Efter...

Efter ett gäng med kosken, a couple of baileys och en minttu är man party. Så länge pointer sisters och bon jovi fyller högtalarna så är allt skitbra. Sen gör ju inte Soph, Cam och hela Dan saken sämre. Ikväll åker kalaspjuxen på. Och jag snackar converse. eller kanske inte. dom är fejk. 199 spänn på din sko. rena klippet.

Rock on.

Ströuk.

Nu är denna helvetes "helg" till ända. Trodde fan aldrig den skulle ta slut. Men se så fel jag hade. Dock jobbar jag igen på torsdag, men ända tills dess är jag ledig. Jaaaaam.

Väntar på att viva la mazda och Soph ska komma så vi kan dra in till Camelet och knäppa en kosken. Men som vanligt kan Soph inte passa tider. haha.

Så om du är i stan så kanske vi stRÅKAS. humorn är på topp.

Tack än en gång Kenny Starfighter för att du var så snäll och bytte pass med mig.

I want to break free.

Då har man rast då. Hela två timmar ska jag dra benen efter mig.
Tror baske mig jag ska lägga mig ner och sätta igång och fippla lite med lite headers till olika folk. Ja, det ska jag. För allt går fan bättre bara jag ligger ner. Konstigt nog.

Även ikväll.

Även denna kväll har telefonen gått på högvarv av människor som befinner sig i ett annat tillstånd än mig, dock var det från stråket denna gång. Nämnde jag att jag var en smula bitter?

I morgon är det uppstigning 06.30 och vid sju är det dags att sätta igång morgonsysslorna. Hälla i mina gamlingar kaffe och utfodra dessa med diverse livsmedel till frukost. Jag kan ju glädja mig med att jag åtminstone slutar 20.00 i morgon.

Blev inget Tjörn för min del idag, somnade som en klubbad säl när jag kom hem på rasten. Dock hörde jag att Hasse Fajn hade vunnit ostrullstävlingen och att han blev en korg med ostar från Kullens gårdsmejeri rikare. Dom kostar då på med åren, förr har man minsann bara vunnit några sketna tuber mjukost.

Nej, nu ska jag faktiskt ta och lägga in lite fina sidor på favoriter och sen ta och slumra. För i morgon är det en bra dag, en dag då alla är bakis utom jag. Det är så jag vill sjunga ihop med Thore Skogman alternativt Liv Ullman när sånna här saker händer. Det är underbart.

Godnatt och carpe noctem.

One missed call.

Det ringer berusade människor till mig. Vänner och bekanta som avnjuter ölen och / eller står i Fäviken i bara mässingen med röven full av grogg. Min lesshet över att jag jobbar i helgen har övergått lite till en bitterljuv känsla. Nu längtar jag mest tills på söndag då alla ligger bakfulla och svettiga och väntar på att nykterheten ska träda i kraft så dom kan åka hem. För då är jag redan hemma. Och pigg som en mört.

Kvällen på jobbet kan man säga har varit en smula kaotiskt, men ingen i hela världen hanterar kaos lika bra som jag. Därför gick det vägen även denna kväll. Kan tänka mig att även helgen kan ha fruktansvärt trista inslag, men gold-digger som man är så jobbar man för att tjäna storkovan. Bara 17 dagar, varav 11 arbetsdagar kvar nu innan man drar söderut på semester.

I morgon när jag har rast två timmar funderar jag på att åka till Tjörn på Budag. Får se om jag lyckas tajma in när la familia ska dit eller om jag måste åka dit själv i skrotbilen som numera juckar när man lägger i backen. Käka flötgröt och lyssna på musik på kärleksfull volym. Vilken musik vet jag inte, antar att Yngve har lagt instrumenten på hyllan, lika bra det, han var ju ändå aldrig någon vidare musiker.

På onsdag blir det i allafall stråket för mig, om jag så ska behöva sova på en parkbänk. Någon som är med mig? Då ska det minsann bli bondgrogg i sommarlandet. Men tills dess ska jag leva ett äkta knegarliv.

Nåväl, nu är det nog dags för mig att kasta in handduken. Det är som känt en dag i morgon också. Dags att tänka på refrängen. Vilken refräng undrar ni? Tja, det är väl någon gammal slagdänga från tidigt 60-tal. Eventuellt sent 50-tal.
Nu ska jag ge mig på att läsa min favorit-kvälls lektyr. Den där super-braiga bloggen elliiicious.

Solong Suckers.


Jag i förtältet, Fäviken 2007.

Satan.

Jag har nu kommit till det stadiet att jag i princip vilken sekund som helst skulle kunna lägga mig ner och grina. Kanske till och med grina blod. Jag vill också till Fäviken och ha det lajbans. Men icke.

