Vad som hänt och skett.

Jajjemän. Här kommer lite bilder från senaste tiden.Vi klädde ut Leon till en flicka, det tyckte han var ascool.Firade midsommar i Bryngelhögen. fiiint.


Flaggan vajjar på sin stång, lyssna till vår sommarsång..
Lite folk.Emelie och jag var glad.Lite poosande framför stången, som vanligt.Jag med.Scenen, där "The relatives" spelade.


 
Emelie är överraskad (?) och arg.


 
Jag var bara sur jag.


 
Pappa var glad och arg.Midsommarkvällen spenderades hemma på altanen.Alla hjälptes åt att plocka blommor till midsommarstången.Thommy chillade med en pilsner.Den underbara midsommarstången, som i brist på ork bara fick en blomsterkrans.Bebin och morfarn är ute och promenerar.Bebin.Grillmästare Micke.Elli var självklart på plats.Leon ville bara bli buren han.Elli, Sara och Emelie tyckte att det var trevligt.Folket.Lite mer folk.Sedan hade Måns och Hugo bingo, jag drog hem denna fina blomma, som jag placerade i mitt grogglas.
Vann även tre tomma och en full ölburk.
Jag hade givit den tillbaka till dess rättmätige ägare, om det inte vore så att han påminde Hugo att jag vid ett svagt ögonblick hade lovat att spela brännboll på midsommarafton.

Dock urartade brännbollen en smula när Hugos och mitt motståndarlag (som bestod av Måns pch pappa) spelade så bra så att Hugo kom och deklarerade att han minsann ville vara i gubbens lag, för han sköt så bra. Tack för den liksom.På måndagen tog vi en tur till Klövsjö för att hälsa på Emma och Eira.
Då vart det sannerligen pusskalas.Igår for vi ut och kollade på naturen.
Vy över Rätanssjön.Hos Åke.Det är fint på sommaren.Vatten.Två ledsna kottar.Jag har även lekt med Empan.Och åkt Acke-korv.


 
Slutligen har vi ätit glass.Dålig.

Jag har ännu en gång (vet inte vilken gång i raden det är) försummat er mina få, men mycket kära, läsare. Det har helt enkelt inte hänt så mycket, ellerjo, det har det fan.
Midsommar har varit och den firades på altanen hemma tillsammans med familjen och Sara med familj, mycket trevligt. Efterfest blev det minsann också, hehe.
Nu ska jag sjappa vidare, eventuellt hämta systemkameran och ta lite pics.
Solong, långkalsong!

Godnatt!

Godnatt och sov gott allesamman.

Jag kände bara för att skriva det..

Ibland..

Ibland kan jag inte låta bli att bli en smula lycklig över att jag är den jag är. En glad och positiv människa. Jag försöker alltid se glädje och framgång i allt negativt och smutsigt som händer.

En vän sa till mig en gång att jag ler med hela kroppen när jag är glad, och inte bara med munnen. Det tycker jag var mycket fint sagt.

(Gud, så jag glorifierar mig själv..).

Så jag drar den välanvända frasen; "Don´t worry, be happy". För vad än för skit som händer, så kommer det alltid något positivt ur det med. Och jag lovar, att om Du ler mot människor..så ler dom tillbaka!
Vad glad över livet, för det ger dig chansen att älska, att arbeta, att leka och att titta på stjärnorna.
Att vara nöjd över dina ägodelar.
Att inte förakta någonting förutom falskhet och elakhet.
Att inte vara rädd för någonting förutom feghet.
Att bli styrd av dina bra sidor hellre än dina dåliga.
Att inte eftertrakta något som är någon annans, förutom dennes godhet.
Att inte tänka på dina fiender, utan oftare på dina vänner.


Cuppies.

Hittade mitt fina cuppies inlägg i utkast, hur tusan hamnade det där?
Nåväl, jag lägger ut det nu i allafall.
Väldigt enkla, inte så vackra, men mycket goda cupcakes!

Förhållande / Umgänge.

