sa att jag var tjugotre när hon frågade.

I morse trodde jag faktiskt att Lill-Nissens sista stund var kommen, som Sophie och jag pratade om häromdagen, saker händer alltid just samma dag som man tänker på dom. I morse sa min kära mor: "Och bilen startar som vanligt?". Jaja, klart den gör det, har aldrig haft problem med att få den starta. Men på vägen ner till gärsgårds la den av fyra gånger. Det är ju så man blir lite mörkrädd tamme tusan.

Nu (ca 30 minuter senare) har jag och papps varit ute och glidit i Lillis och det konstaterades att den inte går helt klockers. Tankade och fyllde på med K-skydd men den verkade inte fungera bättre för det. Why God?

Nu ska jag fortsätta med mitt problem att få ut stickorna och sen blir det nog en sväng till tant farmor och hälsa på.

Må väl!

days.

Dagens skitkorv

Jag ska inom snar framtid få åka på jobbet, alldeles själv i min lilla bil ska jag vara. Speldosan ska jävlas och det kommer vara kallt tills jag har kommit ut på 45an. Natten kommer sega sig fram i tempot av en berusad snigel. Jag kommer inte vinna ett öre på pokern och jag glömmer mina soppor. Och i morgon ska jag till tandläkaren.

Livet är underbart förutsägbart och roligt.

love my readers.


En ung Ellinor.Okej, jag uppdaterar igen, bara för att jag älskar Er mina kära läsare. Egentligen skulle jag väl legat på kudden nu och försökt sova, men ack det går inte, är oförskämt pigg trots den tidiga timmen var man uppe och studsade i möranst.

Egentligen har jag väl inget konkret att skriva om, men Ni gillar ju att läsa mina ointressanta utlägg om ingenting också. inte sant? Klart som korvspad att Ni gör.

Förstår inte en sak egentligen, om man uppdaterar ofta får man många läsare, men den fördömda baksidan av uppdaterandet blir ju att man får slut på saker att skriva om. Hjärnverksamheten avstannar och hela systemet kollapsar, man skriver tråkiga inlägg och alla läsare bara drar. how to do? Dessutom är det nu bevisat enligt vetenskapens värld att mitt ordbajsande kan ge läsarna en mycket underlig sjukdom, nämligen "skrattus attackus", ingen vet egentligen orsaken till det och det finns tyvärr inget botemedel. Och jag ombesörjer inte psykologbesök eller sjukhusräkningar.

Lyssnar på min lilla spellista som just nu innehåller 144 låtar, gallrade bort ett par tretusen för att få till lite som man faktiskt kan lyssna på utan att öronen blöder och det rinner ut massa äckligt vax. Just nu spelas "Miss you Miss Belinda" med The Refreshments. Okej, kanske inte världens bästa låt, men den är väldans svängig och det bara spritter i benen när man hör den. Undra just vad föräldraskapet på våningen under skulle säga om jag klev upp och började steppa omkring häruppe. haha, skrattar av bara tanken på den syn det skulle vara.

Nej, det här blev sannerligen ett rätt eländigt inlägg. Ni får ursäkta, men jag är inte vid mina sinnens fulla bruk såhär på kvällskvisten. Nu ska jag övergå till min nattlektyr, nämligen, hör och häpna; min egen blogg.

Godnatt. /Ellinor, Elle, Juckarkungen, Birger, Ole..kärt barn, ni vet ;)


goudkväll.

Hej folket. Nu är jag här igen och klottrar lite, har varit hos farmor i afton och fått lite karameller, blev också bjuden att flytta in, och vad säger man till ett sånt förslag om inte; "Ååååkej".
Duschat har jag också gjort, och klippt mina tånaglar, kunde cutta sten med dom vid det här laget. dom små bortglömda jävlarna. Så nu är dagens sunk-Ellinor ett minne blott och en fräsching är det som uppdaterar. Sweet.

Läste på internet att det hade varit rättegång idag med ungdomar från Svensta som gjort massa illdåd. Bergsprängarna skulle nu hjälpa ungdomarna. Hjälpa? Det är huvve av direkt för fan.

Nu har jag laddat ner en nyare version av winamp, tror det var det som spökade förut när det inte funkade och nu spelar den som ett skållat ollon. Dock är det mest bara skitmusik som fyller spellistan. Men jag gillar´t.

