"För min bil går aldrig sönder".

Den frasen uttalade jag ofta förut. Nu har jag insett att det var väldigt dåligt gjort..sedan dess har massvis med saker havererat på den lilla riskokarn.

Idag upptäckte jag att den läker olja. Min allra bästa vän i livet, Jöjje, har nu vart här, tagit bilen, kollat och kommit tillbaka med bilen. Tydligen var det några skruvar som satt lös..och eventuellt någon rem på motorn som var dålig..men det kunde också vara att den var full i snö och is som gjorde att det droppade.

The ricecooker is a gåta.


Kväll.

Ja..det är kväll..

..nästan natt..


Dagens kap.

Jag gjorde ett kap idag. Första och andra säsongen av vänner för 70 bagis. Är inte det ett klipp så säg?

Vid mitt bord har det gått halvbra. Dock behöver inte kunden pruta hos mig, för jag gör det åt dem.
När jag blir stor ska jag bli en äkta loppis-tant..som sitter på en stol och stickar medan jag säljer getmjölk blandat med gamla klenoder. Sounds good tyche je.

Snart kommer Heilborn, kaffe it is!

Loppis.

Hänger på loppis. Funderade ett tag om det inte riktigt var rätt forum för mina gamla kläder här, men det har minsann blitt endel affärer. Gött.

Sparris och bollar.

Jag kan nog gå så långt att jag kan säga att sparris-soppa är den godaste soppan Gud har skapat..näst efter ärtsoppa..och blåbärssoppa..och nyponsoppa..

Fun.

Våran kära båtvän Nick skrev till mig på facebook-chatten nyss. Han är från Irland och pratar bara Engelska..
Okej, jag kan göra mig förstådd på språket, men att uttrycka mig i text är jag väldigt dålig på.
Jag ska skriva; `Förra kryssningen var hur kul som helst`..
I min hjärna tänker jag; "Last cruise was how fun..hmm..det blir ju fel..Last cruise was so fun..nej, det låter lite tråkigt..Last cruise was VERY fun..yes, så skriver jag".
Någon som ställer upp att ha en snabbkurs i hur man uttrycker sig i engelsk skrift? Svar lämnas i kommentarerna.

Ibland.

Apropå ingenting.
Ibland kan jag störa mig på personer som har sånt otroligt jävla flyt (när inte jag har det).
Med andra ord, ibland kan jag störa mig på Sara Stålhand. haha.

Here we go..

2 dagar kvar till loppis.
5 dagar kvar till Tyskland - Tropical Island.
29 dagar kvar tills Leon fyller 1.
37 dagar kvar till Påskafton.
47 dagar kvar till Tyskland - Elsenz.
56 dagar kvar till Vårforum.

Godkväll.

Idag vart jag infernaliskt sugen på sparrissoppa. Gick bärsärkagång i gärsgårdsbornas skafferi, men hittade bara Varma koppen - Jordgubb och vanilj. Tyvärr stillade inte detta mitt sparris-begär så nu har jag inhandlat ett par smulor soppa. Blir finfint kvällsfika det.

Stekte pannkakor idag och kan, mina vänner, numer titulera mig pannkaks-master. Har aldrig upplevt en pannkaka med sådan smak och färg. Mamma envisades med att smaken inte berodde på stekningen, men jag tror inte riktigt på henne. Det är väl klart den gör.
Nu tittas det på OS här på gärsgårds, tråk I say. Det enda som är en smula roligt är just när dom går i mål (om det är en svensk som är först förståss) annars kan det lika gärna vara. Tur att det är slut på skiten snart..
Hejdå.

Fotnot.

Vaknade i natt och hade sjukt ont i foten av någon underlig anledning. Försöker minnas vad jag har haft för mig för att reda ut problemet.
Under eftermiddagen visar det sig att min syster Erkki även har ont på samma ställe på sin högerfot. What the fuck liksom?!

Smärtan gick att överleva tills jag skulle visa Erkki en sak och klev en smula snett, nu är foten ond. Intalar mig även att den är en smula svullen.

Gör som vanligt och analyserar vad det kan vara, har än så länge kommit fram till skräckscenariot att jag möjligtvis måste amputera foten.

Och nej, jag är ingen drama queen..

Analys.

Idag ska vi vara seriösa. Vi ska analysera.
Har kollat på flertalet barnprogram idag med min gode systerson Leon. Endast i analyserande syfte då förstås.