Hmm. Det är konstigt det här med människor. Vissa trivs man med, vissa inte. Jag har på sista tiden kommit fram till att jag trivs mycket bra i sällskap av äldre människor. Och med äldre menar jag inte nödvändigtvis gamlingar, utan överhuvudtaget sånna som är äldre än mig själv. Fast allra främst syftar jag faktiskt på folk i 65-75 års åldern.
När jag åker hem till människor på visningar blir jag som mest lycklig när jag får komma hem till folk i just den åldern. Dom har liksom all tid i världen åt att sitta och prata strunt och titta på när jag visar min maskin. Yngre människor har i regel bråttom och är alltid på väg någonstans.
Jag har även upptäckt att jag har mycket gemensamt med de som är en smula äldre, det hör mer till vanlighet än ovanlighet att vi jämnför handarbeten och diskuterar olika typer av handarbetssätt. Sjukt roligt faktiskt. Speciellt kul är det när tanterna verkligen blir eld och lågor över att jag också tycker om saker som stickning och virkning.
Dock finns det rötägg när man kommer till den åldern också, människor som klagar över att allt blivit så dyrt fastän dom kanske sitter på miljoners. Människor som "är så gamla, att dom snart ska dö", så dom inte är i behov av en sån här maskin.

En sak som är en smula tråkig är att när jag väl hamnar hos ett sånt där braigt par, som man bara vill ta ikring, är att man blir en aningens deppig när man måste åka därifrån. Nu kommer man liksom inte behöva åka dit och diskutera quiltning och allehanda hantverk något mer. Det är nästan så att man vill föreslå en månatlig date där vi kan dricka kaffe och ha syjunta tillsammans.

Idag var jag hos ett sådant par, på återbesök. Hade det inte varit för att jag var tvungen att åka på en visning, så hade jag suttit där fortfarande. Je löver.

Åhh, nu vart jag deprimerad.

Sjukstuga.

Happ, då ska man snart iväg och göra ett par knop då. Återbesök i Svenstavik med efterföljande demo.
Hänger nere på gärsgårds, där alla ligger däckade i olika former av sjukdom. Erkki med feber och den lille knödeln med vattkoppor. Och eftersom hans gode fader är på turné i Svenstet har den mycket snälla mostern varit här idag och lekt, matat, badat och lagt den lille. Det gäller att aktivera di små.
Nu drar jag vidare. Hörs sen.
Har ett roligt blogginlägg på g i morgonkväll (efter 00 iofs). Får se om jag lyckas..

Tävling.

Jag är med och tävlar på MIKA design om ett superfräsigt diskset i färgen grönt, för grönt är skönt och fint såsom på sommaren, så och på vintern. Amen.Gå in och tävla Ni med vettja!


Utdelning.

Haha. Jag skrattar OKQ8 rakt upp i deras bensinluktande ansikten.
Jag fick nämligen återbäring av ovannämnda dagen till ära. Och tro inte på tusan att jag ökat denna återbäring med närmare tvåtusen procent. Jag kammade hem hela trettionio kronor detta år. Touché. Jag skrattar nu hela vägen till banken, då jag sätter in dom för att få lite extra ränta.

Det lönar sig att använda kortet. Och appropå förra inlägget så funderar jag på att sluta jobba redan nu. Jag har liksom en fet check.

Förresten.

Jo, förresten, om ni undrar varför vissa ord i min blogg blir länkade, så är det något jag testar ett tag. Att tjäna cash. Tanken är att jag ska tjäna fett med stålar så jag kan gå i förtidspension vid tjugofem.


Ellinor, 24 ½ år - börjar bli brådis.


Ps.

Bara för att jag sa att jag var stolt ägare av svenska photoshop så kukade det ju självklart ihop snart därefter. Man ska fan hålla käften.

Kul.

Var inne och analyserade mina besök nu på kvällskvisten. Roligt att folk hittat till min blogg genom "sök-meningarna" `Snusade lös`, `tagit febern` och `har tappat jåmen`. haha, det mina vänner, det är humor.

Jahapp.

Har varit ute och glidit i afton, i acke-korven. Med Emelie och en glass. Mycket trevligt. Gick igenom en alldeles färsk skiva, och då kan jag löve att det vart mycket sång och stygga dansmoves i bilen. Stackars den som såg oss på vägarna.

Nu vettefan vad det blir, eventuellt pyssla lite i photoshop, som återigen är i min ägo. Denna gång på svenska. Love it.

Hej och heders folkens.

Im off.

Nu är jag liksom off to get my lovely systerson on the daycare. Sen blir det en visit hos fröken Stealhand. Fabulouso.The little man.


Eastersund.

Har tillbringat dagen i Östersund, my folks. Började med kaffe och visning av la machin hos Flariii och Lis. Trevligt trevligt. Besökte även Camelen i hennes och Dans nya residens, bestämde mig genast för att bosätta mig i deras fina kök. Hann även med en träff med Mr. Stork då vi diskuterade livets vedermödor.
Hemfärd och påhälsning på gärsgårds, tittade på sammanfattningen av kungabröllopet. Att jag skulle bli en sådan sucker för kungafamiljen trodde jag då tusan aldrig. Kikade på när Adolf Fredriks barnkör sjöng en vacker bit för brudparet, tårarna skvalade och jag samstämde sannerligen när Erika sa att "Det är ju nästan så man blir religiös".

