Åter.

Nu är vi åter från stora staden Stockholm, hemresan med ny-saaben at´n Jens gick som smort. Tog fem och en halv timme med tre stopp. Dessutom hade vi väldigt roligt på vägen.

Angående det där med Sophies lokalsinne som nämndes i tidigare inlägg så är jag en smula osäker på henne i dagsläget. Hamnade nämligen nästan ute i Jakobsberg när vi skulle hem från 54an på lördag natt. Med en McDonalds-påse i handen stod vi mitt ute på en busshållplats i vad som just då kändes var ingenstans (men det var tydligen Järva krog). Två dumma brats, några snälla gossar och en sur, försenad busschaufför senare var vi i Sollentuna. Klockan var då kvart i fem. Innanmätet på hamburgarna från McDonalds delade vi säng med på natten.

Har haft Photosession med Soph idag på Turingen, ruskigt kul. Men duschen innan kändes ganska snabbt förgäves efter ett par foton på studsmattan i den tryckande värmen.

Nåväl, nu ska jag trippa hemöver och eventuellt krypa till kojs. Ännu en dag med dessa helvetes Elgå väntar i morgon.

Klart slut.

häng.

Hänger i Sollentuna med Soph och Emelie. Det är nice. Dock är jag en smula röd, nästan som en kräfta. Vi har nämligen bedrivit dagen ute på Fjäderholmarna, låg på klipporna och pimplade vin. Väldigt härligt. Det är tråkigt att man inte åker hit oftare och glassar bland brats och båtar. Helt skitmysigt i allafall.

Nu är det tid för utgång i den stora staden Stockholm, men var inte oroliga, Sophie är en sann globetrotter på Stockholms gator. Om inte annat har hon väldigt bra lokalsinne, och jag kan thai quandoooo.

Me lift on the hat and say goodbye.

skitgöra.

Vilket jävla skitgöra det är vi sysslar med på Acb nu egentligen, lyfter supertunga paket till förbannelse. Det är så man vill ta ihjäl sig själv. Om man inte blir ihjältagen själv innan man hinner. Kanske ens öron börjar blöda och ramlar av, vad fan vet man liksom.
Bandmaskinen håller dessutom på att skära ihop. Speciellt när Sophie bandar pallarna. Hon är fruktansvärt brutal när hon gör sina sysslor. Men ack så skoj vi har.

Idag döptes min systerson, sötingen Leon. Han var väldigt duktig under hela tiden och allt var helt perfekt. Bättre väder hade vi nog inte heller kunnat få. En skitbra dag helt enkelt. Om man nu får säga skit i sånna här religiösa sammanhang.
Dock var jag en "smula" nervös när jag skulle till och läsa dikten, skakade som ett jävla asplöv. Som tur var märktes det inte.
Dessutom kan man säga att jag blev hårt imponerad av min lillasysters sångframträdande, då rann det tårar, även på en hårdkokt gangster som jag.

I morgon bär det av mot kungliga huvudstaden. Vid 22.09 sitter jag och fru´n på tåget till Sundsvall för att sedan byta till sovtåg. I Stockholm är planerna att vi ska på båttur, äta jordgubbar och dricka en och annan öl. På söndagen bär det sedan tillbaka till de Jämtländska skogarna med ny-saaben at´n Jens. Kommer bli sjukt skoj.

Dessutom fick jag höra att min barndoms-idol Michael Jackson har dött i en hjärtattack. Helt sinnessjukt. Den ruttna näsan har tagit sina sista andetag. Lika bra det, den jävla människan gjorde inte mer än ont i sitt liv egentligen. Hoppas han inte hemsöker mig nu.

Heders. Nu ska jag läsa Bondepraktikan och mecka ihop en fet jävla holk. eller nåt.

wöööörk.

Jaha, då ska man snart på jobbet igen och slita ut sina fötter. Dock bygger vi muskler som sagt, massor av muskler. I snitt lyfte vi 10428 kilo igår. Idag ska vi ta dubbelt så mycket!


