björnbroder.



Hej igen allihopa. I dagens inlägg får Ni en egenhändigt ihopkomponerad bild av en gammal god vän till mig, hans namn är Kramgoe Björn och kommer från de djupa skogarna, hans fru, som inte vill vara med på bild eller i text (låt oss kalla henne "Eva"), luktar Diesel och svett. Det är nog bara för att hon tar manliga hormoner. Nog om detta.

Idag hade vi 2,5 timmes möte på jobbet, tror aldrig att ett möte har tagit så lång tid, inte under min tid i allafall, med facit i handen kan jag säga att jag hade fått ut lika mycket av att tillbringa tiden på ett dagis. Jävla lekstuga är vad det är. Så fruktansvärt mycket snack och lite verkstad. Han kan prata den karln alltså, synd bara att det endast är skit som kommer ur munnen på honom. Orkar inte ens klaga, det är bara skrattretande hur dom håller på.

Nu har jag fått in 400 till mitt tårtbak, tror det kommer bli över några slantar faktiskt, eftersom inte ens alla har betalt, får väl kanske köpa en pepparkaksburk då eftersom dom andra redan är slut. Tillverkade även två tårtlådor nu efter jobbet, hoppas att dom är stora nog så att dom rymmer tårtorna, annars blir det trubbel. Ska i allafall iväg och handla ingredienser i morgon, så jag hoppas innerligt att ingen köpt alla tårtbottnar och all grädde. Tur att marsipanen redan är inhandlad i allafall. Thanks Allmighty.

Nu är det mindre än en vecka kvar till jul, mysigt men ack så stressad jag känner mig, ska hitta dom perfekta julklapparna till resten av familjen också innan man kan slappna av. Måste in på tisdag. Har än inte fått något besked från Sophie om hon vill följa, dock har jag heller inte frågat henne rakt ut än.

Har även "hittat" en grymt snygg jacka som jag vill ha, skitgo är den också. Dock är den en aning över den prisklass jag brukar handla för, men jag har fan inte köpt en vinterjacka sen jag gick ettan på gymnasiet, så det är fan på tiden. Dessutom är den slitstark och enligt Daniel kan jag ha den tills jag dör om jag inte super bort den. Är grymt sugen, måste bara kolla så att storleken passar.

TBB (the big beundrare) har visat sig allt fler gånger under dagen, nu är det fan dags att riva i, börjar kännas obehagligt det här. Idag stoppade han 40 spänn innanför tröjan på mig, och då snackar vi hela handen innanför, dock hade jag linne på mig också, men vafan, ingen över 35 ska vara där inne med sina händer och absolut inte han. Så det blir till att riva i, hur synd det än är om han att han inte har några vänner Erkki.

Sömnen infinner sig inte idag heller, även fast jag bara sov ca 5 timmar föregående natt, konstigt det där alltså. Kunde väl vara såhär pigg när jag ska upp och jobba istället, men icke!

Nej nu känns det som om jag har tröttat ut er tillräckligt. Måste bara tillägga att jag fortfarande är glad som en nyparad stare över mitt uppvaknande i morse, även om det var tidigt så var det som du sa Sophie, jag kommer inte vilja lägga mig igen efter det här. Sötnöt.

/ Ellinor -
still rocking in the free world..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se