Nu ska jag till och kolla face innan det är dags för bädden och Satc som jag slaviskt går igenom nu.

Får även lov att gratulera mina vänner Allmighty och Aggy som genom facebook berättat att de blivit fästeman och fästemö såhär på söndagsaftonen (man får reda på mycket genom ansiktsboka vill jag lova).  

Hejdå.

  
                  Flariii            Jag och Camilla        Mr.Stork                   


Rapport från slottet del 8.

Slottsfrun däckade.


Rapport från slottet del 6.

Sara har svidat om till afonklänning. Och vi har bytt bröllop. Nu kollar vi på vigselakten mellan ett annat par, på dvd.

Rapport från slottet del 5.

Följande bilder är en smula mingel och andra trevligheter.Min framtida brudnäbb.Tabberas.Micke, frugan och syster.My maides of honor.Söndergråten kvinna med tiara.


Rapport från slottet del 4.

Jag vill också gifta mig!!

Rapport från slottet del 3.

Nu har vi tittat på själva vigselakten. Vi har druckit champagne. Vi har gråtit. Ja, vi har till och med friat till varandra (Jag blir Saras fru i morgon, alla är välkomna).


 


Själv vill jag inte deltaga på bild då jag är en smula ofixad, men jag bär allafall en tiara.


Rapport från slottet del 2.

Nu har det avnjutits endel av den underbara menyn. Sällskapet njuter nu av att se alla gäster vandra in i kyrkan.Nu vankas champagne och jordgubbar.


Rapport från slottet del 1.

Idag har jag agerat stylist inför kungabröllopet. Dock sadlade jag nyligen om till hovreporter och kommer därför dokumentera härifrån slottet.

Vi börjar med menyn;- Gressini.
- Fetaost- och vattenmelonsnittar.
- Physalis.
- Kräftstjärtar.
- Vitlökskräm.
- Surimisticks.
- Krustader med lax- och hamburgerköttfyllning.
- Tunnbrödrullar med philadelphiaost, vitlök och hamburgerkött.
- Den speciella bröllopschokladen.

Till det serveras det Vina Maipo och rosa champagne.
De rätta servetterna är såklart inköpta.
Emelie är galaklädd upp till tänderna.


E.J

Jag har blivit omdöpt. Fått ett nytt namn. Världens fränaste namn dessutom. Mitt nya artistnamn.

Ellinor Jackson.
Thankyou Zebastian Allmighty för mitt vackra namn.


Bilds.

Mindes mitt minneskort som låg i bilen och la in lite bilder från tiden som varit.

Här kommer dom;Försommarfest på Norsgårn.
Jag och Sara agerade ansiktsmålare. Sara målade mig till en tiger.
Hon är minsann duktig hon!
Hugge ville vara någon läskig typ.På kvällen vart det lite vattenpipa.


 
Hugge lånade kameran.Även Måns vart förevigad på bild.
Utsikten från Stealhands veranda.Sedan kukade kameran liksom ur.Haha, kanske den bästa bilden på mig, ever.


Bryllup.

Det har väl inte gått någon obemärkt förbi att vårt lands kronprinsessa, Victoria självaste Bernadotte ska knyta hymnens band i morgon. Vid sin sida har hon bygdens son Daniel Westling.
Och hur less är man inte på det där redan? Innan dom ens har tackat ja till varandra. Varför sådan uppståndelse egentligen? Okej att det är vår tronföljare och bla bla bla, men behövs det verkligen vävas överkast och knåpas ihop tännsticksaskar i brudparets ära när det finns människor som svälter?

Je förstau int.


Babbels.

Idag har jag och min gode systersom Leon ägnat en halv livstid åt att kolla på babblarna. Pojken fann detta så roande så vi tittade fjorton gånger på musikvideon. Jag räknade.
Var man inte skadad innan, så blev man det.

Finväär.

Varför bjuder svensk sommar alltid på det vackraste vädret? Regn, regn och åter regn verkar vara det enda som himmelen har att erbjuda. De där vädergudarna, my people, det är ena riktiga måndagsexemplar som borde bytas ut med detsamma. För enligt min uträkning bör dom vara ett knippe folk anno sisådär 3000 år före vår herre kristus. Vad kan sånna gammelgäddor om nutiden egentligen? Det svenska sommarfolket kommer i år få brist på den där vitaminen som kommer från solen (jag vet, jag är obildad som inte vet vad den heter).
Nu ska jag bege mig ut och dansa någon slags soldans, samt ge vädertomtarna vad dom tål i form av några verbala örfilar.