Yepp.

Dagen har flutit på riktigt strömt idag faktiskt. Trots att vi har ett skitjobb och dålig lön så är vi lyckliga för att vi bygger muskler och kan skratta med varandra, eller åt varandra rättare sagt.

Sophie kan man skratta mycket gott åt. Oftast för att hon är så förbannat skitklantig.
Eller för att hon säger bra grejer;

"Vad fan är det här, Vinterstaden och Myssmarslanne?!"

Nu ska jag kolla på Tradera, och för ovanlighetens skull beträda msn.

Sov gott.Drygt.

Sitter och väntar på posten som tydligen ska behöva ta fem år på sig att komma. Har varit nere på dagis och lagt min hand över de lortiga golven.
Det är roligt med barn egentligen, varje gång jag beträder dom där väggarna får jag nya namn; Idag hette jag Ellen, häromveckan hette jag Ebba. Annars tillhör det vanligheten att jag heter Fröken Pelle.

Idag blir det glassätning till brain-freeze med Sophie, sen jobba röven av mig tills klockan blir nära på natt.
Måste planera Stockholmsfärden också så det blir någon ordning på tågtider och bilturer, samt en och annan öl.
Känner mig lite som värsta turisten nu när jag mest är ute och flänger. Besöker den vackra huvudstaden två helger i rad nu framöver innan det är dags att gå på arbetet som vårdbiträde. nice.

Postkvinnan, vart är du?

Vad var det jag sa?!

När det är dags för mig att jobba, ja då jävlar blir det finväder!
Jag hoppas för Guds skull att det blir världens finaste väder nu när jag ska stå inne i en bunker och packa Elgå garderober, så alla utom jag blir riktigt solbrända och jag kommer få tillbringa resten av mitt liv i ett solarium för att komma ikapp.

Och nej, jag är inte bitter.

se, bara se!


Se en sån söt n´karl jag umgås med. Världens finaste onge.

Brönnelhöujen.

Då var det slut på veckans alla arbetsdagar. Fick till och med sluta en smula tidigare idag eftersom vi hade materialbrist, på två och ett halvt år har det då aldrig hänt förut.

Sitter nere hos Micke the man och suger ut lite internet ur ledningarna eftersom min ohängda så kallade lillasyster tydligen tog med sig dångeln till stan. Dock blir det troligtvis snart hemfärd för lite packning innan det bär av upp mot ödemarken. Det kan bli ett företag av den större sorten att leta reda på kameraladdaren som tydligen har bestämt sig för att försvinna. Som sagt, ingenting går som det ska för mig. Men ändock är jag glad som en nyparad stare.

Nu ska jag sörpla i mig två liter kaffe som den gode Micke just serverade. Eventuellt ska jag även smules med bebisen om han behagar vakna.

Informativt va?


Fan.

Nu går det inte att ändra foto på ansiktsboka heller. Det går så underbart bra för mig att jag snart säger upp mig från mig själv.

skitkorv.

Allting jag tar i när det gäller teknik nu för tiden går sönder. Glapp i den jävla mobilladdaren så man måste ha en gummisnodd när man ska ladda. Och nu även glapp i datakabeln. Jag blir så matt.
Snart kommer Glenne få smaka asfalt.

valda delar.

Idag skiner sannerligen solen från en blå himmel. Och då är man inomhus. Förkastligt egentligen, men när grannarna bestämmer sig för att klippa gräsmattan mitt på blanka dagen så det bara sprutar pollen och sånt snusk är det bäst att hålla sig inom husets fyra väggar.
Väntar bara tills det är dags att behöva knula i sig ett halft kilo allergipiller när man ska på jobbet. Än en gång kan jag påpeka att det är otroligt smart att arbeta på ett ställe som Acb om man är allergisk mot damm.

