Svenstavik.

Nu kan jag säga helt säkert att jag jobbat sista passet för i sommar, känns jävligt tveksamt om jag kommer jobba där överhuvudtaget något mer. Slutade i allafall 14 idag och gick till Maria och fikade bort en stund och pratade lite strunt. Drog till Svensta, somnade som en klubbad ko i soffan, vaknade och drog ner på dryparn, åt och tog en tur mellan de få stånden som var kvar på byn.
 
Imorgon blir det minsann en fullspäckad dag, hem till Rätan vid 10 och baka tårta, iväg på loppis mellan 11-15.30 ca, surströmming klockan 18 och tillbaka till Svensta och sprätta en vinare tillsammans med lite tjejer. Fin dag med andra ord.
 
Nej nu ska jag slå mig ner i soffan och titta om det går att övertala karln att kolla på `Fångarna på fortet` klockan åtta.
 
Hejdå från mig och Åberg.
 
Ps. Åberg är finnen på min kind ds.

Nej.

Känner mig så fruktansvärt orkeslös. Är trött så jag skulle kunna falla död ner när som. Någon konstig migränliknanade huvudvärk har jag råkat ut för också, bara för att jag häromdagen tänkte att jag inte haft ont i huvudet på länge..vad blev det utav det då? Fyra dagars konstant huvudvärk bakom ögonen och i nacken. Tack tack, förtjänar det antar jag.
 
Känner mig förövrigt ganska less på mycket just nu, massa strul överallt som man blir gråhårig på. Hösten börjar komma också, jag tycker det kan va ganska mysigt, men på nått sätt så känns det jobbigt också. 
Börjar skolan på måndag, efter ett alldeles för kallt och kort sommarlov, men det ska bli kul.
Hade tänkt att hitta på något roligt såhär sista helgen innan skolan också, men hur det blir vet jag inte än.
 
Nåväl, nu ska jag nog lägga mig på soffan bredvid Leon-korven och vila en sväng såhär efter jobbet - gött.
 
Hejdå.
 
 

Nyflidd.

Idag har jag minsann varit riktigt duktig, har läst lite om både blod, allergi, astma, Addisons sjukdom och cancer. Man får ju hoppas att någonting har fastnat i allafall..men det lär väl bli repetition när skolan börjar..men det är skönt att vara lite förberedd ändå.

Har tänkt hela dagen att jag skulle åka tillbaka till Svenstavik i afton, men tydligen skulle herrn här ut och campa, så nu är det mest bara att vända om..dock hann jag fli mig lite innan, har till och med bildbevis:


Skinande ren från topp till tå, till och med tre flätor i frisyren!

Nää, nu ska jag nog ta å filosofera vidare.


Ambivalent.

Ibland känner jag mig bara så arg. Arg på allt dumt och onödigt som jag förpestat denna blogg med, jag vill bara radera hela skiten från etern och låta allt jag någonsin skrivit vara historia. Börja på en ny kula, med en ny blogg där jag bara skriver mysiga, trevliga och roliga saker. Eller kanske helt enkelt inte börja om alls. Låta all denna ibland så genialiska strunt stanna kvar i hjärnan, där den kanske borde ha varit kvar många gånger.

Men samtidigt vill jag gärna ha den kvar, kunna gå tillbaka och skratta åt de inläggen som jag faktiskt är nöjd med att jag skrivit.
Och jag vet mycket väl att jag inte behöver radera denna blogg för att starta en ny eller sluta, men det känns som om jag sviker min vapendragare Elliiicious efter sex hela år tillsammans. Funkar ju liksom inte så. Jag som till och med blev en smula sentimental när jag sålde lill-nissen, och vi som bara varit vid varandras sida i två år.

Framtiden är oviss, kanske blir det du och jag ett tag till Elliiicious. Kanske inte.

Två tummar.

Björn har köpt en ny dator, första gången jag skulle sätta mig vid den så vägrade den släppa till, jag fick minsann inte komma in på den för den "kände inte igen mig" pfft. Vilken jäkla noga dator alltså.
Nu har jag antagligen slagit rätt lösenord så många gånger att jag får access bara genom att visa mitt fagra plyte i kameran i typ en sekund. Värsta coolt. Förr när man läste om sådant i tidningen trodde man ju att det var på skoj.
Dessutom är den ganska fräsig på så sätt att lämnar man den en stund och den sätts i vänteläge, så sätts den på igen när man närmar sig den. Vilken jäkla maskin han har skaffat sig alltså. I´m impressed.

Dagen.

Idag har jag verkligen inte gjort så mycket mer än att sitta framför datorn, har fixat och trixat lite med allt möjligt av sånt som har med skolan att göra, den börjar ju trots allt snart. Jag är taggetitaggad!
Såg att jag hade fått godkänt på kompletteringen jag gjorde för ett tag sedan också, så nu har jag absolut ingenting som släpar efter inför kommande termin, skönt!

Även fast det inte är torsdag tänkte jag mig pannkaka till middag idag, mest för att jag hade så hemskt dålig fantasi såhär efter massa läsning. Hann dock med en tur ut i skogen/elljusspåret för att kolla efter lite mer blåbär så jag kanske kunde koka en liten sylt till pannkakorna, men tji fick jag idag igen, det enda jag fann var 10 halvruttna hallon och det är verkligen inte mycket att hänga i julgrana!

Får se vad som händer med kvällen annars, känner jag mig själv (och min karl) rätt så blir det att ligga i soffan framför tv´n och glo.
I morgon tänkte jag dock börja på att slå upp all den nya kurslitteraturen och börja läsa, gött att vara förberedd när man börjar med Medicin, kirurgi och geriatrik den 3 september.

Nåväl, nu ska jag gå ut och steka lite pannkaka tror jag minsann, gjorde ett litet specialrecept faktiskt, hoppas det blir gott..då kanske jag delger mig.

Hejdå.

Inte så mycket att göra.

Konstaterar att miun-sundsvalls sida är spärrad av någon anledning, jag är skapligt less - därför roar jag mig med att sörpla kaffe och knäppa roliga bilder på mig själv.































Så satans snygg.

Produktiv.

Idag har det sannerligen vart en produktiv dag. Har gjort en komplettering på ett arbete som ska vara inlämnat på måndag - alltid ska man vara ute i sista minuten! Ska bara försöka få min upptagna pluggkamrat att läsa det jag lagt till för att se om hon tycker att det ska tilläggas något mer. Sedan har jag suttit och glott lite på schemat inför hösten och i veckan beställde jag kurslitteratur till hösten för den nätta summan av 5000 kronor. hmm.
Nu klockan 16 bär det av till hemmet för att avverka några timmar innan det är dags för helg. Imorgon är det Rätans if´s 90-årsjubileum som går av stapeln, ska bli intressant vad de har hittat på..och hungrig som jag är - vad det blir för mat. haha.
Återkommer kanske någongång. Hejdå.