new year.

Nu är det alla gånger snart ett nytt år med allt vad det innebär. Vad fan kommer att hända 2009? Hoppas det blir ett bra år i allafall. Förra nyårsafton tillbringade jag uppe i skogarna hos Anteskogarna. Denna afton ska även den bedrivas uppe i skogen, men ca 4 km på annat håll, nämligen i Bryngelhögen.

Har ingen nyårsoutfit fixad, men jag hoppas det löser sig ändå. Det nya året får ta mig som jag är i mina nya fina "skinn" leggings och linne. Yes, så får det bli.

Får väl passa på att önska er Gott nytt år alla kära läsare, för jag återkommer inte förän 1 januari. Och till Er som inte får något nyårs sms av mig så är det nog fullt på nätet.

/ Ellinor - happy new year!

emeluren.G R A T T I S     E M E L U R E N

1 8 Å R


Ja, precis, idag fyller lillan 18 år.
(bra att inte jag också var tvungen att trycka fram kålhuvve på bilden).


H U R R A     H U R R A     H U R R A     H U R R A

korvräv och skitapa.

Visst är det rätt roligt att komma på roliga ord va? Eller mer kombinationer av ord. Dock måste dom ha den rätta klangen - sockerkorv låter ju tillexempel hundra gånger roligare än saltskinka. Visst är det så minsann.

I morgon är det dagen före nyårsafton och vi alla vet ju vad som händer då..jo, slemmet fyller arton år. Gamla kvinna. Hon ska få en rullator av mig, och eventuellt en begagnad hörapparat, gärna med lite gammalt tant-vax på. Så nu vet du det och slipper tjata något mer!

Dessutom kan jag meddela att jag aldrig mer ska ta på mig att tända upp i huset där nere, första incidenten var att jag högg mig själv med yxan i handen. Mindre smart drag av mig. Andra fadäsen skedde idag när jag skulle plocka ved och körde en vedflisa rakt under nageln så jag blödde som en gris. Ni minns den där klantkakan jag pratade om förut, den går till mig den här gången också. skitapa.

Staden idag med slemmet och moderskapet, mycket folk och ont i ryggjäveln, men ändock tyckte jag att vi fick det ganska trevligt. Speciellt den där söta tanten på Plantskolan var bra trevlig, även fast vi inte köpte något. Så skulle dom vara allihopa. IXO, Triconor och lillänge gjordes och middagen bestod av Nuggets på Kina´s bord.

Nu är jag faktiskt lite less igen, för jag tror jag börjar bli sjuker. Känner mig allmänt seg i kroppen och har en aningens ont i halsen, såhär får det inte gå till. Man borde verkligen inte behöva må som en pungråtta nu i nyårstider. Det finns ingen manual det står det i, så jag protesterar tyvärr. Sen kan den där black-Barrak säga vad han vill om det, jag omstiftar världens lagar helt enkelt.

Nej nu kanske man ska ta sig i kragen man inte har och gå ner till tjugofemman och släppa ut byrackorna en sista gång innan det är godnatt.

/ Ellinor - snart är mitt veckoåtagande till ända. gött.beeenjamin.kanonkul!

varför varför varför?

Det finns endel saker i denna stora värld som jag helt enkelt inte förstår mig på..ska vi klara upp det här och nu eller? Ni kanske har några smarta svar på mina funderingar..

 1. Varför stannar alltid människor på dom trängsta ställena på stan så man nästan måste slå ner dom för att komma förbi? Eller så går dom okristligt sakta framför fötterna på en. Drygt.
 2. Varför måste vissa människor ha sjuttioelva kuddar i sängen, när det räcker med en? Det är så förbannat jobbigt att bädda rent.
 3. Vad är egentligen grejen med dom där strumporna man ska ha nowdays, som sticker upp lite ovanför stövelkanten (jo, jag har också sånna), men vad är grejen liksom? Det är ju nästan bara snyggt när stövlarna är på.
 4. När folk pratar om nördar eller ska klä ut sig till en nörd (såg bild nyss), tar dom alltid på sig glasögon. Varför? Det är fint med glasögon och fan inte nördigt.
 5. Varför ska jag alltid råka på att träffa folk jag känner när jag absolut inte är på prathumör? Och när jag är det träffar jag ingen! (Syftar inte på dig Camilla, haha).
 6. När man träffar gamla kompisar (oftast i fyllan och villan) säger man nästan alltid: "men gud, vi måste hitta på något snart" fast man egentligen inte vill.
 7. När man träffar folk på stan man inte träffar så ofta frågar man "Hur är det med dig då?". Varför? Varken jag eller den andra personen bryr sig ändå.
Nåväl, kom inte på så många mer såhär i skrivandets stund. Men det finns egentligen sjukt mycket sånt där som man kommer på, men när det ska skrivas ner för eftervärlden minns man inte ett skit. skitapa säger vi om det. skitapa.

juldagen.Laddar.

Dricker ciderns alkohol för vattnet frös, tänn opp och har en luva på mitt ruffsiga hår.
Emelie sover och Beck står på på hög volym.
Dags att kirra frissen. Har faktiskt fått massage idag.

är det bara jag?Är det bara jag som har så mycket tid att jag uppdaterar bloggen två gånger på julafton? Dagen har varit ungefär som jag förutspådde faktiskt, åt väldigt lite mat, vart helt proppmätt efter bara en halv tallrik, men tvingade i mig resten av maten bara för att det var så gött. Julklappsutdelning och mys som vanligt, Flisan drog på Kent på hög volym på cd´n så det var till att plocka fram rakbladen och skråla med. Summan av dagen har den alltså varit väldigt bra, men jag förstår fortfarande inte att det faktiskt snart är slut på julafton, att det har varit julafton idag. Kan det inte vara som när man var liten?

Var nere i mitt hem den kommande veckan och gjorde en tvättäkta upptändning av pannan i praktiken, fick nog mycket väl godkänt då Micke inte hade någonting att klaga på. Det där ordnar jag galant. För Micke sa att om jag glömde att elda så huset frös sönder skulle han ta hela mitt avgångsvederlag på Acb. Vilket inte är många kronor. Ingenting närmare bestämt.

Måste berätta om mitt otroliga flyt jag hade idag, mamma kom hem efter en sväng på jobbet med två kuvert till mig. Det ena var av farmor och det andra av Andreas, båda var gratulationskort till min student, och vad finner jag i dom? Inte mindre än tre tusen kronor. Ibland ska man ha lite tur också, var helt bombsäker på att jag redan handlat upp dom stålarna.