Nåväl, annars har dagen flutit på i en någolunda rask takt. Har suttit bakom ratten och bandat, samt plastat dessa djävulens påfund till komplementhyllor. I morgon klockan 06.00 ber alla för att ordern är slut. Låter det bra?

Dessutom var det en smula kyligt på Acb emellanåt idag, där och då hade jag behövt lite värme :)


Idag.

Idag hade vi privilegiet att ha fyra Afrikaner på Acb. Det tyckte vi var fränt.
Så vi smög dit och kollade på dom. En av dom ropade Ola Ola när han såg oss.
Sophie trodde det var en hälsningsfras, men jag vet att det var truck-Ola dom ropade på.

Varsågod.

Till min käre svåger Micke;

FAAAANDER!!!

Förresten, får det lov att vara en burk majtesill?!

haha.

working class hero.

Första dagen på Acb igen var spännande, faktiskt skönt att få lite rutin på allt. Frågan jag har är dock hur man sätter ihop ett skift utan truckförare? Nåväl, jag klagar inte på att jag får styra lill trucken igen.

Helgen var ännu mer spännande. Kalas på Wärds med bybor och diverse människor från utomsocknes. Sedevanlig efterfest hos KA med en hel hop av folk. Tillsist bar det av till Stockholms grabbarna för ännu en efterfest. Riktigt nice att lära känna nya människor och få se ett hus som man aldrig sett. Och sen att man blev tolv tuber duschkräm rikare förvärrar ju inte saken :).

Nu är jag snart off till farmoran och sen blir det hemåt för en skvätt middag.

Solong ont farewell.

ung.Se här vad jag fann. En bild från svunnen tid, då var man rena rama ungdomen.
Ring i näsan hade jag också. fränt.

lunarstorm.Ja, när ska man egentligen ta sig för att ta bort sin gamla förlegade lunarsida? Jag vill faktiskt inte ta bort den eftersom jag har massa roliga dagboksinlägg där som man har skrivit för nära hundra år sedan.
Går in emellanåt för att inte sidan ska försvinna, och se på tusan, idag hade jag fått hela fyra lunarmejl. Tre stycken var reklam och den sista var från en tjej som ville träffa en annan tjej att experimentera med. Nej tack. Inget ont mot homosexuella, men så desperat skulle jag aldrig bli.

Bilder.

Här kommer ett axplock av bilderna från fjällturen till Fallmoran..Soph poosar. Det är viktigt med solskyddsfaktor!


Även jag klämde mig in på ett ego-kort.


Zilva och Minja var på hugget.


Vem är fotografen?


SjälvFALLET gick vi även hit..

Städaredag.

Idag har jag levt ett sant knegarliv. Det var minsann inte igår man gjorde det. Klev upp i ottan (09.48 för att vara exakt). Duschade, klädde på mig och sminkade mig en smula på endast 15 minuter, personligt rekord måste jag säga. Beträdde den flaggbeprydda lill-nissen och gasade iväg till norsgården. Städning stod på programmet och det skurades och sopades hårt mellan kaffekopparna. Det enda jag anser är en smula trist är att vi inte fick upp pianot på scenen. damn.


Tror inte personerna på bilden behöver någon närmare presentation..

Just a pic.

Jag hade väldigt lite för mig häromdagen så jag plockade fram det nyinköpta ritblocket och skisspennorna, här har ni resultatet;


Skulle dock behövas lite mer skuggning på vissa partier, men jag la ner projektet innan den blev sönderkladdad.

Originalbilden;Je vill je å.

Nu när man läser bloggar på sommaren så ska alla i väg till något käckt lantställe långt bort och ha det trevligt. Jag vill också åka bort. Någonstans. Jag vill packa, ja det vill jag.
Är det för tidigt att packa till Tysklandstrippen i Oktober redan?!

Ja, det är det. fan.

full.

Av de 211 bilder som finns av mig på facebook håller jag i någon form av alkoholhaltig dryck på 57 av dom.
Det finns 3 stycken av dessa 211 som jag är nykter på. Oooops.

snabel a.

