Snart midsommar.

Snart är det midsommar gott folk, då blir det sill, grill, dans, öl och myys med la familia.
Det tog lång tid, men tillslut lyckades jag övertala lille Berglund om att följa med.
Längesedan man tillbringade en midsommar i Bryngelhögen minsann.

Helgen har varit ruskigt lugn, var på möte igår på hembygdsgården i Skucku,
satt på hemskt träiga stolar i över en timme och lyssnade på Herr Ederwall som berättade om Acb samt Ikea. Mindre roligt.
När det var dags för hamburgare tog jag och min kumpan Görel bakdörren för att komma först till hamburgarna.
Efter lunch, kaffe och prat med massa folk bar det av mot Svensta för att plocka upp lillasyster som skulle åka med mig till Rätan.

Väl i Rätan vart det ett besök på Postvägen och sedan en tur upp till Klövsjö för att hälsa på Görel som kvällen till ära hade öppet hus med fotbollstittande som höjdpunkt.
Systrarna ville sedan ut på turné och titta efter björn, och körkåt som man är så är inte jag den som tackar nej till att köra dom små liven.

Ledsen Emelie att jag inte hittade till Brolla, vi får ta det en annan gång. Och Erkki, förstår faktiskt inte varför du inte stannade vid gulhuset, det kunde ha blivit myys där.

Nåväl, inte så roligt skrivet kanske, men som sagt, inspirationen infinner sig helst på morgonkvisten.


Listisch.

Vad hände/ händer?

För 5 år sen:
Gick jag i ettan på Hantverk Textilprogrammet på Pc och levde rullan utanför krogen då man ännu inte hade åldern inne för att entra Källarns lokaler (innestället på den tiden)

För 3 år sen:
Tog studenten och var med om den bästa dagen någonsin. Jobbade på Östgärde på sommaren och upplevde långa sommarnätter med mina vänner :)

För 1 år sen:
Knegade på Acb och träffade Mr. Berglund. Bodde på Ängesvägen 11b i Svenstavik.

För 3 månader sen:
Planerade slutet på min Acb vistelse och vart hän jag skulle ta vägen nu. Lägenheten var uppsagd och en lång ovisshet låg framför fötterna.

Igår:
Var i Skucku på Acb möte och käkade hamburgare. Åkte till Rätan i spöregn och tog sedan en tripp runt de närliggande byarna för lite viltspaning (hare, räv, fjäderfän samt ett oidentifierat djur som Erkki såg). Var även i Klövsjö hos min vän Görel och tittade på fotboll och käkade chips med dipp som kittlade på tungan.

Imorgon:
 Ska jag fördriva förmiddagen på Acb, sen blir eftermiddagen oviss. Kanske en sväng ner på Svensta för en glass om vädret tillåter :). Någon som vill joina? Möjligtvis en tur till Södra för att hälsa på mina gamla co-workers!

Om ett år:
Är jag nästan säker på att jag jobbar på Acb fortfarande (vill verkligen inte), hoppas iaf på att ha kommit upp mig lite mer än packen då. Bor någon annanstans än i Bingsta och kanske har en liten jycke!

Denna eviga studentyra.

Har lagt beslag på Emelies dator nu när man befinner sig inom Odensviksvägen 12b´s väggar,
Danne håller på att lära sig att spela gitarr och jag väntar bara på att Danne ska hitta ett trevligt parteey som vi kan knalla på.

Helgens tidigare dagar har mestadels spenderats uppe på Los Terassos hos Sophie, mycket trevligt folk och god dricka. Var nere på staden och shoppade samt tittade på studenterna i Torsdags, och jag kan lätt säga som Sophie: "Jag skulle lätt gå om dom där 3 åren för att få uppleva den där dagen igen", så underbart roligt man hade då. Sjukt kul.

Sedan flödade Räzen på Krondikesvägen och allt var på topp, dock var vi lite sent ut och Österängsparken var i princip tom, så även vid Rådhuset. Försökte på alla sätt att få med våran vän Görel utan att han skulle bli överkörd av bilarna.
När det var dags att knalla hem så försökte jag och Görel på alla vis att få lift med polisen hem. Görel gick med en halv meter lång käpp och haltade, men det gav ingen skjuds av de jävlarna. Sen försökte vi också med att jag hade en leverskada eller ett diabetesattack, men inget av detta hjälpte. Vi fick därför använda våra apostlahästar och knalla hem, snodde ett 5 meter långt dräneringsrör som låg och skräpade vid ett vägbygge och tog en sväng om med det i rondellen utanför lägenheten.

Igår var det meningen att det skulle bli en smula lugnt, men icke, det var bara att ta på sig partypjuxen och åka upp till Krondikes igen för att dricka lite Räz. Bestämde i fyllan att det blir Spanien i Juli. Härlish.

Så, nu är vi då framme vid nutid och som sagt väntar jag på att Danne ska finna ett parteey.

Sophie och min Emelie har verkligen något visst. Dom är helt crazy.

Och Sophie, du är min bäste-gå-bort-Sophie (You know what I really mean..haha).

Tata!


A N F

Jag lovar, snart kommer det inlägg. Norra suger, jag saknar ANF! Värme är inte bra för hälsan, hej vätskebrist!