Jag har en fråga. Var inte barnprogrammen mycket fräsigare och tuffare när en annan var ung? Typ `Ika i rutan`, `Från a till ö`, `Pippi Pelikan` eller för att inte tala om `Stoppa duvan`.

Det första programmet som analyserades på djupet var `Specialagenten Oso`.
Hur i hela fridens liljor har han fått en så fet titel som specialagent när han är så förbenat korkad? Har ni sett programmet eller? Antingen är han blåst eller så gör han sig bara dummare än vad han är. Den jävla björnen.
Och den där fruktansvärda låten som spelas innan han ska ut på sitt uppdrag; "tre stycken steeeeeg, måste man haaaaa, tre stycken steeeeeg, det är så braaaaa" eller vad fan dom nu sjunger. Och inte nog med det så spelas låten igen efter att uppdraget är slutfört, denna gång extra länge. Barnen som ser detta lär ju få men för livet.


Sen har vi då `Små Einsteins`.
Än en gång har vi ett barnprogram med otroligt lite intellekt i. Dom små tecknade figurerna sitter och klappar händerna och uppmanar tittar-barnen att göra samma sak för att lösa problemen som de ställs inför. Tror dom verkligen att barn som är gamla nog att förstå vad dom säger inte genomskådar att det är fejk? Inte fan går dom runt och tror att det är dom som fått deras lilla fula flygplan att lyfta (jag hoppas inte dom tror det åtminstone). Dessutom får dom inga poäng för sången heller, dom sjunger ju skitirriterande. Huvva.


Om jag måste nämna ett barnprogram som är bra nuför tiden så säger jag `Musses klubbhus`. Dom har i allafall en väl genomtänkt låt mitt i, den är tung om något. "Tipp topp, tipp topp, tipp, tippeti topp".


På grund av internetproblem får ni ha överseende med att bilden på Musses Klubbhus uteblir..

Home.

Inte en endaste liten fjuttig dag under min tid i Rätans skola fick vi vara hemma för att det var för kallt. Har för mig att gränsen var 35 minus.
Varje morgon när det var svinkallt och termometern visade 35 minus eller lägre ringde jag till vaktmästaren i hopp om att få slippa åka till skolan. Nehejdå. Inte en enda gång var det lika kallt på andra sidan sjön, det var typ bara 28 där eller någon annan förhållandevis hög temperatur. Så man fick allt masa sig de tappra hundratalet meter till bussen och stå där och förfrysa sig in i själen.

Men idag, mina vänner, idag, fick ungdomarna på Rätans skola stanna hemma i sina hus.

Vad är trettiosju minus egentligen i den stora evigheten? Pfft. Inte ett dugg. haha.

Tävling.

Jag är med och tävlar hos Mika design om att vinna ett superfint vinställ. För det skulle passa så jättebra när jag någongång får arslet ur vagnen och flyttar hemifrån..sen gillar jag ju vin också ;).

Tidspress?

Brukar Ni tävla mot er själva? Jag gör det dagligen. Sätter upp mål för mig själv hela tiden, mest är det hur lång tid saker får ta.

Låt mig ge er ett exempel från morgonens tidsschema;

Jag har 45 minuter på mig.

Duscha = 20 minuter.
Klä på mig = 5 minuter.
Sminka mig = 5 minuter.
Packa ner allt jag ska ha med (dvs mandelmassa och grädde) = 5 minuter.
Hämta förlängningskabel och sätta i motorvärmaren = 10 minuter.

Jag överdriver alltid hur lång tid sysslorna tar. Dock fick jag lite smått panik när jag insåg att jag inte hade några minuter kvar i mitt huvud till att borsta tänderna. Lyckligtvis kunde jag snabbt gå in och styra upp problemet då jag hade en större lucka mellan påklädning och ansiktspåsättning.

Andra dagar kan mitt tidsschema vara mer kaotiskt, då räknar jag timmar. Har jag en demo åtta på kvällen tillexempel, då blir jag stressad om jag ska göra något mellan 13 och 17 exempelvis, för jag har ju "bara" tre timmar innan jag ska vara på plats hos kunden sen.

Kanske man ska tagga ner ett par milligram?

Helgpics.

Helgen spenderades med Soph i Sundsvall.Var på Irish och kastade pil med en liten man.Den lille mannen vägrade låna ut sina pilar eftersom jag inte var ett proffs.Efterfest hos MasterBob.A-cBob i egen hög person.Vidare bedrevs natten med att kolla på mtv.MuppBob, KirbieBob och MasterBob.MuppBob hittade en slips....och jag hittade en fågel!