Min far berättade en mycket skojig sak för mig igår.
Vet ni hur man säger snabel a på norska?
Jo, alfakrull.
Humor.


cirkus.

Cirkusen har verkligen kommit till byn. I går kvällst sågs inte mindre än 20 cirkusfordon susa förbi gärsgårds efter min systers utsago.
Vart bortöver och kikade på spektaklet idag, och gissa vad jag såg, KAMELER, att sådana exotiska djur skulle beträda Rätansk mark trodde jag aldrig.
Är sannerligen i valet och kvalet om man ska dra sig dit till kvällningen, men det känns något drygt att behöva pröja 180 riksdaler, och då får man ändå bara sitta på en bänk. Träsmaken i röven lär vara ett faktum.
Man kanske kan deala med dom om man tar med sig egen stol?

reklam.På Grindes anslagstavlor kan man hitta guldkorn.

När vi ändå är inne på roliga saker kan jag berätta att jag käkade Thai-mat på Tempo igår. På matsedeln stod det att man kunde få Hambergare, Salla och wokad Vegetarian. Dock vågade jag inte ta något kort eftersom det stod en Asiat mitt framför näsan på mig och såg allt annat än road ut.
Vid närmare eftertanke klandrar jag inte hennes bittra uppsyn, det kanske var hon som var vegetarianen..

en syster.Idag när syster den äldre plockade ur barnvagnen ur hondan efter morgonens skolavslutning passade jag på att fotografera i backkameran. Det är verkligen humor på hög nivå med en backkamera.

Dagens fråga; Vart var min vän Sophie när hennes småsystrar hade skolavslutning?

sommarKan ni människor förstå att det bara är en och en halv liten vecka kvar till midsommar? Jag tycker då att det är en smula svårt att förstå, speciellt i detta fulväder. Blir i allafall Bryngel på midsommar med familjeskapet, tänkte även i år delta i Årsmötet med byamännen. Det är på tiden att den yngre generationen tar sitt ansvar och intresserar sig för att byn ska leva kvar.

Nu ska jag kolla lite på tråk Big Brother med systraskapet igen.

dagis.

I morse smörjde jag in hela kroppen med Bodybutter som luktar cocos, älskar den doften. Erika sa att det fortfarande luktade efter mig nu. nice. Mindre nice är ju att jag fan inte minns vart jag köpte det fastän det bara var ca två veckor sedan, så när det tar slut kommer det bli rena rama katastrofen.

Har varit på dagis idag med ett knippe mycket energiska barn, dock lurade jag dom att servera mig lådsas-mat ur dockvrån och det tyckte dom var superkul.
I morgon blir det fotvård, Svensta och Ånge.

Snipp snapp snut, nu ska jag titta på dokumentären om Josef fucking Fritzel och dricka mjölk.

yes.

Gissa vad jag gör..Fin väär.

I kväll är en sån där kväll där man bara vill klä av sig naken och springa runt som en illdåre genom halva kommunen. Bara det kunde vara en aning varmare så vore läget top noch. möjligtvis kan även en pilsner tas med i ekvationen.

Snälla.

Jag vet att ansökningstiden är slut till Bonde söker fru, men Du, käre bonde, kanske vill ha mig ändå för jag är så jävla söt.


Bra musik.Här finns min och Leons favoritlåt till förfogande.

CONGRATZ!!

G R A T U L E R A R     M A M M A     O C H     P A P P A
Idag har min mor och far varit gifta i 25 år, med andra ord firar dom silverbröllop i dag.

H U R R A     H U R R A     H U R R A     H U R R A

(bilden är tagen med mobil på en tavla, därav den dåliga kvalitén)

crazy folks.

