bira.Då var den härliga lördagskvällen äntligen kommen och snart ska den första ölen sprättas, hällas i glaset, skumma lite grann och sedan inhaleras med njutning. Aaah.
Allmighty är inbjuden, ölen har den rätta temperaturen och livet leker. Hoppas att Bojan och Boris håller sig utanför festligheterna, vi vill helst inte ha besök av de kristna underhuggarna i afton.

Ready Set Go!


Ölen är människans bäste vän.

Fuck the dog, ölen är människans bästa vän. Dom frusna små stackare jag packade ur min bil tidigare ikväll har börjat rätta till sig och är faktiskt riktigt smakliga. Var tvungen att inhalera en pilsner för att jag varit en god arbetare idag. Men bara en mamma, jag lovar!

Jag är på god väg mot mina tusen inlägg.
Produktiv dag.

Idag har man inte gjort många knop inte, kom på Acb och blev riktigt lycklig över att packarna på skiftet innan förhöll sig i matsalen. Inget att köra med andra ord. Jag blev lycklig. Det gick några timmar, vid sju började dagen bli dryg. Vid nio kom vi igång och körde en halvtimme. Trots denna inaktivitet var det inte tal om att få gå hem. Dock var nog den absolut drygaste stunden på dagen när tillslut vi stod vid stämpelklockan, ombytta och klara och Manpower-Stefan räknade ner minutrarna. Dock var det ganska kul eftersom han skrattade till varje gång det gick en minut. Rolig människa.

Blev hämtad av Görel och färden gick till min egen, svinkalla, bil som stod i Lillsved. Hem och intag av pilsner och sen var det dags för dagens stora ögonblick. Klämma på Glenne. Oh vad jag njuter.

Heders på er folket.

coolt.

Hittade en liten hemlig, väl dold inbyggd kamera i mammas lilla dator. Startade ett videosamtal, det var mindre charmant att man såg ut som ett troll.

stressade människa.

Har i allafall blivit några stackars slantar i vinst på poker idag, jag satte mig på "bätter sia" av bordet och vann gång på gång. Sista rasten bytte jag sida och med det var också turen förlorad, jag tror stenhårt på att det verkligen finns en loosersida.

Fick sms av Allmighty idag som jag tycker är värda att nämnas eftersom dom var så geniala;

"Och här lyser flitens lampa. Ikeas hopp och framtid. Bloggarnas drottning sliter ut sina värdefulla händer. Dessa händer som är ämnade att få ner de mest otroliga memoarer. Världen har aldrig skådat en passion och känsla som hennes. När hon skriver står Wassberg still".

Jag skrev förstås och sa att det endast var pokerlampan som lyste på företaget.

"Ty under den svaga lilla lampan satt de hårt arbetande människorna, dom voro dömda till att spela bort sina löner för att överleva. Den dagen stod hela inkasseringen stilla, i ett hörn satt arbetsledaren och mådde rätt illa. För den som inga underarbetare har, han få ensam med maskinerna sitta kvar. Pengarna på Acb rullar in, det går bra nu. Röken under den lilla lampan låg tjock, de allvarliga pokerfaceen skymtas ibland".


Frågan är bara vart karln får allt ifrån?


ibland.

ikeajobb.jpg


Tänkte bara säga att jag har ett mission, innan detta året är slut ska jag ha skrivit 1000 inlägg i bloggen.
Nu är det uppe i 510 tror jag, och det är på 2 år. Shit, vad ska jag skriva om?

ellinor från sin bästa sida.


 Ellinor är nöjd vid arbetsdagens början.
 Ellinor blir ännu nöjdare när det blir materialbrist.
 Ellinor blir trött för det finns inget att göra.
 Ellinor muppar för att få tiden att gå.
 Ellinor får äntligen åka hem.


10 sanningar.

Här kommer tio absoluta sanningar om mig själv;

1. Uppslagen till vad jag ska skriva i bloggen får jag oftast när jag jobbar, då är det bara att anteckna ner stödord på närmaste papper och sedan uppdatera er om mina funderingar när jag kommer hem.

2. Det är väldigt sällan, för att inte säga aldrig, som jag erkänner att jag sovit om folk ringer och väcker mig. Förstår inte riktigt själv varför det är så.

3. När det kliar längst, längst ner på ryggen (alldeles ovanför röven) så bävar jag in i det längsta att klia. Hugger hellre av ett finger än att klia mig där, tycker det är fruktansvärt obehagligt av någon anledning. Inte för att det gör ont eller något. Får bara sjuka obehagskänslor av att klia där.

4. Jag är hur höjdrädd som helst (vi snackar 1-2 meter). Benen börjar skaka och är jag riktigt högt upp svartnar det för ögonen. En stor del beror på att jag inte litar på mig själv. Tänk om jag skulle "råka" hoppa åt sidan och ramla ner?!

5. Jag dricker väldigt lite om dagarna, oftast när jag äter på jobbet dricker jag först när jag ätit upp maten. Och då brukar det kunna bli 2 klunkar. Det är sällan jag dricker upp en 33 cl dricka på jobbet på mindre än 2 timmar.

6. Jag är fruktansvärt bollrädd. När jag gick i nian var jag tvungen att låna hem en boll av min gympalärare för att "bli vän" med den. Det lyckades inte.

7. När jag har stekt någonting och ska spola vatten på stekpannan tycker jag det är så hemskt att höra när det fräser så jag håller för öronen, blundar och skriker när jag gör det.

8. Jag gillar min blogg väldigt mycket, kan nästan säga att jag älskar den. Kan ligga i timtal och läsa igenom alla gamla inlägg fast jag läst alla en vecka tidigare. Bara för att den är så sjukt skön.

9. Jag har en sjuk ovana att alltid när jag snytit mig titta ner i pappret. Inte så att jag gör det för att fastställa kulör och konsistens, jag bara gör det liksom.

10. Ibland när jag är själv, tex när jag åker bil och lyssnar på musik kan jag lämna den bittra verkligheten en aning och tycka att min sångröst låter grym inne i huvudet och undrar i mitt stilla sinne varför inte jag sjunger duett med vem det nu är som sjunger låten jag lyssnar på (oftast när Winnerbäck spelas). Det låter ju som en sjukt bra symbios av röster. Sen vaknar jag till och inser att jag sjunger lika bra som en groda lägger patiens.

humor på natten.

Jag ligger och blippar på den lilla minidatorn då pappa kliver in:

- Jag vet så väl varför du har den där datorn.
- Jaha, varför?
- För att nu är vi inne på småtimmarna.

Han är alltbra klämkäck min far.Lite skillnad kanske?!


Vilka raringar.

Jaha, Jennie och Joe var faktiskt ganska snälla i deras utlåtande, jag körde på samma alla dagar - Har hostat som en TBC-sjuk. Dom tyckte synd om mig.

Idag har jag fört Acb rätt in i miljonerna med min pack-teknik, ellerja, har i allafall jobbat som en jävla blådåre, men vad hjälper det när det blir stopp titt som tätt? Fick i allafall till 2500 och det är vi ju nöjd över. Som Larssa Lort uttryckte det; "Det var längesen vi var uppe och nosade på dom här siffrorna"  och det tror jag alldeles säkert.