Förvisso är det ju bra att vara hemma och tjäna pengar istället för att betala många hundra för att få en bakfylla. Men lätt att tänka så då när nästan alla ens vänner ska dit och förlusta sig. Och det gör ju inte saken bättre att man blir fullkomligt psykiskt instabil av att jobba. Dessutom drar jag mig från att höra alla jävla rövarhistorier om helgen sen.

Jag känner mig fruktansvärt bitter.


För att positiva upp inlägget kan jag ju säga som så; - Helghelvetet börjar om en kvart.

Stjärntecken.

Om man ska tro astrologerna och deras syn i stjärnorna och att man kan veta hur en person är bara genom när den är född blir jag lite brydd.

Ett exempel är ju bebin som kom till oss den 26 mars, beräknat födelsedatum var 14 mars. Så under tiden han låg och skvalpade runt där inne i magen över tiden så bytte han plötsligt personlighet? Han gick från att vara en hemlighetsfull och slarvig individ till att vara självisk och dominerande över en natt bokstavligt talat.

Sen kan jag ju se till mig själv också. Född 5 januari 86, skulle egentligen ha blivit född 15 december 85. Jag gick över ett år om man vill se det så. Nåväl, någonstans däremellan 22 och 23 december gick jag från att vara en frihetsälskande, flexibel och vänlig skytt till att vara en diciplinerad, kantig och humoristisk stenbock.

Denna diskussion med mig själv får mig att tvivla på det som annars har varit mitt största nöje i dagstidningen, nämligen dagens horoskop. Bara för att min mamma höll inne med mig ett par, treveckor längre så kanske min dag blir händelselös. Om hon istället hade släppt ut mig när jag skulle hade jag kanske fått träffa på en mystisk gammal vän som skulle dra med mig på trevligheter.

Så tänk en gång extra innan du föder ut ditt barn.

Bingo.

Den där fjanten Bingo Rimér kan då rakt inte ha alla fantomentidningar i bakfickan. Alla vet ju att det är dumt att tatuera in sin partners namn, och en sån kvinnokarl tycker man borde tänka på det lite extra. För det är då rakt inte vackert. Men sen är ju inte karl själv speciellt grann heller.
Apollo femhundraelva.

Jag ska också landstiga månen. Det har väl inte gått någon obemärkt förbi att det är fyrtio år sedan Neil Armstrong satte sin stövelbeklädda fot på månen för första gången. Han måste vara en tämligen modig man som riskerar både liv och lem för ett test som aldrig tidigare lyckats. Jag skulle då rakt inte göra det i allafall. Men sen är jag ju inte så modig heller.

Fatta vad coolt om jag kontaktar självaste Neil och frågar om vi ska ta en tur till månen. Jag svär på att det är ungefär som att åka till Börtnan för han. "Självklart, jag är klar om en halvtimme, har ändå ingenting för mig i eftermiddag" kommer han säga. Sen kommer jag och lille Neil borda rymdraketen Apollo femhundraelva och dra iväg. Vi kommer under färden eventuellt spela kort och fila varandras fötter. Det sista kan bli en aning marigt med tanke på att man måste ha på sig rymddräkter.

Sen har vi ju det här med att flaxa omkring inne i rymdraketen alldeles i luften. Hur ofta har man inte drömt om att göra det. Bara somna liggandes i luften. Undra hur det är att bedriva sexuell aktivitet i ett rymdskepp när det är på det viset. Återigen till rymddräkterna, det kan bli en smula svårt.
Fan vad man ska lukta svett efter tiden i den där kapseln, kan tänka mig att en dusch stod på prio ett när Neil och hans vän Buzz återvände till jorden.

Nåväl. En semestertripp till månen får gå av stapeln nästa sommar, 2010. Tänk när man träffar massa gamla vänner på byn och dom frågar vad man har haft för sig sen sist. Då säger man bara lite nonchalant att man varit till månen en tur. Vännen bara "whaaaaat?!". Observera att det måste vara en vän utan tv, eftersom jag antar att en sån grej uppmärksammas ganska väl.

Nu ska jag sova och drömma om mig och Neil i våra rymddräkter.

Citat.

Då jag har väldigt lite för mig såhär på nattkröken kör vi lite bra citat;

"På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem."
/ Jerry Seinfeld.

"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron."
/ Okänd.

"1969 slutade jag med både sprit och sex. det var de värsta 20 minuterna i mitt liv."
/ George Best.

"Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk."
/ Arne Hegerfors.Hur fan?