För att klaga lite (som jag faktiskt inte gjort på ett tag nu) så blir jag så urbota less på vissa människor, människor som inte kan tänka efter innan dom öppnar sin stora käft och slänger ur sig det ena och det andra utan att tänka på att andra kanske blir ledsen eller tar illa upp. Men det är väl klart, smörar man lite efteråt så är ju det hela glömt..eller?! Gaaah!

Nej, nu är det nog dags för sängen och en film, Emelie pratade om Polarexpressen, men som vanligt lär det väl sluta med att vi tittar på Scrubs :).

Ps. Emelie sjunger som en gudinna.

/ Ellinor - just like the sun lights up the earth, you light up my life..

god jul skitknul.GOD JUL

önskar

Äpplet och Slemmet

dagens mening.Idag är det meningen att man, som min far, ska gå och lägga sig tidigt för att invänta tomten. Man ligger där i sängen, kan inte somna för man längtar nästan ihjäl sig efter dopparedagen. Helst vaknar man en sväng på natten också och inser att det fortfarande inte är morgon, sen vaknar man okristligt tidigt på julaftons morgon. Sen är det bara en lång väntan på att Kalle Anka ska börja och sedan på att tomten ska komma och att man ska få öppna julklapparna. Sen leker man, alternativt något annat, med sina julklappar, beroende på vad man fått och vad man har för ålder. Tittar på filmen man fick kanske och bara myser.

I den verkliga världen står det till såhär. Man är helt slutkörd nu på kvällen och längtar nästan efter att få lägga sig. Innan man somnar önskar man att man hade en dag till innan jul så man hann hitta dom där riktigt perfekta julklapparna (har tyvärr inte gjort det i år, men jag hoppas ni blir nöjd ändå min kära familj). Man ställer klockan så man ska komma upp i tid, men snoosar alltid och kliver inte upp förän framåt lunchtid ändå. Man gör sig i ordning och sen följer en evig väntan..på maten! Har erbjudit mig själv att vara chaufför upp i år så det blir ingen julsnaps (gör mig absolut ingenting). Sätter sig inne vid granen och tittar på barnen när dom river upp julklappspappret och sedan börjar på nästa innan dom knappt fått upp den förra. Fikar kaffe och paj och pratar om allt möjligt och lite till i några timmar innan det är dags för färden hem. Det är förutsägbart, men mysigt.

Yes, thats how it is! Vi har till och med, död åt den idén till nästa år, slopat granen i år. Det brukar alltid vara jag och min syster (den yngre) som klär granen tre dagar innan julafton. Men i år har ingen av oss tagit tag i det och det känns faktiskt som om det är skit samma. Kanske det är därför julkänslan inte har infunnit sig. Men som sagt, nästa år blir det andra bullar, för som traditionen säger är det här vi ska vara då och jag tror inte att någon går med på att vi skiter i granen. Dessutom (även om han/hon är liten då) så måste vi ju ge Bebbibooo det bästa av julen redan från början.

Som sagt, julafton i morgon och inte en förbannade julkänsla. Men vad gör det, man får vara omgiven av familjen och det är väl ändå det viktigaste.

/ Ellinor - vemodig..en bedjan.

Jag bedjar nu till Er kära läsare, är det någon som möjligen sett min plattång? Kan ha glömt den på okänd plats i kommunen, eventuellt kan Östersunds kommun också vara medräknat.

Den är ljuslila och av märket OBH Nordica, det var den absolut bästa plattång jag har använt och det gör mig så ont att den bara är försvunnen. Så snälla läsare, har jag glömt den hos någon av Er? Jag blir alldeles förstörd om den är borta föralltid.

stadstur.

Klockan sex i morse hämtade jag upp lilla Fosie utanför Acb, blev raka spåret till donken för en mysfrukost i all enkelhet. Turen gick senare till Reveljgränd för adaptern till minneskortet i kameran (thaks God, vad jag saknat den!). Staden sen och parkerade även denna gång i Domus parkeringshus, och då säger jag er att det var bra att vi var ute i tid, att parkera på Domus i julruchen är som att fixa biljetter till Ac/Dc, fan inte lätt i allafall. Kom sedan knappt upp för backen, tur att jag hade Fosie med mig i bilen så jag slapp bli så nervös.

Drog tre vänder på stan och hittade några julklappar, försökte undvika alla "kändisar" så gott det gick, varken jag eller F var på något vidare umgänges humör. Inhandlade hårfärg och jakten på mina jeans slutade, precis som Emelie förutspådde, på Zlave. Blev ett par fina Cheap monday jeans som ska bäras på juldagen tillsammans med min andra underbara outfit.

Lillänge plöjdes också igenom och vi träffade halva Acb på bolaget, eller ja, i allafall Crack och Tjåken. Några andra som verkade förfölja oss under dagen var Ulla och Jonas, träffade dom i princip på varenda affär. Handlade det som skulle handlas och sedan gjordes IXO house. Dagen avslutades som den började, på donken för lite mat.
Den emotionella fadäsen som skedde oss vid utfärd ur Domus parkeringshus ska jag berätta om en annan gång..

Nu är nog alla julklappar klara, förutom några som ska avverkas i mellandagarna. Härligt det känns.

Fick också höra att det varit en krock utanför Acb i dag, två lastbilar och en personbil var inblandad. En av lastbilarna var en Bex som skulle till Acb, med andra ord hade inte mitt skift något att köra idag. Lugn sista dag för mina vapendragare.

Tänkte lägga in lite bilder som jag har tömt kameran på, men det går förjävla segt med den här uppkopplingen, så det får bli en annan dag.

/ Ellinor - det är fan inte julafton i morgon!morgondagens schema på staden.

Okej, här kommer då en liten påminnelse om vad jag ska fixa i morgon på staden. Mest för att jag själv ska minnas vad det är jag ska göra.

 • Bolaget för lite inhandling av alkoholish till juldagen.
 • Julklappsinköp till mamma, pappa, Erika, Emelie, J&P, L&W, famor och Alfred.
 • Åka upp till Revelj och hämta min adapter som Daniel troligtvis har glömt.
 • Inhandla ett par jeans (eventuellt på Slave).
 • Eventuellt gå in på Terräng och prova jackan själv.
 • Svänga in till Emelie och hämta en klänning till julafton.
 • Eventuellt handla något att bära på nyår.
 • Handla hårfärg till mig och Emeluren.
Tror det var det mesta faktiskt, nu är det nog alldeles snart dags för sängen i hopp om att man somnar någon gång detta dygnet.