Danill den räven "glömde" Glenne hemma idag så jag får vänta en dag till på min älskling. Men faktiskt så går det ganska bra ändå, har lånat mammas lilla bebisdator Maj-Conny eftersom internetet bestämde sig för att inte samarbeta på pappas laptop.

Har inte så mycket intressant att förtälja förtillfället. Men det kanske kommer en uppdatering till innan det är dags att lägga ner huvudet. Håll ut(kik)!

Heders.

Goooud morgon.

Yes, godmorgon mina kära små vårlökar.

Nu var det dock ett tag sedan jag vaknade, men vem vet, kanske någon av er har trynat tills klockan slog nu. Idag är det som vanligt jobb som står på programmet och jag hoppas på en verkligt lugn dag med lite att göra, kan nästan säga att jag skulle kunna sopa hela fabriken bara man inte behöver stå in das päck. Bara jag har någon trevlig och pratglad person vid min sida ska nog det gå vägen med sopkvasten minsann.

Los familjos befinner sig i Östersund, eller påväg dit, så då är det bara att passa på att klämma ner sitt fabulösa ass vid snabb-datorerna och kolla lite.

Nejnu ska jag hälsa på hos Jennie och Joe och höra deras utlåtande.

Heders.

glömde.

Glömde säga att jag fick ett litet besök av mina kära gamla källartroll Nutte och Dennis idag, dom letade efter fruntimmer. "Då får ni nog leta ihjäl er" sa jag och skrattade så min trinda mage rörde sig i discodans-takt.

grattis.

Å herre min skapare, som jag längtat efter detta moment, jag har vunnit pris för min insats i bloggvärlden, min blogg har blivit prisad till årets bloggpris; "Potatisbjörnar på safari i mjölpåsen in the ghetto of Rätan and lill-nissens dream team-priset". Är det inte helt underbart? Jag har uppmärksammats. Jag syns.

Nog talat om min egen briljans (dock kan man väl aldrig tala nog om den), men nog för stunden i allafall. Dagen har flutit på bra och trots att vi har kört som ena riktiga blådårar så har vi inte lyckats komma upp i mer än 2200 garderober. Det gick till och med så långt att Larssa hade ställt ner förslutaren en sekund, men han gjorde det nog i senaste laget av dagen, för inte fan gick det bättre för det.

Mina kära kollegor och partners in poker har skinnat mig på pengar idag, det enda jag har kvar av mina små-slantar är några ynka 50-öringar i botten av fickan bland damm och ludd. I morgon ska jag ner och växla på affären så jag har färska pesetas att spela bort i morgon, för någon vinst är det dåligt med i dessa tider.

Intet nytt under Acb´s tak, arbetsledaren aka. kaffedrickaren ligger hemma med obestämd sjukdom och ingen vet någonting om vad som händer med den nya produkten. En natt till i ovisshet med andra ord. En natt till då man ska behöva ligga vaken och fundera över Acb´s knaggliga framtid. Jag bävar.

The big beundrare har återvänt och är som ett plåster, snart slår jag in pallet på karlfan, säger jag att jag inte vill åka bil med han i sommar, så vill jag inte det. Och då behöver man inte fråga artonhundra gånger till.

MEN
, nu ska jag berätta händelsen som får tåg att stanna, flygplan att sluta flyga och Allmighty att ge upp sin tro på Jesus, Jo, imorgon kommer mitt skötebarn, min älskling och mitt guld tillbaka till mig, nämligen min Glenn-Kenneth Kan knappt vänta att få smeka honom över hans ljuva tangenter och framförallt blogga på honom. Jag vet att jag är dum i huvudet som säger det här, men det har faktiskt varit svårt att be om att få honom tillbaka. Visst, han är min. Men jag vet hur jävla tråkigt det är att inte ha någon dator. Dock blev jag glad när fodervärden Danill sa att han kunde ta in sin egna stationära.

Har inte uppdaterat er om feberläget på länge, men jag kan säga att det är under kontroll. Är fortfarande en vandrande bakteriehärd med hosta och snor som snart sprutar ut ur öronen, men febern är som sagt borta och det är huvudsaken förfan.

Nej nu ska jag lämna Er, kära Ni, åt ert öde och kanske läsa lite bloggar.

Heders.

ibland.

Ibland, som nu, när sängkläderna är blåa brukar jag tänka att jag dyker ner i ett hav när jag lägger mig i sängen. Det gör dagen lite mer underhållande för en stund på något vis.

Och ännu mer underhållning blir det när jag tänker på att jag faktiskt gör det.

ångestfylld

Jag ger upp mig själv, ger upp livet och den jag är just nu. Detta förbannade djävulens påfund till treskift kommer att bli min död. Sömnen infinner sig inte det minsta då den ska, men när den inte ska, ja då sitter man såklart där med gamnacke och halvsover. Vart man än vänder sig har man rövva bak.

Hade ett kärt återseende med min gamle vän Jensa på msn ikväll, det var tusan inte igår man stötte på honom minsann, men desto roligare blir det då när man väl pratar. Och utav den enkla lilla konversationen fick jag idén till mitt alldeles egna ordspråk; "Unemployment; the fruit of employment". Starka ord som skall komma att stå i framtidens historieböcker.

Fick en mycket uppmuntrande kommentar för några inlägg sen av Helena (hur fan lägger man in en länk under namnet?). Hon tyckte att jag skrev underhållande, det är så roligt att få kommentarer där folk skriver att dom tycker att man skriver bra. Dock tycker jag att jag bara får till trök-inlägg, men det tycker nog väl dom flesta om sin egen blogg.

I ärlighetens namn känner jag mig ganska eländig för tillfället, dagens kravlande under förslutaren gav utdelning i såväl skitigt hår som dammigt snor. Men det blev skapligt rent där under i allafall. I morgon skall ju IKEA komma och då får det inte se ut hur som helst på bygget, nej snyggt och prydligt ska det vara. Let you veta when I find out what dom säger about Elgå. Det är väl förkastligt att det inte finns något riktigt språk som heter Svengelska, något säger mig att jag skulle vara grym på det alltså.

Hur som haver så är jag oförskämt pigg som sagt denna sena (tidiga?) timme, kanske dags att åka till Görel och stjäla hem några pillerburkar sömnmedecin så man kan bli en någosånär normal levande varelse igen.

Nu fick jag seriöst en psykisk defekt, en tankekollaps av värsta dess slag. Hade något mycket intressant att förtälja men nu är det bortblåst som löv i vinden en stormig höstdag. You see, totally gone!

Nej nu har jag givit er en uppdatering, och det med besked! Ska försöka mig på att stänga mina blå-grön-grå-aktiga ögon och slumra till en stund innan det är dags att gå upp och agera hundpiga.

Och till the bartenders in Thailand vill jag bara säga; "Kippis ja juoda kanssa mielenmaltti".

Heders och på återseende!Kopiöst.

Ja så kan en till meningslös dag på Acb läggas till handlingarna, känns som högen med meningslösa och tråkiga dagar börjar bli oroväckande stor. Dagen har varit en aningens lik alla andra dagar nu för tiden, någonting är sönderkört och sopkvastarna åker fram tillsammans med de sura minerna. En febersjuk arbetsledare med skitnödig inställning lät oss inte ta ut våran komp och gå hem, så vi fick snällt sopa golvet till glans och bestiga diverse maskiner för service. Karlarna röstade på att tjejerna på skiftet (dvs jag) skulle ha kjol på sig. Jag sa emot och förslaget var därmed nerröstat till skoskaften.