Idag bjöds det på smörgåstårta ala Sonja till middag, det var mycket smakligt då det faktiskt är så att Sonja lagar dom godaste smörgåstårtorna söder om Rörvattnet.

En enkel liten fråga såhär på kvällskvisten, varför äter katter tapet? Syftar såklart på Bulle-jävel som snart har käkat väggarna kala här inne i sängkammaren. Tur att mamma har köpt nya tapeter. Musse däremot den rackarns stekaren ligger utbredd som en lång falukorv nere på vardagsrumsbordet. Jag vill också vara katt.

Måste bara skriva ner för eftervärlden vad min käre far kom in och sa nyss; "Vi ses i morgon bitti..Om Gud vill..och jag vaknar". Var det ett läge av sinnesförvirring eller har han blivit religiös?

Nu ska en mycket nyttig apelsin inmundigas innan det är läggdags.

Synes! /Morgonpigga Morgan.

det går bra nu.

Då har man avslutat en till dag på Asebe (bara 128 timmar kvar på bygget nu), fick börja dagen med att sortera sidor från den nya sorten Björk, jo vi har haft björk tidigare, men nu är den mycket finare, den ser och till och med känns som björk. Det är en nollserie som innebär att det inte får vara något fel på dom. Men vafan? Det ska väl inte vara någon produkt det får finnas fel på, eller har jag fel?. "Vi" fick i allafall den nya produkten Elgå också, så nu kanske företaget klarar sig en månad till.

Idag när jag stod stationerad vid sockel och monteringsanvisningarna så kom jag på en mycket bra idé. Varför inte förena det tråkiga packandet med lite träning? Sagt och gjort, körde lite tåhävning. La även två socklar under tårna för att det skulle bli extra jobbigt, och hör och häpna, femhundra tåhäv blev det. Jag som egentligen bara ska göra tjugo i veckan. Nåväl, jag kommer sannerligen få killer calfs i allafall. När jag kom hem besteg jag träningscykeln och drog iväg några kilometer, man vill ju inte bränna ut sig direkt, hehe. Kunde knappt stå när jag klev av den om jag ska vara ärlig. Kondition och benstyrka = dålig.

Fan, man får skitfula händer när man jobbar på Acb, jag kommer vara skadad för livet, bara jag tittar på mina torra, ärrade och såriga händer kommer jag bli deprimerad. Måste inhandla en mycket bra handsalva. Cellplasten är förjävla bra på att törra till händerna.

Kom även på en programidé idag. Som kanske alla vet så ligger ju inte Acb speciellt bra till ekonomiskt. Men då kläckte Danill den fantastiska idén att vi ska göra en dokusåpa på Acb. Tror det kan bli riktigt bra faktiskt. I serien ska ALLT som hänt komma fram i ljuset. Alla hemliga förhållanden och alla som haft porrmöten i Acb´s lokaler ska blotta sig. Kommer bli tittarsuccé.

Nog skrivet om dagen, nu ska jag lägga in lite ny musik på mp3n så man har något att lyssna på i morgon.

Hörs sen! /Elljusilainen.
duktig flicka.

Tänk jag störde mig så hemskt på headern så jag gjorde om den i allafall, nu är det a little less löööv i den. Den blev faktiskt bättre. Blev lite besviken dock på att när jag kollade på bloggen på Erikas dator så såg den inte lika snygg ut som den gör på min. fuckface.

Har varit på besök i gärsgårds ikväll och tittat på "det okända". Till det blev det även två apelsiner, jag känner mig skitbra nu när jag ätit frukt istället för att mula i mig fika. creds till mig. Dessutom kan det vara bra med lite vitaminer eftersom jag fan aldrig äter frukt, dock har ju det sin förklaring.

Till kvällsfika här hemma på femton blev det samma som igår, är inte speciellt hungrig så det blev det gudabenådade vattenglaset idag igen. vatten är fan underskattat. i allafall av mig.

Ännu en kolossalt tidig morgon väntar om några timmar, men flyter dagarna på i den takt som gjort hittills i veckan så går det på ett flugknull innan det är helg. härliga tider.