Mamma och pappa kom nyss förbi här nere på gärsgårds. Dom är helt super-inne på att jag ska söka till Bonde söker fru. haha. Känner hur ögonen kliar bara jag tänker på bönderna. Visst vore det jävligt roligt att se vad som händer och om man skulle komma med, men tyvärr mamma och pappa så är ansökningstiden ute. Det blir nog en Jämtländsk sommar för mig i år igen. Ellerja, med inslag av ett utomlandsbesök..


Det gick..

 Det gick mindre bra med mitt företag att vinna Mario party turneringen, både förrgår och igår. Eftersom min lillasyster är åter på byn så var förlusten ett faktum. Fyra gånger av fyra har hon nu plockat hem segern sen dess jag sa att jag skulle klå dom alla. snopet. Tror dock att det ligger en hund begraven här någonstans, hon kan inte ha sån jävla tur hela tiden, tror mer på att hon manipulerar oss andra spelare så att hon kan vinna. Alternativt så har Emelie ett handikapp eftersom min hand fortfarande är hårt sargad, dessutom kliar det sjukt mycket i såret så jag är färdig att hämta upp en igelkott som jag kan gnu hårt mot handflatan. Igår försökte vi med alla medel att utplåna det vandrande kromosomfelet Peach, numera kallad Bitch, som spelades av "datorn", det funkade finfint.

 

Nu ska jag ge datorn till min tjatande syster och lägga mig ner och dö till ännu ett görtråkigt avsnitt av Big Brother som mina systrar envisas med att se.

Dessutom såg jag nyss lill-nissen försvinna nedför vägen utanför huset med en oidentifierbar förare i. Undra vart den var på väg?!

Solong.

 

 


Ish har blivit medborgare på riktigt.

Idag har det varit en dag med en smula nervösa inslag, jag gick nämligen och röstade för första gången i hela mitt liv. Sist det var val (2006) var jag utom Sveriges gränser så jag kände mig som an afrikan på Grönland där jag stod med mitt röstkort i ena handen och i den andra höll jag hårt min id-handling.
Som tur var fanns Joe på plats för att ge en hjälpande hand till den numera äkta samhällsmedborgaren. Jag kan numera delta i diskussioner angående valet eftersom jag själv har dragit mitt strå till stacken och röstat.
En sak som jag inte fattar bara är varför det är så infernaliskt hemligt vad man röstar på. Jag röstade på Piratpartiet, så nu vet alla att jag väldigt gärna vill vad dom står för.

Hej hej veeeeelkommen.


Unge herr Lindblad.


Jag och Mr. Leon myser.Mr. Leon i egen hög person.

Anledningen.Att det inte finns en stor varningstriangel med fet text på Marioparty spelet om att man kan få allvarliga skador av för hårt spelande är förkastligt.
Jag är just nu mycket döende.

Movie.

Det blev visst två inlägg märkt minnesförlust, kanske just därför jag hade minnesförlust och la in samma två gånger eller nåt. Nu är det i allafall åtgärdat.

Sitter och tittar på film från när Leon var liten, för två månader sen med andra ord. Men damn var karln har vuxit. Han har mycket tjockare ben.

På fredag är det cirkus borta på campingen i Rätan, och självklart ska man dit och förlusta sig med en sockervadd.

Nu ska jag kolla klart på filmen och sen blir det nog hemgång, eventuellt ett parti Marioparty. Dock vet jag inte om min hand pallar något mer spelande på ett par dagar tyvärr.

Adjöss amigos.

Minnesförlust.

Glömde berätta i tidigare inlägg att jag faktiskt fick ta i kring den något trinda, men trevliga trafikvakten i Ånge igår. Det var verkligen höjdpunkten på kvällen.

Ånge.

Hej gott folk.
Var i Ånge igår och rumlade, hann dock bara med förfesten innan det blev hemgång igen. Vilket var göttans. Var alltså tillbaka på Turingen vid elva. Kaffedrickning och historieskrivning med Soph, Annie, Jens och Maja. Skrattade så jag höll på att dö ungefär hela tiden. Sen kan man ju även tacka sig själv idag när man mår fruktansvärt bra och inte är ett dugg bakis.