Paparazzi Ellinor har visat sig från sin bättre sida och tagit kort på diverse medarbetare idag och vidarebefodrat dom till min syster. Hon tyckte det var aningens skojigt att se hur dom jag pratar om varje dag ser ut.

Nej nu har jag ett mission att starta.

Heders - Eder Birger.
jovisst.

Så kommer vi till det här med att bedriva otukt på annans mark, det är inte annat än att man känner sig lite orolig över att man ska få någon annans invärtes vätska kletad på sin kropp. Jag pratar alltså om Olverts förföringsförsök i min säng. Sällan har världen skådat en blick med sånt bergär som Olvert hade då, just när hon drog ner hans kalsonger och hans härligheter blottades för allmän beskådning..Hennes lycka var ett faktum medan mitt stora förtret blossade upp när jag fick historien berättad för mig i ett senare skede. Och om jag känner allas vår Olvert rätt så har hon även dragit den sedevanliga porrdansen för att i ett tappert försök få detta lilla oskyldiga offer falla för hennes lustar. Tydligen var dock hennes dans för ograciös, för enligt henne själv så blev det inget ligga. Inte den kvällen i allafall. Inte i min säng.

Nej, åter till den bittra verkligheten vi faktiskt dras med, Empan har just duschat av sig en klase svett och jag sitter här, glänsandes i mina egna kroppsliga vätskor som kommer av den briljans jag utsöndrar var gång jag får en idé. I morgon är det jobb igen och så ska vi väl alla hoppas på att vi får höra något positivt angående våran lön, vore ju rent av förkastligt om man var tvungen att leva på existensminimum hela veckan. För en hårt arbetande kvinna som jag har även utgifter..bilen skall tankas, datorn skall betalas, Unge herr Pena ska ha sina slantar och Empan ska underhållas med karameller av alla dess slag.

Måste berömma vädergudarna för det fina snöfallet vi haft, med ca 15 centimeter lössnö på vägarna begav vi oss ut, jag och Empan, för att köra sönder vägarna. Dock misslyckades vårat försök lite grann, dom blev bara bättre efter vår framfart. Lill-nissen är emellertid så låg att man plogar sig fram. Sladdar blev det i allafall.

Nu är det nog dags för en trött, förkyld gammal spritskadad människa att krypa till kojs med en film.

Heders - B-b-b-b-b-Birger!

hundra dagar utan heder.

Ännu en kväll då man inte har fått alltför mycket gjort i någon kategori..ellerjo, kaffe och datakategorin har fyllts ut till bredden. Blev bjuden på kaffe borti Sve hos allas vår Allmighty. Även ett ihopklämt dopp i form av rulltårta bjöds det på. Fler sånna kvällar vill jag ha, och jag lovar att inte dricka upp allt kaffe nästa gång ;).

Nu ska jag ställa den uttjatade frågan, som jag ställt ett par gånger tidigare den sista tiden; - Vad ska jag göra med mitt liv?

Nu är det nog hög tid att dra ner nattmössan, borsta tänderna och tvätta de hårt smutsade nävarna och krypa till kojs. Ögonlocken börjar bli oroväckande tunga.

Heders och godnatt folket!

roadkill.

Här nedan ser ni en något makaber bild på det lilla rådjur jag berövade livet i december.

(Känsliga ögon varnas!).
och nu kommer en bild på bilen efter krocken..Stackars bil alltså!

världens genom tiderna största.Ni minns väl Alfons "jag ska bara" Åberg? Klart ni gör, han är ju tidernas största geni, dessutom är han snygg som få. Likheten med en ung Fredrik Reinfeldt är slående. Dock är Reinfeldt inte på långa vägar lika fager som denne unge man.

Okej, det är sånt här som förpestar ens hjärna när man sitter rastlös och galet snorig hemma i soffan. Och hur mycket jag än försöker aktivera min hjärna och tänka på annat så slutar funderingarna ändå alltid vid samma sak, Alfons Åberg. Satt och funderade på finsk öl och det slutar med unge herr Åberg. Funderar på Magnus Samuelssons graciösa dansmoves och tänker på Alfons Åberg. Hur kommer det sig att ALFONS FUCKING ÅBERG har okuperat min hjärna?

/ Alfons Haraldsson..nej, Ellinor Åberg menar jag ju försås..eller?!...

nej.

Kan ju inte direkt säga att jag är direkt kurant där jag sitter, nertryckt i en soffa med datorn som bästa vän och inhalerar alvedon för full kareta. Men dock är jag vid gott mod och hoppas att denna påtagliga, obestämbara sjukdom är över till morgondagen. Tror inte att Jennie och Joe är speciellt nöjda med vad jag åstadkommit i träningsväg den senaste veckan.

"Vi har dig att tacka för ett välmående företag". Ironin är hög.

Heders - från soffhörnan.

saknar.

Saknaden börjar lite smått göra sig påmind, musiken, filmerna, bilderna och tangenterna. Jag saknar min glenne. Nog för att Britt-Göran och Maj-Conny också uppfyller dess funktioner, men jag gillar nog ändå Glenn-Kenneth bäst.

Tillägg;

Herr Ederwall sjunger; "Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!"

Feberskit.

Med samma termometer har nu kroppstempen uppgått till 35,9. Det tar sig.

Lets Jerry´s.

Ja, nu har man precis avslutat kvällen på 25an, låg under ett täcke och mulade Ben & Jerrys medans vi glodde på Lets dance. Absolut inte något av mina favoritprogram då jag är emot Tv´n för det mesta överhuvudtaget.
Dock hann jag se en skymt av nyheterna och den nya VD´n för Systembolaget, hon hoppades att samhällsintresset inte skulle bli sämre, det är nog ingen risk. Och om det skulle ske ska jag minsann handla upp lagret för mina sista slantar (om jag nu får några från mitt oerhört omtyckta arbete) så monopolet kan vara kvar. Det vore ju galenskap annars.

Nu sitter vi här, jag och Slemmis, stationerad i sängen med varsin dator i knät och letar oss ut över internätet. Dock finns det väldigt lite för vårat intresse att tillgå. Man är som insnöad på dom vanliga sidorna. Dessutom har jag blivit fruktansvärt less (ja, Danill, du läste rätt) på att läsa bloggar.

Nåväl, nu ska jag kolla fejjan om det är någon som lagt in några ruskigt intressanta bilder, håller er uppdaterad om feberläget.

Heders - fortfarande från sängkammaren.

febersjukan.Med imponerande 35,2 i feber konstaterar jag att det är dags att införskaffa ny termometer.

Galenskap.

Jovisst, det är ren galenskap att ränna uppe mitt i nätterna, och dessutom bedriva den tiden i Skanderåsen. För att citera en vän; "Madness, Madness".
Väldigt blandade känslor har infunnit sig under natten, både förbannad ilska och sann glädje och sist men inte minst en släng av feber. Har som sagt inte känt mig så kurant, men fann lycka i tablettform i fickan och då blev det lite bättre (ipren alltså, det var ingen smiley på den).
Danill var vänlig nog att göra mig sällskap en stund och jag utagerade mig på bästa vis mot vissa skitkorvar som inte ens är värd att ödsla energi på.