För att uppdatera er ytterligare om läget så värker mina ögon, tror jag råkade hälla en burk tvål i dom eller något när jag tvättade ansiktet. Men det är säkert rätt klädsamt med rödsprängda ögon till min bleka kropp. Rött och vitt passar ju bra ihop så varför inte?

Sitter och lyssnar på musik på youtube, det dåliga är att man har alltför dålig fantasi vad gäller att komma på vad man ska lyssna på. Sitter därför och lyssnar på den gamla slagdängan For those about to rock med Ac/Dc.

Nej nu ska jag kolla lite bloggar, känner att John Blund är i antågande.

Här har ni något att skratta lite åt såhär på nattkröken;Varför kan inte min dator sammarbeta och centrera filmen? skitapa.

Sov gott ♥

man doo.

Tänk jag blir alldeles brydd, jag har hela 26 unika besökare idag. Det har ökat med tio stycken på bara någon vecka. Skulle dock vara jävligt roligt att få veta vilka Ni är och vad eran blogg heter. Försöker igen (som trettontusen gånger förut), skriv en kommentar och eran adress.

Nu har jag i allafall gjort klart styrkeövningarna för idag och gosh, jag är så jävla klumpig. Inte ens ett simpelt utfall kan jag göra någosånär graciöst. Ser ut som en flodhäst när jag ska till. Dessutom pustar och stånkar jag som en 90-årig gammal gubbe med KOL. Skärpning nu fröken Haraldsson, det går inte ann att ligga på latsidan!

Dagens bästa;
Dom har satt upp listor på jobbet om vilka som ska jobba vart efter uppsägningarna. Och som man säger är skadeglädjen den bästa glädjen så därför fick jag mig ett gäng goa (men elaka) skratt åt folk som blivit satta i packen.

Dagens sämsta;
Winamp har kukat ihop och fungerar inte alls. Vad att göra när man är trallsugen? Mediaplayer är uteslutet.

Må väl alla readers så lär vi säkert höras något mer innan denna kväll är till ända.


hejhejhej.


Hej igen kära folket. Nu har jag taggat ner ett par kilo sen sist jag skrev och var förbannad på bloggen. Har kollat på den ett par gånger och insett att den kanske inte är så jävla dum. Möjligtvis lite för mycket plotter och kärlek i headern, men det får fan vara så ett tag.

Nu tänkte jag faktiskt ta mig i kragen och träna upp mina kycklingarmar lite grann, har ju styrketräning idag och jag måste i min själ ta tag i det här nu, annars vet man inte vart det slutar.

Bjuder på en bild;nåväl.

Är fortfarande missnöjd med utseendet på den här jävla bloggen, men det får vara så länge, för tyvärr så ligger det till så att jag snart knöcklar ihop alla html-koder och url: er och slänger dom i ansiktet på Ingvar Carlsson.

Idag har det varit en produktiv dag, det har körts massa garderober och stämningen har varit på topp. Fick låna hörlurar till mp3n av Danill så det blev lite musik efter lunchen. Tusen tack Danill.
Det vinstindrivande pokerspelandet har idag visat sig vara en riktigt väloljad penningmaskin, ellerja, några kronor har jag förvärvat till min gambler-kassa i allafall.
Ingen diskussion om Pythagoras sats idag i allafall. Men jag har sökt lite på internet om det och Herr Berglund har haft felfelfel, det är a2 + b2 = c2, så nu vet du det. Dessutom var själva Mr Pythagoras grek och bodde inte med något äppelträd i Värmland. Han hette säkerligen inte heller Lars.
Så, nu har vi benat ut problemet med det universiella språket, matematik.Pythagoras him self.Kanske kommer mer sen om jag har tid, ork och motivation.

Må väl.


days of our lives.

Då var man äntligen hemkommen från staden då, det har varit en mycket trevlig dag med mina två kollegor tillika vänner Soph och Görel, samt skitungen Empan. Blev som jag befarade, väldigt lite inhandlat, dock vissa förnödenheter i form av strumpor, underbyxor, hängslen och hatt. De två sistnämnda sakerna var med impulsköp till en eventuell tema-fest som kanske blir av någon gång. Tid, plats och tema är dock ej bestämt. Jag älskar att vara impulsiv.