SLUT.

How to..

..make a semla!


Efter att man bakat bullen skär man ut ett lock....sedan gröper man ur lite ur bullen så man får plats med mycket klegg.
(Klegget är en blandning av mandelmassa, grädde, mjölk och innehållet i bullen).Till sist klissar man på lite grädde och semlan är färdig att serveras!Sen finns det crazy bastards som äter sin semla med varm mjölk, så kallad hetvägg. 
A bunch of happy semelbagare!


Semla.

Jag kan ju inte direkt påstå att Erkki lider av någon konstnärlig gen..

 
..Detta ska alltså föreställa en semla..


blabb.

Vi dricker Tuborg och lyssnar på den där Inglismän in njujårk. Det är då rakt inte någon partymusik Sophie vill lyssna på.
Vi har räknat..och räknat..men ändå går det inte ihop!
Snart får vi åka med den ene (vi tror det är Martin) ner till staua. Kan bli intressant..

Ses sen då.


Vi får hugg ikväll. Je löver.


Hmm.

Jag är inte död. Det är bara jåmen som är borttappad.
Hänger hos Soph, dricker en bokstavligen iskall pilsner.

Hörrö. JTT, bodde inte du i Sundsvall? Öl på Sidsjövägen sedan utgång ikväll (19/2)?
Skriv till mig på facebook! Ellinor Haraldsson.

..Alla har ju facebook liksom.

Tjollahopp!

Uppdatering.

Gör en liten uppdatering om kommande evanemang..

4 dagar kvar till jag får leka med Sophie.
12 dagar kvar till Loppis.
15 dagar kvar till Tyskland - Tropical Island. Yes, you heard me!
37 dagar kvar till Leons 1-årsdag.
46 dagar kvar till påskafton.
55 dagar kvar till Tyskland - Elsenz.
64 dagar kvar till vårforum.

Hejdå.

hahaha.

Leon är här idag medan hans föräldrar bedriver arbetsverksamhet.

Jag hör att mamma / mormor sjunger i köket;

"Blinka lilla stjärna där, hur jag undrar var du är..vart jag mig i världen vänder, står min lycka i Guds händer..".

Om jag inte mistar mig så är den där sista delen en bön till Gud.. När moderniserades den och blev sista strofen i `Blinka lilla stjärna?`.

Must google..

Demo.

Nu drar jag till Skucket på demostration. Så roooligt att få dema lite!
Så här ser fining-maskinen ut förresten.

Haj Haj.

Ett till i rappet.

Kom på att nu när jag lite smått genomförde `Loppis-projektet` fick jag syn på mina smaljeans. Sånna som alla har som dom använde för längesedan och drömmer om att en gång kunna ha igen. Dock är det inte av den anledningen som dessa kallas för smaljeansen. Budade in dom på tradera, helt underbara, röda Cheap monday jeans. Fick hem dom och beundrade den vackra skapelsen..tills jag gjorde försöket att dra dom på mig. Hey. Jag fick knappt i ena benet. Eller okej, det fick jag faktiskt, men dom gick inte att knäppa, inte på långa vägar. Dessutom såg det ut som jag väntade högvatten i dom. Jag blev bedrövad.

Nu ska dom i allafall säljas på loppis. Bort ska dom.

Ville bara säga det..


Bloglovin´.

Whats the thing med bloglovin´?. Kan någon smart person förklara det för mig. Det enda jag kan tycka är fiffigt är att man har sin "blogglista" vilken dator man än sitter vid. Annars hajar jag inte grejen.
Jag har försökt att använda sidan tre gånger, tredje gången gillt idag. Men jag gillar det tusan inte, tycker att det är sådan oreda på allting. Dessutom är det tidskrävande att sitta och klicka upp varje satans inlägg.
Då är det tusen gånger smidigare att använda den listan som jag har på favoriter, man klickar sig igenom den och ser vilka inlägg man läst eller inte. Enkelt. Simplare kan det inte bli.

Folk säger att bloglovin´ är ett måste och att det veeeerkligen har förändrat deras liv. Pyttsan.

Underhållning.