Idag skulle jag egentligen till staden och vara smakråd vid barnvagns-köp, men det fick bli sängen istället. Och jag är nästan glad att jag inte följde, syster sa att det var det värsta hon gjort i hela sitt liv. Shit, hon måste ha ett jobbigt liv :).

Nåväl, nu kanske man ska ta sig upp ur sängen och laga till någon middag, och eftersom föräldraskapet befinner sig på Hotell i Östersund blir jag själv vid bordet, undra vad det bjuds på..

För att citera ytterligare en vän;
"Det är inte kvantiteten som räknas".

Heders - från sängkammaren.

Fruktansvärt nöjd.Man tar sig inte till jobbet utan bensin i bilen, och man kan inte tanka om man inte har några pengar. Men ändå är man skyldig att vara på jobbet även fast man inte får någon lön. Ett rim som jag inte förstår.

Ingen idé att skriva något mer, kan ändå inte sätta ord på hur jävla förbannad jag är på Acb Laminat och nötterna som styr skiten. Dom får gärna för mig packa ihop vilken dag som helst. Jag kunde inte bry mig mindre.

Och det där företaget har man givit blod, svett och tårar i över två år nu. STORT misstag!


Lite humor efter Finlandsresan.Dom är inte riktigt mina, men jag har gärna kvar dom.


skitapa.

Yepp, är sjukt less på tillvaron nu faktiskt. Känns som om jag skulle kunna ta fram en kartbok, blunda och peka och flytta där fingret hamnar. Måste i allafall ta och göra något drastiskt med mitt liv annars vet jag fan inte vad jag gör.

2009 som jag bestämt skulle vara ett bra år, så börjar det lika som 2008 slutade - pissdåligt.

Dock har jag fått en skymt av migrän-kvinnan idag, det gjorde min dag lite i allafall.

Botjitta.Botjitta - Iggesundsgänget

En av de låtar som påminner om helgen, sjungen av allas vår lackerare Andreas. En riktigt skönsjungande man.Att vara eller icke vara?!

Tack Gud för att du förpestat mitt liv (och öga) med en vagel, det var precis vad jag behövde nu. Du kände det på dig va? "I helgen ska Ellinor ut och svinga med partypjuxen, Gud förbjude, vi ger henne en vagel". Nåt sånt eller? Men du store herre ska inte tro att det stoppar mig från att botanisera bland barens rusdrycker och dra på dansskorna. Nehej, där högg du allt i sten. Jag kör på den gamla vanliga om någon lägger märke till mitt röda öga; "Det ska vara så på den här modellen".

Satt häromdagen och var enormt sugen på att sy alternativt sticka något litet plagg åt det lilla barnet (som numer går under det skojiga namnet Malte Sune Anders) hittade dock inget mönster som tilltalade, och då tidningarna var från slutet på 80, eventuellt början på 90 så fick det vara så länge, stillade dock behovet genom att titta på barnvagnar med den blivande modern.
Färger till de båda könen har varit en liten diskussion de senaste veckorna, vilka färger är det okej att klä på gossar tillexempel. Går killar i rosa är dom plötsligt bög, men tjejer kan trava omkring i vilken färg dom helst vill utan att tas för att vara lagd åt det andra hållet. Konstigt det där. Jag har dock kommit fram till att när det gäller bebisar är det rosa på tjejer och blått på pojkar, resterande färger kan vara unisexa enligt min mening. Ja, till och med röd. Härmed var befästningen av könsrollerna klara för idag.

Snart är det dags, om mindre än 24 timmar beträder jag och mina kära vapendragare m/s Symphony som tar oss på en 40 timmars kryssning till Helsingfors. Jag säger som tanten på Estlandsfärjan sa; "Gud vad skönt att slippa Sverige". Även att hon yttrade dom orden så fort hon klivit på båten. Tokroliga människor det finns.

Nu ska fröken Haraldsson försöka få sig en aning sömn innan uppstigning om inte mindre än fem timmar och fyrtiofem minuter. Kan bli en aning kämpigt. Bara jag inte glömmer systempåsarna i all min hast med troligtvis literstora påsar under ögonen. Lite självdiciplin och en gnutta jävlaranamma ska väl det gå ändå.

Håll utkik efter helgen, kanske kommer en och annan rövarhistoria.

Heders - en sjöman älskar havets våg.

Det var som fan.


En bild säger mer än tusen ord..

Mitt älskade Rätan.

Sitter just nu och avnjuter en eftermiddag kaffe och lyssnar på mitt älskade Östersund med Nick Borgen, har är faktiskt riktigt klämmig den mannen, eller vad vet jag, bra musik är det i allafall. Mitt älskade Östersund. Nu blir man ju bara ännu mer peppad på att gå och se han i februari, det får fan bli så alltså.

Än en gång har jag kommit in i en bloggperiod, uppdaterar flera gånger daglien och har massor (?) att skriva om.

Ikväll blir det troligtvis (förhoppningsvis) tidig sänggång så man orkar upp innan tuppen i morgon, trots att jag är ledig är det då ingen rast och ingen ro, klockan kommer ringa fem ändå. Ska efter bästa förmåga försöka ta mig upp på en gång och kolla över packningen så man har allt som en båttur kräver, måste komma ihåg att leta reda på flytvästen, utifall jag skulle ramla i vattnet. Har i allafall packat halva väskan nu, svårt att veta vad fan man ska ha på sig. Dessutom befinner sig halva min garderob utlokaliserad på diverse ställen. Får se det som en bra grej, mindre kläder att välja emellan. Det gäller att se det ljusa i situationerna man ställs inför i vardagen.

Angående mitt tidigare inlägg om träning kan jag uppdatera er med att jag nu har fått ett träningsschema, det är inte alltför jobbiga övningar. Endast Måndag, Onsdag, Fredag och Lördag det blir träning. Kondition och styrka. Jag ska innan året är slut nå den form jag så länge drömt om, men har varit för lat för att skaffa mig.

Gud, nu vill jag bara ta bort allt jag skrivit för jag tycker det vart så tråkigt. Det är sällan man blir riktigt nöjd med ett inlägg man skriver, dock är ju huvudsaken att ni blir nöjd kära läsare. Men jag tycker allt att fler kan ge sig till känna i kommentarerna.

Nu ska jag kika lite på intörnet. Någon som har tips på någon rolig sida? Emottages med öppna armar.

Heders - mitt älskade östersund.

Bilder.

Har ingenting så viktigt för mig såhär efter en middag enligt tallriksmodellen, så jag lägger in lite random bilder..

Jag, julafton 2007Optikern tyckte visst att jag hade dålig syn?!Jag och min flurhårige faderJag och farmor, även detta julen 2007H - sistersModerkakan och jag på Kjelles 60-års kalasMin käre svågis MickeAlkohol + kapsyltävling med morbröderna = slips på huvudetJo, jag har faktiskt en nördig bror också :).

S L U T
Tusiken.