Nej, nu kanske man måste gå och gömma Emelurens julklapp, annars är den nog sönderklämd på julafton när den ska till att öppnas. Jag minns för flera jular sedan, då slog jag in en banan till mig själv i ett paket, saken var bara den att jag slog in den så långt före jul att när den öppnades var den alldeles mjuk och brun. Inte så käckt att äta den då kanske.
Farmor blir kvar på sjukhuset över julen, första gången jag firar en jul utan farmor. Trist som fan, men vad sjutton ska man göra. Min kära morbror fyller upp ett tomrum i allafall, hehe.
Undra om det blir någon jultomte i år då, lill-ongan som inte är så små längre har ju listat ut vem det är som döljer sig bakom skägget så dom kanske slopar det, minns inte hur vi gjorde förra året?! Nästa jul blir det förhoppningsvis en tomte i allafall, när vi har en liten ny skrutt i julfirandet.

Herrans jesus, jag har kommit på en julklapp till som jag önskar mig, iofs är det nog ganska försent att önska sig det i julklapp nu, men i födelsedagspresent kanske..Jo, iaf ett par stödstrumpor. Okej, nu kanske jag låter som en gammal tant som knappt kan stå på benen, men jag har fått för mig att dom är riktigt sköna att ha på sig. Dessutom när man knegar på ett jobb där man står eller går hela dagarna. Har haft så förbannat ont i ben och fötter nu i två dagar så jag är färdig att förgås.

Med julafton kommer också en juldag och vi alla vet väl vad juldagen går ut på, jo, parteeey! Me and Görel and the bottom of the bottle. mys!

Nej, nu ska jag slänga mig i pyamasen, ta en vända i munnen med tandborsten och tvätta bort dagen från ansiktet, sen är det plums i säng för min del. Godnatt.

/ Ellinor - dan före dan före dopparedan..

collage.Jag har lite att göra och jag är ego. det får man vara i juletid.

trötter?

Gick och la mig igår kväll i hopp om att sova riktigt bra i några timmar. Timmarna gick utan mig och klockan tre bestämde jag mig att vid fyra får det helvete vara nog. Sagt och gjort, klockan fyra gick jag upp och duschade och drack kaffe. Var med andra ord klara med över hälften av morgondagens göromål redan innan klockan hade ringt. gött.
Var på jobbet i vanlig ordning och pratade med mina kära arbetskamrater på skiftet innan, när det senare var dags för vårat skift att ta över blev det såklart stopp. Eftersom jag var en aning övertrött så gick jag mest omkring och skrattade åt allting och tjatade på dom andra att nu fick vi faktiskt ta och rappa oss lite om det skulle bli någonting gjort idag. Snacka om att det var många som blev stående som fågelholkar när till och med jag var less på att vi stod still.

Sedan dess har jag mest stått på min station, på ett moln av koffein (eller heroin som Daniel trodde jag tagit), och sjungit: "Don´t worry, be happy.." och mått jävligt bra. Jag har till och med själv blivit mäkta imponerad över min egen dygd. När jag kom hem i eftermiddag somnade jag dock ganska gott på en gång. Och här är jag nu, sitter och funderar över vart alla är någonstans och undrar varför i hela världen alla vill prata med mig, för alla vill ändå bara fråga varför jeans är en retorisk fråga. Okej, fråga mig inget mer om det, för jag har ingen aning om hur jag har kommit på det.

Mina arbetskamrater har i allafall haft endel att skratta åt idag som det känns, men det är till att bjuda på sig själv när man är på den sidan..

Konversation mellan mig och arbetskamrat:

C: Går det bra eller?
J: Ja, det går..
C: Går det?
J: Ja..
C: Ellinor, kom!
J: Jag kommer!
C: Kommer du?
J: Klart jag kommer, du vet, I have a thing for spånplattor, dom liksom..turn me on!
C: (brydd) Ooookej?!
J: Jovisst, speciellt när det smäller, när paketen går sönder, då jävlar..grr!
C: Eeeh..
J: Tror du jag får ta hem ett paket, ett med bruuuuna plattor i, björk går också bra..mmm.
C: Hmm..
J: Nej, det är nog dags att jag slutar nu, annars tror du väl att jag är seriös!
C: Är du inte det?!
J: Det mesta som sägs ska nog tas med en nypa salt.
C: Hahaha, det du säger Ellinor, tar jag med ett helt jävla saltkar!

Tur att man har underhållande arbetskamrater. Men tänk om det är allvar nästa gång.

/ Ellinor -
Sophie säger att jag är ett freak :(

julklapps.

Ja, när fan ska man ha tid att handla dom sista julklapparna? Kommer troligtvis aldrig få ledigt på tisdag så man kanske måste in till stan i morgon med. Kommer aldrig få någon jävla parkering. Men vad fan gör man, kan ju inte bara komma på julafton med bara julklappar till halva styrkan, nej nej. Dessutom måste jag handla något att ha på mig på jul och nyår. Kan man inte ansöka om en extra dag eller två innan jul? Skulle passa mig alldeles utmärkt.

Var på Hydro i afton och tjomsade runt, torkade golv och käkade korv, blev även endel godis så nu har jag a little bit of a sockerchock, skakis och allmänt spattig i kroppen, är det inte sockret så vette fan vad det kan vara. Provade alla glasögon som gick att prova med Mr Allmighty. Skoj skoj skoj.

Ligger och tittar på The Holiday, världens bästa film, avundas Cameron Diaz något så gröndjävulskt, jag vill också pussas med Jude Law.

Nåväl, nu är det väl egentligen dags att borsta tänderna och krypa till kojs för natten, drygt att börja jobba sex i morgon bitti. Så vi höres väl. Ska ni till skalet på juldagen?

/ Ellinor -
sugarshaking..


christmas movies.