Det värsta som enligt mig finns är att inte ha någonting att göra. Jag är en mycket praktisk människa som älskar att ha saker att göra. En egenhet som driver min storasyster Erkki till vansinne. Mer än en gång när jag är på besök får hon höra; "Vad ska vi gööööra?"..hennes svar lyder oftast; "Du är som barna du, som ska underhållas hela tiden".
Men alltså jag blir galen av att inte ha något att göra. Totally crazy.

När jag var liten / mindre hade jag alltid värsta sakerna på gång. Jag knåpade ihop små tidningar (som alltig bara kom ut i ett nummer eftersom jag tröttnade), jag sydde grejer, virkade saker, stickade små stycken och hade massa konstiga egenheter för mig. Hade till och med en liten mapp med texten `Mina nya projekt`. Dock hittade mina storasyskon mappen och retade mig för det jag skrivit. Jag minns fortfarande hur hemskt jag tyckte det var när dom skrattade åt mig.

Nu ska jag ge mig på ett projekt som jag vill kalla `Loppis-projektet`. Skratta om ni vill. Jag är tuktad!!


Tripp.

Tog den numera sedevanliga trippen till Sundsvall idag..


Vägen var snöig.Så här lycklig ser jag ut halv åtta på morgonen, bara 17 mil kvar..Mindre lycklig är jag över att dörrlampan lyser i ett. Sen dörren frös har den blivit skev och går inte att stänga riktigt. Men det går framåt, den rättar till sig mer och mer för var dag minsann..
(Tankmätaren är ur funktion..).I Östavall hamnade jag bakom den här godingen. Han körde mitt i, som om han ägde hela jävla vägen. Sen att han körde i trettio förbättrar inte saken.


Tropical Island.

Det har varit en tävling på jobbet nu ett tag. Säljer man X antal maskiner innan denna söndag så får man åka till Tropical Island.
Har varit så sjukt pepp på att åka dit så det finns inte. Har sagt att jag ska dit om det så är det sista jag gör. Dock har jag nu förlikat mig med tanken på att jag inte kommer sälja mina två maskiner som jag har kvar, eftersom folket verkar vilja leva i en sanitär olägenhet och inte vill ha denna enastående livskvalité som jag erbjuder. Punkt slut förhelvete.


Irriterad.

Försäkringskassan tycker tydligen att jag är motsägelsefull. Jag lämnade in papper på arbetsförmedlingen häromveckan, min före detta arbetsförmedlare försäkrade att de var rätt ifyllda. Jo tjena. Idag fick jag hem hela bunten igen för att jag hade råkat sätta ett kryss i en ruta som det inte skulle vara ett kryss i.
Försäkringskassan förstod uppenbarligen att krysset skulle bort. Har dom så fruktanslöst mycket att göra att dom inte kan slå sig ner och kleta lite tipex på fem ställen? Tar max några sekunder.
Istället ska jag behöva skriva ut nya papper, fylla i, åka till Svensta, få dom påskrivna och sen skicka. Dumt, mycket dumt.

Trist.

"Det värsta med vintern är inte att man behöver ta på sig massa kläder, det är när man ska ta av sig alla sen".
/ Ellinor Haraldsson - filosof.

Möte.

Jag träffade min bäste vän Hugo idag..

Hugo - Hörrö, vi kan inte vara vänner längre när jag fyller åtta..

Jag - När du fyller nio då?

Hugo - Nej.

Jag - Tio?

Hugo - Nej! Och inte elva och tolv heller!

Jag - Inte ens när du är trettiofem?

Hugo (skrattar) - Nej, då har ju jag varit död i åttio år.

Det är nog sant som Sara säger, att han är en filosof..


Blixt´n.

Min ´moster´ kom hit för ett tag sen. Hon knackade på dörren och jag gick genast och öppnade. "Nämen oj, väckte jag dig nu?".
Mitt spontana svar (som jag dock aldrig sa) var; "Ja, det gjorde du. För att klä på sig på en halv sekund är ju liksom min grej".

Jag säger då det.

Naken.
HAHA!! Jag vet ju vad jag vill jobba som i allafall. Både flygplatser i USA, Thailand och Ryssland (snart också Danmark) har infört en scanner som "klär av" passagerarna. Syftet är att man ska se om passagerarna bär sprängmedel. Dock visar röster i EU-parlamentet och EU-kommissionen att det finns en viss skepsis mot scannern, den är integritetskränkande.
Ja, visst är den det kan man tycka. Men ack så mycket roligare det skulle vara att jobba i tullen.


Läsare sökes.