Snart 500 inlägg i bloggen. Jag tycker det borde vara mer. Mer text kommer sen.

Jisses.

Milda makter vilken kyla Jämtland bjuder på idag, höll på att frysa ihjäl (seriöst) när jag var ute och satte i kupévärmaren nyss. Kung Bore har också sagt sitt och kastat ner massa snö, det kan jag dock tacka för, men de dolda isfläckarna kan ta sitt pick och pack.

Det har rullat på någolunda på arbeite idag, dagen gick fort och det spelades poker. Bara en vinst till mig, men jag lever fortfarande på dom femtio kronorna jag drog in förra veckan. Det är pokerfacet som gör´t, javisst.

Mamma tog bilen och Bettan och drog till stan på föreläsning, och i och med det är dagens middag automatiskt bestämt, nämligen korvan. Det ska bli festligt.

Tog hem ett poäng i min mentala mig mot mig tävling idag också, har helt tappat bort laddaren till kameran, och mitt batteri som är helt och hållet utan stret. Gaah. Tur att man har en snäll mor som lånar ut sin kamera. Och med det var dagen räddad och jag var belåten.

Undra när man ska ta sig till och skaffa eget boende då så man kan plocka bort att bråte ur garaget, lär nog ta ett tag, har liksom vant mig vid att vara sambo med föräldraskapet nu, och varför ändra på ett vinnande koncept?

Nej nu ska jag bejaka min träningslängtande sida och lägga upp ett träningsprogram, jajjemän, ni hörde rätt. Ellinor ska bli en motionär och styrketränande fd. slacker. Önskar bara att jag hade en parhäst som jag kunde tvinga med mig på det, tvåsamheten vinner ändå i längden. Känner redan hur träningsvärken börjar komma krypande. Huj.

Heders - Elle Pelle skrälle.

gratulationer.

Först och främst får jag lov att gratulera Danill som blivit farbror för andra gången idag. Grattis grattis.

Ibland kan jag bli en aning fundersam över vad mina föräldrar tror om mig egentligen, mamma förlägger sina disksvampar (använda) på något bra ställe. Sen tror hon att oskyldiga jag har fått abstinens och snott dom. Käre värld, hade dom varit oanvända hade jag förstått hennes misstro om mig, så mamma, jag har icke stulit dina disksvampar. Jag fick ju en helt ny förpackning när jag fyllde år ju.

De senaste dagarna har visat sig vara riktiga fuldagar, har gått omkring utan smink i mjukiskläder mest hela tiden, men jag har i allafall ett fint, rent, mjukt och lent hår. Nöjd. Men förhoppningsvis får man väl klissa dit snygg-ansiktet i helgen.

Pappa tyckte att det var lite förkastligt att jag inte skrivit någon förklaring till min rubrik häromdagen; Surgunt Indocti. Och hör på tusan, nu vet jag vad jag ska säga att min pappa jobbar som nästa gång någon frågar, det är nämligen hans nya titel. Antar att meningen har en släng av latin, och den betyder så mycket som; snillen träder fram, olärda. Han har då bra höga tankar om sig själv den mannen, med all rätt dock. Undra om det är det som även är mitt kall i livet, träda fram som det egentliga snille jag är, vad tros?

Undra om man ska ta sig en kopp fika innan det är dags att beträda den efterlängtade sängkammaren, har nämligen gäspat ett x antal gånger senaste timmen.

Jobb i morgon på slavlägret med den ökända garderobs-Hitlern till försteman, Stalin, Lenin och dom andra diktatorerna som förhåller sig på bygget. Matlådan är fylld och modet är på topp inför morgondagens alla prövningar i packen, hoppas på en lugn dag.

Nu, fika och bloggläsning.

Heders - Bara Ellinor

Lista.

STEG 1

Namn: Louise Ellinor Haraldsson

Bor: På Thunellvägen, sambo med mina föräldrar; mor och far.

Ögonfärg: Vissa säger blå andra säger grön. Jag säger att jag är en kameleont.

Hårfärg: Brun.

Skostorlek: 36-37 beroende på skor.

Längd: 170 cm (tur att man inte är så lång när man har höjdskräck).

Höger eller vänsterhänt: Höger.


STEG 2

Skor som du bar idag: Garmont.

Jacka som du bar idag: Swedmount.

Dina svagheter: Det är väl dumt att skriva ut dom, någon kanske använder dom emot mig någongång.

Rädsla: Hemska sjukdomar och spindlar.


STEG 3

Första tanke när du vaknar: Vad är klockan?

När somnar du: Inte i tid i allafall, oftast tar det några timmar sen jag lagt mig nu för tiden..man börjar bli gammal, hehe.


STEG 4

Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola.

McDonalds eller Burger King: McDonalds säger jag för att jag sällan varit på Burger King, men jag tror det är bättre på BK ändå.

Adidas eller Nike: Jadu, mina adidasskor har helt oslitna hängt med i två år nu så jag måste nog säga dom. Hurra för kvalité!

Lipton Ice Tea eller Nestea: Dricker inte te överhuvudtaget. Jävla blask.

Choklad eller vanilj: Choklad, vad det än gäller!STEG 5

Svär du? Känns som den här frågan var ditsatt bara för att jävlas..hmm, svär väl ungefär i varje jävla mening.

Sjunger du? Jajjemän, i duschen, i bilen (när jag är själv oftast) och med Emeluren.

Duschar du varje dag? Det blir nog mest varannan tror jag.

Gillar du skolan? När jag gick i skolan så avskydde jag den, gymnasiet hade sina bra dagar dock. Vi hade en bra klass.

Tror du på dig själv? Ibland gör jag det.

Kommer du överens med dina föräldrar? Självklart, vi är skittighta :).


STEG 6

Har du under den senaste månaden:

Shoppat? Ohja.

Ätit en hel ask müsli? Nej, äter sällan müsli, men paketet märkt "Daniel Berglund" på kylskåpet på Acb ser bra lockande ut ibland :).

Ätit sushi? Nej, men jag har varit infernaliskt sugen på det, senast igår faktiskt.

Stått på scen? Haha, nja, jag och brudarna sjöng lite av "Keep on Rocking in the free world" i micken när AK4 spelade den på Jämten.

Skejtat? Nej, dock hade jag på mig en tröja som det stod "Skate underground" på häromdagen.

Bakat? Bakade ischoklad innan jul.

Stulit något? Nej, det har jag inte gjort.

Ljugit? Kanske någon vit lögn, men inte vad jag kommer på.

Kysst någon? Ja.

Kramat någon? Jajjemän.


STEG 7

Har du någonsin:

Däckat eller varit jättefull? Ja, det har jag minsann.

Varit full?: Jo, som sagt..

Blivit kalladra? Hmm, få se nu..ja, förra veckan tror jag..vad är det för jävla skitfråga?!

Blivit nerslagen? Näppeligen (som sagt, varför blev denna text fet och går inte att ändra tillbaka?!).

Busring någon? Haha, det var ofta det när man var liten.

Gjort något som du ångrade? Ohja, många gånger.

Fått IG i nått ämne eller på något prov? Ja, jag har inget läshuvud.

Kastat en sten på nån ruta? Jajjemän, men den har inte gått sönder.


STEG 8

I framtiden..