Såhär i jul passar väl inget bättre än att fixa en hög med popcorn och dra på en bra film. Tänkte lista några julfilmer som jag ska se på i jul.The Holiday

Möt Iris (Kate Winslet) och Amanda (Cameron Diaz), två kvinnor som inte kunde vara mer olika - den ena bor i en mysig engelsk stuga och den andra i en vräkig villa i Hollywood. Deras enda gemensamma nämnare är dåliga erfarenheter av män. I ett desperat besök att komma bort möts de på nätet och bestämmer sig plötsligt för att bya bostad. Detta leder dem båda till någon som de varken önskat eller förväntat sig - en ny romans - och de upptäcker att en ny adress verkligen kan förändra ens liv.


Love Actually

I Love Actually vävs flera historier och karaktärer samman med en gemensam nämnare - kärleken. Vissa av historierna är romantiska och lyckliga medan andra är sorgliga. De utspelar sig i London veckorna innan jul. När julen väl kommer, har livet för de inblandade förändrats på det mest oväntade sätt. Om du vågar se dig omkring, kommer du att upptäcka att kärleken finns överallt...


The nightmare before christmas

Följ med till en helt ny värld där varje helg har sitt eget land. I Halloweenstaden härskar den oberäknerliga Pumpakungen Jack Skellington. Han övervakar skapandet av alla ruskigheter, rysningar och överraskningar som de exporterar till "den riktiga världen" varje år. Jack tröttnar på rutinerna, men hans liv får en ny maning när han av en slump öppnar dörren till Jullandet. Han blir helsåld och beslutar sig för att ta kontrollen över julen. Med hjälpa av sina entusiastiska invånare i Halloweenstaden ger han tomten semester och skapar enligt sin mening "en ny förbättrad version av julen".Grichen

Högt uppe över staden Whoville bor den grinige och ensamme Mr. Grinch vars hjärta är två nummer för litet. Alla de glada invånarna i Whoville älskar julen och är i full färd med att förbereda en härlig fest. Men om det finns något som Grinchen hatar så är det julen. Han står helt enkelt inte ut med den. Och plötsligt får han en vidrig idé. Han bestämmer sig för att klä ut sig, ta sig ner till Whoville och en gång för alla göra slut på det irriterande julfirandet.Polarexpressen

Kliv upp, hoppa på och förbered dig på den höftigaste resan i ditt liv! Det är julafton, och du kommer snart att åka berg- och dalbana uppför och nerför berg, kana över isfält, balansera på skyhöga broar och bli serverad varm choklad av de häftigaste servitörer du någonsin sett. Du åker med polarexpressen!

/ Ellinor - kul i jul.

i love you.En sak som jag har funderat på förut, men inte riktigt kommit fram till, är varför vissa ord eller meningar låter bättre på andra språk?! Vissa meningar får inte sin rätta klang och mening när man säger dom på svenska. Som tex. Whats the thing? Ska man översätta det helt efter orden blir det ju Vad är saken? Det blir ju en helt annan innebörd av meningen då. Och det låter inte på långa vägar lika käckt. Keep on rocking..fortsätt rocka?! Hur lamt låter inte det då? Varför ska vi ha ett så tråkigt språk för, jag tvivlar verkligen på att engelskmännen använder svenska meningar till vissa saker. Nej, svenska är ett tråkigt språk.

Dessutom låter I love you mycket bättre än jag älskar dig, det är i allafall lättare att säga. Kan dock bero på att engelskmännen använder den meningen alldeles för lättvindigt. Skriker "I love you man" i tid och otid till varenda människa som gjort en bra gärning, eller kanske inte ens det. Så egentligen är nog den svenska meningen bättre i det här läget, inte lika utsliten.

Visst är det sjukt jobbigt när man kommer på vad saker heter på engelska, men inte på svenska?! Det är väl kanske inget vanligt problem man har dagligen, men ett ord som jag alltid har problem med är ordet "opinion", alltså åsikt. Glömmer fan alltid vad det heter på svenska, lite pinsamt när man kommer till ett sånt tillfälle och säger det på engelska istället och folk bara tror att man vill verka internationell.

Nåväl, nu ska min hjärna vila en stund från alla I-landsproblem.

/ Ellinor - en obotlig tänkare..

lastbil.Hej och välkommen till hajk, idag ska vi prata om bilar, men inte vilka bilar som helst utan lastbilar. Funderade idag på vägen hem från jobbet varför alla lastbilschaufförer ska hälsa på varandra, dom bara vinkar till höger och vänster åt alla lastbilar fast dom inte känner varandra. What´s the thing liksom? Är det för att dom båda kör lastbil? Busschaufförer gör också likadant, hejar och har sig. Jag ska också börja med det, veva lite käckt med näven så fort jag kör förbi en personbil. Kan bli ganska många vinkningar då. Eller är det kanske för att dom har samma yrke? Då kan ju jag börja hälsa på alla fabriksarbetare runt om i landet, ser man en med ärrade armar och blekt ansikte ska jag vinka. Och jag tror dom kommer vinka tillbaka, dom kommer tänka "ahaa, ännu en liten fabriksråtta, vad trevligt". Vi sitter ju trots allt i samma båt så att säga.

Följde Allmighty ut på vischan idag, nämligen till Lillsved, två av hans vänner hade felparkerat bilen en aning, nämligen ca 25 meter ner i diket (!). Så där stod Kingcaben deras parkerad, millimetrar från ett träd. Tur att gossarna klarade sig helskinnad. Med lite traktorhjälp och en vindtyrig tomte-man som åskådare gick det ganska galant.

Firade den lyckade avkörningen med en flaska glögg, blev ordentligt på lyset och fyllekörde hem (Obs! Det är ett skämt, så ingen tror att jag är så späd så jag blir full på en halv flaska glögg). Nu är det nog dags att dra igång tvn innan det är dags att slå igen locken. Tårtbak i morgon, javisst.

/ Ellinor - en sockerbagare, en bärgare, en fabriksarbetare, en fyllekaja och framförallt en knivbärare!

jodu.