Japp, thats true. Jag eftersöker läsare.
Kan det måhända vara så simpelt att jag har ett för svårt namn på min blogg? Jag har kommit underfund med att vissa inte verkar kunna varken stava eller uttala mitt bloggnamn (det där med uttalet kom jag själv på, för jag har aldrig hört någon säga det..förutom den jättetrevliga tjejen, hon uttalade det dock rätt). Det uttalas i allafall som det låter, ellischös typ. Samma som engelskans delicious. Dock förvirrar det nog många att det stavas med tre stycken i. Men det får liksom inte samma klang annars.

Anledningen till detta, en smula, speciella namn är faktiskt min vän Flariii (pappa till Mathilda i tidigare inlägg). När jag knegade på acb tyckte han tydligen att Elli var ett passande namn på mig. Senare blev det Elliii och efter det Elliiicious. Så nu vet ni det också.

Kanske man ska lägga fram beskrivningen till wikipedia?

Nej.

Både jag och min goda mor har kommit in i en apelsinperiod, vi käkar apelsiner varje dag. Dock tycker jag att sydostasianerna har gjort ett dåligt jobb senaste tiden. Idag var apelsinerna mindre till storleken, mindre goda, mindre saftiga och framförallt var det kärnor i dom. Menar dom verkligen att jag ska behöva drabbas bara för att dom har en dålig apelsindag? Nu räcke pa rektut!Hej hej hallå.

Hej käre männsker. Hur har ni det i snövädret? Själv fick jag skotta fram lill-nissen idag under högen av snö som lagt sig uppepå. Sen tog Erkki och jag en tur, Rätan och rike runt, när vi skulle på affären. Och det var ju trevligt.

Har även hängt hos Stealhand idag för ovanlighetens skull. Där dracks det kaffe, för vanlighetens skull. Sara överöste lika mycket kärlek som vanligt över sin livskvalité. Jag lyssnade på Pro-aqua radio och fick lära mig en smula om hardcore-kvalster som bor i madrassen. Kvalster stora som råttor (någon som behöver en maskin?). Hade sedan en pratstund med Hummer och Kiruna. Lika trevligt som vanligt det också.

Nu vill jag inte skriva något mer faktiskt. Hejdå.

Konversation.

Dagens konversation;

Erika - Hugo, berätta för Ellinor vem du träffade häromdagen. En högt stående person..

Hugo (stolt) - En präst!

Jag - Jaha, gav han dig frälsning då?

Hugo - Nej, han delade bara med sig..

Höh?

Slirade till macken idag och insåg att löpet var väldans intressant..Ascool.


Annorlunda.

Hittade en jäklarns gammal bild..


Bilden är tagen i Stockholm, augusti 2005 (om jag inte minns helt galet).
Med andra ord var jag blott 19 år.Denna bild är tagen i Östersund, januari 2010.
24 år och en smula äldre (knappast visare dock).

Lite skillnad?
Och jag som tycker att jag inte förändrats ett dugg..


Hallå.

Hallå folket. Tusan vad jag är peppetipepp. Gjorde en überbra demo ikväll på fyra timmar. Dock fick jag inte sålt någon maskin, men bara demostrationen gjorde mig hur taggetitaggad som helst. Det är underbart när man blir så glad!

Det är mycket som ligger framför fötterna på en nu minsann, därför tänkte jag, folket, att vi skulle göra en liten nedräkningslista. Håll i hatten..

6 dagar kvar till Alla hjärtans dag.
19 dagar kvar till loppis.
46 dagar kvar till Leons 1 årsdag.
52 dagar kvar till påsk.
64 dagar kvar till Tysklandstrippen.
73 dagar kvar till Vårforum.

Okej, det kändes faktiskt som att det var mer man hade i almanackan framöver. Men detta får duga. Med all säkerhet bokas det in mer evanemang emellan.

Nu ska jag kika på lite gamla bilder. yes.

Arbeit macht frei.

Om tjugo minuter börjar min arbetsdag. Livskvalitén är nerpackad och ren för att demostreras. Håll tummarna att jag kränger till dagens kunder. Nu beger jag mig ut till bilen. Solong.


Stylish.


Blev uppringd av tidningen ELLE, dom ville så gärna ha mitt ansikte till deras nya tidningsomslag.
Jag tyckte det var väldans passande med just den tidningen. Speciellt det där nere i hörnet; `Elles stylish ideas`.


Fantastiskt.