Namn på barn? Jadu, ändrar mig ju hela tiden angående namn så jag skriver inga där.

Hur vill du dö? Smärtfritt.

Vad vill du bli när du blir gammal? Frän.


STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för? Ett par stycken.

Antal CD-skivor du äger? Även det är ett par stycken (dock fler än personer  jag skulle ge mitt liv för)

Antal piercings?: En.

Antal tatueringar?: Fyra.

Hur många gånger har du varit med i tidningen? Inte en susning, man har ju varit med när man har fyllt år och det är ju ett par gånger. Senast var nog en intervju från Acb.


STEG 10

Vad ska du göra i sommar? Förhoppningsvis sola mig brun, bada mig blöt och kanske åka någonstans.

Vad ska du göra i vinter? Bli moster!

När tar du studenten? Det gjorde jag 3 juni 2005, en av de bästa dagarna i mitt liv!

Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Jo, jag jobbar ju redan och bor i Sverige, så det måste bli ett ja där, men man vet aldrig vad som händer i framtiden.

Vad händer till helgen? M/s Symphony skall beträdas.

Vad vill du helst göra just nu? Spale kort?


STEG 11

Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Killar; händerna. Tjejer brukar jag inte titta på "på det viset".

Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Jadu, de flesta är ju redan i förhållanden så jag vet inte ja.

Vem är den perversaste person du känner? Utan tvekan Per på jobbet.

Hur många gånger har du varit utomlands? Men ohmy, det är många gånger det.

Vilket land är bäst? Sverige Sverige fosterland!

Helt seriöst.

Den här tiden bör man helt seriöst inte behöva vara uppe, men diktatorerna på Acb som kan liknas med Hitler tvingar min späda kropp att kliva upp ur den varma sköna sängen så okristligt tidigt att inte ens tuppen är vaken, ja det är ju för hemskt hur man lever. Men är man en människa av min kaliber blickar man framåt istället för att fastna i att man är uppe tidigt. Vem är det egentligen som har bestämt att denna tid är tidig? Inte är det då jag i allafall och som vi alla vet så har ju jag rätt.

Nu är det heller inte länge kvar tills mina stövelbeklädda fötter ska entra Finskt vatten, ska bli härligt som omväxling från den svenska is jag nu förtiden trippar omkring på med livet som insats. Och inte heller kan man använda snygg-stövlarna i denna halka, man får allt ta kängor och broddar om man inte ska behöva få benen brutna.

Nejnu, överraska far med tidningen på sängen.

Heders - Ellinor Nissanägare

släng dig i väggen..

..Blondinbella, jag har hela 18 unika besökare idag, moahaha.

Tänkte förut att det förra inlägget fick räcka för dagen, men då ingen av mina bevakade bloggar hade uppdaterat så författar jag ihop ett till. Förhoppningsvis lite roligare, som ni kanske har märkt så ligger inte min fantasi högst upp just nu, vet inte alls vad jag ska skriva om faktiskt. Vore roligt att ha något ämne att skriva om, men vad fan då?! Det händer alltför lite i mitt liv med andra ord, och nu när man har varit hemma i två dagar så har det hänt ännu mindre. Vem vill läsa om hur många gånger jag hostat, hur länge man kan sova på morgonen utan att vakna eller hur många steg man måste ta för att ta sig från sängen till toaletten, det är sånt jag studerat de senaste dagarna, men jag ska nog bespara er detta onödiga vetande och skriva något mer relevant istället.

I februari kommer självaste We are all the winners-Nick till Rätan och ska spela på Norsgården, helt klart värt ett besök. Han är allt en man av kvalitetsrang så han måste man ju kika på. Man kanske skulle ha blivit sångare, dock kan det nog vara en fördel med sångröst om man ska bli det, men jag kanske kan satsa på att bli manager åt något riktigt stort band. Ska snacka ihop mig med Mr. Borgen i februari, jag kanske rent av kan bli hans massös.

Dock har jag livet utstakat för mig, även Sophie och Ida har det. Ni minns väl det flickor? Ida skulle bli rockfru, Sophie skulle börja plugga och jag skulle skaffa mig en 90-42-90. Vi kör väl på det fortfarande eller?

Ja, jag kan väl inte säga att detta inlägg blev så mycket roligare men ni fick ju lite mer läsning i allafall.

Heders - Ellinor Brimmadotter.

surgunt indocti.Fick plötsligt ett slag av verkligheten att jag sitter och tänker väldigt osunda tankar, nämligen på alkohol. Alkoholens intagande eller icke i helgen, självklart blir det det första alternativet som så många helger annars. Man skulle nästan kunna ta mig som en dipsoman vid det här laget, men så är icke fallet, jag har koll.

Nu har man nyss varit och hälsat på farmoran, kokade kaffe och lyckades få mer kaffe ut på spisen än vad som hamnade i kopparna. Det verkar som att tanten repar sig lite i allafall.

I morgon blir det arbete i allafall, undra om dom har saknat mig där nu i två dagar?! Man kan ju alltid hoppas att dom har gjort det så man har gjort något bra där man har varit där i allafall.

Gjorde en ny header igår, men jag kan inte se den, och inte från någon annan dator heller, så jag vet inte om den har kommit på plats?! Hur som helst var den ruskigt ful och jag är riktigt onöjd med den så det var nog tur att den inte kom på plats. Snälla lär mig photoshop, jag blir gälen.

Heders - Ellinor Ingvarsdotter


Sjuk.


Jag med termometern

Idag är det faktiskt jäkligt synd om mig, för jag är dödssjuk. eller ja, huvudet fullt av onödigt, äckligt snor och halsen är lite av ett rivjärn. Förstår inte varför jag ska drabbas av detta hemska ting som kallas förkylning, om man ändå vore immun.
Dagen har då mestadels gått ut på att ligga i sängen och sova samt kolla på Vänner. Börjar bli lite ledsen nu eftersom säsong 2 snart är slut. Snälla Emelie, kanske du kan bränna ner resten? Snälla.

Nej nu ska jag sova och hoppas på att jag är piggelin och friskus tills i morgonbittida.

/ Ellinor - host och snörvel.

Helgen avklarad.

Då var denna helg avklarad också, inventering på Acb i lördags. Jag och Fosie blev satt på att inventera bandningen och packen. Ganska drygt att räkna allt, men det låg mest på Fosies bord att göra det medan jag var sekreterare. När allting var klart blev det dock ominventering på en hel massa (dock ingenting som jag och Soph gjort själv). Och jag kan nästan svära på att hälften av ominventeringarna berodde på omatematiska överhuvuden.

Lördagkväll spenderades framför tvn, tittandes på World trade center och Scream 2, samt lite nostalgi i form av Absolute music, Yabba dabbadance och smurfhits.

Kalas idag för lill-kusinen som fyller 14 i morgon. Men tänk att det ska vara så svårt att hålla käften för vissa människor även denna gång.

Jaja, nu ska jag se på trollkarlarna och sen blir det att slumra, skönt med förmiddagsvecka. Skönt att vara ledig på fredag!

/ Ellinor - trötter..

Tänk jag blir så arg.