Såg en ny blogg idag. En tjej som är 16 år och flyttar hemifrån. Ja, det är ju helt skandalöst hur en 16 åring kan flytta hemifrån i så tidig ålder, hon är ju bara barnet. Klart man måste skapa en blogg för det och få trettiotusenelva läsare på en gång. För det har ju aldrig tidigare hänt i Svensk historia att en 16 årig tjej har flyttat hemifrån. Och till råga på allt var anledningen att hon skulle börja gymnasiet.

Jag säger såhär, jag var också 16 när jag flyttade hemifrån, det var 7 år sedan. Efter det har jag bott på sex olika ställen. Det om något borde ge statistiken ett uppschvung.

jag.egolainen.

erbjudande.

Här erbjuder man sin kropp och sin själ. Eller i allafall ett parti Fia och lite shottis, men vad får man för det? Det duger inte åt den gode Micke, han tittar hellre på Prisonbreak. Skamligt när man får ett sådant erbjudande.

Snyggast.Sitter och slötittar på Borta med vinden.
Men visst är Clark fucking-snyggast Gable helt underbart het?!
Eftersom det har visat sig att Vin Diesel eventuellt är bög så går mina giftasplaner med han i stöpet.
Jag har då ändrat mina planer och ska gifta mig med allas våran Rhett Butler, enda problemet med denna man är han han är en smula död.

Varför ska alla snygga vara bög eller död för? Jag bara undrar!

Semester.

Nu är årets semester inbokad minsann. Kommer att besöka flera ställen jag aldrig vart på förut - och kombinera det med endel kalas. Fyrtioårskalas på Värmdö och Förlovningsfest i Floby. Kan bli riktigt nice. Däremellan ska det hinnas med en tur till Ullared där vi bokat stuga. Om allt går i lås blir det även en natt i Mora på tillbakavägen. Känns som en äkta Svensson-semester. Hoppas bara att jag som andra-chaufför får peta på pedalen på Volvon också så jag slipper sitta instängd i baksätet alla tusen mil vi ska åka.

Nåväl, nu ska jag finna på någon inspiration till ett födelsedagskort.

Emelie vs Leon.

"Leon är lik mig. Han gillar att titta på tv, musik och att dreggla"
/ Emelie


frimärken.Ni kanske inte vet det, men självaste postverket ringde mig häromdagen och frågade om dom fick använda mitt ansikte på två av sina frimärken. Klart man säger ja liksom.

Bebin.

Bebin i huset, dvs Leon, ligger i babygymmet och snackar en hel massa med tummen och hans vänner. Han verkar också ha en ingående diskussion med sina fingrar. Jag försöker på alla vis att förstå vad det är ungen säger. Men det mesta låter som ett enda gurgel.
Jag frågar vad han vill mig, men då tittar han bara på mig som om jag är helt dum i huvudet och fortsätter att föra konversation med de små stoppade tygstycken som ligger omkring honom.
Nu gnessar han dock, kan hända att Tummes mamma inte har samma åsikt som Leon i klimatfrågan, eller vad det nu kan tänkas vara dom diskuterar där nere på golvet.

Väldigt intressant verkar det vara i allafall.

Loppis.

Nu har jag och min goda storasyster tjänat storkovan på loppis. Lämnade in mest massa skit som man inte har ett dugg användning för och tjänade hela 1156 spänn. Inte illa pinkat. Nu blir man ju pepp på att leta reda på allt rat man har i gömmorna och sälja, synd att det inte är loppis året om. Det kanske är en affärsidé?!Världens sötaste onge.

En helt vanlig jävla arbetarbil.

En blå bil..en liten blå bil..en liten blå fada!

Det var nog det enda jag hade att säga för stunden faktiskt.

Förutom att jag ska slå klackarna i taket med S och S ikväll. En liten överdrift kanske. klackarna lägger jag på hyllan i afton.

Solong.


musiken i mina högtalare.

Lyssna och njut.

Saker som borde uppfinnas.

  • Självtvättande kläder. Ett måste i småbarnshemmet, men också för oss lata ungdomar.
  • Automatisk nagelklippare. Det finns verkligen inget tråkigare än att klippa naglarna.
  • Samtidigt kan det uppfinnas en nagelmålarmaskin. Lika tråkigt att måla naglarna som att klippa dom.
  • Elektroniska snusdosor. Dom försvinner alltid, i allafall för mig. Och nu när jag efter mycket övande lärt mig vissla vore det ju perfekt om man bara kunde vissla en strof så piper den eller nåt.
  • Automatisk hemhjälp. En robot som går runt och städar, lagar mat, diskar och donar. Vore helt perfekt för mig i allafall.
Kommer dessvärre inte på något mer just nu. Men skriv gärna en kommentar om du kommer på något :)

hejdu.

Eftersom jag emottagit  en anonym klagokommentar om att jag lägger ut för lite bilder så är det väl bäst att lägga in någon då.