1. Jag har insett att min senaste kyss var..mysig, en kyss är väl alltid mysig?!
2. Jag lyssnar på...absolut ingenting, det är helt tyst här i huset.
3. Jag pratar...om allt och gärna lite till..
4. Jag tycker om...mycket..familj, vänner, trevliga partyn.
5. Min bästa vän är...Sophuu.
6. Min första riktiga kyss...minns jag knappt faktiskt.
7. Jag avskyr när folk frågar...jobbiga saker som man helst inte vill svara på.
8. Kärlek är...underbart!
9. Någonstans, tänker någon på...mig!
10. Jag kommer alltid...att ha ett hjärta proppfullt med massa goa människor!
11. Jag är hemligt förälskad i...Tony Irving, för att han pratar så fränt.
12. Sist jag grät var...igår när jag lyssnade på radioklippet.
13. Min mobiltelefon är...sliten av ölöppning men funkar ändå väldigt bra. Den är min andra hälft.
14. När jag vaknar på morgonen..kollar jag alltid vad klockan är, och helst somnar om.
15. Innan jag går och lägger mig..sätter jag på en film. Har enormt svårt att sova utan ljud.
16. Just nu tänker jag på...hur mysigt det ska bli på jul.
17. Bebisar är...det finaste som finns, och snart kommer en bebis till mig!
18. Idag ska jag...Baka tårtor i bitti, sen jobba och äta tårtorna.
19. I kväll ska jag...arrrbeta!
20. I morgon kommer jag...sova länge (som om det vore första gången) och sedan kanske leka lite med Allmighty om han vill..
21. Jag vill verkligen vara..ekonomiskt oberoende..

björnbroder.Hej igen allihopa. I dagens inlägg får Ni en egenhändigt ihopkomponerad bild av en gammal god vän till mig, hans namn är Kramgoe Björn och kommer från de djupa skogarna, hans fru, som inte vill vara med på bild eller i text (låt oss kalla henne "Eva"), luktar Diesel och svett. Det är nog bara för att hon tar manliga hormoner. Nog om detta.

Idag hade vi 2,5 timmes möte på jobbet, tror aldrig att ett möte har tagit så lång tid, inte under min tid i allafall, med facit i handen kan jag säga att jag hade fått ut lika mycket av att tillbringa tiden på ett dagis. Jävla lekstuga är vad det är. Så fruktansvärt mycket snack och lite verkstad. Han kan prata den karln alltså, synd bara att det endast är skit som kommer ur munnen på honom. Orkar inte ens klaga, det är bara skrattretande hur dom håller på.

Nu har jag fått in 400 till mitt tårtbak, tror det kommer bli över några slantar faktiskt, eftersom inte ens alla har betalt, får väl kanske köpa en pepparkaksburk då eftersom dom andra redan är slut. Tillverkade även två tårtlådor nu efter jobbet, hoppas att dom är stora nog så att dom rymmer tårtorna, annars blir det trubbel. Ska i allafall iväg och handla ingredienser i morgon, så jag hoppas innerligt att ingen köpt alla tårtbottnar och all grädde. Tur att marsipanen redan är inhandlad i allafall. Thanks Allmighty.

Nu är det mindre än en vecka kvar till jul, mysigt men ack så stressad jag känner mig, ska hitta dom perfekta julklapparna till resten av familjen också innan man kan slappna av. Måste in på tisdag. Har än inte fått något besked från Sophie om hon vill följa, dock har jag heller inte frågat henne rakt ut än.

Har även "hittat" en grymt snygg jacka som jag vill ha, skitgo är den också. Dock är den en aning över den prisklass jag brukar handla för, men jag har fan inte köpt en vinterjacka sen jag gick ettan på gymnasiet, så det är fan på tiden. Dessutom är den slitstark och enligt Daniel kan jag ha den tills jag dör om jag inte super bort den. Är grymt sugen, måste bara kolla så att storleken passar.

TBB (the big beundrare) har visat sig allt fler gånger under dagen, nu är det fan dags att riva i, börjar kännas obehagligt det här. Idag stoppade han 40 spänn innanför tröjan på mig, och då snackar vi hela handen innanför, dock hade jag linne på mig också, men vafan, ingen över 35 ska vara där inne med sina händer och absolut inte han. Så det blir till att riva i, hur synd det än är om han att han inte har några vänner Erkki.

Sömnen infinner sig inte idag heller, även fast jag bara sov ca 5 timmar föregående natt, konstigt det där alltså. Kunde väl vara såhär pigg när jag ska upp och jobba istället, men icke!

Nej nu känns det som om jag har tröttat ut er tillräckligt. Måste bara tillägga att jag fortfarande är glad som en nyparad stare över mitt uppvaknande i morse, även om det var tidigt så var det som du sa Sophie, jag kommer inte vilja lägga mig igen efter det här. Sötnöt.

/ Ellinor -
still rocking in the free world..glad med hela ansiktet.Vaknade i morse av att jag fick ett sms: "Upp och hoppa, jag har något viktigt att berätta..". Vad fan kan vara så viktigt 07.54 på morgonen egentligen? Några minuter senare ringer det på telefonen (som förövrigt på något vis hamnat under sängen). 08.43 svarar jag i allafall och Sophie ringer och är glad och säger åt mig att gå in på sr.se/musikhjalpen, vad får man syn på då? Om inte denna bilden..haha. Gälna kvinna!

Sophie hade varit med i radio och önskat en låt "keep on rocking in the free world", världens bästa rockerlåt, till mig! Kunde fan inte sluta flina alltså, har fortfarande ett brett leende på läpparna, hade inte öronen funnits hade mungiporna mötts i nacken kan jag lova.

Tack så mycket Sophie, min älskade vän, du har verkligen gjort min dag! Du är så jävla bäst.
Efter all skit den senaste tiden var det verkligen riktigt underbart att få höra. Just so you know, you rock my world!

/ Ellinor - keep on rocking..

epilepsi kan vara farligt.

Dagen har varit förhållandevis lugn, the big beundrare har hållit sig på avstånd mest hela dagen. Men tillslut kom han fram och började babbla om bilar och relationer. Relation? Jag fattade iallafall noll om vad han pratade om. Tillslut frågade han om han fick snacka lite med mig, då hade jag visst en väldigt viktigt samtal att ringa. Kan undra vad det är han vill snacka om, bara det inte är allt dravvel om tystnadsplikt gentemot andra människor osv. Måste ladda mp3n.

Har även varit "dagisfröken" idag och talade om för mina arbetskamrater att det inte var tillåtet att äta pepparkakor innan man ätit upp maten, det var inte många som lyssnade på det örat. Men det är väl så? Orkar man inte maten, så orkar man inget annat. Sådeså. (gäller alla utom mig förstås då jag har en speciell godismage).

Annars har dagen gått åt helvete, har kört sönder ca 30 paket och inget har kunnat fungera i mer än 5 minuter. Snart drömmer jag om överhettade motorer, förslutare och galna materialmän..eller vad är det jag säger? Det drömmer jag ju redan om. Kanske man jobbar för mycket?!