Igårkväll innan det var dags att släcka lampan satt jag och tittade runt på massa bloggar, nära hälften av dom jag besökte är rena rama tråkbloggarna. Människor som skriver exakt vad som har hänt under hela dagen, ett exempel:

"Idag har jag varit i stan och gått lite i affärer, jag gick först på HM, sen gick jag på Åhlens och Domus. Nej, jag gick ju på Åhlens först, aja skit samma. Jag handlade lite parfym och kläder (massa fina kläder som jag kan ha i helgen). Sen ramlade jag på en skithal fläck mitt på stan det var skitpinsamt för alla typ kollade på mig och skrattade. Sen gick jag och åt kebab med Kalle, Olle och Lisa. Lisa åt förresten Falaffel för hon är ju vegetarian. Jag åt i allafall kebabtallrik, den var supergod, fast lite lite sås på den kanske. Sen när vi skulle gå ut från kebabbaren så såg jag en skylt där det stod att det fanns en affär som jag letat efter längre bort, så då var vi ju tvungen att gå dit, där handlade jag ingenting, för jag hittade ingenting fint, eller jo, det gjorde jag, men den som jag ville ha fanns inte i min storlek..och bla bla bla".

Hur kul är det egentligen att läsa om vad ni gjort varje sekund av ert liv? Okej, jag har inte har världens bästa blogg själv, men jag försöker i allafall förmedla vissa åsikter i mina inlägg och dessutom summera det jag gjort till en kortare text. Man fastnar inte för bloggar som är sådär vardagstråkiga.

Och inte nog med att dom skriver tråkiga saker, dom våldtar det svenska språket med sina felstavningar och icke-punkt-och-komma-tecken politik. Jag blir så less. Lärde ni er inget i skolan eller? Visst, alla kan stava fel, men när det händer i princip varje mening. Jag själv läser alltid igenom texten jag skrivit en gång till sen jag uppdaterat och ändrar om det är något stavfel jag ser. Det är heller inte roligt att läsa när hela texten är en enda klump, kan inte folk göra några mellanrum ibland, det blir enklare att läsa då.

Nu mina kära läsare är det ingen speciell av er (mest troligt) jag syftar på, dom bloggarna som jag bevakar har jag fastnat för på ett eller annat sätt och jag skulle aldrig kunna fastna för en blogg som skriver världens tristaste inlägg om dagen som var. Men detta är bara min åsikt, det finns säkert folk som gillar att läsa när andra förgriper sig på vår ordbok.

Och säg förhelvete inte att du bara skriver för dig själv, inte för att du bryr dig om någon annan läser, för då kan du börja skriva dagbok!

Nu jobb.

Testing Testing.

HUR

Svarar du i telefonen: Det blir ett Ellinor mest vem det än är. Men ibland kan det även bli att man svarar något annat, som hallå eller drar till med någon nördsägning.

Tycker du om gul-bil-leken: Nja, förstår mig inte riktigt på den. Det är bara en dum anledning till att få slå varandra, och alla ska ju slå så jävla hårt. Dessutom har alla olika regler på vilka gula fordon som räknas.

Mycket är klockan: 00.42.

Spenderar du en regnig dag bäst: Framför tvn med en bra film och mysfika. Det borde regna oftare, det lät så gosigt!


VEM

Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där?  Från Peter: "Fan vad grett. Kanonkul"

pratar du med på msn just nu? Sophie som trycker på fel saker hela tiden tydligen, jag föreslog att hon skulle trycka rätt.

Ringde dig senast? Sophie, hon ringde för att berätta att hon åt en smörgås eller nåt. Svårt att urskilja mellan hennes tuggljud.

Vill du kasta en sten i huvudet på? Det finns många som man skulle vilja göra det på, någon dag ska jag göra det. När jag har lärt mig vissla, för då kommer ingen misstänka att det är jag.

Ska du träffa imorgon? Arbetskamraterna på Acb och föräldraskapet.

Sov du hos senast? Hemma på 15 tillsammans med täcket och kudden.

Vem fick du senast sms av? Sophie var det nog.


JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna: Ja, även ramlat då jag gjorde det.

Gråtit en hel natt: Nejdu, det är slöseri på tårar och onödigt slitage på tårkanalerna.

Druckit så du spytt: Det har hänt.

vattenskidor: Har jag aldrig testat, skulle dock vilja pröva wakeboard, något säger mig att jag är grym på det :).

rullstol: Åkte jag senast häromdagen när jag var och hälsade på farmor, då blev det ett par vändor runt kylskåpet.

Gjort en bakåtkullerbytta: Det har jag faktiskt, dock tror jag det var längesen nu. Är inte lika smidig som man var när man var ung, haha.

Köpt lösgodis för över 50kr: Det har jag. Det är inte ovanligt heller, dock äter jag nästintill aldrig godis nu för tiden, men när jag väl gör det brukar det kunna bli en aning dyrt. Sen är ju lösgodis jäkligt dyrt också.

träningsvärk: Förvånansvärt nog inte just nu, dock trodde jag att jag skulle ha det.

Önskat att du var det andra könet: Inte för alltid, men det skulle vara fränt att prova för en dag eller två.

Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej, dock i brun björndräkt om det räknas?!

with you, with you, with you, with you, with you girl..

Jaha, då har man fått order från Fosie att blogga, och inte nog med det, jag skulle blogga bra också var tanken. Hur bloggar man bra då? Nåväl, du ska få din uppdatering Fosie.

Dagen har gått kanske hur långsamt som helst. Remmar, robotar och skit har gått sönder och vi har fått driva mest hela dagen. Ståtid i all ära, men det kan faktiskt bli riktigt drygt ibland, det har jag erfarit idag. Speciellt också när jag redan är less på min musikblandning på mp3n, den mesta tiden med lurarna i öronen går nog ut på att zappa mellan låtarna.

När jag åkte hem såg jag en tomtemask i ett fönster, fick världens jävla hjärtklappning och höll på att ramla ur bilen, närmare Rätan stötte jag på två älgar som stod och betade i dikeskanten, inte varje dag man ser dom beta på vintern. Konstigt nog (eller det är fan inte konstigt längre) så vart jag mer rädd för tomten än för livs levande kreatur som kunde ha demolerat både mig och bilen till atomdelar. Fick därför ett visdomsord när jag kom hem från KA: "Hellre komma hem lite senare, än att inte komma hem alls". Och det är ju alldeles sant, men sitter man i bilen själv och längtar hem är det inte lätt att gnu på i 70.

Spelade poker med mina kollegor i dag också, gjorde en hattrick och vann tre gånger på rad, sen föreslog gossarna att vi istället skulle satsa en tia. Och vem drog hem dom stålarna om inte jag. Gick sedan runt och klagade på att mina byxor snart skulle ramla av för dom var så tunga av alla slantar jag hade i fickorna.

Inventering på lördag, kommer nog bli en aning drygt att utföra själva arbetet, men förhoppningsvis får jag inventera med världens bästa Fosie, så det kommer nog gå som en däns.

Nu är det nog dags för lite Vänner känner jag, plöjer igenom säsong 2 som jag hittade här hemma som klippan Emelie hade lämnat. Härligt. Det där med lektyren som jag skrev igår får vänta tills en annan kväll.

/ Ellinor - everybody was cruisi´n on a siljabååååt.

if it makes you happy..