Fick ett paket med posten idag. Det visade sig vara från Mikaela, ett fotbad och en handduk. Jippikayey säger jag, nu slipper jag använda en hink nästa gång jag ska bada fötterna!
Tack så jättemycket, detta ska användas flitigt :).


Deutschewelle.


Jag på gatan i Eppingen - Tyskland.


Bokat. Klart. 13 april beger jag mig ut på en backpacker-resa. Och då menar jag backpacker. Med endast handbagage drar jag ner till Uppsala - Skavsta - Frankfurt och Elsenz. Supernice. Nej just ja, jag har inte bara handbagage med mig, jag har min bror också. Awesome.


Dinner at Stealhands.

Var på middag hos Stålhand / Gunnarsson. Sara hade på sig bikini och vi bokade nästan stuga till en Ullaredstur. Sen hade vi en liten competition vem som var mest stor i käften. Med andra ord, vem som kunde få in hela vinglaset i munnen. Det blev oavgjort mellan Stealhand och Haraldsson (jag). Hela spektaklet finns dokumenterat i videoformat. Tyvärr bjuder jag inte på det i respekt mot Stealhands urringning. haha.

Kompis.


Idag har mormorn och morfarn varit barnvakt. Då kom Leons nya vän Mathilda på visit.
Det tyckte di små var väldigt roligt, dock grinade Leon en skvätt när han såg Mathildas pappa.


Påkommen?


Jag funderar skarpt på om Leon kommer bli en sån där fotbollsspelare som hela tiden sitter på bänken. Här sitter han på bänken, och tycker det är ascool.
Busted. Påkommen. Tagen med handen i kakskålen. So to say.


Jorden anropar.

Jorden anropar Emelie. Gå in på msn!
Skicka gärna ett sms när du har tillgång till msn så jag vet!

Hallå.

Hallå i stugan. Nu är det minsann jag som är här och sörar igen. Kom på att jag ville säga godnatt till er kära läsare. Så..Godnatt.Fel sms?

Någon som varit inne på sidan felsms? Om inte. Gå in där och läs.
Satt och kollade runt lite där inne igår och tänkte `Det händer fan aldrig mig att någon skriver fel`. I afton fick jag ett sms..

Okänt nummer.
Ris vill jag ha :)

(Funderar på vem fan människan kan vara, söker på hitta och ser att numret tillhör en Madelene från annorstädes).

Jag (tänker skoja till det lite och svara..)
Tyvärr har jag bara makaroner!

Okänt nummer.
Meh nu vart jag lessen, jekla pasta vill jag inte ha.

Jag.
Du får nöja dig med pasta unga dam! Har iofs fiskpinnar om det är bättre?

Okänt nummer.
Tål inte fisk :(. Och jag e inte en dam hahaha.

Jag.
Men jisses vad omöjlig du var idag då!

Okänt nummer.
Japp haha. En kall öl så :).

Jag.
Kall öl och pannkakor?

Okänt nummer.
Nu pratar du om goa saker :).

Jag.
Javisst. Förresten, vem är du?

Okänt nummer.
Men bara lilla söta rara Mikael.

Jag.
Mikael vem? Vem är det du ska skriva till?

Okänt nummer.
Skrev ju till Ellinor hoppas jag..

(Detta börjar bli läskigt..).

Jag.
Jo, det gjorde du. Men vem är du? Det finns många rara söta Mikael i världen.

Okänt nummer.
Finns bara en av mig ;). Sov rätt nära dig i Sundsvall.AHAA. Säger jag då! Här går man och tror att man har värsta storyn att skicka in till siten felsms, men så är det bara lilla söta rara Kiruna som spökar. Damn.
Meeting.

Klev upp okristligt tidigt i går morse för att bege mig till Sundsvall. Anlände till mötet ungefär fyrtio minuter innan det började. gött. Fick kliva fram och emottaga min `maskin` idag, vilket egentligen bara var en kartong eftersom maskinen kommer senare..eller slantarna, som jag säljer den för. haha.
Dessutom fick jag även leka kund och slira runt på knäna och torka upp ägg som kontorschefen aka min son klissat ut. Det är sjukt roliga möten alltså.

Slirade sedan hem i mörkret med riskokaren. En mycket trevlig dag.

Dock kändes det inte helt lika roligt när jag klev ut ur kontoret och insåg att den ena controllern parkerat sin bil bredvid min. Kändes en aning lamt att sätta sig i lill-nissen när det stod en fet hummer bredvid. hmm.