Fredagens tårtor är designade inne i mitt huvud, hoppas bara att dom blir lika bra som jag har tänkt, men med lite hjälp av the sisters ska det nog inte vara några problem. Även om det är jag som sitter på skaparglöden och dom andra två lika gärna kan ha tårtorna grön och tråkig.

Idag när jag for hem så såg jag hela tiden tomtar vid vägkanten, dock insåg jag till mitt stora förtret att det inte var tomtar, utan vägskyltar. Sjukt. Inga djur ikväll i allafall. Åkte förbi ett hus som hade en gälet blinkande ljusslinga på balkongen, hej epilepsi. Motoriken i min kropp är inte heller vad den borde vara, har råkat slå till signalhornet tre gånger ikväll så det har ljudit högt och tydligt.

Nej, nu är det nog dags att knäppa på OC och lägga sig tillrätta, intalar mig själv att det blir tidigt upp i morgon.

/ Ellinor - det epileptiska anfallet är nära..

ice bitte.Ja det var så sant, idag vart det tidig uppgång, tidigare än vanligt i allafall. Det skulle bakas (allt ska bakas inget skall lagas!) ischoklad. Så efter att både choklad, formar och cockosfett var inhandlat var det bara att sätta igång. Som alla kanske vet så kan jag inte äta glass utan att bli kladdig runt munnen, jag kan heller inte baka något utan att kladda ner halva inredningen. Så med hälften av chokladen utanför var vi klara, ungefär 120 stycken små jäklar fick vi till. Vi använde oss även utav "After Dinner" Apelsin och Mint som vi tillsatte i en del så det skulle bli lite smak på kalaset, nu fattas bara att jag ska tillverka dom små lådorna dom ska ligga i för att De små godsakerna ska få den rätta touchen. Jajjemän, sånt är viktigt.

Om dagens jobb har jag egentligen inte så mycket att skriva, som vanligt blev det massa snuskprat med Per, det har numer blivit en rutin. Beundraren har hållt sig på avstånd efter vissa onda blickar från mig, så jag har fortfarande öronen i behåll. Hasse har inte jävlats lika mycket som vanligt och vi har haft två ställ - summan av det är alltså att det har varit en annorlunda dag på de flesta vis.

Sitter nu här, redo att entra sänghalmen, och dricker citronvatten, det är ganska låg mysfaktor på det måste jag säga, men ändock så är jag inte alltför bitter.

Morgondagen hoppas jag på att det även då blir uppgång i skaplig tid, syster ska till sin förbannade tisdagsskola så det blir att fördriva förmiddagen med andra göromål än att hänga där. Kanske ett besök hos farmor?, laga byxor?, tvätta kläder?..listan kan göras lång på vad som kan behöva göras. När ska man ha tid att handla klart julklapparna då? Antingen blir det en repa in till stan i veckan och kika (om ekonomin tillåter efter shoppingen i helgen), eller så blir det den 23e (skitapa). Då kanske jag till och med får med mig Sophie in på en mysfika och lite julklappsinförskaffande.
Apropå julklappar så gick det upp ett ljus för mig förut, såklart ska mamma ha den sedevanliga presenten som hon får av mig varje år. Hur kunde jag glömma?!

Nåväl, nu ska jag bli kompis med Jesus och ta mig en till klunk av det förträffliga vattnet.

/ Ellinor - skitig i håret.

fargadelinser.com

Såg ett tips på en blogg om att man kunde få ett par månadslinser alldeles gratis från www.fargadelinser.com
skitbra, jag som gärna vill veta hur jag ser ut som brunögd.

Så gör det Ni också, det är lätt som en plätt.


lucia.Idag är det lucia, och tänk, jag fick se ett livs levande luciatåg idag också. Var inne på Domus och tittade och vad hör jag? jo, luciasången. Dock orkade jag inte stanna kvar och titta på dom.

Nu är i allafall några till julklappar inhandlade, bland annat till Felicia, Sebastian, Emelie och Erika. Dock lär det bli något mer åt mina kära systrar..kanske. Hittade även några "julklappar" åt mig själv, det fick man köpa när det är jul.
Det slutade i allafall med att jag hade så många påsar att jag knappt orkade bära, då var det dags att bege sig till bilen med dom. Sitter nu hemma hos Emelie och tittar lite, lär väl bli en tur till kan jag tänka, lillänge kanske?!

Idag har jag verkligen gjort något som jag aldrig har gjort, nämligen parkerat i Domus parkeringshus. Var så nervös på vägen in (jag blir lätt nervös, okej?!) över vart jag skulle parkera, det är som lättare om man har någon mer i bilen. Vägen ledde mig i allafall till parkeringshuset och jag trodde först inte att jag skulle ta mig upp för backen, gick lite trögt i början, men det ordnade sig som tur var. Lite pinsamt annars eftersom det var fler bilar bakom. Sen var det det här med betalstationen, det gick ju hur galant som helst förutom att jag stoppade i en hundring och fick hur mycket småpengar som helst tillbaka och fick stå där och plocka bra länge med ett helt koppel folk efter mig.

Ont i ryggen har jag också, kände det nu när jag satte mig ner, jävlaskit. Dessutom somnade jag inte förän sex i morse så jag var måttligt road när mamma kom och väckte mig klockan åtta. Hej, trött tjej.

Nu ska jag nog ta och se över mina kvarvarande julklappsinköp. Tjipp.

/ Ellinor - starka muskler kan bära många klappar.

rådjur.Emelie och jag ska ut och åka bil på nattkröken då Emelie plötsligt pekar bortöver vägen:

- Titta!
- Nämen, rådjur.
- Vi kör på dom!

Jag tror visst Emelie fick en smäll i huvudet efter krocken förra veckan. Hon är fan inte sig själv i allafall.

ett evigt problem.

Som sagt ska jag styra kosan in mot staden i morgon för att handla julklappar, men vad fan ska man köpa? Har alla julklappar kvar att köpa utom två. Grattis att man är ute i tid någon gång. Man lär väl måste dra in den 23e och handla det sista, drygt.