It can't be that bad..
If it makes you happy,
Then why the hell are you so sad?

Ja, dagen har knallat på som vanligt mestadels, var och hälsade på farmoran på förmiddagen innan jobbet, och jag hoppas för Gud och min skapare att dom snart byter ut halva pillerburken så tanten kan bli sitt vanliga jag igen.

På jobbet var det packning som gällde som vanligt, men Larssa den räven gick ju och blev febersjuk så då blev det att jag var på resaren istället och servade de små liven. Känns som jag har kutat som en tok fram och tillbaka, men fan vad roligt det är att göra något annat för en gångs skull. Har inte ens hunnit haft tid med fem minuter ska jag säga, det är så jävla mycket småplock som ska göras, men jag tror aldrig packen har varit så fin och välstädad som efter min eftermiddag.

Jag och Per har haft vår dagliga sexualkunskap och idag diskuterades det knullkompisar, polska horor, dopamin och endorfin. Han är bra duktig den karln som lär mig ett och annat, haha.

Nu såhär liggandes i sängen är jag en aning trött och slut i huvudet, så det blir nog att titta lite på Scrubs som jag inte längre har tillgång till och äta popcornen som jag åt upp igår. Med andra ord blir det nog kanske en bok, var tok förlängesen jag läste någonting nu. Måste öva upp min verbala förmåga då den börjar gå knaggligt.

Godnatt på er folket så kanske vi hörs i morgon om jag är i stånd till att uppdatera och inte sover bort hela dagen.

/ Ellinor - mitt framtida yrke är sexualkunskapspedagogsrådgivare. Tänk det på ett visitkort.

where do you go when youre lonely?

Ja, som sagt, då var man åter tillbaka i verkligheten, och för att mister Otto inte ska ha mer att klaga på så släger jag in två inlägg.

Nu börjar slitet på Acb igen i hela två månader innan det är dags att sluta sina dagar där, städa ur sitt skåp och trycka anställningsnummer 1232 på stämpelklockan för sista gången - shit vad jag kommer sakna folket!
Men det är nog fan dags att göra något annat nu, som jag sagt förut, när man börjar dra ner byxorna innan man ens har kommit in på toaletten är man lite väl hemma, och då är det nog dags att dra vidare. Så från att ha varit en allväders packare ska man nu bli frititdsforskare på allvar.

Nyår blev alldeles utmärkt om man bortser från sjuklingar, en aning kyla till en början och en fastkörning som faktiskt slutade väl. Mysigt var det då alla gånger och Fosie vart glad över sin julklapp.

Bedrev senaste söndagen på macken i Åsarna och det kan jag säga var det vidrigaste och äckligaste jag gjort i hela mitt liv. Som Erika också skrev i bloggen, 25 ryssar på samma toalett slutar bara i kräkningar. Vuxna människor som skiter ner hela toastolen med sin diarré - inte nice!

Igår blev det Wii sportslir och jag tog hem bowlingen med hela fyra poäng över föregående spelare. Tennis, golf och boxning var dock talanger jag inte riktigt besatt så det gick mest käpprätt. Men roligt som fan var det. Blir nog lite övning tills nästa gång, och då ska jag ta hem guldmedaljen i varenda gren. sådeså.

Nu är det nog dags att knalla till toaletten och göra kvällsbestyren innan det är dags att dra igång en movie och lägga sig för natten. Godnatt på er folket så hörs vi kanske i morgon.

Slutligen drar jag av några fina citat;

"Jag packar som en grinch"
/ Fosie letar efter något i väskan.

"Hellre tillsammans med våra tankar än att äta gröt ensam"
/ Jag klämmer fram världens bästa citat.

/ Ellinor - brandman söker flamma - en programidé!

sorry.

Jag är hemskt ledsen mina kära läsare att Ni fått vänta ända tills idag på ett inlägg. Jag som lovade att vara tillbaka den 1a. Skämmes tammefan. Men bättre blir det nu när jag är tillbaka i verkligheten efter fyrverkerier och fastkörningar.

För att beskriva det gångna 2008 har jag stulit en lista från livsvinst.se. Läs och njut.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Det är säkert en hel massa det du, men det största jag kommer på är nog att jag fulländade tiden på körskolan och gick därifrån med ett körkort i handen. det har jag ju aldrig gjort förut :).

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inget nyårslöfte förra året, så jag hade inget att hålla. I år har jag inte heller givit av något. Det blir aldrig att man håller dom ändå. Dålig självdiciplin!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Manne och Johanna till lillskrutten Alfred som fyller 1 år alldeles snart!

Dog någon som stod dig nära?
Nej, lyckligtvis gjorde ingen det.

Vilka länder besökte du?
Tältsemester i Norge med Berglund.

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Inte riktigt vad jag kommer på på rak arm, men man vill väl alltid ha ett bättre år. För det är ju aldrig helt perfekt..eller?!

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
21 april. Då jag tog mitt körkort!

Vad var din största framgång 2008?

Ännu denna gång skriver jag körkortet, tvivlade oerhört många gånger på mig själv att jag överhuvudtaget ens skulle komma till uppkörningen.

Största misstaget?
Det är sånna saker man förtränger in i det innersta.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld har jag varit, men inget allvarligt. Skadat mig har jag väl gjort, huggit mig i handen med yxan tex. Klantarsel.

Bästa
köpet?
Lill-nissen. Den funkar i ur och skur och har aldrig gjort mig besviken.

Vad spenderade du mest pengar på?
Det är nog det onödiga måstet mat faktiskt.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Den dagen jag fick veta att jag ska bli moster. Underbar dag!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Helt klart Keep on rocking in the free world med Neil Young. För det är en sjukt bra låt!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Allt går ju alltid som en berg och dalbana. Och 2008 har det nog varit mer daligt än vad det brukar. 2009 hoppas jag kommer bli mest bergigt.

Vad önskar du att du gjort mer?
Mer kvalitetstid med mina vänner.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Sovit och varit en allmän latkorv.

Hur tillbringar du julen?

I Rätan tillsammans med familjen och sedan i Böle med släkten.

Blev du kär i år?
Jag var redan kär när året började.

Blev du tillsammans med någon?
Näppeligen.

Favoritprogram på TV?
Ensam mamma söker, det enda programmet jag följde.

Bästa boken du läste i år?
Jag tror fasiken inte jag läste någon bok i år, inte vad jag kommer på i allafall.

Största musikalista upptäckten?
Jag vet faktiskt inte, är ju som lite insnöad på det jag alltid lyssnat på.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Jag önskade mig faktiskt ingenting, så svårt att komma på saker man vill ha. Bättre att andra får komma på det åt en :).

Något du önskade dig men inte fick?
Eftersom jag inte önskade mig något så nej.

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Spenderade den på Postvägen tillsammans med nära och kära.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns mycket som kunde ha varit bättre, men det har väl format en det också kan jag tro.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Vanlig kanske.

Vad fick dig att må bra?
Familjen och vännerna.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Jude Law - som alltid.

Vem saknade du?
Dom människorna jag inte träffade så ofta som man kanske borde ha gjort.

De bästa nya människorna du träffade?
Helt klart alla goa människor på Acb norra - världens underbaraste arbetskamrater!