Här kommer då några bilder på min och Soph´s photosession för några veckor sedan;
Jag studsar gärnet.


Soph kan sin sak hon.


Soph på bryggan.


Fundersamma jag.


Fossingar.Trycker även in lite bilder från min och Emelies photosession..


Jag på ängen i Bryngelhögen.


At the railroad.


Tar ett skutt.

Nu fick ni bilder, och det med besked :)

Viva la Östersund.

Idag regnar det sannerligen skyfall. Syster och jag gruvade oss i säkert tio minuter innan vi hade mod nog att emotta de feta regndropparna på våra lekamen. Vi blev blöt ändå.

Förövrigt ska jag till staden nu och kolla lite. Det lät i allafall som att det var fint väder där.

 

Micke är förövrigt döpt till Kenny Starfighter tydligen.


återvänden.

Jaha, då har man sedan några dagar återvänt till skogarna igen. Riktigt trist att återvända efter en sån fruktansvärd kanonhelg. Tripp snart igen tror jag bestämt.
Har dock varit en smula dålig på att uppdatera, men jag har lidit av en obestämbar sjukdom som kan ha varit relaterade till de sedevanliga dagen-efterbesvären. Nåväl, är väl fortfarande inte riktigt på topp, men ändock ska jag väl försöka komma fram med något.

Har jobbat mellan 7-16 idag. Bytte med lillasyster eftersom hon tydligen ville roa sig med sina vänner från Götet igår. Det var ett lyckat byte, annars hade jag jobbat än. 
I morgon är det jobb igen, 8-13, sen bär det av mot Turingen och Twisterspelande med ett gött gäng. 
Klockan 17 har den prestigefyllda kubbturneringen sin start och team Kippis satsar självklart på en pallplats.

Skit-msn verkar förresten inte vilja fungera.


Hejdå.

Nu är jag officiellt off to the lovely huvudstad. Inofficiellt åker jag till Turingen.
Stockholm får vänta tills i morgon.

Mamma och pappa, mina bilnycklar ligger på bänken i fall ni måste flytta bilen. Och glöm inte att iaktta ett hedrande uppträdande.

Därmed säger jag skål och önskar eder alla en fröjdefull jul..eller i allafall en fortsatt bra helg och bra början på nästa vecka.

Elliiicious - a little piece of maräng.


Lägesrapport.

Jodå, jag lever. Är bara alldeles för trött på kvällarna för att uppdatera er om mitt liv.
Sitter på gärsgårds och ska snart gå iväg och jobba igen till åtta, hoppas på en lugn kväll.
Väskan är nästan helt packad och i morgon drar jag vidare till huvudstaden igen, återkommer på tisdag.

Kamera adaptrarna är som vanligt på fri fot. Det spökar tammehuun. Får därför låna fotograf-Slemmis kamera. Jag ska sänka den i sjön med självutlösare och hoppas på väldigt bra bilder.

Har i allafall arbetat sista dagen på Acb för den här gången, tyävrr kan man aldrig vara för säker på att man inte hamnar där igen.

Nej, nu ska jag gå tillbaka till arbejte och göra några knop.

Solong.

Hej.

Hej på er alla dönickar.
Till att börja med vill jag fråga om det bara är jag som tycker att Ernst Kirchsteiger är snygg?

Nåväl, dagen har flutit på rätt bra faktiskt, trots den tryckande värmen har det gått fort och lätt att jobba. Sånna dagar vill jag ha fler av, tillexempel i morgon, när man jobbar sista dagen på Acb. Kanske föralltid?!

Dock råkade jag och Sophie ut för en liten emotionell fadäs i morse. 05.50 när vi lämnat av våra samåkande människor Nisse och Juppa så började bilen jucka fram. Svängde in på en parkeringsficka och bilen la av. Bensinjävlastopp. Ringde Crack men han var tydligen sjuk. Ringde Daniel, inget svar. Fick tillslut tag på Peet och Mörten som så snällt kom och skjutsade oss till OK för att fylla en dunk.

Har varit på Moncafé med la familia ikväll och fikat. Det var trevligt värre. Fast Erika påstår att en myra pissade på hennes lilltå, det var inte käckt.

Nu ska jag snart bjuda Allmighty på kaffe om han behagar komma någon gång. Sen blir det ut på sjön för att dra upp öbbarn alternativt storgäddan.

Slut på meddelande.

A taste.

Här får ni ett smakprov på min och Emelies fotosession igår. Det regnar ute. Nu ska jag åka med en laddare till Emelusen.


Bilden är tagen i färg och redigerad av mig. Copyrighten tillhör Emelie. Bryts dessa regler leder det till katastrofala följder.