Fick en fin tatuering på benet av min käre...

img_5249 (MMS)

Fick en fin tatuering på benet av min käre Björn nu i afton, mycket fin. Appropå Björn så är han en trött jäkel..redan vid sju tjatade han om sänggång, sedan om att det var alldeles för varmt inne..nu ligger han här bredvid mig och snarkar med en fläkt uppställd på byrån, crazy coconut med galet mycket nödvändiga saker alltså! Själv lär man väl ligga och filosofera i några stunder till innan man råks på att somna. Godnatt hörni.


Mår uslare än uslast. Hostan från helvetet...

img_6807 (MMS)

Mår uslare än uslast. Hostan från helvetet som varat 1 1/2 vecka nu vägrar ge med sig..jag har satt hårt mot hårt med cocilana, men det hjälper inte. Inatt vaknade jag klockan 02 med andnöd, hostade en timme (!) innan jag kunde somna igen, läskigt! Nu är jag less på det här. Nu vill jag bli en frisk tjej! Förresten dricker jag vichyvatten på glasflarra, om ni undrar om bilden. Hej på en taaaaa.


Ja.

Tänker inte be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Jag orkar inte helt enkelt. Har inget att skriva om. Är förkyld i hela huvvet och har så varit den senaste veckan, det verkar aldrig vilja ge med sig så jag häller i mig cocilana om kvällarna..då somnar jag gott..och svamlar endel.

Vet inte vad mer jag ska delge er om, har inte hänt så mycket på västfronten. Har jobbat lite senaste dagarna vilket är ganska najs..dock lär jag inte tycka det är lika najs i juli då jag kommer jobba arslet av mig!

Var på Djungelhuset igår med Erika, Leon, Sara, Måns, Hugo och Elli. Lekte runt som aldrig förr, det var mindre bra för min hosta kan jag lova. hugaligen.

Annars då, jo, har funderat en smula på mina vänner..verkar visst som att man är helt utsuddad från vissa människors liv nu för tiden..och det är tråkigt. Men ikväll/inatt kommer i allafall Mimmi hem, det blir ett kärt återseende..och hon ska vara hemma i två veckor..LAJBANS!

På fredag är det midsommar också, en härlig högtid..om man bara kunde få slippa allt jävla regn något jävla år. Vi går även mot mörkare tider, kan man bli mer deprimerad eller? I allafall kan jag meddela att alla som vill är välkomna på Midsommarfest i Bryngelhögen på fredag mellan 12-15. Underhållning av "The Relatives" och något extranummer av fröknarna Haraldsson på våran faders önskan.
På kvällen är det ännu inte bestämt vad som händer, mycket folk som drar i en från olika håll. haha populär tjej.

Har förresten kommit fram till att Bas nog är mitt instrument. Jag och Kauga var hos Krisse i afton och drog  några klämmiga ackord och jag är in love! Jag ska fan lära mig alltså!

Nej, nu ska jag fika lite innan det blir bingen. Ska försöka att bli bättre på det här med blogginga..Både fler och intressantare / roligare inlägg. Men håll till godo så länge folket. Adjö.

Längesen jag skrev nu. Jag har klippt mig ...

img_6807 (MMS)

Längesen jag skrev nu. Jag har klippt mig sen sist. Nu ligger jag på sofflocket och väntar på att rasten ska ta slut så jag får gå upp och jobba igen, för fan så trist det är att sitta och glo här nere i källaren. Har ätit fil och banan till lunch. Ikväll blir det kajkning med Kauga..imorgon blir det eventuellt Svenstavik. Tack för mig då!


Nöjd till tretusen.

Sjukt. Inte nog med att jag klarade matematik b examinationen, jag har ikväll, 18.30 genomgått examinationen i naturkunskap b också, med ett godkänt resultat. Kan inte med ord förklara hur glad jag är över att jag blev godkänd i dom båda. Helt ärligt så trodde jag inte det. Svävar på små blåa moln nu kan jag säga!

Det känns dessutom underbart skönt att inte längre veta vad jag ska göra på kvällarna. Skönt att slippa den där ångesten som infinner sig när man är så trött så ögonen går i kors, men man känner att man inte kan sova för man måste läsa..och läsa..och läsa.

Jag är som sagt fruktansvärt glad och stolt över mig själv! Nu ligger framtiden och mina mål inte längre i mina händer, vilket känns skönt.

Är även stolt och nöjd över Stålis som klarat det här tillsammans med mig. Grymma är vi!

Tack å hej, nu ska jag inte plugga!


Underbart.

Nu när jag var i Uppsala introducerade Empan mig för en ny låt. Den är helt fantastiskt bra. Och om ni även kollar på videon under, så kan ni höra storyn bakom låten.


Grejjjjt.

Fan vad jag är stolt över mig själv. Sjukt.
Att ha gått från total oförståelse och ett fett IG när det kommer till matte har jag nu erhållit betyget godkänt i både matematik a och b. Hur fan gick det till liksom?
Kan säga som så att jag är sjukt nöjd med att Sara läste samma kurs samtidigt, utan dessa många timmar av plugg sent in på kvällarna hade det där aldrig gått. Och det är sant.

Dock tror jag inte att jag någonsin kommer kunna anamma ens en tiondel i verkliga livet, men nu sitter det där i allafall, mitt efterlängtade betyg!

Nu ska jag plugga lite till. Tjingfjong.