Buffé på eastern och våra redan lite bulliga magar svällde upp till det dubbla av all den goda maten, efterrätten dröjde och dom frågade inte ens om man ville ha kaffe på maten. snåljävlar.
Sedan bedrevs det en timme på Odensviksvägen för att döda lite tid innan Soph skulle på jobb. Tre kalla bilar på vägen hem och äntligen hemma väntar Glenne som självklart värmer min späda kropp.

Nu är det nog dags att lägga sig under täcket och ta sig en low-carb kvällsfika i form av ett glas vatten. Hörs i morgon folket, förhoppningsvis pigga och alerna och mycket att skriva om (som om det vore något problem, höh).

Heders och må väl.

 

funderingar på kvällskvisten.Min kära vän Görel berättade häromdagen att han i helgen hade druckit Gammeldansk, jag som inte helt är inne på andra spritsorter än Razz och Absolut var lite fundersam. Kan det vara så att man gör på samma sätt som när man lagar Bäverhojt? Tar könskörtlarna på en gammal dansk gubbe och låter dom ligga och dra ett halvår? Hmm.

Med den funderingen kom även fundering nummer två. När vi ändå är inne på könskörtlar och sådant rat, hur kom osten Gamle Ole till? Helt klart värt en fundering. Om inte annat lär man tänka igenom det noga innan man äter den igen.

godnatt sverige.

Nu är det godnatt för min del, känns som att det är dags att krypa till kojs efter en sån här lång bloggdag. hehe. Dessutom vill det till att vara på alerten i morgon när Soph ska dra runt mig i halva Östersund.

Måste skryta lite om mina designs här också;

Mammas blogg gjorde jag för någon vecka sedan, man ser tydligt att man lärt sig mer på sista tiden, måste nog göra ett ryck till med den. Känns ganska B nu.

Emelies blogg gjorde jag nu ikväll, är nöjd med headern, men inte med bakgrunden. Ska ge mig i kast med den i morgon.

Erikas blogg gjorde jag för hur längesen som helst, dock är den ganska stilren och inte så kluddig så den är jag ändå ganska nöjd med.

Sophies blogg gjorde jag igår. Väldigt nöjd med både header och bakgrund.

När man inte kan så mycket är det lätt att man gör liknande designer och headers på alla, dålig fantasi kan det också kallas. Nåväl, nu ska jag som sagt lägga mig under täcket och slumra.

Må väl.

tiden efter duschen.

Nu har jag precis stigit ur den efterlängtade duschen som inte blev av i morse, det var ett kärt möte med schampoflaskan det minsann, kan nästan lova att hade mitt hår kunnat prata hade det tackat mig, trefaldigt. För all denna skit som belägrade mitt hår hade man kunnat skrapa av och steka ägg i, så illa var det. Förstår mig verkligen inte på människor som bara duschar håret en gång i veckan, efter två dagar ser det ju ut som någon hällt en flarra matolja på det ju.

I morgon blir det la stad med Soph och Görel för att spendera lite klöver. Blir dock ganska lugnt på handlingsfronten, kanske. Har inget direkt jag är i behov av, förutom en ny garderob, alltså en sån man hänger in kläderna i. Gärna en stor. Gärna en man kan gå in i.

Blev förvånad och hur skadeglad som helst idag när jag fick höra att det faktiskt händer lite inne på dom små kontoren på Acb, att dom faktiskt ser hur vissa folk hanterar sina arbetsuppgifter. Att dom ser att allt folk inte passar där dom är satta. Och hoppas för Guds skull att dom fortsätter i samma anda och inte låter folk som inte sköter sitt jobb dra ner alla andra i skiten. Nog om det.

Det är grymt sjukt hur mycket jag har uppdaterat idag, och känner jag mig själv rätt så är det då rakt inte slut med det här.
Nu skall jag trä på lite paltor på min bara kropp. Må väl.

försöker.