Solong.


Long time no see.

Nu var det fasligt längesedan jag uppdaterade igen. Skämmes tamme fan. Har fasiken inte haft någon inspiration till att blogga. Tråkigt men sant.

Dock har det heller inte hänt så mycket sedan jag skrev sist, jag har bakat lite kakor, tittat på när Ubbebubbe sått gräsmattan, sålt en maskin och flutit runt i största allmänhet.

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu heller, så jag bjuder på några bilder istället..på Leon förståss.Kleine Knödeldoo.Btw, så har Knödeln lärt sig gå nu.


Kollar på fotboll genom en regnig bilruta ...

dsc00513 (MMS)

Kollar på fotboll genom en regnig bilruta med slembollen.


Hängin at stealhääänds.

dsc00511 (MMS)

Hängin at stealhääänds.


Los termos.

Häromdagen var jag och min vän Andrej ute och gled på byn. Med andra ord kollade vi in alla sjukt fina villor på Frösön, tog en sväng till Ås och Krokom.Andrej var sjukt intresserad av en liten häst.


Sedan tog vi en tur upp till Arctura, eftersom vi aldrig varit där uppe. Det var tydligen bröllop där uppe så vi tog en tur upp med hissen och kikade en sväng.
Acke-korven var fint parkerad.


Däck.Snälla pojkar. Riktiga däckbytar-pojkar.


The hardcore birds.

Årets fåglar är sannerligen hardcore. Sjuka i huvudet. Det verkar minsann som att dom knarkat under hela vintern för dom är helt psyko.
Häromveckan flög det in en fågel rätt in i min vindruta, sick. Annars när man är ute och åker flyger fåglarna mot bilen som om dom vore sjukt självmordsbenägna. Och när fåglarna flyger mot allehanda bilrutor så duckar jag av ren reflex..dom som ser mig då tror väl att jag är crazy coconut som sitter och gör assnygga moves inne i bilen.

En incident som hände häromveckan när vi var ute var att det kom en jävla idiot fågel och flög förbi, mitt ovanför mitt huvud. Han till och med liksom fladdrade med vingarna i håret mitt. Jag skrek som en gälen galt.

Så ointressant inlägg. usch.


El stado.

Leker med min blivande make Andrej. Hela vår framtid är nu bestämd över en hamburgare. Flytt till Holland, jag ska tydligen vara revisor och min käre make dj. Två rödfräsar till barn som ska växa upp att bli musiker och truckförare.
Låter som ett mycket intressant liv.
Igår punkade bilen, men vad gär väl da när man har så goda vänner (Andrej och Sumpish) som fixar biffen åt en. En tur på Bishop med Sumpish för en cola, djup diskussion om musik och sedan köra slalom till rådhusgatan mellan alla glada studenter och polisbilar.
Demo i morse hos Knas och Frida, mycket trevligt..mycket länge. Avbokad demo hos Flariii som slutade i kaffedrecking och Martin Timell.
I morgon återvänder jag till landsbygden.
Skepp o´hoj.

Dagan.

The days rullar på. Och je flyter med. Måste göra något drastiskt nu tror jag. Börjar i helgen med att göra mina demostrationer inne i Östersund. jippikayey.

Nej, nu ska jag tammefan klippa naglarna. Det här går inte ann.


Märkt.

Lekte lite med Elli häromveckan. Klistrade på en såndär lådsas tatuering.
Nu, efter mer än två veckor, sitter den fortfarande kvar.
Jag har liksom gjort allt som står i min makt för att få bort den,

- Duschat ett X antal gånger - Check.
- Skrubbat med rotborste - Check.
- Svabbat med tvål - Check.
- Gnuggat med ett demofilter - Check.

Jag börjar tro att jag har tatuerat mig på riktigt.Djuren i naturen.

Jo, sånnahär trevliga kvällar, som gårdagskvällen, är det som gjort för att packa in man och barn..hmm..syskon och granne i bilen och åka ut på lite safari. Och även denna gång fick vi ej åka hem tomhänta.Burje bäver. Hoppas ni ser honom, han simmar i allafall i vattnet.När det kommer till zoomen på min kamera är den inte den bästa. Men här skådas mamma älg med en liten röd älgkalv.Hjortarna.Herr Hjort.Hästen med penisen.

Hejhopp.