Adjöken.

dunkar ascool musik i bilen till s

44a2ad4dc50a117b34d93a94420fe5bc.png

dunkar ascool musik i bilen till sundsvall.


Fan.

Vad är det för jävla idiot som designat mobiltelefoner? Som bestämt vart knappjävlarna ska sitta? När jag skriver sms på min mobil gillar jag att hålla telefonen i ett stadigt grepp. Mer än en gång råkar jag då trycka in knappen på sidan, knappen till mobilens musikspelare. Vem fan bestämde att den skulle sitta där?

När jag sitter och arbetar med min telefon och skriver viktiga affärs-sms vill jag väl för sjutton inte lyssna på musik mitt uppi allt!

Nu är jag förbannad på mobilindustrin. Framförallt Sony Ericsson.

Epedemia.

Okej att denna magsjuke epidemi är värre än vanligt. Den har nog inte varit såhär jävlig sen före kristus, och det är ju väldans längesen..men inte trodde väl jag att den skulle vara så hemsk att den smittade genom dataskärmen. Gott folk, Emeluren borti Tyskland lider av magsjuka. Skumt.
Till dig..


Min snygga lillasyster.


Ett helt inlägg tillägnat min älskade kleine schwester in Deutchewelle.

Hoffe sie verstehen wenn ich auf Deutsch zu schreiben am anfang. Mein Deutsch ist nicht die beste, so dass sie übersehen. Ich vermisse dich.

Japp, jag saknar dig Emeluren. Speciellt när jag är bakis och ligger och vältrar mig i ångan från gårdagens fylla, då saknar jag sannerligen dina och mina turer till korvan. När du kommer hem måste vi sannerligen ha photosession igen, det är minsann kul.

Det enda jag är nöjd över med din flytt är att jag får ha mina kläder för mig själv. haha.

I sommar Emeluren, i sommar, då kan vi leva rullan och hitta på rackartyg.

Ich liebe dich Semlan.


Okej.

Kan ju inte säga att den nya designen tillhör mina mest lyckade. Men jag är en människa som hatar när saker tar lång tid, därför gör jag det snabbt och orkar inte lägga ner så mycket tid (i allafall inte när det gäller min egen).

Men nu får den duga ett tag. Thats it.

(i allafall tills nästa gång jag ledsnar..).

Ombyggnationer.

Sorry. Min blogg kommer byta skepnad. Igen.

Stör mig varje gång jag går in på att den ser så gullig ut.

Usch.


Lekt.

Lekte i photoshop igår. Det var Mikaelas blogg som fick sig en makeover. Ta gärna en titt och läs. Mikaela är förresten gudmor åt min systerson Leon.
Var och hälsade på henne och hennes karl Daniel i somras. Deltog på deras förlovningsfest och det mina vänner, kan jag säga var bland de roligaste festerna jag varit på. Så sjukt kul och så mycket trevligt folk.
Mikaela och Leon i Floby, sommaren 09.


Sur.

Less och irriterad. Förstår inte varför inte Aroma Tech kan ha något system på sin bokningscentral. Dom ringer samma människor åtta (!) gånger per dag och frågar samma fråga, om dom vill ha en demostration. Dom ringer till och med personer som redan köpt maskinen. Sånt ska dom veta. Det är ju inte direkt någon bra reklam för företaget när man ringer runt på det viset trettiotusen gånger. Folk tröttnar ju tillslut. Gaaaaaaaaaaaaah.


Varför?

Varför blir man alltid hungrig sisådär runt klockan tolv? Alltid. Varje kväll / natt. Sen har man svårt att sova förän man stillat den där jävla hungern som gnager i magen som en gammal räv på ett köttben (eller vad det nu kan tänkas vara rävar äter). Det enda alternativet för en god natts sömn är att käka. Men då får ju magen inte vila, för den måste jobba. Kanske därför man skiter så ofta? (to much information, jag vet, men det är allt eller inget).
Nåväl. Nu ska jag i allafall lägga mig på kudden och titta vad play-kanalerna har att erbjuda kvällen till ära.

Har morgon- / förmiddagsdemo i morgon. Håll tummarna annars jävlar blir jag ilsk!

Sov gott.

Stopp.

