Dresscode: NAKED!

Fortfarande inget internet i min kära stuga, men inte gråter jag för det. Sophie lånar mer än gärna ut lite bredband när jag är och hälsar på hos henne i hennes residens.
Vinkväll ikväll med flickorna mina, ska bli roligt att prata gamla / nya minnen, det var ju såå längesen.
Får hoppas att någon snäll själ bjuder oss på party, Soppsans apartment i all ära, men det finns faktiskt (även med 3 pratglada flickor) en stor chans att det tar slut på saker att prata om..när saker att prata om sinar kan det lätt bli jobbprat, och vad väljer man helst?!..sitta en hel kväll och prata om jobb, jämnföra skift etc när man kan vara ute i solen som dock lyser med sin frånvaro och titta på pojkar?

Nu är andra vinglaset snart uppdrucket och spelare 3 har ännu inte anslutit sej till gruppen, snart kommer Buzz och tar dej i örat Fröken N-ling.

Sophie sitter och försöker förgäves lära sig något om kändisvärlden, jag tror det går mindre bra. Sophie är inte en sån som gör sånt. Sophie är en sån som dricker Cube, tittar på film och har en fin balkong. That´s it! Men ändå är hon en sjuhelvetes kamrat. Ida är dock en människa som jag tror läser kändistidningar i smyg, har nog aldrig sett henne göra det, men jag tror hon kan ganska mycket om sånt ändå.

Nää, nu är det dags att göra Sophie sällskap i soffan och fylla på vinglaset.

We are ready to get wasted!

E.M.D

Då var man hemkommen från ishallen då, har varit där ikväll med Emelie och Görel och lyssnat på bra / mindre bra musik. Det började med Funky Fuel som hade världens styggaste scenkläder och publiken verkade inte så roade över deras reportoar eftersom dom flesta av låtarna var från 80-talet och medelåldern i publiken låg på 10 år. Sen kom den betydligt bättre Christer Halvarsson upp och drog några låtar, när han tillslut spelade Friinga tyckte Görel att vi skulle gå ner och dra av en tryckare, men så blev icke fallet. Fast visst hade det varit coolt?
Efter det dröjde det länge, länge innan tillslut kvällens höjdpunkt, E.M.D, entrade scenen, det skreks och härjades medans jag och mitt sällskap drog oss ner till Berglund som stod i dörren, stod istället där och rockade med vakter, poliser, socialfolk och brandmän. Där trivdes jag iaf, omgiven av lagens väktare. På något vis var jag inte nervös över att köra hem sen, poliserna är ju numer mina vänner. Emelie rockade nog mest av alla, dock hängde jag också med när dom sjöng en strof ur "Living on a prayer". När det bara återstod ett band, nämligen den "tunga hiphopen" kände jag att det var dags att dra sej tillbaka, och så blev det, så nu sitter jag återigen på Skansvägen 8 och myser. Ska till Rätan nu med Emelie.

Nu till kvällens frågor:

1. Varför behöver man 4 poliser, 4 ordningsvakter och 8 brandmän till en konsert i Svenstaviks ishall?

2. Varför ska man köpa förköp när det kostar lika mycket i dörren och man får stå i samma kö? Det enda som skiljer är att man får ett silverfärgat band runt handleden istället för ett orange som dom fick som köpte biljett i dörren. Dock har det ingen betydelse vilken färg det är på bandet, man kommer inte in back-stage med något av dom.

Jag ska behålla mitt orangea band tills det ramlar av av sej själv!

Vill du ligga med mig?

Jag och Daniel hade ett väldans sjå med att välja film igår,
efter ett tag kläcker Daniel ur sig: "Jag vill se någon läskig film så du bara blir rädd och vill ligga med mig".

Tur att han är ärlig iaf. haha.

Rast.

Efter en alltför lång tids rast med bloggen är jag tillbaka en stund, har av olika anledningar inte kunnat skriva bla. pga. avsaknad av internetuppkoppling.

Men vad har hänt sen sist?

- Jag har tagit körkort och kört 4 olika bilar, Saab, Subba, Suzuki och Mazda.
- Forum har varit.
- Jag har fått återanställning på Acb.
- Jag har flyttat och lever nu i en skokartong med alla saker utplacerade lite varstans i kommunen.
- Jag har jobbat sista natten på södra, för nu iaf, hoppas få komma tillbaka.
- Jag har firat sista April helt nykter.

Det är väl egentligen vad jag har haft för mej dom senaste veckorna, vad har ni gjort?

Forum var iaf helt underbart, kan ju lugnt säga att det var Gitarrhjältarna Ellinor och Sophie som rockade mest på After Skin iaf. Så fantastiskt roligt. Dock hade några i gruppen en ganska skitnödig inställning och tyckte att Sophie var en surcitron hela helgen, vilket jag bestämt säger ifrån om, hon var min bästa-gå-bort-Sophie hela helgen.

Nåväl, har plitat ihop några regler här som gäller, annars är man fan ingen riktig rocker;

- Duscha inte, duchar du varje dag är du ingen rocker!
- Borsta under inga omständigheter tänderna.
- Rocka som satan och ta absolut inte hänsyn till att du kanske slår ner en och annan på dansgolvet med guran.
- Bär alltid dina googles, hur varmt det än är, tar du av dej som kan du lika gärna slänga gitarren också.
- Skit i om folk tycker att du är äcklig som har samma kläder 2 dagar, du är ju för fan en rocker!!
- Ha absolut inga strängar på din gura, du kommer aldrig kunna spela låtarna ändå.
- När du tar taktikvila, ta fortfarande absolut aldrig av dej dina brillor.
- Skratta åt alla andras meningslösa utklädnad och tyck att du själv är bäst i världen, var ALDRIG ödmjuk!

Kommer nog inte på något mer just nu, återkommer väl om jag kommer på något mer.

Har varit till stora staden idag med Subban och Berglund, var inne på ByggMax och köpte golv som ska läggas i köket i vår lilla koja. Sen är det nog färdigt att flytta in, bara jag hinner bädda sängen först. Var även inne på HiFi-butiken, som numera är Berglunds andra hem, och köpte högtalare till det Frykeskogska badrummet, kommer nog bli top noch! Var en sväng ut på Frösön och hälsade Crister och Klara, sötare jycke får man leta efter, blev helt kär och ville ta med henne hem, men Berglund tyckte att jag skulle bära någon slags matta istället så jag fick snällt lämna tillbaka Klara. Körde sedan Subban hem, mycket trevlig bil att köra måste jag säga.

Befinner mej nu i det Frykeskogska / Jägerhällska hemmet och väntar på att Berglund ska fixa lite dipp så det kan bli någon filmtittning någongång, men han sitter helt såld framför datorn och kikar på hemmabio och hundar. Härlig symbios förövrigt.

Veckans fråga:

"Är det så att speciella människor söker sej till Acb eller blir man speciell av att jobba här?"

Jag försvarar mej själv med att man blir det, erkänner inte att jag var kocko från början.

Solong Suckers!