Sjuk Sjukare Sjukast.

Hej, jag heter Ellinor och jag är sjuk idag. Kände mej lite småsliten på jobbet igår, frös och svettades om vartannat, och hade en djävulsk halsvärk, men efter många om och men och diskussioner med arbetsledare så härdade jag ut. Förstår inte riktigt att ingen av arbetsledarna över huvudtaget vet hur det här fungerar, nu känns det faktiskt jobbigt att ringa och säga att man är sjuk när man inte vet hur man ska bete sej. Men tydligen så är det så att man ska behöva ta tjänstledigt för att man är sjuk, det verkar ju helt flängt, tycker jag iaf. Men sen tror ju jag också att arbetsledarna har lite dålig kommunikation med varandra vad gäller det där..alla säger olika saker. Sen så hörde jag faktiskt idag att det finns ingen lag som säger att man kan kräva sjukintyg efter sex sjuktillfällen, det är tydligen ett fel Acb gör som kräver det.

Nåväl. nog om det där, min motivation till allting har liksom varit som bortblåst dom senaste dagarna, mamma vill att jag ska skriva om helgen på bloggen, men det får bli när jag har fått bilderna, det är ju inge kul annars. Iaf så får jag min nya hylla hemlevererad idag, härligt, om inte mindre än en halvtimme skulle jag kunna tippa på. Den kommer stå så fint här tror jag..dock har jag inte luskat ut vad jag ska göra med Marilyn Monroe tavlorna som hänger där den ska stå, men det får bli en senare problem.

Nää, nu ska jag göra något som jag i princip har gjort precis hela dagen, tittat runt på internet..hittade ett mycket intressant spel förrut, det är som en bana som man ska flytta runt en brun fyrkant på tills den kommer till en blå fyrkant, det var riktigt klurigt, pallade med 25 banor av 50, sen tog den motivationen också slut. I helgen blir det Rätan för alla segel och sitta hemma och "Våga Vägra Skalet", min kampanj kommer att hålla i sej tills Juldagen. Åsså lär det väl bli att hälsa på Maria i hennes nya lya för en kopp saft kanske?! 

A D J Ö S S     O C H     T J E N I X E N 


Kommentarer
Postat av: Britt-Louise i Rätan

Hur är det idag då? med halsen och frossbrytningar, du har väl fått influensa?! Du måste vara rädd om dig.
Vaddå nya hylla????

2007-11-08 @ 09:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se