Det finns tusiken inget stopp på den epidemi som härjar i byn Rätan, numera omdöpt till Kräkan. Fick ännu ett avbok ikväll på grund av magsjuka. Hängde nere på gärsgårds då istället. När jag återvände till min boning lät min far meddela att `store, starke, atletiske Haraldsson` också åkt på bacillen. Nu finns det nästan bara ett att göra. Utrymma lokalerna från dess friska kvarlevor, det vill säga mig. Man känner verkligen hur det vänder sig i magen bara man hör ordet magsjuka. Men jag vägrar insjukna igen, om jag så ska behöva göra mig själv immun med blotta viljestyrkan!


Attsiken.

Satan i gatan vad sliten jag känner mig. Min mor har införskaffat sig en obestämbar sjukdom som möjligtvis kan vara en begynnande magsjuka. Kände mig skum i magen idag. Kan magsjuka ta om igen? Eller blir man immun sisådär tre år efteråt? Annars måste jag nog tyvärr evakuera. Vart jag ska ta flykten har jag inte bestämt än. Funderade en stund på att flytta ut i lill-nissen, men då bilen har visat sig vara både en smula otät och opålitlig så har jag slagit det ur hågen. Dessutom är den ju rätt liten, lill-nissen, så det skulle troligtvis bli en aning intimt att bo där (har ju Rut på halsen också).
Att evakuera till gatan finns inte på kartan, skulle känna mig rätt pundig av att leva en sådan missbrukar-livsstil.

Det lär väl visa sig vart man hamnar tillslut. Jag röstar i allafall minst på magsjuketräsket.

Nej nu ska jag knäppa på en movie i någon minut eller två innan jag ska iväg och göra ett dagsverke.

Solong.


Arbetsförmedlingen.

Har sagt upp mitt medlemskap i arbetsförmedlings-sekten idag. Kändes skönt. Jag och min arbetsförmedlare hade dessutom en fin konversation på telefon;

Arbetsförmedlaren - Jag har bokat ett datum för besök. Vi måste uprätta en ny handlingsplan. Du kan få datumet direkt, det är den..
Jag (avbryter) - Jag har fått jobb, så det blir ingenting av det.
Arbetsförmedlaren - Men vad bra. Då kan du glömma det datumet jag just gav till dig.

Altzheimers?

Har hängt hos Stealhänd en smula idag. Nu när alla är friska vågade man sig dit igen. Sara utbrast att det var så längesen vi hälsade på. Längesen för en annan är typ en månad. Längesen för Sara är tydligen fem dagar. Härliga grannar man har.

Nu ska jag minsann bege mig ner på gärsgårds. Ska hämta Erkki för att sedan slira ner på dagis och gno lite med moppen. Tjugo femton har jag demo. wish me luck.

Någon som förresten anmäler sig frivillig för en demostration i helgen på 0682-området? Två prickar i himlen till de personerna i såfall. (Endast par får höra av sig. Jag vet att det är diskriminerande..).

Heders och må väl.


På toaletten ska man skita.

Har länge funderat på en sak. Vissa bloggare har ofta en tradition i deras bilder som de lägger ut. Vissa tar `hoppbilder` (bilder när dom hoppar) och vissa tar naturbilder. Har alltså länge funderat på vad det är för typ av bilder som oftast jag tar. Och jag har efter granskning av mitt fotoarkiv kommit fram till att efter varenda jävla festlighet så ligger det bilder på kameran som är tagen på toaletten. Det är nog mitt kall här i livet, att ta bilder där man gör sina behov. Också en form av naturbilder..


Promenad.

Tog en promenad hem från gärsgårds i vintermörkret.


Jag ser ut som en ziggis, men jag är ju i allafall glad.- 33,9. Smällkallt...och jag hade inga täckbyxor på mig!Snöööö!Och vantarna hade jag också missat att ta på mig.Det var en smula snörök där i ensamheten.


Leka.

Idag har jag, Leon, mormorn och morfarn lekt hela dagen.


Vi poppade popcorn. Leon tyckte det var ascool att se popcornen poppa. Om Ni undrar varför han har reflexband på sig så ville han prompt det, han trilskades och var så stökig när jag försökte ta av det.Sen målade vi med tuschpennor. Jag lade fram papper och pennor, Leon målade på näsan.
Han är nog en smula ung för dylika aktiviteter än så länge.Att ha en sån liten kis i huset medför att det blir en smula stökigt.Sen fick han sig ett dopp i det blå badkaret. Fast jag tror nästan att mostern som satt bredvid vart blötast.