Jag?!

Gjorde ett Quiz på internet där man genom att välja olika bilder i olika kategorier får fram hur man är som person..

Temperament
Flexibel

Inget verkar besvära sej - du seglar genom livet smärtfritt. Det är inte så att du inte har dina bra och dåliga dagar, det är bara att du hanterar allting utan onödig drama. Du möter varje dag på nytt utan att oroa dej för gårdagen eller morgondagen. Du är självsäker och kan hantera vad som helst som kommer i din väg och din erfarenhet har visat att du har rätt i det.

Intressen
Spänningssökande

Du är intresserad i allting som är upphetsande och njutingsfullt. Du är inte rädd för att tillfredställa dej själv - du lever efter dina egna regler och tillåter dej inte att hänga upp dej på vad andra människor tycker och tänker om dej. För dom flesta är du självständig och gör vad du vill. Att försöka stoppa dej från att göra något gör bara att du vill det ännu mer. Du lever för livets mest spännande stunder.

Nöje
Tankfull

Du är lätt stressad och överväldigad - du måste ta hand om dej själv först och främst. Eftersom du tenderar till att bli självreflektiv. Du vet dina gränser ganska bra och du måste komma ihåg att inte överskrida dessa gränser. När du är överväldigad av ansvar har du en tendens att stänga in dej själv inuti dej själv mer. Ta lite tid till att hitta lugnet och kom tillbaka på fötterna igen.


Passion
Kroppslig

Du är en kramig människa - från en varm kram delad med dina vänner till erotiskt sex med din partner, du tycker om varenda del i mänsklig kontakt. Du visar din kärlek till andra mest med fysisk kontakt och du känner dej mest älskad när du blir kramad. Du känner dej avstängd när du inte är med andra människor. Du är en trevlig person och älskar allt som har med människor att göra.





 



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se