Någon som har förslag på vad man kan köpa till folket?

pepparkakor blir man snäll av.Jojust det, i natt blev vi, hör och häpna, faktiskt bjuden på lussefika på jobbet, det har dom råd med minsann. Alla var dock rörande överens om att vi skulle ha haft lite mer alkohol i glöggen, Per ville hälla i spriten men Pettsson sa ifrån. Ingen hade ju egentligen behövt få veta, det hade då blivit roligt att jobba minsann, för en gångs skull.
Blev även en julmust under natten för första gången i år. Mina kära arbetskamrater har druckit julmust till förbannelse sen i början av december, men inte fan kan man dricka det så tidigt, då är man ju less tills på julafton.
Hasse tyckte att jag skulle äta mycket pepparkakor så jag blev snäll. Kan undra vem av oss som ska äta pepparkakor jag, jävla människa att skrämmas i tid och otid.

Var i Sveg häromdagen och inne på bolaget hittade jag till min lycka lite glögg. Och inte vilken glögg som helst utan den där förpackningen med 5 olika glöggar från fem år tillbaka. Lycka. Undra när man ska ta och kalasa på dom då. Det lär väl kanske komma något festligt tillfälle kan jag tro.

Eftersom "the big secret" är släppt så måste ju jag också skryta lite, jag ska bli MOSTER. Fatta vad coolt, jag som bara är lillasyster / storasyster / dotter innan ska nu även kunna titulera mig som moster. I mars väntas lille Bebbibooo anlända (Yes. Bebbibooo är hans namn inne i magen). Okej, nu kanske ni märkte att jag skrev han, men det finns det ingen baktanke med, ända sedan jag fick reda på det har det varit en han därinne.

Undra vad man ska ta sig till med resten av dagen, klä på sig kanske är prioritering ett och sedan blir det nog lugnt. Ta en kopp kaffe och äta lite middag tillsammans med den blivande mamman. Affären blir det nog också för en dosa nikotin på påse, sen vetta fan alltså. Skulle kunna tippa på att Erika vill ta en sväng på bygda i lill-nissen som vanligt.

I morgon blir det julklappshandling, har klar 2 (!) stycken, jag kommer fan aldrig hinna klart, dock har jag klurat ganska mycket på vad jag ska köpa. Fan att man kanske måste vandra ensam på stan också, Camilla i Åre och Sophie på Turingen, snälla snälla snälla Sophie, du kan väl? Jag bjuder på fika!

Nu ska jag som sagt ta på mig ett lager kläder, dricka kaffe, åka på affären och sedan försöka fixa kupévärmaren i min bil, som av någon anledning inte fungerade i natt, så jag var den enda som fick stå med sop och skrapa i morse.

Nattens skojiga (konversation mellan mig och Larssa).

L - Vilken fin bil du har, lite översnöad!
E - Jasså är det där min? Det syns inte..
L - Jodå, det syns..på kofångarn.

Det är så roligt att man blir retad för att man har råkat förändra ett livs levande rådjur till ett roadkill med hjälp av kofångarn en gång i sitt liv. Thanks mates.

Kom på en till sak inatt, Acb är numer som min andra familj. En urfader på 66 och en jävla massa bröder, ungefär 28 stycken. Det är bra härligt det alltså.

Time for a ride and some Lokets favoriter.

Jajjemän, det är det som står på dagordningen. Rotade fram en julskiva igår och lyssnade på i bilen, men idag blir det nog Lokets favoriter. Som sagt, bred musiksmak.

Har nu plöjt igenom halva tredje säsongen på OC..igen. Men det är ju så jävla bra.

Nej nu är det dags att byta till arbetsbroka och starta upp lill-nissen. Klärrrt och betärrrrt, nu far jag på arbetet.

Dagens roliga.

Blev pepprad med roliga historier av Allmighty idag, så här har ni en:

Kära dagbok, förra året bytte jag ut alla mina fönster mot dyra tre-glas-lågenergi-fönster. Den här veckan ringde en man från firman som installerat fönstren. Han påpekade att dom gjort jobbet för ett helt år sedan men ännu inte fått betalt.
Okej, bara för att jag är blondin så betyder det inte att jag är automatiskt dum. Så jag berättade för karln vad hans snacksalige försäljare sagt för ett år sedan, nämligen att efter ett år så har de här fönstren betalat sig själva. Och hallå, det har gått ett år nu! Det blev tyst i andra änden av tråden så jag lade på. Han ringde inte upp igen. Han kände sig väl dum!

Rumors.

Ibland är det tur att man har arbetskamrater, sånna som berättar för en hur saker och ting ligger till. För följande saker hade jag ingen aning om, men tydligen är det sant. enligt dom på jobbet.

 • Jag har sagt upp mig.
 • Jag är tillsammans med Nicklas.
 • Samt att jag har någonting ihop med Christopher.
Tur att andra håller koll på en då man själv inte gör det.

Stor-Sveg idag tillsammans med pappa, mamma, Erkki och Vitaran, kanske en sväng in på dollar för att bränna lite slantar (för det har jag inte gjort nog på dollar i Svensta på sista tiden..).

Förövrigt är jag glad för att allting löst sig så bra, känns som att man numera kan bete sig som en någotsånär normal (läs väldigt onormal) människa på jobbet. Sista dagen på Acb den 28 februari. Kanske, dom har ju ändrat sig förr.

Nu är det dags för en kaffe uppe på "jobbet", hoppas att någon joinar mig. Kaffe ensam kan aldrig sluta riktigt bra.

/ Ellinor - The top noch of all the toppest nochest (?).

Brinn.Det finns sannerligen få saker som klår en brasa när det är kallt ute. Skjutsade mamma till kören i min iskalla bil som tydligen servon av kylan hade givit upp på. Tur att man har muskler i överflöd. Var sedan tvungen att fippla lite med kupévärmaren som tydligen också lagt av eftersom den bara sprutar iskall luft. Så ordentligt frusen om fingrarna intog jag platsen framför brasan som mamma tänt. mys.

Nu ägnas resten av kvällen i sängen framför OC. Topp noch.

/ Ellinor - misery loves company.Ännu en sån där tråkig lista som är trist att läsa.

(x) Snusat. - i snart 7 år. skämmes tammefan.

( ) Drogat.

(x) Druckit så mycket att jag spytt. -var dock väldigt längesedan nu.

( ) Stulit en bil.

(x) Hånglat med samma kön. - vad gör man inte för sina vänner, haha.

(x) Sovit i samma säng med samma kön.


(x) Varit kär.

( ) Blivit arresterad

( ) Gått på en blind date.

(x) Ljugit för en vän.