Försöker få till en underbart snygg blogg som jag trivs med, det går sådär. Använder mig av samma designmall som Sophies blogg, men ändå går det åt helvete när jag ska göra den själv. Dessutom tycker jag inte riktigt om den designen. Måste kolla lite mer på det där sen, huvudet håller just nu på att kuka ihop av tankeverksamhet. Lägger det på hyllan någon timme eller så.

måndag, åh, underbara måndag.
Måndagar är inte alls hemska. Förstår inte mig på människor som bävar över att måndagen kommer, dom är ju helt underbara.
Man kliver upp okristligt tidigt men ändå lite halvsent så man måste stressa ut till bilen. Kommer på jobbet och inser att dagen kommer bli lika skoningslös som både tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Längtar tillbaka till den gångna helgen och ser fram emot nästa. Inser efter att man tagit på sig arbetsskorna att man har världens största hål i strumpan, så när man går känns det "kliss, kliss, kliss" nere i skorna och så ska man gå resten av dagen. Vid lunchen kommer man på att man glömt ketchup och försöker förgäves få tag på någon annan som har. Får äta utan ketchup. Ser när man är klar att herrn vid bordet bredvid hade ketchup. Kommer på att det är dags att kolla synen. Inser efter halva dagen att den är precis lika lång som alla andra dagar. Laminatfel på hälften av alla sidor. Bensinen är slut i bilen och man hoppas när man kör att den inte ska lägga av.

Men visst är måndagar bra underbara. När det är tisdag.

sverige.Sveriges nya skylt vid riksgränsen;

Välkommen till Sverige.

- Dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med barn för intagna pedofiler, anser att mördare inte är psykiskt sjuka, ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet. Men fan ta dig om du laddar ner en film eller kör 3 km/h för fort! Enjoy your stay. God fortsättning!

aktivitet.

Idag har the brain sannerligen gått varm, har kommit på massor att skriva om. Så idag, kära vänner, får Ni hålla utkik efter många inlägg. Det som är roligast med det hela är att när jag kommer på saker att skriva om kan jag inte blanda ihop alla saker i ett enda inlägg, då blir det helt fel. Måste ha ett inlägg för varje sak jag skriver om. Min hjärna fungerar inte som alla andras nämligen. Tror jag har fått det av mina kära föräldrar, ordning och reda, och har man det inte i praktiken så blir det på bloggen.

Är också enormt sugen på att göra en ny bloggdesign, jag vet att det bara var ungefär två dagar sen jag gjorde en ny header, men jag tycker det är så roooligt, sen lär man sig ju som sagt nya saker hela tiden och då blir det ju ännu roligare och man blir ännu nöjdare med det man presterar.

Nåväl, nu ska jag pilla lite i photoshop och kolla facebook. Men som sagt, håll utkik, jag lovar, det kommer mer inlägg idag.

Heders.

betraktelser från en livsmedelsbutik.Det är sånt här jag sysslar med på helgerna när jag inte har något annat för mig, skapar konst av frukt och grönsaker på kommunens affärer. Ser dock ut som konstverk nummer två har varit på ställen den inte ska eftersom den är alldeles gul och ser en aning rutten ut.

Idag har jag lekt lite i photoshop, man lär sig nya saker hela tiden och det är grymt kul. I´m gonna be a pro.

Förmiddag i morgon och jag bävar redan för att ställa klockan på fem kanske måste orka duscha också eftersom jag inte orkat gjort det idag, så då blir det halv fem. tvi vale.

Empan duschar och sjunger så högt att jag diggar här uppe på övervåningen. Nej, nu är det dags att börja med kvällsbestyren och kliva i nattsärken. Sacred heart hospital ska få sig ett besök nu på kvällskvisten. Godnatt.

Ellinor - Schleten.

yes.

Dagens Bästa

Jag fick leka med Sophies blogg och ingenting jävlades för ovanlighetens skull. Besök henne
här.dagen efter kvällen före.Ska jag komma upp i mina tusen inlägg innan året är slut gäller det att inte ligga på latsidan, minst två inlägg om dagen för att klara av det. Yes.

Gårdagen var intressant, började på 25an och avslutade det hos Krillo. Finns egentligen inte så mycket att förtälja förutom att björnölen är slut, så nu blir det bananöl för hela slanten. Vart även lite sentimental igår med Sophie, så som man alltid blir när man druckit. Varför får man aldrig ur sig dom där sakerna när man är nykter?!
Fick också lite gulliga sms av sångfågeln, det var trevligt måste jag säga. Thanks.

Nej,
nu ska jag försöka slita min kära lillasyster från datorn och styrketräna lite, nähäpp, det sket sig direkt för nu skulle hon tydligen titta på film med svågis.

Gårdagens bästa citat
"Allnight lollipop suckie suckie longtime"
 - Jag förklarar för Emelie hur man betalar taxi i natura.

Heders.