Åsså ett tack till våran driver B-O som körde oss kors och tvärs runt halva Ånge kommun. Thanks.
Dessutom ska vi lira kubbturnering i juli, jag hoppas du har anmält oss nu. Måste bara komma på ett bra lagnamn.

Nu ska jag hänga tvätt sen blir det Mario-party turnering.
En gång för alla ska vi utse vem som är bäst..det kommer bli jag, haha.

göttigt.

Det finns fan inge skönare än att lägga sig i sängen på kvällen.
Ville bara säga det..

hemkommen.

Är nu sedan länge hemkommen från staden. Hemresan fick dock en något trist mittpunkt. Mitt på 45an innan Skanderåsen tappade jag min fina bilflagga som lill-nissen var pimpad med dagen till ära. Och de flesta kanske vet att jag är en människa som stör mig väldigt mycket på om något går fel. Den bortblåsta flaggan gnagde sönder mig så tio i sju svängde jag in på Dollar och köpte mig en ny av Ludde. Så nu är bilen fortfarande pimpad inför morgondagens nationalfirande.
Funderar starkt på att pimpa bilen en smula till, dock vill jag inte tala om hur än.

Här på tjugofemman gärsgårds har vi Mario party-turnering på Nintendo 64. Även en öl har inmundigats av mig, och ett glas rosé. Det får man unna sig när ens lillasyster tar studenten. Alltid finns det en anledning till att ta sig en bläcka :).

Nu ska jag skicka något mail åt min bror. Men vi höres folkens.

studentyra.

Då var man inne i stan på studentyra då. Och jävlar vilken fest. Massa folk, lastbilar och musik överallt. Man blir så glad av allt, jag skulle kunna betala hela tjugosju och femtio för att få vara med om den dagen igen. Men det är svunna tider, hela fyra år sedan. Dock är det fortfarande många många som frågar om jag tar studenten i år, eller ifrågasätter varför inte jag ska på balen. Fast på bolaget behöver jag inte visa leg, inte alltid i allafall.

Pärra och Micke letar febrilt efter Eurosport då dom vill se tennis, pappa och Lillebo ligger och chillar i sängen och mamma och Erika är på matpiraten. Då vart det bara jag kvar, och jag, jag gör ingenting. Sitter mest och väntar på att Emelie ska ringa så jag får hämta henne i min pimpade lill-niss :).

Hoggars klockan fyra för inmundigande av studentmiddag, sen blir det straight to Rätan. I morgon bär det av till Ånge på Träslaget och Efterbränningen så det blir till att vara utan flaskan ikväll.

Ännu en gång har jag skrivit en sånt inlägg som jag själv hatar att läsa.
Därför sätter jag punkt.G R A T T I S     S T U D E N T ! ! !Los promenados.

Godkväll gott folk.
Har nyss varit ute på en angenäm promenad med Kristoffer och den ohängda jycken Minja. Slutade på 6 kilometer tur och retur. Kristoffer gick i sina bästa promenadskor och trodde att det skulle bli ett fint svamp-år i år. Ja jisses, det blir det nog.
Nästa gång blir det minsann elljusspåret, och då blir det löpning utan hund. För maken till hund att skita hela tiden (eller försöka skita) har jag då aldrig skådat.

Nu blir det lite uppdatering inom bloggvärlden som inte har skett på ett par dagar. Sen blir det minsann sängen, tidig uppstigning i morgon. Klockan nio avgår Lill-nissen från Haraldsson residense och då ska håret vara lockat och de bästa gå-bort kläderna på, samt att jag ska ha packat in min bror i bilen också.

Godnatt.


Dröm.