(x) Skolkat. - haha, minns det som igår..gör du Ida?!

( ) Sett någon död.

(x) Varit utomlands.

(x) Flygit flygplan.

(x ) Gått vilse.

(x) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.

( ) Gråtit dig till sömns.

(x) Lekt tjuv och polis.

(x ) Sjungit karaoke.

(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
-yes, det var inte så längesen heller faktiskt.

(x) Busringt.

(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.

(x) Fångat en snöflinga på tungan.

(x) Dansat i regn.

(x) Skrivit till Jultomten.


( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.

(x) Blåst såpbubblor.

(x) Grillat på en strand.

(x) Åkt inlines.

(x) Åkt skidor.
- ja, jag har faktiskt gått på Rätans skola..

(x) Åkt skridskor.
- ..som sagt.

(x) Åkt snowboard.

( ) Genomgått en operation.

( ) Varit förälskad i en lärare.

( ) Sett en del av mig själv brinna.

(x) Ätit sushi. - åh, älskade sushi!

(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.

(x) Gjort en snöängel. - inte bara snöänglar ska jag säga er, har man en vän som heter Sophie får man lära sig att göra änglar på diverse ställen.

( ) Haft ett te-party.

(x) Byggt ett sandslott.

(x) Hoppat i en vattenpöl.

(x) Hoppat i en lövhög.

(x) Somnat i skolan/på jobbet. - har somnat på jobbet åtminstone två gånger.

( ) Använt ett falskt ID.

(x) Tittat på en solnedgång.

( ) Varit med i om jordbävning.

(x) Rört en orm.

(x ) Sovit under stjärnorna.

(x) Blivit kittlad.


(x) Blivit bestulen. - jacka, legetimation..ja, det som fanns i fickorna.

(x) Blivit missförstådd.

(x) Vunnit i en tävling. - hello, regerade på flakdansen!

(x) Gått mot rött.

( ) Blivit avstängd från skolan.

(x) Varit med om en bilolycka. - x 2

( ) Haft kramp.

(x) Ätit ett helt glasspaket på en natt/dag.

(x) Hatat mitt utseende.

(x) Varit vittne till ett brott.

(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.

(x) Skrivit ett kärleksbrev.

(x) Fått en önskan inslagen.

(x) Smakat torrfoder till ett djur.

( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne

(x) Kysst en spegel. - pussat den har man väl gjort om det nu är samma sak.

(x) Sjungit i duschen.
- och damn vad det låter bra i duschen!

(x) Drömt att jag gift mig med någon.

(x) Slickat på en lyktstolpe på vintern.

(x) Suttit på ett tak.

(x) Skrikit så att jag inte fått luft.

(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar. - på den gamla goda tiden med Kalle "the graveyard".

(x) Stannat uppe hela natten.

( ) Inte duschat på en vecka.

(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.

(x) Klättrat i träd.


(x) Haft en koja.


(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på. - tror min pappa ligger bakom dom flesta i kastningarna.

( ) Brutit någon kroppsdel.

(x) Fångat en fjäril.

(x ) Fuskat på ett prov.

(x) Glömt någons namn.

(x) Sovit naken.

(x) Tatuerat mig.
x 4

(x) Piercat mig på annat ställe än öronen.

( ) Dykt djupare än trettio meter.

( ) Hoppat fallskärm

Jajävlar.

Blod blod blod och en trasig bil. Lill-Nissen behöver plåster.

Hål i kallfipperna.

Precis, här vandrar man omkring helt ovetandes (eller mest av glömska) i ett par trasiga långkalsonger, hela den bakre delen är i princip trasig, men jag gillar´t. Långkalsonger ska ha hål, annars är det inga riktiga långkalsonger. Går det att köpa färdighålade?

Sitter och slötittar på Bonde söker fru vid köksbordet och språkas med min syster. Hon stökar och donar och har sig här, torkar och gnolar på, hon är allt en riktig hemmafru hon. Man skulle ha haft lite motivation eller framförallt då ork till att städa lite, då skulle jag alla gånger ta ett varv med dammsugaren för att få väck allt detta katthår. Helt sjukt vad Bullen fäller hår, han borde egentligen vara kal vid det här laget så mycket bleka pälstussar som ligger överallt och lite varstans.

Erika har förresten förälskat sig i en reklam, ni vet den där reklamen där dom säger: "Vad köper man egentligen i julklapp till en som bara sover" och varje gång den visas så tittar hon menande på mig. Förstår inte vad hon menar, jag sover väl aldrig? Tror jag måste införskaffa mig lite uppiggande rosenrot, känns behövligt i dessa tider.

Skulle ha satt upp ljusslingan ute i tallen också, men det hinner ju bli mörkt ute innan jag kommer på det. Dessutom har jag ingen förlängninssladd heller Emelie, så det sket sig för nu.

/ Ellinor - lill-nissen är översnöad.

Halvtidsrapport.

Halva veckan har nu gått och inte fan mår man bättre för det. Kom till mig helg och försvinn Du snörök på morgonen mellan fem och halv sex. Somnade vid tio igår men inte heller är man någon vidare piggelin för det, nej har stått och gäspat som en fågelholk hela dagen och dessutom fått en sidjävel på handen så det blödde.

Idag är man som så många andra dagar dom senaste veckorna bjuden på middag i gärsgårds, och faktiskt så är jag, trots illamåendet, lite hungrig. Har utfodrat katterna också, den lille Bullen kunde inte stå vid sin matskål och äta tydligen utan tog lite mat i munnen och vandrade iväg sisådär 4 meter innan han kunde tugga i sig den. Egendomlig katt. Men det kanske man ska börja med själv också.

Bara elände i Sverige nu för tiden, fick höra häromdagen att det var 20.000 som varslats i Sverige bara i November, fet chans att man får ett nytt jobb hörru. Hej a-kassa. Dock har jag inplanerat att förfasas över världens elände nästa torsdag, har inte tid idag. Så mycket jävla annat som sitter fast uppe i svålen nu så.

Undra sa flundra när man ska kunna ta hem hunden då? Kattan lär väl bli som förbytt om man tar in en hundkrake i huset, överväger att flytta ut i Lill-Nissen. Där ska vi leva tillsammans. Jag, Dixon och min nya isskrapa.

Nu får det vara bra för nu, måste ta igen mig lite innan det är dags att fli lite och rota fram en ljusstake.

/Ellinor - elle tjuge spänn.