I natt drömde jag att jag var på någon resa, vi skulle bo i ett hus där det bodde värsta poltergeist ungen. Skitäckligt var det. Och vi slogs som dårar med den där ungen. Sista natten gick vi in till henne så snärtade jag henne med en handduk i huvudet. Dagen efter kom karln som jag var kär i, nämligen Daniel Gustavsson. Han hade cyklat omkull och sovit på en åker på natten. Helt sjuk dröm.

Run forrest.

Igår var det dags för den årliga turen till Sundsvall och vårruset. Shoppade först en smula på Birsta och sedan var det dags att åka iväg och kuta röven av sig. Uppvärmningen gick sådär, jag vet ingen som har så dålig motorik som jag. Ska man använda både armar och ben i någon övning så funkar det inte alls. Alla kroppsdelar i ett enda kaos. Dessutom lyckades jag slå ett par förbi passerande i huvudet med min graciösa träning.
Springningen gick dock bra, fick rysligt ont i benen efter bara några hundra meter, men det gick över och jag sprang mestadels hela vägen. Gick i mål på 35.46, vilket jag är mycket nöjd över!

Nu var det visst Lyxfällan som var på tv. Världens tråkigaste program.

Hejdå.

sängen.

Godkväll.
Nu ska jag snart iväg till sängen och titta på Saltön. Uppstigning vid sjutiden i morgon, kan bli hårt för en nattuggla tillika morgontrötter som jag.

Har en sovande bebis i mitt knä så det är nog dags att avsluta denna jobbsession då jag halvligger med överkroppen och skriver. Inte skönt.

Helt sjukt på Söndagsparty idag, Fredrik kör bil i Stockholm med förbundna ögon medan Filip berättar hur han ska köra. Totally crazy. Det vill jag pröva :)

Fallmoran.

I morgon bär det av till Sundsvall för spring i affärer och ännu mera spring på årets Vårrus. Hur jag ska klara mig runt med ming träningsvärk som gör sig något påmind är en gåta. Dock är träningsvärken nog inte den värsta på långa vägar. Jag är sinnessjukt bränd på hela kroppen, kan knappt bära kläder utan att det gör ont. Tror Ni man får springa naken i morgon? Eller kommer konstaplen må hända och fängslar en för uppseendeväckande beteende?
Vi var alltså på fjället igår, jag, Sophie, Minja och Zilva vandrade till Fallmoran. Smorde in mig med solskyddsfaktor tio, den första jag hittade, dessutom tänkte ju jag att det var nog ingen fara på taket. Johejdu, idag känner man sig som en kräfta. Min rygg är alldeles röd med klädsamma inslag av blekhet där bikinibandet har suttit. Käckt.
Turen slutade på inte mindre än 1,2 mil. Och jag kan verkligen rekommendera att gå dit för alla, kanske inte så kul att kolla på några gamla fäbodar och ett vattenfall, men det är en trevlig tur dit.

Har varit och hälsat på
Sara idag och hjälpt henne lite med headern till bloggen, kolla om Ni vill. Det bjöds på kaffe och bullar och var mycket trevligt som vanligt :).

Nu väntar tre nätter nere på gärsgårds tydligen. Herrn i huset jobbar natt och mamman och den vilda bebin vill inte sova ensamma. Då blir det Saltö maraton, älskar miljön i den serien. Tänk om man ändå kunde träffa en riktigt rik knös som hade åtminstone en liten sommarstuga där ute på någon ö i skärgårn, eventuellt en båt också vore trevligt.

På fredag är det student, tänk att lillan redan tar studenten. Det får mig osökt att tänka på att jag faktiskt inte var med när hon gick ut nian, någon som minns vad jag gjorde då? Kan ha varit på besök hos familjen Lindgren i Norge.
Står i valet och kvalet om man ska stanna inne i stan på studentkvällen, i så fall blir det nog fruktansvärt nyktert. Vore roligt att bara cruisa omkring och titta på folk i lill-nissen. På lördag blir det eventuellt Ånge med Soph då träslaget går av stapeln.

Nej, nu ska jag in på youtube och lyssna på musik.